Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben ilk gun verdim .sonradan tutmuyorlar. Sonra bir dönem sadece bezini değiştirirken verdim ,şimdi uykuya dalarken ve huysuzlaninca veriyorum .diğer türlü çok zor .
Teşekkür ederim ,inşallah bizimki de tutar .hangi marka hangi model aldınız ? Damaklı mi ? Bizde kiraz gibi ucu olanlardan vardı .tutmadı

Ben pes ettm emdırmrkten iş yapamıyorm hc bıseyıde yok emzk gbi beni istiyor 1 saat uyusa oper basıma koyarm 15 dk en fazla ayrı kaldgmz zaman dilimi babasnda bile durmuyor aksam gelince raht edeyim
Aynı benimki de öyle.. bu arada hoşgeldin merak etmiştik baya seni

Teyzeleri oglum sünnet oldu bugun

Sabahtan beei yeni elime aliyorum telefonu ,biraz zorlu bi surec gecirdik oglum icin yipratici olsada sonu iyi oldu kurtulduk
Darisida olmayan bebişlere hayırlısıyla atlatirsiniz inşallah
Oooooo hayırlı olsun maşallahh diyelimmm küçük adama darısı başımıza

Bende çok korkuyorum boğulacak diye
O korku zamanla geçiyor. Üfleyip alnının ortasini okşa, sonra da düz bir yere yatır geçiyor. İnsan çok korkuyor baslarda yine korkuyorum ama bu korkular psikolojini bozmasın. Her şey olur .Allaha emanet et bebeğini. Gerisi boş.

Kizlar bebeğim sürekli beni emiyor .uykuya daldiktan sonra çekince ağlıyor . ağzinda meme ile uyumak istiyor . Emzik kullanmayı düşünüyorum .bebeklerinize emzik veriyor musunuz ?
Ben veriyorum canım, büyük kurtarıcı istendiğinde atıyor zaten ağzından bırakıyor kendi

Bende çok korkuyorum boğulacak diye
Bak ben öyle korktum .dün catliyacaktim .lohusa bunalımına girecektim .bebegimin genzine tukrugu kaçtı. Nasıl korktuysam acısı sonra çıktı. 1 gün boyunca uyuyamadım. Sonra dedim bu böyle olmaz .Bu bebekler buyur ama korkarsak bizde kalır. Yetimhanelrrdeki çocuklar büyümüyor mu ? Anneleri mi var onların

Sabahtan beei yeni elime aliyorum telefonu ,biraz zorlu bi surec gecirdik oglum icin yipratici olsada sonu iyi oldu kurtulduk
Geçmiş olsun canım ne güzel atlattınız hemen iyileşir inşallah ilk çişinde sıkıntı oluyormuş sanırım sonrası rahatmış bizde 40 mıza kadar olmayı planlıyoruz bakalım

S Sedose lutfen Atpaz in muhteşem yazisi sana ilham olsun.

Hemen yan çevirip alnının ortasını okşuyorum ama yine aynısı olacak diye korkuyorum tabi zamanla yenicez bu korkularida şimdi ekstra stres oluyorum

Hayırlı uğurlu olsun canım Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…