- 20 Mayıs 2021
- 282
- 266
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.261
Evet benimde ağrıyor doktora sordugumda normal demiştiSezaryenle doğum yapan bacılar idrar yaparken dikiş yerleriniz ağrıyor mu? Çok saçma ama benim ilk günden beri ağrıyor nasıl bir bağlantı varsa
Bundan kullandımKızlar günaydın. Göbek için dr bize bişe vermedi sizinkiler ne verdi ne kullandınız? 9 gün oldu hiç düşmeye niyeti yok kokuştu çocuk yıkamaya da korkuyorum diğerlerini de yıkamamıştım ama 1 haftada düşmüştü onlara bakım yapıyordum ama ne sürüyordum hatırlamıyorum. Alkol müydü acaba fısfıslı birşeydi ama.
Bir de akşamları kısa süre bi gaz sancısı oluyor sab simplex mi alayım bio gaia mı ikisi de aynı şey mi hiç kullanmadım daha önce.
Bende verdim verince emmedi vermedim mecbur. Simdide emmeye alıştı emzigi diliyle ittiriyor sürekliBen de ilk 10 gün vermedim aşırı minikti diye. Şimdi de asla almıyor öğürüyor kusacak gibi oluyor
Ben hala ara ara deniyorum ama boşuna almayacak belliBende verdim verince emmedi vermedim mecbur. Simdide emmeye alıştı emzigi diliyle ittiriyor süreklihatta yandan süt sıktım alışsın diye süt tadı bitince yine atti
Bende senin gibi diyorum yavruma bir kavuşsaydım uykusuz kalmaya ağlama sesine çişe kakaya gıkımı çıkarmayacamBu sıcaklarda zor olur sanki. Ayy kucakla kurban olduğum kucakla, bütün işler kalsın. Oğlumu bi alayım yoğun bakımdan, kucağımdan indirirsem ne olayım. Yanımdan ayirmicam, her istediginde emzircem bak vallaha, mık demicem.
Valla ben bebe emerken okuyup tek elle yazıyorum. 3-4 saat memede durduğu içinSlm güzel anneler bebek bakıp iş bitirip bi de burda aktif oluyorsunuz masallah size bi beceriksiz ben varım sanırım
Umarım herkes iyidir hersey yolundadır yada insallah en yakın zamanda yoluna girer
Bnm bebe tek tük memeyi tutmayi başarıyor ama biberonu hayatımdan çıkaramadım hiç değilse memenin çalışma mantığını çözdü
Bende halen deniyorum ama almıyor asla. Öğürme ve atma. Bende fbtl gibi sütle kandırmaya çalıştım ama nafile...Ben hala ara ara deniyorum ama boşuna almayacak belli
Bende böyle yapıyorumValla ben bebe emerken okuyup tek elle yazıyorum. 3-4 saat memede durduğu içinben de geceleri biberon veriyorum bu arada
Benimki bugün 6da geldi memeye yarım saat önce kucağımda bayıldı koydum yatağınaBende böyle yapıyorum9 dan beri memede mesela
Ah bende aynı şekilde bi alsam yoğun bakımdanBu sıcaklarda zor olur sanki. Ayy kucakla kurban olduğum kucakla, bütün işler kalsın. Oğlumu bi alayım yoğun bakımdan, kucağımdan indirirsem ne olayım. Yanımdan ayirmicam, her istediginde emzircem bak vallaha, mık demicem.
Eğer kilo almasa asla doymuyor derdim. Çünkü boş çekiyor yerine koyuyorum 3 4 dk sonra kalkiyor. Benimde 2 3 ü bulur muhtemelen dalmasi. İşlerim vardı ama yalan oldu bugün.Benimki bugün 6da geldi memeye yarım saat önce kucağımda bayıldı koydum yatağına
İstanbul'u hiç bilmiyorum açıkcası ben İzmit'e İlgi Hastanesinde yaptırdım. Ama simdi İnternet'e klamp sünnet istanbul yazınca bir sürü yer çıktı bak bi istersen.Hayırlı olsun canım... Bende onu istiyorum ama İstanbul'da acaba hangi hastaneler yapıyor sanırım en acısız ağrısız klamp yöntemi
Tamam at mutlaka bekliyorumAmin canim tesekkur ederimSanada gorseli atarim onun gibi yaparsan cok rahat geciyor ilk gün
Benımkıde arada öğürüyor ama o birden verince oluyor yoksa emzik tutuyorBenimki de emzik almiyor süt gelmiyot diye sanrm bi de öğürüyor emzik büyük mü anlamadm
Ya maalesf oyle zorki çareside yok klimayı acıp karsısınada koyamazsn cocugu zaten klima yokta olsada acmaya korkardm bebegn oldugu yerdeBenimde başıma gelecek olan bu malesef .
Yooo iş yapmıyoruzki kim demiş onu yapan bilen varsa cindirSlm güzel anneler bebek bakıp iş bitirip bi de burda aktif oluyorsunuz masallah size bi beceriksiz ben varım sanırım
Umarım herkes iyidir hersey yolundadır yada insallah en yakın zamanda yoluna girer
Bnm bebe tek tük memeyi tutmayi başarıyor ama biberonu hayatımdan çıkaramadım hiç değilse memenin çalışma mantığını çözdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?