- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.221
Şu havada grip olmayı başardım burnum şelale gibi akarken bebek emzirmek çok zormuş maske takayım dedim daha kötü akmaya başladı bir de akşam saati 4 saat uyuyan bebe şuan 1saattir cingöz recai gibi bakıyor ne güzel bir gece
Evet bizimki de dün yaptı yeşil kakayoncambenim canım geçen gün sen mi soruyordun yeşil kaka benmi yanlış hatırladım.karsima cikdi da atayım dedim.
Çocuğun bir uyku penceresi var, o kaçınca ne yapsan nafile oluyor hiç uyuyamıyor. Sen en güzelini yapıyorsun bende müsaade etmemeye çalışıyorumSallanan beşik
Fön sesi veya piş pişşşş veya beşiğin kendi müziği. Sonunda da tekrar uyuyor zaten
Gözleri acik oluyor ama eninde sonunda uyuyor mecburen
En güzel zaman aslında, ben hastanedeyim diye yaptıramıyorun üzgünümKizlar belediyemiz sunnet etkinligi başlatmış onumuzdeki hafta icin bosluk varmis suan 28 gunluguz yaptirsam bir sorun olurmu
Ya 120 çok değil miMaşallahsağdıklarından kaç cc içiyo mesela bebiş..
dediğin gibi emmediği memeği boşatana kadar sağıcam diğerniddeeee hep emziriyim çekene kadar ağzını. Sonra onuda sağıyım. 2 saatte böyle dolarmı tekrarrr yaparsammm. Acıkıyo hepp tekrar 120 cc içiyo herseferinde
Şaşır şaır yüzüne süt fırkırtmalo bi sütümüz olamadıvalla şuan dolmuşş bayaaa dün akiam boşalrtmıştım bebeğe onları verdim, şimdi şişmişler hissediyorum , ben hiç boşaltmıyodum cidden insan bilmeğinceeee yarıda bırakıyodum bundan sonra dediğini yapıyım Çok sağol valla
Ooo süper ysptır gitsin vallaBende 40ndan sonra yaptırıcam inşallah hemen iğleşir
Benim estetik dikiş yapıştırma olduğu için dikiş alma fln olmadı, ucunda bitane dikiş vardı ip oda düştü gitti şuan iz yok gibi benim hatta
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah benimde bebeğimi aldılar yoğun bakıma doğumdan hemen sonra hiç görmedim. Bugün 4 gün oldu hala göremedim. Inşallah en kısa sürede kavuşursun.Kızlar çok kötüyüm bebeğimde enfeksiyon varmış ve sarılık varmış yatış yapılacak hastaneye. 7 10 gün sürer diyolar var mı başına gelen böyle bir şey
Ben ilk gün sadece 25 cc kadar süt sağabildim. Ama vazgeçmeden sağınca kanallar açılıyor. Bugün 4.gün sabah sağdım 75 cc kadar süt oldu. Öyle çok yemek çay falan yiyip içmedim sadece bol bol su içtim. Moralini bozmadan azimle denersen sütün artar.Allah razı olsun. Bana günde 1 kere emzirme süresi verdiler. Sütüm daha tam gelmemişti kesilir diye çok korkuyorum sen nasıl yapmıştın lansinoh pompam var onunla sağ 2 saatte bir gelir sütün dediler ama bilmiyorum
Sagliklari yerinde olsun yeter sunnet falan olur bir sekildeEn güzel zaman aslında, ben hastanedeyim diye yaptıramıyorun üzgünüm
Öyle durumlarda kucağıma alıp gezdiriyorum evin içinde gazi varsa çıksın diyeÇocuğun bir uyku penceresi var, o kaçınca ne yapsan nafile oluyor hiç uyuyamıyor. Sen en güzelini yapıyorsun bende müsaade etmemeye çalışıyorum
Çok geçmiş olsun. Bende dünden beri iki saatte bir sağıyorum az önce 30 cc sağdım. İnşallah artar. Allah bebeklerimize şifa versin kimseyi böyle imtihan etmesinÇok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah benimde bebeğimi aldılar yoğun bakıma doğumdan hemen sonra hiç görmedim. Bugün 4 gün oldu hala göremedim. Inşallah en kısa sürede kavuşursun.
Ben ilk gün sadece 25 cc kadar süt sağabildim. Ama vazgeçmeden sağınca kanallar açılıyor. Bugün 4.gün sabah sağdım 75 cc kadar süt oldu. Öyle çok yemek çay falan yiyip içmedim sadece bol bol su içtim. Moralini bozmadan azimle denersen sütün artar.
Size de çok geçmiş olsun herkes aynı durumdan şikayetçi gerçektenGünaydın
Geçmiş olsun.
Ben de hastayım. Boğazım kötü, burnum akıyor, halsizim..
Oğlum ve eşim hastaydı bana da bulaştı. İnşallah bebeğe geçmez. Hep dipdibeyiz. Elime sürekli kolonya döküyorum
Meme aşırı gerginse eğer ucunu tutmakta zorlanıyor olabilir başta biraz sağım yapın manuel pompanız varsa öyle verin bir de..Kızlar günaydın
Benim bebe iki gündür mememi başta zor kavrıyor ve bu durum genelde gece ve sabaha karşı oluyor. Yani memeler epey sut doluyken. Başına gelen var mı?
Bir de sarılık muhabbetine Dr a sormayı unutmuşum. Bizim yavru kuşun ağzında dışı var. Acaba ondan mı zor kavriyor başta memeyi
Gecmıs olsun canim. Bebeğe geçmez belki senin mikrobuna bağışıklık kazanıyor.Şu havada grip olmayı başardım burnum şelale gibi akarken bebek emzirmek çok zormuş maske takayım dedim daha kötü akmaya başladı bir de akşam saati 4 saat uyuyan bebe şuan 1saattir cingöz recai gibi bakıyor ne güzel bir gece
Geçmiş olsun canim.Günaydın
Geçmiş olsun.
Ben de hastayım. Boğazım kötü, burnum akıyor, halsizim..
Oğlum ve eşim hastaydı bana da bulaştı. İnşallah bebeğe geçmez. Hep dipdibeyiz. Elime sürekli kolonya döküyorum
Günaydın benim oğlum öyleydi sadece anne sütü ile kimsr inanmıyordu birşeyler veriyorsundur yoksa böyle olmaz, diyeKuzenlerimin bebeleri :) obez gibi oluyorlar. O kilolarda 3/4 yaştan önce atamıyor
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınŞu havada grip olmayı başardım burnum şelale gibi akarken bebek emzirmek çok zormuş maske takayım dedim daha kötü akmaya başladı bir de akşam saati 4 saat uyuyan bebe şuan 1saattir cingöz recai gibi bakıyor ne güzel bir gece
Ağlamasına dayanmak zor ama evde de kafayı yersin canımAyyyy inşallah ağlamam bende onunla aminnngitmesem mi acaba
Evet kotu degilmis ama bebegin canini yakıyor huzursuz ediyor diye boyle daha iyi olduAslında idrar antiseptiktir. Değmesi kötü değil. Bize kaka değmesin demişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?