- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.201
Geçmiş olsun benim bebeğim de yeni doğduğun da enfeksiyondan dolayı bir hafta kalmıştı antibiyotik veriyorlarKızlar çok kötüyüm bebeğimde enfeksiyon varmış ve sarılık varmış yatış yapılacak hastaneye. 7 10 gün sürer diyolar var mı başına gelen böyle bir şey
İlk ogluma kıyamadım vermeyi bundada zorluyorum ama nafile bibs ne varmış son umudum o kaldı eski bakkal memeleri gibi kauçuk onu bulup alicam bakalım tutacak mı.. beni bu sabah 7 de bir başladı emmeye 3 te yıkadık 4 te uyudu öyle bıraktı tam dalıyor yatırıyorum 10 dk.gecmeden ağlıyor meme hariç hiçbir şey susturamiyor yoruldum artık WC ye bile zor gidiyorumNe kadar çok emzik almayan bebek varmışilk kızım hiç böyle değildi. Emzik almadığı için asla emmeden uykuya dalamıyo, bebek arabasında bile durmuyor. Ne yapıcaz böyle ya Öğürüyor diye daha küçük emzik aldım onu biraz biraz tuttu ama yine de yok yani günde bir sefer anca zar zor tutuyor.
İnşallah bizimde sizin gibi ağrısız sancısız olur canımNormalde oraya gazli bez yapistirip bezini oyle bagliyorlarmis işte o zaman cocuk ilk gun her ciste aci cekiyormus hani temas ediyor bezde kaliyor ya can yakici cidden ama boyle baya rahat oldu
Philips avent ultra air almıştım ben canım hastaneden geldiğimiz akşam feryat figan saat gece 11 ne yapacağımızı şaşırdık dedim verelim emziği ilk vermede tuttu sakinledi. Bende hemen emzik vermem hep diyordum ya da uykuya geçiş esnasında veririm ama baya faydasını gördüm. Çocuk Doktoruna gittik 1 aydan önce önermiyoruz emzik dedi ama emme refleksine baktı bişey demedi bizde devam ettik inşallah bırakırken zorlanmayızNe kadar çok emzik almayan bebek varmışilk kızım hiç böyle değildi. Emzik almadığı için asla emmeden uykuya dalamıyo, bebek arabasında bile durmuyor. Ne yapıcaz böyle ya Öğürüyor diye daha küçük emzik aldım onu biraz biraz tuttu ama yine de yok yani günde bir sefer anca zar zor tutuyor.
Tesekkur ederim canim amin insallah
Simdi doktir bardagi iki tane iç içe koyup alt tabanini kesti cikardi sonrada pipi ve yumurtaligini icine alarak bezi bağladi dediki işese değmeyecek canini yakmaz dedi kaka yaosa bulaşmaz miktopkapmaz dedi baya pratik bi yöntem canim oglum rahat cok şüküryoncambenim sende aklinda bulunsun
Vallaaa biz ağlatmaya kıyamıyoruz topuk kanı alınca ağlamamak için zor tuttum bende kendimiAy bende nasıl dayanicam.bilmiyorum hastane de kan alırken bile ağlayınca kalbim daralıyor ilk.oglumda daha metanetliydim bunda hiç dayanamıyorum ne oldu bana
Kaç günde geçiyomuş acaba, offf ne biliyimm hiç ağlatmıyoz orda ağlayınca kötü oluyorumBende gitmiym dedim ama oyle bi şansimiz yok meme emince sustu çünküdoktor annesi kulahina biseyler fisilda cocuk sesini duyunca sakinlesir dedi ama yok ne desemde o an sakinlesmedi en sonunda yorgun dustude sustu kesinlikle git yani
Anladımmm bizde öyle yapalım. Eee şiş yapınca onun içine dolması . Sen bi ara bi görsel alll onunla ilgili bende yapıyımTesekkur ederim canim amin insallah
Simdi doktir bardagi iki tane iç içe koyup alt tabanini kesti cikardi sonrada pipi ve yumurtaligini icine alarak bezi bağladi dediki işese değmeyecek canini yakmaz dedi kaka yaosa bulaşmaz miktopkapmaz dedi baya pratik bi yöntem canim oglum rahat cok şüküryoncambenim sende aklinda bulunsun
Şişince göğüsünde süt kanalları tıkanmış bebek emmiyo yaaa SOĞUK yapman lazım oyuzdennnKızlar göğüslerim bi anda şişti taş gibi sağmak da uçlarını yara yapacak gibi. Böyle şişince soğuk mu iyi sıcak mı iyi
Bu sıcaklarda zor olur sanki. Ayy kucakla kurban olduğum kucakla, bütün işler kalsın. Oğlumu bi alayım yoğun bakımdan, kucağımdan indirirsem ne olayım. Yanımdan ayirmicam, her istediginde emzircem bak vallaha, mık demicem.Herkese merhaba, 2 haftalık bebeğim var, son 2 gündür kucakta uyumak istiyor, yatağa bırakınca uyanıyor. Evimiz 29-30 derece bugünlerde. Sling alsam kullanılır mi sizce bu sıcaklıkta?
Sağ salim kavuş insaallah. En son ayrılık bu olsun.Kızlar iyi geceler
Oğlanın yanından geliyorum, bir güzel emdi teyzeleri sormayınyavrum benim, annesinin kuzusu acıkmış beni beklemişler biberon vermemişler, emdi güzel güzel.
2 gün geçti bakalım, gün sayıyorum
Hala sabahları uyuyor gece bu saatlerde cin gibikarnimda nasılsa hala öyle
Kıyamam kız bizde online şu an.Uyumayan bir bebe daha doğurmusum. Beraber bakışıyoruz o bakarken uyuyayım diyorum gözümü kapatsam hopp ağlamaya başliyor
Hayırlı olsun canım... Bende onu istiyorum ama İstanbul'da acaba hangi hastaneler yapıyor sanırım en acısız ağrısız klamp yöntemiKızlar bende bebeişi sünnet ettirdim. 21 günlükte yaptığımda. Klamp yönetimiydi. Ne bardak ne bişi uğraşmıyorsunuz çok rahat bir yöntem. Bi aletle tutturuyorlar göbek bağı mantığı gibi alet kendi kendine düşüyor. Bugün baktım ufak bir deri kalmış tutan bence mümkünse bu yönetimi yapan yer varsa araştırın onu yaptırın öneririm.
Umarım en kısa zamanda kavuşursunuzBu sıcaklarda zor olur sanki. Ayy kucakla kurban olduğum kucakla, bütün işler kalsın. Oğlumu bi alayım yoğun bakımdan, kucağımdan indirirsem ne olayım. Yanımdan ayirmicam, her istediginde emzircem bak vallaha, mık demicem.
Kuzenlerimin bebeleri :) obez gibi oluyorlar. O kilolarda 3/4 yaştan önce atamıyorPeki sadece anne sütüyle tosun olan bebelere ne demelı
Boğum boğum tosunluktan bahsedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?