- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.161
İsyan çıkarırım adliyede alırım soluğu o derece cinnetim gelirBenim ki 5 dk dan fazla bakamıyor uyanıkken uyurken sallıyor hakkını yemeyeyim
Ama ya bşr yıl bile sürmeyecek kucak istemeyecek hatta yalvarcaz gel kucağıma seveyim diye gelemyecekler boşver in şimdi tadını çıkarınBenim kızım koala gibi hep kucağımda birlikte pişiyoruz resmen kucağa alıştırmışsın diyorlar da ben durup dururken almıyorum ki uyurken bile kucağımda olmak istiyo kucağımda değilse kendim de bi eksiklik hissetmeye başladım
Maşallah maşallahKlima açınca tulum giydirmiştim 5 dk sürdü. Serseri serbest stilimiz var.
Bir de açlık, gaz vs sıkıntısı olmayan ama hep huzursuz olan bebeğinin hastaneye götürmeli miyiz?
Maşallah damatlığınıda görün inşallahTeyzeleri oglum sünnet oldu bugun
Sabahtan beei yeni elime aliyorum telefonu ,biraz zorlu bi surec gecirdik oglum icin yipratici olsada sonu iyi oldu kurtulduk
Darisida olmayan bebişlere hayırlısıyla atlatirsiniz inşallah
Hayırlı olsun canım atlatmışsınız çok şükürTeyzeleri oglum sünnet oldu bugun
Sabahtan beei yeni elime aliyorum telefonu ,biraz zorlu bi surec gecirdik oglum icin yipratici olsada sonu iyi oldu kurtulduk
Darisida olmayan bebişlere hayırlısıyla atlatirsiniz inşallah
Çok geçmiş olsun biz de aynı durumdan 10 gün yogun bakımda kaldık, ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum, metanetli olmaya çalışın,sütünüzü mutlaka sağıp biriktirin, Bebeğiniz için yapabileceğiniz tek şey bu. Dualarım sizinle. Sağlıklı bir sekilde evinize dönersiniz inşallahKızlar çok kötüyüm bebeğimde enfeksiyon varmış ve sarılık varmış yatış yapılacak hastaneye. 7 10 gün sürer diyolar var mı başına gelen böyle bir şey
Allah şifa versin, bir an önce kavuşursunuz inşallahKızlar çok kötüyüm bebeğimde enfeksiyon varmış ve sarılık varmış yatış yapılacak hastaneye. 7 10 gün sürer diyolar var mı başına gelen böyle bir şey
Canim doktor işin baya ehliydi sayesinde ne ilk çişte aci cektik nede agri sızı var şuanGeçmiş olsun canım ne güzel atlattınız hemen iyileşir inşallah ilk çişinde sıkıntı oluyormuş sanırım sonrası rahatmış bizde 40 mıza kadar olmayı planlıyoruz bakalım
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun canım atlatmışsınız çok şükür
Neden yıpratıcı oldu
Sağdıgın cin kesilmiyor kuzum bide her hastane farklı emdirme süresi veriyor biz sabah 7 de gıdıyorduk 10 a kadr bebegmn yanında duruyordum evirip cevirip emdiriyordum yokkende sagıp sagıp goturyordum sitres ve uzuntu etkılıyor ama benım cok az gelıyordu o yuzden ama kesılmez korkma rbbim sifa versn bebegıne insAllah daha kısa surede cıkarEn az 1 hafta diyorlar sütüm kesilir diye çok korkuyorum
Daha iyi cok şükür siyam ikizi gibiyiz henüz doğduğunun farkında degil iş güç yemek yapamaz haldeyim ama yanımda saglıklı ya hersey halolur sen nasılsın nasıl gidiyor :)selam canim, nasıl gidiyor şimdi hayat?
En başında sarılıktn dolayı cok uyuyordu ben uyandrp emdırıyordum nsıl bu noktya geldk bilmiyorum inanki piskoloji gitti emsinde nasıl emiyorsa emsin moduna girdim ben galibaTamamdır gazına iyi gelir belki dedim
Evet duş yapınca saatlerce uyuyo benimki
Ya aslında alışma değil bu benimkinin karnı bugun çok sert
Normalde bi pozisyonda çıkartmasa başka pozisyonda çıkartıyordu gazını. Beniö yedğim bir sey mi dokundu nedr anlamadım ki
Canım seninli seni emzik yapmıs
Ebenin beni ilk uyardığı konu emmeyi bitirdiği anda göğsünden çek dedi
Yoksa emzik olursun demişti
Dikkat etmedin mi hiç en başından beri mi böyleydi
Buna eminim burda toparlıycak birsürü kişi var iyki varsınız ama dayanamayacak olan etkilenecek olanda olurdu iç karartsaydımda üzülürdüm iyki biraz sessız kalmsmBiz seni toparlardikiyi bakalım hoşgeldin
Doyduktan sonra hemen emzik taksan durmuyor mu?En başında sarılıktn dolayı cok uyuyordu ben uyandrp emdırıyordum nsıl bu noktya geldk bilmiyorum inanki piskoloji gitti emsinde nasıl emiyorsa emsin moduna girdim ben galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?