Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ahhh kıyamam nasıl terlemiş yaaa

Benimde başıma gelecek olan bu malesef .

Hayırlı olsun kurtuldun Merve ilerde teşekkür edecek sana büyüyünce farkında olsa daha zor. Bende haftaya kontrole götürüp alacağım randevu ama doktora karar veremedim.
Tesekkur ederim canim Bende oyle düşündüm buda aradan ciksin ilerde tesekkur etsin dedim

Darisida size

Teyzeleri oglum sünnet oldu bugun

Sabahtan beei yeni elime aliyorum telefonu ,biraz zorlu bi surec gecirdik oglum icin yipratici olsada sonu iyi oldu kurtulduk
Darisida olmayan bebişlere hayırlısıyla atlatirsiniz inşallah
Haydi hayırlı olsun Merve. Önemli bir konuyu halletiniz sorunsuz olarak. Gözümden yaşlar aktı vallahi cinsiyet, ayrıntılı ultrason falan konuşurken bir miniğimiz sünnet oldu. Ne güzel değişimler yaşıyoruz şükür

Sevindim canım Çok iyimiş aynen aklımızda oldum bizde öyle yapalım. Ben arkadaşlarıma sormuştum onlar ilk çişte sıkıntı sonra sorun olmadı dediler hep, bakalım nasıl olcak bizimki

Tesekkur ederim canim

Cok ağladı igne vurulunca ve sonra hissetti galiba sakinlesmedi yine agladi sonra yorgun dustude sustu ve uyudu masada caresizce ama simdi iyi cok şükür agrisi yok gibi rahat uyuyo
Ayyyy inşallah ağlamam bende onunla aminnn gitmesem mi acaba

Hayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin biz de yaptıracağız kırkı çıktıktan sonra karton olayını iyi ki yazmışsın ben de deneyeyim canım nasıl olduğunu tam anlamadım ama yaparız herhalde

Tesekkur ederim canim
Aynen öyle susam tanesinden sünnete ışınlandik resmen ahh ahh

Ayyyy inşallah ağlamam bende onunla aminnn gitmesem mi acaba
Bende gitmiym dedim ama oyle bi şansimiz yok meme emince sustu çünkü doktor annesi kulahina biseyler fisilda cocuk sesini duyunca sakinlesir dedi ama yok ne desemde o an sakinlesmedi en sonunda yorgun dustude sustu kesinlikle git yani

Tesekkur ederim canim amin insallah

Simdi doktir bardagi iki tane iç içe koyup alt tabanini kesti cikardi sonrada pipi ve yumurtaligini icine alarak bezi bağladi dediki işese değmeyecek canini yakmaz dedi kaka yaosa bulaşmaz miktopkapmaz dedi baya pratik bi yöntem canim oglum rahat cok şükür yoncambenim sende aklinda bulunsun

Sevindim canım Çok iyimiş aynen aklımızda oldum bizde öyle yapalım. Ben arkadaşlarıma sormuştum onlar ilk çişte sıkıntı sonra sorun olmadı dediler hep, bakalım nasıl olcak bizimki
Normalde oraya gazli bez yapistirip bezini oyle bagliyorlarmis işte o zaman cocuk ilk gun her ciste aci cekiyormus hani temas ediyor bezde kaliyor ya can yakici cidden ama boyle baya rahat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…