- 7 Aralık 2021
- 62
- 123
- 43
- 29
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.141
Teşekkür ederim ,inşallah bizimki de tutar .hangi marka hangi model aldınız ? Damaklı mi ? Bizde kiraz gibi ucu olanlardan vardı .tutmadıBen ilk gun verdim .sonradan tutmuyorlar. Sonra bir dönem sadece bezini değiştirirken verdim ,şimdi uykuya dalarken ve huysuzlaninca veriyorum .diğer türlü çok zor .
Geçmiş olsun maşallahTeyzeleri oglum sünnet oldu bugun
Sabahtan beei yeni elime aliyorum telefonu ,biraz zorlu bi surec gecirdik oglum icin yipratici olsada sonu iyi oldu kurtulduk
Darisida olmayan bebişlere hayırlısıyla atlatirsiniz inşallah
Geçmiş olsun . Oldu da bittiTeyzeleri oglum sünnet oldu bugun
Sabahtan beei yeni elime aliyorum telefonu ,biraz zorlu bi surec gecirdik oglum icin yipratici olsada sonu iyi oldu kurtulduk
Aynı benimki de öyle.. bu arada hoşgeldin merak etmiştik baya seniBen pes ettm emdırmrkten iş yapamıyorm hc bıseyıde yok emzk gbi beni istiyor 1 saat uyusa oper basıma koyarm 15 dk en fazla ayrı kaldgmz zaman dilimi babasnda bile durmuyor aksam gelince raht edeyim
Oooooo hayırlı olsun maşallahh diyelimmm küçük adamaTeyzeleri oglum sünnet oldu bugun
Bende çok korkuyorum boğulacak diyeBen sütüm artsın diye sagiyordum.bir gün çocuk çok uyuyunca birikmiş birikmiş. Genzine 3 kere kaçtı. İlk baslarda nasıl paniktim. Şimdi hem kendi kaciracakken yutuyor alıştı hem ben
Philips Avent aldım ultra air olanındanTeşekkür ederim ,inşallah bizimki de tutar .hangi marka hangi model aldınız ? Damaklı mi ? Bizde kiraz gibi ucu olanlardan vardı .tutmadı
O korku zamanla geçiyor. Üfleyip alnının ortasini okşa, sonra da düz bir yere yatır geçiyor. İnsan çok korkuyor baslarda yine korkuyorum ama bu korkular psikolojini bozmasın. Her şey olur .Allaha emanet et bebeğini. Gerisi boş.Bende çok korkuyorum boğulacak diye
Ben veriyorum canım, büyük kurtarıcı istendiğinde atıyor zaten ağzından bırakıyor kendiKizlar bebeğim sürekli beni emiyor .uykuya daldiktan sonra çekince ağlıyor . ağzinda meme ile uyumak istiyor . Emzik kullanmayı düşünüyorum .bebeklerinize emzik veriyor musunuz ?
Bak ben öyle korktum .dün catliyacaktim .lohusa bunalımına girecektim .bebegimin genzine tukrugu kaçtı. Nasıl korktuysam acısı sonra çıktı. 1 gün boyunca uyuyamadım. Sonra dedim bu böyle olmaz .Bu bebekler buyur ama korkarsak bizde kalır. Yetimhanelrrdeki çocuklar büyümüyor mu ? Anneleri mi var onlarınBende çok korkuyorum boğulacak diye
Geçmiş olsun canım ne güzel atlattınız hemen iyileşir inşallah ilk çişinde sıkıntı oluyormuş sanırım sonrası rahatmış bizde 40 mıza kadar olmayı planlıyoruz bakalımTeyzeleri oglum sünnet oldu bugun
Biz seni toparlardikBunalımdaydım cıkınca geldimaksi takdirde sizide kendımle sürüklemek istemedim
S Sedose lutfen Atpaz in muhteşem yazisi sana ilham olsun.Üzüntüden sütüm azalmasın diye sabahtan beri sağıyorum. Sağarken meditasyon müziği açıyorum, arka planda insanin beynine rahatlatıcı mesajlar gönderiyorsonra fotoğraflarına bakiyorum, ama en büyük konsantrasyon artışını hayal ederken yaşıyorum hani meme aranma hareketi var ya, o dudaklar böyle yamuluyo yumuluyo dil kıpır kıpır meme arıyo benimki bir de ses çıkarıyor aranırken kedi gibi mırıl mırıl bir kaç saniyeliğine bu düşüncelere dalarsam eğer daha 3 gün önce doğum yapmiş olmama rağmen süt fışkırarak akıyor. Ama endişelere kapılınca tık yok, acıyo da bir de.
Ben bunlari tahmin edemediğimden yanımda manuel tekli el pompasıyla gelmiştim. Şöyle bir yöntem izliyorum, boştaki elimle memeyi kavrayip sıkıyorum önce ki meme boşluğundaki süt kanallara geçsin. Hemen ardından pompayi tutan elimle yavaş ama kuvvetli sekilde pompaliyorum. Bu iki hareketi düzene sokup ritmik yapınca sanki elektrikli pompa gibi etki ediyo çok güzel süt çıkıyor. Benimle benzer şeyler yasayan ya da sütü az olanlara loş ortam, rahatlatıcı müzik, bolca bebiş fotosu videosu, bebek yanındaysa ten tene temas ve son olarak bolca hayal tavsiye ediyorumağlamaklı kısma pek girmemek lazım, sütü kaçırıyor kesin bilgi
Hemen yan çevirip alnının ortasını okşuyorum ama yine aynısı olacak diye korkuyorum tabi zamanla yenicez bu korkularida şimdi ekstra stres oluyorumO korku zamanla geçiyor. Üfleyip alnının ortasini okşa, sonra da düz bir yere yatır geçiyor. İnsan çok korkuyor baslarda yine korkuyorum ama bu korkular psikolojini bozmasın. Her şey olur .Allaha emanet et bebeğini. Gerisi boş.
Sanrm öyleCanım işte o sebeple 40 çıkınca düzene girer diyorlar. Günü gününü tutmuyor bebeğin bugün başka yarın başka maalsef
Sıkıyo ama kusması olmuyoKızlar bebeğim gazını çıkaramayınca kendini sıkıyor ve kusuyor normal mi
Hayırlı uğurlu olsun canımTeyzeleri oglum sünnet oldu bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?