Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kızım koala gibi hep kucağımda birlikte pişiyoruz resmen kucağa alıştırmışsın diyorlar da ben durup dururken almıyorum ki uyurken bile kucağımda olmak istiyo kucağımda değilse kendim de bi eksiklik hissetmeye başladım

En az 1 hafta diyorlar sütüm kesilir diye çok korkuyorum

En az 1 hafta diyorlar sütüm kesilir diye çok korkuyorum
Kesilmez korkmayın. Kızım 15gün kaldı sadece doğum anında görmüştüm. İlk gün sütüm inmedi onda da zaten bebeğe serum vermişler. 2.günü doktor bir damla olsa gene getir dudağına sürer o tadı aldırırım dedi. Açıkçası müthiş bir motivasyonla devam ettim. Yanımda gibi düzenli olarak sağdım, su içmeyi ihmal etmedim, malt içecek içtim, haymana içtim, kavrulmamış kuru yemiş yedim. 15 gün sonunda dolabım bile sütle doluydu ve kızımın ilk günden beri mamaya ihtiyacı olmamıştı Her şeyden önce ilk bebekse bol bol dinlenin ne kadar pozitif olursanız o kadar çabuk karşılığını alırsınız minnoşa da geçmiş olsun süreç uzamadan evinize gelsin

Canım duş aldirirsan daha rahat uyur. Sıcak değil de ılık duş dene.
Tamamdır gazına iyi gelir belki dedim
Evet duş yapınca saatlerce uyuyo benimki
Ya aslında alışma değil bu benimkinin karnı bugun çok sert
Normalde bi pozisyonda çıkartmasa başka pozisyonda çıkartıyordu gazını. Beniö yedğim bir sey mi dokundu nedr anlamadım ki
Ben pes ettm emdırmrkten iş yapamıyorm hc bıseyıde yok emzk gbi beni istiyor 1 saat uyusa oper basıma koyarm 15 dk en fazla ayrı kaldgmz zaman dilimi babasnda bile durmuyor aksam gelince raht edeyim
Canım seninli seni emzik yapmıs
Ebenin beni ilk uyardığı konu emmeyi bitirdiği anda göğsünden çek dedi
Yoksa emzik olursun demişti
Dikkat etmedin mi hiç en başından beri mi böyleydi

Allah razı olsun peki ilk günlerde gelen kolostrumu nasıl sandınız makine ile sağılır mı o

Allah razı olsun peki ilk günlerde gelen kolostrumu nasıl sandınız makine ile sağılır mı o
Sağılıyor. Ama tavsiyem hastane tipi makineyle başlayın daha güçlü oldukları için uyarım da kuvvetli oluyor. Biraz canınız yanabilir ama 1 hafta gibi süreçten bahsediyorsak göze alınmalı bence. Şuan yoksa öyle bir makine kiralayabilir yada 2.el satın alabilirsiniz.

Evde lansinoh vardı doktor olur dedi 0 olduğu için kuvvetli çekermiş

Kizlar bebeğim sürekli beni emiyor .uykuya daldiktan sonra çekince ağlıyor . ağzinda meme ile uyumak istiyor . Emzik kullanmayı düşünüyorum .bebeklerinize emzik veriyor musunuz ?

Benim sütümde tazyikli geliyor sadece sol meme. Bazen emerken genzine kaçıyor sizde de oluyor mu?
Ben sütüm artsın diye sagiyordum.bir gün çocuk çok uyuyunca birikmiş birikmiş. Genzine 3 kere kaçtı. İlk baslarda nasıl paniktim. Şimdi hem kendi kaciracakken yutuyor alıştı hem ben

Kizlar bebeğim sürekli beni emiyor .uykuya daldiktan sonra çekince ağlıyor . ağzinda meme ile uyumak istiyor . Emzik kullanmayı düşünüyorum .bebeklerinize emzik veriyor musunuz ?
Ben ilk gun verdim .sonradan tutmuyorlar. Sonra bir dönem sadece bezini değiştirirken verdim ,şimdi uykuya dalarken ve huysuzlaninca veriyorum .diğer türlü çok zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…