Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar ben tırnak makası olarak bunu aldım siz nasıl tırnak makasıyla kesiyorsunuz daha hiç kesmedim derinin içinde gibi duruyor kimisi kırıldı çok uzun değiller ama kırık gibi olunca acıtıyor

Eklentiler

• 23243FF4-3619-4CC7-B044-3BB15B2F3E67.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bebek+ uygulamasını tavsiye ederim. Günlük güzel yazılar oluyor. Ayrıca sesler bölümünde isteyenler için beyaz gürültü sesleri de var.
Ben happy kids indirdimm doğdan öncede kulanıyodum şimdi doğum yaptım diyince bu uygulamaya çevirdi

Kızlar ben tırnak makası olarak bunu aldım siz nasıl tırnak makasıyla kesiyorsunuz daha hiç kesmedim derinin içinde gibi duruyor kimisi kırıldı çok uzun değiller ama kırık gibi olunca acıtıyor
En iyisini yapmışsın, ilk kızım 2 yaşında hala bunu kullanıyorum. Hiç korkma o kadar rahat ki bununla kesmek. Ben tırnak makası hiç kullanmadım daha

Beybim iyi kızlar hersey yolunda ama hala sarılık uzayan sarılık olmuş 3 aya atacak inşAllah :) dogumdan snra her turlü kötü sürec şansızlık vs yasadgm için baya tökezledm gelemedim burayada cok depresıftım aglama duvarına çevirmek istemedim burayı herkes benım gbı lohusa dogurmamıs olanlr var negatıf enerjime maruz kalmayın ıstedm kısaca smdıde baya toparladk sayılır aklmda 1 haftadr gıreym dıyede girersem işin içinden cıkamam dıyodum cesartimi topladm ve burdym aha

En iyisini yapmışsın, ilk kızım 2 yaşında hala bunu kullanıyorum. Hiç korkma o kadar rahat ki bununla kesmek. Ben tırnak makası hiç kullanmadım daha
Araştırarak almıştım canım en kullanışlıdı buymuş o yüzden tercih ettim şimdi kısa olunca tırnakları acaba rahat kesilir mi etini kesmem inşallah yarın gündüz kesmeyi denicem bakalım.

Ah canım benim ben iki gündür giremiyordum, bu yazdıklarını hep yeni görüyorum. İnşallah en kısa sürede toparlar bebeğin ve evine gidersin rahat rahat. Gerçekten sen gördüğüm en kendi kendini motive eden insanlardan birisin. Bu süreci de atlatacağından hiç şüphem yok

Tamam bakalim uykusuz geceler beni bekliyor

Gelmiş geçmiş olsunnn hepsi Buralarda daha sık bekliyoruz artık

Allah yardım etsin canım inşallah sağlıkla gelir artık bebişin o yürüyememek.nedir bilirim cok fena ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…