- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.241
Tamam canim ben atarim sana oyle daha iyi anlasilirVallaaa biz ağlatmaya kıyamıyoruz topuk kanı alınca ağlamamak için zor tuttum bende kendimiKıyamam bebişlere ya
Kaç günde geçiyomuş acaba, offf ne biliyimm hiç ağlatmıyoz orda ağlayınca kötü oluyorum
Anladımmm bizde öyle yapalım. Eee şiş yapınca onun içine dolması . Sen bi ara bi görsel alll onunla ilgili bende yapıyımNasıl altını alcam bilemiyorum
Şişince göğüsünde süt kanalları tıkanmış bebek emmiyo yaaa SOĞUK yapman lazım oyuzdennnAyyy inşallah ağrın olmaz çokmkötğ birşey
Amin canim tesekkur ederimAnteplililili yaaa hayirli olsun Allah damatliginida gostersin insallah bizde persembeye randevu aldik ama cok tedirginim ben daha kucuk psikolojisindeydim cesaret verdin bana 35 gunluk olcak benimki umarim sizinki gibi rahat olur
Şimdi emzirdim bu sefer kolay aldı, çünkü geceki gibi gergin değil. Teşekkür ederim deneyeceğimMeme aşırı gerginse eğer ucunu tutmakta zorlanıyor olabilir başta biraz sağım yapın manuel pompanız varsa öyle verin bir de..
Versen bir dert vermesen bir dert zatenGünaydın benim oğlum öyleydi sadece anne sütü ile kimsr inanmıyordu birşeyler veriyorsundur yoksa böyle olmaz, diye
Buna alışınca memesiz kendi kendine de uyur ilerde. Bu iyi bişi. Kızım çok memeciydi, emmeden uyumuyodu niyetim bunu öyle yapmamakÖyle durumlarda kucağıma alıp gezdiriyorum evin içinde gazi varsa çıksın diye
Mesela suan 2 saattir uyumuyor olabilir yatakta
Benim çocuk doktoru sınırın altında olmadıkça zayıf olmanın ilerdeki hayatta avantaj sağlayacağını söylüyor.Versen bir dert vermesen bir dert zatenbanada vermiyorum diye zayıf diye laf ediyorlardı
Benim ikiside öyleydi bunu yapmayacağım dedim bu daha beter olduBuna alışınca memesiz kendi kendine de uyur ilerde. Bu iyi bişi. Kızım çok memeciydi, emmeden uyumuyodu niyetim bunu öyle yapmamak
Bizimki bazen geceleri 3 saat uyuyor o zaman goguslerim çok doluyor .o zaman soğuk mu sıcak mı yapmalıyımVallaaa biz ağlatmaya kıyamıyoruz topuk kanı alınca ağlamamak için zor tuttum bende kendimiKıyamam bebişlere ya
Kaç günde geçiyomuş acaba, offf ne biliyimm hiç ağlatmıyoz orda ağlayınca kötü oluyorum
Anladımmm bizde öyle yapalım. Eee şiş yapınca onun içine dolması . Sen bi ara bi görsel alll onunla ilgili bende yapıyımNasıl altını alcam bilemiyorum
Şişince göğüsünde süt kanalları tıkanmış bebek emmiyo yaaa SOĞUK yapman lazım oyuzdennnAyyy inşallah ağrın olmaz çokmkötğ birşey
Bende yapmayacağım dedim ama hastaneye yatınca mık dedi verdim memeyi şuan aklım başıma geliyor ama sanırım nafileBenim ikiside öyleydi bunu yapmayacağım dedim bu daha beter oldu
Benim kiz bu ara malesef durmuyor canım zombi oldum artık.. altı temiz karnı tok ama bağırıyor gazı var ıkınıpKızlaryildizsavascisi benmi göremedim.iki.gundur.yokmu bebek kucağımda yazamadım da off beni emzik niyet kullanıyor.. emzik almıyor
Ah resmen olduda bitti maşallahTeyzeleri oglum sünnet oldu bugun
Sabahtan beei yeni elime aliyorum telefonu ,biraz zorlu bi surec gecirdik oglum icin yipratici olsada sonu iyi oldu kurtulduk
Darisida olmayan bebişlere hayırlısıyla atlatirsiniz inşallah
Ben hiç bir şey kullanmadım, 3. Gün yıkadım 4. Gün düştü.Kızlar günaydın. Göbek için dr bize bişe vermedi sizinkiler ne verdi ne kullandınız? 9 gün oldu hiç düşmeye niyeti yok kokuştu çocuk yıkamaya da korkuyorum diğerlerini de yıkamamıştım ama 1 haftada düşmüştü onlara bakım yapıyordum ama ne sürüyordum hatırlamıyorum. Alkol müydü acaba fısfıslı birşeydi ama.
Bir de akşamları kısa süre bi gaz sancısı oluyor sab simplex mi alayım bio gaia mı ikisi de aynı şey mi hiç kullanmadım daha önce.
Sonda takıldığı için mesanen ağrıyor canım bende de oluyordu geçti.Sezaryenle doğum yapan bacılar idrar yaparken dikiş yerleriniz ağrıyor mu? Çok saçma ama benim ilk günden beri ağrıyor nasıl bir bağlantı varsa
Hiçbir çocuğum çok kilolu olmadılar kaynanamın bak ne güzel yiyor ne güzel kilosu dediği 2 çocukta şuan obez ilkokulda 50-60 kg oldular. Benim 2 kızım da zayıf ve uzunlar büyük olan 10 yaşında manken gibi kızın var diyorlarBenim çocuk doktoru sınırın altında olmadıkça zayıf olmanın ilerdeki hayatta avantaj sağlayacağını söylüyor.
Emzirmek için seni beklemeleri ne güzelKızlar iyi geceler
Oğlanın yanından geliyorum, bir güzel emdi teyzeleri sormayınyavrum benim, annesinin kuzusu acıkmış beni beklemişler biberon vermemişler, emdi güzel güzel.
2 gün geçti bakalım, gün sayıyorum
Hala sabahları uyuyor gece bu saatlerde cin gibikarnimda nasılsa hala öyle
Ben de ilk 10 gün vermedim aşırı minikti diye. Şimdi de asla almıyor öğürüyor kusacak gibi oluyorNe kadar çok emzik almayan bebek varmışilk kızım hiç böyle değildi. Emzik almadığı için asla emmeden uykuya dalamıyo, bebek arabasında bile durmuyor. Ne yapıcaz böyle ya Öğürüyor diye daha küçük emzik aldım onu biraz biraz tuttu ama yine de yok yani günde bir sefer anca zar zor tutuyor.
Oyle oldu kuzum darisida size insallah ,bu arada nasil oldu kuzu iyi rahatmı hastanedemisiniz halaAh resmen olduda bitti maşallah
Hastanedeyiz canım, en azındna burada kontrol altındayız. Her şeye bakılıyor içim rahat olacak işin sonunda kendimi böyle avutuyorum.Oyle oldu kuzum darisida size insallah ,bu arada nasil oldu kuzu iyi rahatmı hastanedemisiniz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?