Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar yine yeni bir uygulama ile karşınızdayım. İlkadimlarim diye aptamilin uygulamasını indirdim. Canli eğitimleri varmış. İlgisini çeken olursa bugün bu iki eğitim varmış

Bundan kullandım
8. Gün düştü

Ben de ilk 10 gün vermedim aşırı minikti diye. Şimdi de asla almıyor öğürüyor kusacak gibi oluyor
Bende verdim verince emmedi vermedim mecbur. Simdide emmeye alıştı emzigi diliyle ittiriyor sürekli hatta yandan süt sıktım alışsın diye süt tadı bitince yine atti

Bende senin gibi diyorum yavruma bir kavuşsaydım uykusuz kalmaya ağlama sesine çişe kakaya gıkımı çıkarmayacam

Emzik anne için rahatlık. Benimki de almıyor, öğüruyor. Gece kısa uyku uyudugunda Zor oluyor geri döndürmek. Sık uyanıyor diye yanıma yatırdım sabaha karşı mecburen ama korkuyorum da zarar vermekten.

Slm güzel anneler bebek bakıp iş bitirip bi de burda aktif oluyorsunuz masallah size bi beceriksiz ben varım sanırım

Umarım herkes iyidir hersey yolundadır yada insallah en yakın zamanda yoluna girer

Bnm bebe tek tük memeyi tutmayi başarıyor ama biberonu hayatımdan çıkaramadım hiç değilse memenin çalışma mantığını çözdü

Valla ben bebe emerken okuyup tek elle yazıyorum. 3-4 saat memede durduğu için ben de geceleri biberon veriyorum bu arada

Benim bebem bu gece emzik tuttu sonunda daha 2.gunden denemiştim oek sevmemisti ogurmustu falan sonra Philips i denedim onuda işte canı isterse tuttu çoğunlukla onuda ogurdu derken dün gece cup cup emdi bakdim nasıl oldu anlamadım ama gercekden büyük rahatlikmis emzik.

Kızlar bugün kontrolümüz vardı bu gaz varken kendini sıkma işini sordum doktor ya asagından çıkarır ya ağızdan bi yerden çıkarması lazım dedi 20 günde 600 gram almışız iyi dedi gözleri hep çapak 1 hafta öncede bi damla verdi bi işe yaramadı yemi bi tane verdi bide serum gibi enjektör burnuna veriyorsun ins geçer ya

Hayırlı olsun canım... Bende onu istiyorum ama İstanbul'da acaba hangi hastaneler yapıyor sanırım en acısız ağrısız klamp yöntemi
İstanbul'u hiç bilmiyorum açıkcası ben İzmit'e İlgi Hastanesinde yaptırdım. Ama simdi İnternet'e klamp sünnet istanbul yazınca bir sürü yer çıktı bak bi istersen.

Son düzenleme:
Benimki de emzik almiyor süt gelmiyot diye sanrm bi de öğürüyor emzik büyük mü anlamadm
Benımkıde arada öğürüyor ama o birden verince oluyor yoksa emzik tutuyor
Benimde başıma gelecek olan bu malesef .
Ya maalesf oyle zorki çareside yok klimayı acıp karsısınada koyamazsn cocugu zaten klima yokta olsada acmaya korkardm bebegn oldugu yerde

Yooo iş yapmıyoruzki kim demiş onu yapan bilen varsa cindir desteksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…