Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tamam canim ben atarim sana oyle daha iyi anlasilir

Anteplililili yaaa hayirli olsun Allah damatliginida gostersin insallah bizde persembeye randevu aldik ama cok tedirginim ben daha kucuk psikolojisindeydim cesaret verdin bana 35 gunluk olcak benimki umarim sizinki gibi rahat olur
Amin canim tesekkur ederimSanada gorseli atarim onun gibi yaparsan cok rahat geciyor ilk gün

Öyle durumlarda kucağıma alıp gezdiriyorum evin içinde gazi varsa çıksın diye

Mesela suan 2 saattir uyumuyor olabilir yatakta
Buna alışınca memesiz kendi kendine de uyur ilerde. Bu iyi bişi. Kızım çok memeciydi, emmeden uyumuyodu niyetim bunu öyle yapmamak

Bizimki bazen geceleri 3 saat uyuyor o zaman goguslerim çok doluyor .o zaman soğuk mu sıcak mı yapmalıyım

Kızlar günaydın. Göbek için dr bize bişe vermedi sizinkiler ne verdi ne kullandınız? 9 gün oldu hiç düşmeye niyeti yok kokuştu çocuk yıkamaya da korkuyorum diğerlerini de yıkamamıştım ama 1 haftada düşmüştü onlara bakım yapıyordum ama ne sürüyordum hatırlamıyorum. Alkol müydü acaba fısfıslı birşeydi ama.
Bir de akşamları kısa süre bi gaz sancısı oluyor sab simplex mi alayım bio gaia mı ikisi de aynı şey mi hiç kullanmadım daha önce.

Ben hiç bir şey kullanmadım, 3. Gün yıkadım 4. Gün düştü.
Şampuan sabun vs kullanmadan direk ılık suyla bi yıka çocuğu inan rahatlayacaktır oda.

Sezaryenle doğum yapan bacılar idrar yaparken dikiş yerleriniz ağrıyor mu? Çok saçma ama benim ilk günden beri ağrıyor nasıl bir bağlantı varsa

Benim çocuk doktoru sınırın altında olmadıkça zayıf olmanın ilerdeki hayatta avantaj sağlayacağını söylüyor.
Hiçbir çocuğum çok kilolu olmadılar kaynanamın bak ne güzel yiyor ne güzel kilosu dediği 2 çocukta şuan obez ilkokulda 50-60 kg oldular. Benim 2 kızım da zayıf ve uzunlar büyük olan 10 yaşında manken gibi kızın var diyorlar

Emzirmek için seni beklemeleri ne güzel hadi bakalım hızlıca iyileşsin kuzucuk

Ben de ilk 10 gün vermedim aşırı minikti diye. Şimdi de asla almıyor öğürüyor kusacak gibi oluyor

Oyle oldu kuzum darisida size insallah ,bu arada nasil oldu kuzu iyi rahatmı hastanedemisiniz hala
Hastanedeyiz canım, en azındna burada kontrol altındayız. Her şeye bakılıyor içim rahat olacak işin sonunda kendimi böyle avutuyorum.

Tek üzüntüm kızımı özlüyorum ondan ayrı kalmak çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…