- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.081
Bibs kauçukKızlar merhaba, hangi emziği kullanıyorsunuz ?
Ben tommee tippee emzik ile avent almak arasında kaldım.
Avent biberon kullanıyoruz bebeğim memeyi bırakmadı, tommee tippee emzik de avent biberon gibi meme şeklinde duruyor. Kararsız kaldım
Ben happy kids indirdimm doğdan öncede kulanıyodum şimdi doğum yaptım diyince bu uygulamaya çevirdiKızlar bebek+ uygulamasını tavsiye ederim. Günlük güzel yazılar oluyor. Ayrıca sesler bölümünde isteyenler için beyaz gürültü sesleri de var.
En iyisini yapmışsın, ilk kızım 2 yaşında hala bunu kullanıyorum. Hiç korkma o kadar rahat ki bununla kesmek. Ben tırnak makası hiç kullanmadım dahaKızlar ben tırnak makası olarak bunu aldım siz nasıl tırnak makasıyla kesiyorsunuz daha hiç kesmedim derinin içinde gibi duruyor kimisi kırıldı çok uzun değiller ama kırık gibi olunca acıtıyor
Araştırarak almıştım canım en kullanışlıdı buymuş o yüzden tercih ettim şimdi kısa olunca tırnakları acaba rahat kesilir mi etini kesmem inşallah yarın gündüz kesmeyi denicem bakalım.En iyisini yapmışsın, ilk kızım 2 yaşında hala bunu kullanıyorum. Hiç korkma o kadar rahat ki bununla kesmek. Ben tırnak makası hiç kullanmadım daha
HoşbuldumHoşgeldinnnn
Ah canım benim ben iki gündür giremiyordum, bu yazdıklarını hep yeni görüyorum. İnşallah en kısa sürede toparlar bebeğin ve evine gidersin rahat rahat. Gerçekten sen gördüğüm en kendi kendini motive eden insanlardan birisin. Bu süreci de atlatacağından hiç şüphem yokÜzüntüden sütüm azalmasın diye sabahtan beri sağıyorum. Sağarken meditasyon müziği açıyorum, arka planda insanin beynine rahatlatıcı mesajlar gönderiyorsonra fotoğraflarına bakiyorum, ama en büyük konsantrasyon artışını hayal ederken yaşıyorum hani meme aranma hareketi var ya, o dudaklar böyle yamuluyo yumuluyo dil kıpır kıpır meme arıyo benimki bir de ses çıkarıyor aranırken kedi gibi mırıl mırıl bir kaç saniyeliğine bu düşüncelere dalarsam eğer daha 3 gün önce doğum yapmiş olmama rağmen süt fışkırarak akıyor. Ama endişelere kapılınca tık yok, acıyo da bir de.
Ben bunlari tahmin edemediğimden yanımda manuel tekli el pompasıyla gelmiştim. Şöyle bir yöntem izliyorum, boştaki elimle memeyi kavrayip sıkıyorum önce ki meme boşluğundaki süt kanallara geçsin. Hemen ardından pompayi tutan elimle yavaş ama kuvvetli sekilde pompaliyorum. Bu iki hareketi düzene sokup ritmik yapınca sanki elektrikli pompa gibi etki ediyo çok güzel süt çıkıyor. Benimle benzer şeyler yasayan ya da sütü az olanlara loş ortam, rahatlatıcı müzik, bolca bebiş fotosu videosu, bebek yanındaysa ten tene temas ve son olarak bolca hayal tavsiye ediyorumağlamaklı kısma pek girmemek lazım, sütü kaçırıyor kesin bilgi
Rahat kesersin meraklanma ama etle birleşik olan tırnakları çok zorlamaAraştırarak almıştım canım en kullanışlıdı buymuş o yüzden tercih ettim şimdi kısa olunca tırnakları acaba rahat kesilir mi etini kesmem inşallah yarın gündüz kesmeyi denicem bakalım.
Tamam bakalim uykusuz geceler beni bekliyorHadi inşallah gelir artık sende kurtulursun ağrılarından bebeğinide kucağına almış olursun
Ooo süper vallaaa öyle bişi varsa kaçırma bizimde 1800 dediler bakalım seninkinin nezamanda geçicektecrübe et bizede söylee
Ayy deme öyle demee korkutma beniTamam bakalim uykusuz geceler beni bekliyor
Gelmiş geçmiş olsunnn hepsiBeybim iyi kızlar hersey yolunda ama hala sarılık uzayan sarılık olmuş 3 aya atacak inşAllah :) dogumdan snra her turlü kötü sürec şansızlık vs yasadgm için baya tökezledm gelemedim burayada cok depresıftım aglama duvarına çevirmek istemedim burayı herkes benım gbı lohusa dogurmamıs olanlr var negatıf enerjime maruz kalmayın ıstedm kısacasmdıde baya toparladk sayılır aklmda 1 haftadr gıreym dıyede girersem işin içinden cıkamam dıyodum cesartimi topladm ve burdym aha
İste al benden de o kadar pansumanini falan yapabilecek miyim tedirginligi varAyy deme öyle demee korkutma beninasıl altını alıcam diye dertleniyom
Burdayım artk inşAllahGelmiş geçmiş olsunnn hepsiBuralarda daha sık bekliyoruz artık
Allah yardım etsin canım inşallah sağlıkla gelir artık bebişin o yürüyememek.nedir bilirim cok fena ağrısı varHanımlar sabah kontrole gittim.
Kadın doktorunda bana dedi cumartesi günü hastaneye git orda bebeğe bakacaklar her halde. Günüm doldu ne kadar verirler bilmem. Açılmam yok henüz.
Ama rahmim çok ağrıyor yürüyemiyorum bebek doğum kanalına düşmüş dedi doktor.
Gece uyumadı hep emmek istedi canımı cıkardı valla kafam düşüyordu emzirirken. Bugün daha iyi dün ne yaşadık ben anlamadim cidden. Çok gariptiCanım olur boyle şeyler sıkma canını. Gece mama da verebilirsin satılık tehlikesi geçene kadar
Teşekkür ederim, ara ara ateşi var ve öksürüyor. Genel olarak iyi ama dikkat edin sizde çok yayılmışÇok geçmiş olsunbebeğe bulaşmadı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?