- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.181
Emiyor emzik derin uyuyunca veriyorum agzından düştükten sonra birdaha verince süt gelmediğini anlyınca atıyorDoyduktan sonra hemen emzik taksan durmuyor mu?
Sagol canim benim
Benimki de emzik almiyor süt gelmiyot diye sanrm bi de öğürüyor emzik büyük mü anlamadmEmiyor emzik derin uyuyunca veriyorum agzından düştükten sonra birdaha verince süt gelmediğini anlyınca atıyorbuda 5 sn flan sürüyo agzndan atması cekecek çilem var resmen
Ahhh kıyamam nasıl terlemiş yaaaKızlar evim sabahtan aksama kadar gğneş bütün odalarcocuk kaynanamlra gıdınce kesıntısız uyuyor ıkı saatte bı uyurken emzırıp bırakıyorum resmen okdr rahatmkı orda cocuksuz gbi serin evi bu arada bizim evde cocugu kaldrdıgım yerde izi kalıyor sıcaktan kavruldu yavrum ya çözümde bulamıyorum
Benim şuan akıntı gibi birşeye dönüştü ama hala geliyoLohusa kanaması git gide azalmalı mıydı? Arada bi artıs normal mi?
Benimde başıma gelecek olan bu malesef .Kızlar evim sabahtan aksama kadar gğneş bütün odalarcocuk kaynanamlra gıdınce kesıntısız uyuyor ıkı saatte bı uyurken emzırıp bırakıyorum resmen okdr rahatmkı orda cocuksuz gbi serin evi bu arada bizim evde cocugu kaldrdıgım yerde izi kalıyor sıcaktan kavruldu yavrum ya çözümde bulamıyorum
Benim kız da öğurüyor asla almıyorBenimki de emzik almiyor süt gelmiyot diye sanrm bi de öğürüyor emzik büyük mü anlamadm
Arada artar azalır normal bir durum.Lohusa kanaması git gide azalmalı mıydı? Arada bi artıs normal mi?
Hayırlı olsun kurtuldun Merve ilerde teşekkür edecek sanaSagol canim benim
Tesekkur ederim canimHayırlı olsun kurtuldun Merve ilerde teşekkür edecek sanabüyüyünce farkında olsa daha zor. Bende haftaya kontrole götürüp alacağım randevu ama doktora karar veremedim.
Haydi hayırlı olsun Merve. Önemli bir konuyu halletiniz sorunsuz olarak. Gözümden yaşlar aktı vallahi cinsiyet, ayrıntılı ultrason falan konuşurken bir miniğimiz sünnet oldu. Ne güzel değişimler yaşıyoruz şükürTeyzeleri oglum sünnet oldu bugun
Sabahtan beei yeni elime aliyorum telefonu ,biraz zorlu bi surec gecirdik oglum icin yipratici olsada sonu iyi oldu kurtulduk
Darisida olmayan bebişlere hayırlısıyla atlatirsiniz inşallah
Sevindim canımCanim doktor işin baya ehliydi sayesinde ne ilk çişte aci cektik nede agri sızı var şuan
Kahve bardaklari varya karton olanlardan onun alt kismini kesip pipi ve yumrutaligini icine haps ettik o sebeple bilmedi çiş degmedi agrisi olmadi cok şükür aklinizda bulunsun kizlar sizde oyle yapin
Ayyyy inşallah ağlamam bende onunla aminnnTesekkur ederim canim
Cok ağladı igne vurulunca ve sonra hissetti galiba sakinlesmedi yine agladi sonra yorgun dustude sustu ve uyudu masada caresizceama simdi iyi cok şükür agrisi yok gibi rahat uyuyo
Hayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin biz de yaptıracağız kırkı çıktıktan sonra karton olayını iyi ki yazmışsın ben de deneyeyim canım nasıl olduğunu tam anlamadım ama yaparız herhaldeCanim doktor işin baya ehliydi sayesinde ne ilk çişte aci cektik nede agri sızı var şuan
Kahve bardaklari varya karton olanlardan onun alt kismini kesip pipi ve yumrutaligini icine haps ettik o sebeple bilmedi çiş degmedi agrisi olmadi cok şükür aklinizda bulunsun kizlar sizde oyle yapin
Ay bende nasıl dayanicam.bilmiyorum hastane de kan alırken bile ağlayınca kalbim daralıyor ilk.oglumda daha metanetliydim bunda hiç dayanamıyorum ne oldu banaAyyyy inşallah ağlamam bende onunla aminnngitmesem mi acaba
Tesekkur ederim canimHaydi hayırlı olsun Merve. Önemli bir konuyu halletiniz sorunsuz olarak. Gözümden yaşlar aktı vallahi cinsiyet, ayrıntılı ultrason falan konuşurken bir miniğimiz sünnet oldu. Ne güzel değişimler yaşıyoruz şükür
Bende gitmiym dedim ama oyle bi şansimiz yok meme emince sustu çünküAyyyy inşallah ağlamam bende onunla aminnngitmesem mi acaba
Tesekkur ederim canim amin insallahHayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin biz de yaptıracağız kırkı çıktıktan sonra karton olayını iyi ki yazmışsın ben de deneyeyim canım nasıl olduğunu tam anlamadım ama yaparız herhalde
Normalde oraya gazli bez yapistirip bezini oyle bagliyorlarmis işte o zaman cocuk ilk gun her ciste aci cekiyormus hani temas ediyor bezde kaliyor ya can yakici cidden ama boyle baya rahat olduSevindim canımÇok iyimiş aynen aklımızda oldum bizde öyle yapalım. Ben arkadaşlarıma sormuştum onlar ilk çişte sıkıntı sonra sorun olmadı dediler hep, bakalım nasıl olcak bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?