Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben happy kids indirdimm doğdan öncede kulanıyodum şimdi doğum yaptım diyince bu uygulamaya çevirdi
O da var ama bu bebek+da makale tarzı şeyler var. Bir de haftalık gelişimler güzel. hep tartistigimiz konular çıkıyor bende bir kaç tane uygulama var zaten

Gece uyumadı hep emmek istedi canımı cıkardı valla kafam düşüyordu emzirirken. Bugün daha iyi dün ne yaşadık ben anlamadim cidden. Çok garipti
Canım işte o sebeple 40 çıkınca düzene girer diyorlar. Günü gününü tutmuyor bebeğin bugün başka yarın başka maalsef

Bu çocuğu nasıl sakinleştiricem acaba
Göğsümde uyuyor koyuyorum yerine en fazla 1 saat sonra kalkıyor sancıyla
Gaz damlası gğnde 4 kere
Simdi 3 etti zaten, bir de gecesi var bunun
Birbirimize yapıştık zaten
Sıcak duş iyi gelir mi acaba?

Canım duş aldirirsan daha rahat uyur. Sıcak değil de ılık duş dene.

Gerçekden duş bence bebeklere çok iyi geliyo Rahatlıyolar. Birde bence bebek ne kadar kucağa alışmıyo desekde alışıyolsr hemen.. ben bütün gaz giderici hareketlerini yapıyprum. Bacağına koy sırtını ovala sonra omuzuna koy hemen gazı çıkıyo öyle bende

Kızlar çok kötüyüm bebeğimde enfeksiyon varmış ve sarılık varmış yatış yapılacak hastaneye. 7 10 gün sürer diyolar var mı başına gelen böyle bir şey
geçmiş olsun canım benim kızımda bu iki sebepten 1 hafta kuvezde yoğun bakımda kaldı antibiyotik uygulanması lazım sarılık içinde fototerapi 3 gün 5 dk uzaktan gösterdiler sonra emzirmek için günde üç kere yarım saat verdiler çok zordu ama olması gereken bu bebeğinin sağlığı için olduğunu düşün Allah şifalar versin inşallah en kısa sürede toparlanır

Ben pes ettm emdırmrkten iş yapamıyorm hc bıseyıde yok emzk gbi beni istiyor 1 saat uyusa oper basıma koyarm 15 dk en fazla ayrı kaldgmz zaman dilimi babasnda bile durmuyor aksam gelince raht edeyim

Kızlar çok kötüyüm bebeğimde enfeksiyon varmış ve sarılık varmış yatış yapılacak hastaneye. 7 10 gün sürer diyolar var mı başına gelen böyle bir şey
Sarılıktan iki gün yattı benımkı. Orda sarılık artı enfeksıyondna yatanlarda vardı emdırırken muhabbet edıyorduk maalesfkı surebılıyor okdr yenı dogum yapan bırı icin cok zor bir durum ama hersy bebeklermz ıcın nekdr cok agldgöı hatırlamak bıle ıstemıyorm etrfmda bebegı hastanedr yatms bırsuru yakınım aglama hersy bebek iylessin diye sonra agladıgına pisman olursun dıyordu hep onlrı duymuyordum bile ama cok haklılarmıs

Allah razı olsun. Bana günde 1 kere emzirme süresi verdiler. Sütüm daha tam gelmemişti kesilir diye çok korkuyorum sen nasıl yapmıştın lansinoh pompam var onunla sağ 2 saatte bir gelir sütün dediler ama bilmiyorum

Benim manual avent vardı elektrikli lansınoh aldım hemen sürekli sağdım ama bi yandan elim boş kaldı diye okadar çok ağlıyordum ki tüm gün 30 cc süt götürüyordum üzülmekten uyuyamıyor yemek hiç yiyemiyordum sütte olmuyordu tabi benim kızımı 3. Gün aldılar ve 3 gün dokunamadım bile sen ne güzel her gün göreceksin sütüne odaklan herşey sağlıkla ilerlesin inşallah

Kesilmez sanmam sen sağmaya devam et. Olumlu güzel düşün emmeye başlayınca açar tüm kanalları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…