- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.121
Sizinki de vakitli sağlıklı gelsin inşallahNeredeyse temmuz bitti iki bebiş hala gelmemiş. Sağlıkla gelsinler herkes almış kucağına maşallah size gazsız sancısız hastalık sız günleriniz olsun
En az 1 hafta diyorlar sütüm kesilir diye çok korkuyorumSarılıktan iki gün yattı benımkı. Orda sarılık artı enfeksıyondna yatanlarda vardı emdırırken muhabbet edıyorduk maalesfkı surebılıyor okdr yenı dogum yapan bırı icin cok zor bir durum ama hersy bebeklermz ıcın nekdr cok agldgöı hatırlamak bıle ıstemıyorm etrfmda bebegı hastanedr yatms bırsuru yakınım aglama hersy bebek iylessin diye sonra agladıgına pisman olursun dıyordu hep onlrı duymuyordum bile ama cok haklılarmıs
Kesilmez sen sağmaya devam et iki saatte bir hatta gece saat kur bebek yanındaymış gibiEn az 1 hafta diyorlar sütüm kesilir diye çok korkuyorum
Amin inşallah sağlıkla gelsin. Yoruldum taşımaktan artık çıksında babası taşısınSizinki de vakitli sağlıklı gelsin inşallah
Benim ki 5 dk dan fazla bakamıyor uyanıkken uyurken sallıyor hakkını yemeyeyimAmin inşallah sağlıkla gelsin. Yoruldum taşımaktan artık çıksında babası taşısın
Ayyyy herkes gidinceee benimkide acıyo bana bi gece o baktı. Bugunde sabah 7 de geldi yanıma git ben işe gidene kadar uyu dedide kendime geldimBenim ki 5 dk dan fazla bakamıyor uyanıkken uyurken sallıyor hakkını yemeyeyim
Kesilmez korkmayın. Kızım 15gün kaldı sadece doğum anında görmüştüm. İlk gün sütüm inmedi onda da zaten bebeğe serum vermişler. 2.günü doktor bir damla olsa gene getir dudağına sürer o tadı aldırırım dedi. Açıkçası müthiş bir motivasyonla devam ettim. Yanımda gibi düzenli olarak sağdım, su içmeyi ihmal etmedim, malt içecek içtim, haymana içtim, kavrulmamış kuru yemiş yedim. 15 gün sonunda dolabım bile sütle doluydu ve kızımın ilk günden beri mamaya ihtiyacı olmamıştıEn az 1 hafta diyorlar sütüm kesilir diye çok korkuyorum
Tamamdır gazına iyi gelir belki dedimCanım duş aldirirsan daha rahat uyur. Sıcak değil de ılık duş dene.
Evet duş yapınca saatlerce uyuyo benimkiGerçekden duş bence bebeklere çok iyi geliyoRahatlıyolar. Birde bence bebek ne kadar kucağa alışmıyo desekde alışıyolsr hemen.. ben bütün gaz giderici hareketlerini yapıyprum. Bacağına koy sırtını ovala sonra omuzuna koy hemen gazı çıkıyo öyle bende
Canım seninli seni emzik yapmısBen pes ettm emdırmrkten iş yapamıyorm hc bıseyıde yok emzk gbi beni istiyor 1 saat uyusa oper basıma koyarm 15 dk en fazla ayrı kaldgmz zaman dilimi babasnda bile durmuyor aksam gelince raht edeyim
Allah razı olsunKesilmez korkmayın. Kızım 15gün kaldı sadece doğum anında görmüştüm. İlk gün sütüm inmedi onda da zaten bebeğe serum vermişler. 2.günü doktor bir damla olsa gene getir dudağına sürer o tadı aldırırım dedi. Açıkçası müthiş bir motivasyonla devam ettim. Yanımda gibi düzenli olarak sağdım, su içmeyi ihmal etmedim, malt içecek içtim, haymana içtim, kavrulmamış kuru yemiş yedim. 15 gün sonunda dolabım bile sütle doluydu ve kızımın ilk günden beri mamaya ihtiyacı olmamıştıHer şeyden önce ilk bebekse bol bol dinlenin ne kadar pozitif olursanız o kadar çabuk karşılığını alırsınız minnoşa da geçmiş olsun süreç uzamadan evinize gelsin
Ooooo bizim baba kız karşılıklı 100lük deviriyorBenim eşim de biberona karşıydı güyaçocuk az beslenmekten sarılık riski atlatinca aklı basina geldi. Şimdi kendi diyor 40lik bı shot yapalım da bebek kendine gelsin diye
Sağılıyor. Ama tavsiyem hastane tipi makineyle başlayın daha güçlü oldukları için uyarım da kuvvetli oluyor. Biraz canınız yanabilir ama 1 hafta gibi süreçten bahsediyorsak göze alınmalı bence. Şuan yoksa öyle bir makine kiralayabilir yada 2.el satın alabilirsiniz.Allah razı olsunpeki ilk günlerde gelen kolostrumu nasıl sandınız makine ile sağılır mı o
Evde lansinoh vardı doktor olur dedi 0 olduğu için kuvvetli çekermişSağılıyor. Ama tavsiyem hastane tipi makineyle başlayın daha güçlü oldukları için uyarım da kuvvetli oluyor. Biraz canınız yanabilir ama 1 hafta gibi süreçten bahsediyorsak göze alınmalı bence. Şuan yoksa öyle bir makine kiralayabilir yada 2.el satın alabilirsiniz.
30 ccKızlar siz ilk günlerde ek mama ne kadar veriyordunuz
Selamlar
Olur tabi çekimi iyiyse. Ben erken doğum yapmıştım evdeki ilk zaman yetersiz gelmişti hastanede sağdım bir defa sonra inmişti süt.Evde lansinoh vardı doktor olur dedi 0 olduğu için kuvvetli çekermiş
Evet oluyor o zaman biraz sagip şöyle veriyorumBenim sütümde tazyikli geliyor sadece sol meme. Bazen emerken genzine kaçıyor sizde de oluyor mu?
Ben sütüm artsın diye sagiyordum.bir gün çocuk çok uyuyunca birikmiş birikmiş. Genzine 3 kere kaçtı. İlk baslarda nasıl paniktim. Şimdi hem kendi kaciracakken yutuyor alıştı hem benBenim sütümde tazyikli geliyor sadece sol meme. Bazen emerken genzine kaçıyor sizde de oluyor mu?
Ben ilk gun verdim .sonradan tutmuyorlar. Sonra bir dönem sadece bezini değiştirirken verdim ,şimdi uykuya dalarken ve huysuzlaninca veriyorum .diğer türlü çok zor .Kizlar bebeğim sürekli beni emiyor .uykuya daldiktan sonra çekince ağlıyor . ağzinda meme ile uyumak istiyor . Emzik kullanmayı düşünüyorum .bebeklerinize emzik veriyor musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?