Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar göğüslerim bi anda şişti taş gibi sağmak da uçlarını yara yapacak gibi. Böyle şişince soğuk mu iyi sıcak mı iyi

Ne kadar çok emzik almayan bebek varmış ilk kızım hiç böyle değildi. Emzik almadığı için asla emmeden uykuya dalamıyo, bebek arabasında bile durmuyor. Ne yapıcaz böyle ya Öğürüyor diye daha küçük emzik aldım onu biraz biraz tuttu ama yine de yok yani günde bir sefer anca zar zor tutuyor.

Kızlar çok kötüyüm bebeğimde enfeksiyon varmış ve sarılık varmış yatış yapılacak hastaneye. 7 10 gün sürer diyolar var mı başına gelen böyle bir şey
Geçmiş olsun benim bebeğim de yeni doğduğun da enfeksiyondan dolayı bir hafta kalmıştı antibiyotik veriyorlar

İlk ogluma kıyamadım vermeyi bundada zorluyorum ama nafile bibs ne varmış son umudum o kaldı eski bakkal memeleri gibi kauçuk onu bulup alicam bakalım tutacak mı.. beni bu sabah 7 de bir başladı emmeye 3 te yıkadık 4 te uyudu öyle bıraktı tam dalıyor yatırıyorum 10 dk.gecmeden ağlıyor meme hariç hiçbir şey susturamiyor yoruldum artık WC ye bile zor gidiyorum

Philips avent ultra air almıştım ben canım hastaneden geldiğimiz akşam feryat figan saat gece 11 ne yapacağımızı şaşırdık dedim verelim emziği ilk vermede tuttu sakinledi. Bende hemen emzik vermem hep diyordum ya da uykuya geçiş esnasında veririm ama baya faydasını gördüm. Çocuk Doktoruna gittik 1 aydan önce önermiyoruz emzik dedi ama emme refleksine baktı bişey demedi bizde devam ettik inşallah bırakırken zorlanmayız

Aslında idrar antiseptiktir. Değmesi kötü değil. Bize kaka değmesin demişti doktor

Soothie ağır geliyor biraz gevşetince ağzından düşüyor diye bibs emzik aldım. Daha hafiftir düşmez dedim. Ama ucu soothie den büyük diye beğenmedi. Her verişimde öğürüyor.

Nuk un damaklı emziğini bile birkaç saniye tutuyor ama bibs i hiç tutmadı.

Mecbur yine soothie ile devam. İnşallah birkaç hafta sonra fikri değişir. Yoksa oyalamak çok zor

Manuel pompacilar, süt çıkarmak için kolu sonuna kadar basmaya başlamadan önce, sadece memenin ucunu hafif öne geriye hareket ettirecek kadar hafif hafif basın, memeye birazdan yüklenicem mesaji verin, hem meme masajdan dolayı sütleri kanallara toplamaya başlar hem de özellikle ilk zamanlar sağım biraz can yakabiliyor ya, psikolojik ve fizyolojik olarak hazırlanmış olursunuz.
Elektrikli pompalarda masaj modu oluyor zaten.

Ay bende nasıl dayanicam.bilmiyorum hastane de kan alırken bile ağlayınca kalbim daralıyor ilk.oglumda daha metanetliydim bunda hiç dayanamıyorum ne oldu bana
Vallaaa biz ağlatmaya kıyamıyoruz topuk kanı alınca ağlamamak için zor tuttum bende kendimi Kıyamam bebişlere ya
Bende gitmiym dedim ama oyle bi şansimiz yok meme emince sustu çünkü doktor annesi kulahina biseyler fisilda cocuk sesini duyunca sakinlesir dedi ama yok ne desemde o an sakinlesmedi en sonunda yorgun dustude sustu kesinlikle git yani
Kaç günde geçiyomuş acaba, offf ne biliyimm hiç ağlatmıyoz orda ağlayınca kötü oluyorum
Anladımmm bizde öyle yapalım. Eee şiş yapınca onun içine dolması . Sen bi ara bi görsel alll onunla ilgili bende yapıyım Nasıl altını alcam bilemiyorum
Kızlar göğüslerim bi anda şişti taş gibi sağmak da uçlarını yara yapacak gibi. Böyle şişince soğuk mu iyi sıcak mı iyi
Şişince göğüsünde süt kanalları tıkanmış bebek emmiyo yaaa SOĞUK yapman lazım oyuzdennn Ayyy inşallah ağrın olmaz çokmkötğ birşey

Herkese merhaba, 2 haftalık bebeğim var, son 2 gündür kucakta uyumak istiyor, yatağa bırakınca uyanıyor. Evimiz 29-30 derece bugünlerde. Sling alsam kullanılır mi sizce bu sıcaklıkta?
Bu sıcaklarda zor olur sanki. Ayy kucakla kurban olduğum kucakla, bütün işler kalsın. Oğlumu bi alayım yoğun bakımdan, kucağımdan indirirsem ne olayım. Yanımdan ayirmicam, her istediginde emzircem bak vallaha, mık demicem.

Kızlar iyi geceler
Oğlanın yanından geliyorum, bir güzel emdi teyzeleri sormayın yavrum benim, annesinin kuzusu acıkmış beni beklemişler biberon vermemişler, emdi güzel güzel.
2 gün geçti bakalım, gün sayıyorum
Hala sabahları uyuyor gece bu saatlerde cin gibi karnimda nasılsa hala öyle

Sağ salim kavuş insaallah. En son ayrılık bu olsun.

Kızlar bende bebeişi sünnet ettirdim. 21 günlükte yaptığımda. Klamp yönetimiydi. Ne bardak ne bişi uğraşmıyorsunuz çok rahat bir yöntem. Bi aletle tutturuyorlar göbek bağı mantığı gibi alet kendi kendine düşüyor. Bugün baktım ufak bir deri kalmış tutan bence mümkünse bu yönetimi yapan yer varsa araştırın onu yaptırın öneririm.

Hayırlı olsun canım... Bende onu istiyorum ama İstanbul'da acaba hangi hastaneler yapıyor sanırım en acısız ağrısız klamp yöntemi

Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bazen çok uykum oluyor elimden kayar ya da burnunu kapatırım uyuyakalirsam diye korkuyorum, yoksa dediğin gibi iş güç kalsın benim için de önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…