Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oğlumda 500 tane emzik denedim bunu almıstı kzıma dırek bundan aldım birde heves ettigim icin frigg papatya emzik aldım frigg de en basta bir iki kez tuttu sonra ucu buyudu sankı migdesi bulanmaya basladı bunu emıyor philips avent suan cok düşkün degil ama baya işime yarıyor dısarda flan özellikle denemeyen varsa birde bunu denesın dogdugu gbi verdim aldı hemen
Oğlum 2 sene kullandı diş damak yapısını bozmuyor cıdden cok guzel

Eklentiler

• IMG20220729124203.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 67
Mutfak bulasik yigildi bebegim asla durmuyor kafayi yicem ayakta sallanmak istiyor surekli kim yapcak bu isleri
Üzülme vallahı hemen hemen hepimiz o durumdayız yemek yaparsam öpüp basıma koyuyorm bende otomatk besık var ama hc bırsey ıse yaramıyor benı yanında ıstıyor ınan sogan dogruyorm aglıyor yarım saat yanına gıdıyorm gelıyorm soganı kavuryorum yarım saat bebısın yanına 10 dk da pişmeye hazır hale gelen yemegı aksama anca bitiriyorum gecıcek bugunler napalm

Benımkıde arada öğürüyor ama o birden verince oluyor yoksa emzik tutuyor

Ya maalesf oyle zorki çareside yok klimayı acıp karsısınada koyamazsn cocugu zaten klima yokta olsada acmaya korkardm bebegn oldugu yerde
Evet zaten yeni doğmuş dünyanın mikrobundan habersizler hemen hasta olabilirler. Yaz hamileliği bebeği de çok zormuş

yoncambenim canım geçen gün sen mi soruyordun yeşil kaka benmi yanlış hatırladım.karsima cikdi da atayım dedim.
Aynen bendim canım söylediler kızlar bende bilmeyince üşüttümü acaba sandımda dwğilmiş allahtan
Ya 120 çok değil mi ne kadar uyuyo beslenince
Bilmiyorumki ama 120 aşağısı içmiyo bilerek 60-90 cc çekiyorum kızıp ağlıyo
Ağlamasına dayanmak zor ama evde de kafayı yersin canım
Ayyyy evet annesi yanında olsun kıyamam
Bizimki bazen geceleri 3 saat uyuyor o zaman goguslerim çok doluyor .o zaman soğuk mu sıcak mı yapmalıyım
Bu benim dediğim ilk başta göğüsler süt gelmediği için acayip şişiyo mastit olmaya yakınkn. Sağsanda az geliyo ozman soğuk yapıp kanalları acıyosunn . Şimdi senin öyle değildir muhtelen dimi
Sezaryenle doğum yapan bacılar idrar yaparken dikiş yerleriniz ağrıyor mu? Çok saçma ama benim ilk günden beri ağrıyor nasıl bir bağlantı varsa
Evet kasık kısmın idrardan şişiyo, idrar yaparken o indiğinde acıyo dimi. Benimde oluyodu, ben wc arkaya tamamen yaslanıyodum . Neden bilmiyorumm sonra geçti

En üzüldügümde kendım bısı yıyıp icemiyorum önemli degilde okdar durmuyorki sabah dıger cocuguma kahvaltı hazrlayamacak kadar durmuyo onun kahvaltısını cırpınarak hazırlıyorm 50 defada bölünüyor suan sallarken boyle rahat rahat yazıyorm hanım efendıye hizmette sınır yok

Uzun süre emmeyince şişiyor ama emince rahatlıyorum. Herhalde bu mastıt değil

Evet zaten yeni doğmuş dünyanın mikrobundan habersizler hemen hasta olabilirler. Yaz hamileliği bebeği de çok zormuş
Gercekten öyle her yönden zor bebek icinde anne içinde benim lohusa kanamam ilkinde uzun sürdü 60.70 gün civarı dedimki bu öyle olmaz inş sıcak yaz pişerim biterim 32 gündeym hala altif kanamam var ve berbat yazın regl e bıle tahamulum yokken smdı yaz bıtımıne kanamam anca bıtecek kış dogumu cok guzel ya cocugu sarıyon sarmalıyon mayısıp uyuyo sureklı boylesı her turlu zor. Of

Eğer kilo almasa asla doymuyor derdim. Çünkü boş çekiyor yerine koyuyorum 3 4 dk sonra kalkiyor. Benimde 2 3 ü bulur muhtemelen dalmasi. İşlerim vardı ama yalan oldu bugün.
Benimki geri uyandı yine memede benim bugün okumam gerekenler vardı 2 sayfa okuyabildim üstüne not almam gerekmese telefondan okuycamda tek elle olmuyor aynen bende senin gibi düşünücem de 1kg almış sıpa.

Alısacak zamanla canım☺

Sıra ile yapiyorum isleri:) 2 dinlenip 1 iş yapiyorum. Aralarda bebenin ihtiyaçlarını gideriyorum:)

Sabahları karnı doyduktan sonra (daha önce gereksiz bulduğum şimdi çare olan) slinge koyuyorum. Öyle kahvaltı hazırlıyorum. Gerçi benim oğlan büyük kahvaltiliklari tabakları çıkarıyor. Slingte uyuyor ama çıkarınca direk uyanıyor ama en azından bir kaç işi rahat yapabildim.

Bizede hastane de yıkamayın dediler ama ben yıkadım hergün 4.gün düştü göbeği

Ah ah bilirim o yenidoğan kapısında beklemeyi.
İki hafta gidip geldik.
Emzirme için gelecek misiniz diye ararlardı beni de. Ona göre beslerlerdi.

Beni ilk hafta çağırmadılar yoğun tedavi görürken. Ama ikinci hafta her gün gittim.

Geçip gidiyor merak etme. Bana şimdi çok uzak bir zaman gibi geliyor

Arkadaşlar merhaba bebek gelişimi önden gidip doğum yapaniniz var mı?sat a göre mı? USG ye göre mı yaptınız? lütfen cvp verirseniz çok sevinirim 27 haftadayiz ve bpd iki hafta önde bizi bizler anlarız

Benimki geri uyandı yine memede benim bugün okumam gerekenler vardı 2 sayfa okuyabildim üstüne not almam gerekmese telefondan okuycamda tek elle olmuyor aynen bende senin gibi düşünücem de 1kg almış sıpa.
Birsey soracagim başta kaybetti mi? Benim ilk kaybetti 2 haftada 500 gram aldi sonra. 3 haftalık şimdi doktor iri doğdu normal diyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…