- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.281
Mutfak bulasik yigildiYooo iş yapmıyoruzki kim demiş onu yapan bilen varsa cindirdesteksiz
Üzülme vallahı hemen hemen hepimiz o durumdayız yemek yaparsam öpüp basıma koyuyorm bende otomatk besık var ama hc bırsey ıse yaramıyor benı yanında ıstıyor ınan sogan dogruyorm aglıyor yarım saat yanına gıdıyorm gelıyorm soganı kavuryorum yarım saat bebısın yanınaMutfak bulasik yigildibebegim asla durmuyor kafayi yicem ayakta sallanmak istiyor surekli kim yapcak bu isleri
Evet zaten yeni doğmuş dünyanın mikrobundan habersizler hemen hasta olabilirler. Yaz hamileliği bebeği de çok zormuşBenımkıde arada öğürüyor ama o birden verince oluyor yoksa emzik tutuyor
Ya maalesf oyle zorki çareside yok klimayı acıp karsısınada koyamazsn cocugu zaten klima yokta olsada acmaya korkardm bebegn oldugu yerde
Aynen bendim canım söylediler kızlar bende bilmeyince üşüttümü acaba sandımda dwğilmiş allahtanyoncambenim canım geçen gün sen mi soruyordun yeşil kaka benmi yanlış hatırladım.karsima cikdi da atayım dedim.
Bilmiyorumki ama 120 aşağısı içmiyo bilerek 60-90 cc çekiyorum kızıp ağlıyoYa 120 çok değil mine kadar uyuyo beslenince
Ayyyy evet annesi yanında olsun kıyamamAğlamasına dayanmak zor ama evde de kafayı yersin canım
Bu benim dediğim ilk başta göğüsler süt gelmediği için acayip şişiyo mastit olmaya yakınkn. Sağsanda az geliyo ozman soğuk yapıp kanalları acıyosunn . Şimdi senin öyle değildir muhtelen dimiBizimki bazen geceleri 3 saat uyuyor o zaman goguslerim çok doluyor .o zaman soğuk mu sıcak mı yapmalıyım
Evet kasık kısmın idrardan şişiyo, idrar yaparken o indiğinde acıyo dimi. Benimde oluyodu, ben wc arkaya tamamen yaslanıyodum . Neden bilmiyorumm sonra geçtiSezaryenle doğum yapan bacılar idrar yaparken dikiş yerleriniz ağrıyor mu? Çok saçma ama benim ilk günden beri ağrıyor nasıl bir bağlantı varsa
Uzun süre emmeyince şişiyor ama emince rahatlıyorum. Herhalde bu mastıt değilAynen bendim canım söylediler kızlar bende bilmeyince üşüttümü acaba sandımda dwğilmiş allahtan
Bilmiyorumki ama 120 aşağısı içmiyo bilerek 60-90 cc çekiyorum kızıp ağlıyo
Ayyyy evet annesi yanında olsun kıyamam
Bu benim dediğim ilk başta göğüsler süt gelmediği için acayip şişiyo mastit olmaya yakınkn. Sağsanda az geliyo ozman soğuk yapıp kanalları acıyosunn . Şimdi senin öyle değildir muhtelen dimi
Evet kasık kısmın idrardan şişiyo, idrar yaparken o indiğinde acıyo dimi. Benimde oluyodu, ben wc arkaya tamamen yaslanıyodum . Neden bilmiyorumm sonra geçti
Gercekten öyle her yönden zor bebek icinde anne içinde benim lohusa kanamam ilkinde uzun sürdü 60.70 gün civarı dedimki bu öyle olmaz inş sıcak yaz pişerim biterimEvet zaten yeni doğmuş dünyanın mikrobundan habersizler hemen hasta olabilirler. Yaz hamileliği bebeği de çok zormuş
Benimki geri uyandıEğer kilo almasa asla doymuyor derdim. Çünkü boş çekiyor yerine koyuyorum 3 4 dk sonra kalkiyor. Benimde 2 3 ü bulur muhtemelen dalmasi. İşlerim vardı ama yalan oldu bugün.
Alısacak zamanla canım☺Slm güzel anneler bebek bakıp iş bitirip bi de burda aktif oluyorsunuz masallah size bi beceriksiz ben varım sanırım
Umarım herkes iyidir hersey yolundadır yada insallah en yakın zamanda yoluna girer
Bnm bebe tek tük memeyi tutmayi başarıyor ama biberonu hayatımdan çıkaramadım hiç değilse memenin çalışma mantığını çözdü
Yok canım degil o doluluktanUzun süre emmeyince şişiyor ama emince rahatlıyorum. Herhalde bu mastıt değil
Sabahları karnı doyduktan sonra (daha önce gereksiz bulduğum şimdi çare olan) slinge koyuyorum. Öyle kahvaltı hazırlıyorum. Gerçi benim oğlan büyük kahvaltiliklari tabakları çıkarıyor. Slingte uyuyor ama çıkarınca direk uyanıyorEn üzüldügümde kendım bısı yıyıp icemiyorum önemli degilde okdar durmuyorki sabah dıger cocuguma kahvaltı hazrlayamacak kadar durmuyo onun kahvaltısını cırpınarak hazırlıyorm 50 defada bölünüyorsuan sallarken boyle rahat rahat yazıyorm hanım efendıye hizmette sınır yok
Geçmiş olsun canim.
Bizede hastane de yıkamayın dediler ama ben yıkadım hergün 4.gün düştü göbeğiKızlar günaydın. Göbek için dr bize bişe vermedi sizinkiler ne verdi ne kullandınız? 9 gün oldu hiç düşmeye niyeti yok kokuştu çocuk yıkamaya da korkuyorum diğerlerini de yıkamamıştım ama 1 haftada düşmüştü onlara bakım yapıyordum ama ne sürüyordum hatırlamıyorum. Alkol müydü acaba fısfıslı birşeydi ama.
Bir de akşamları kısa süre bi gaz sancısı oluyor sab simplex mi alayım bio gaia mı ikisi de aynı şey mi hiç kullanmadım daha önce.
Kızlar iyi geceler
Oğlanın yanından geliyorum, bir güzel emdi teyzeleri sormayınyavrum benim, annesinin kuzusu acıkmış beni beklemişler biberon vermemişler, emdi güzel güzel.
2 gün geçti bakalım, gün sayıyorum
Hala sabahları uyuyor gece bu saatlerde cin gibikarnimda nasılsa hala öyle
Geçmeyeceğini dusunuyorum .Teşekkür ederim.
Bebeğe geçmesin de ben toparlanırım birkaç güne. Sütümdeki antikorlara güveniyorum şu an sadece
Ben hala ara ara deniyorum ama boşuna almayacak belli
Birsey soracagim başta kaybetti mi? Benim ilk kaybetti 2 haftada 500 gram aldi sonra. 3 haftalık şimdi doktor iri doğdu normal diyor ama.Benimki geri uyandıyine memede benim bugün okumam gerekenler vardı 2 sayfa okuyabildim üstüne not almam gerekmese telefondan okuycamda tek elle olmuyor aynen bende senin gibi düşünücem de 1kg almış sıpa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?