- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.301
El kadar bebeler insana aklını kaybettirecek di miBende senin gibi diyorum yavruma bir kavuşsaydım uykusuz kalmaya ağlama sesine çişe kakaya gıkımı çıkarmayacam
Bebek normaldi hep sonra atak yaptı 53 cm 3900 doğdu. Sata göre doğdu doktor kiloyla ilgili değil demişti 38+6 doğdu normal doğum oldu.Arkadaşlar merhaba bebek gelişimi önden gidip doğum yapaniniz var mı?sat a göre mı? USG ye göre mı yaptınız? lütfen cvp verirseniz çok sevinirim 27 haftadayiz ve bpd iki hafta önde bizi bizler anlarız
Geçmeyeceğini dusunuyorum .
Gözünüz aydın maşallah umarım 39 da dogururum büyük çıkınca erken doğum kaygısı tuttuBebek normaldi hep sonra atak yaptı 53 cm 3900 doğdu. Sata göre doğdu doktor kiloyla ilgili değil demişti 38+6 doğdu normal doğum oldu.
Ben yıkıyorum ama hergün şampuan kullanmıyorum.Bebeklerinizi her gün yıkıyor musunuz?malum su kaybedebilirlermis .Ben yikamiyorum doktor her gün yıka dedi
Genelde annenin mikrobu bebeğe geçmiyor. En güzel yanı bu neyseki:)İlk çocukta iki defa ateşli ishal geçirdim. Bulaşmamıştı.
Emzirdiğim için iburamin zero hap verdi doktor. İçtim ve şu an oturduğum yerde aşırı ter döküyorum.
Geçmiş olsun canım size de. Allah beterinden korusun, halimize şükür.ilk hafta gecmek bilmemistir sana di mi. Ben bebegimi kucağıma alana kadar kara sevdaya tutulmuş gibi saklıyordum resmenAh ah bilirim o yenidoğan kapısında beklemeyi.
İki hafta gidip geldik.
Emzirme için gelecek misiniz diye ararlardı beni de. Ona göre beslerlerdi.
Beni ilk hafta çağırmadılar yoğun tedavi görürken. Ama ikinci hafta her gün gittim.
Geçip gidiyor merak etme. Bana şimdi çok uzak bir zaman gibi geliyor
Hergün yıkıyorum.Bebeklerinizi her gün yıkıyor musunuz?malum su kaybedebilirlermis .Ben yikamiyorum doktor her gün yıka dedi
Yaa yerimGeçmiş olsun canım size de. Allah beterinden korusun, halimize şükür.ilk hafta gecmek bilmemistir sana di mi. Ben bebegimi kucağıma alana kadar kara sevdaya tutulmuş gibi saklıyordum resmenrüyamda yoğun bakımdan gizlice alıp emzirmeye çalıştığımı görmüştüm tam emzirecekken arayip uyandıran doktoruma hala sinir oluyorum
Valla ben bebisi ve kızımı yanyana koyup gurk tavuk gibi üzerlerine oturmayı düşünüyorumAh bende aynı şekilde bi alsam yoğun bakımdan
Yok yok değilUzun süre emmeyince şişiyor ama emince rahatlıyorum. Herhalde bu mastıt değil
Terleyince su kaybediyorlarmis ve iyi emdikleri halde bezleri cisli olmuyormuş. Bu yazın oluyormusHergün yıkıyorum.
Nasıl su kaybediyorlar?
Usg gore olduArkadaşlar merhaba bebek gelişimi önden gidip doğum yapaniniz var mı?sat a göre mı? USG ye göre mı yaptınız? lütfen cvp verirseniz çok sevinirim 27 haftadayiz ve bpd iki hafta önde bizi bizler anlarız
38 iyi yine gözünüz aydınUsg gore oldubpd 2 hafta ondeydi 38 de doguk yaptim
Merhaba benimde 2, 2 bucuk hafta öndeydi ölçümleri.kafa ölçümü ve boy özellikle 3 hafta öndeydi.gercekden de boyu uzun (56cm) ve kafa ölçümü(38cm) fazla bir bebek oldu.iri bebek olduğu için sezeryan oldum ama günümü bekledim yinede. 40+1 de suyum geldi o şekilde doğum oldu.erken gelmedi yani, ölçümlerin ilerde olması illa erken geleceği anlamına gelmiyor.Arkadaşlar merhaba bebek gelişimi önden gidip doğum yapaniniz var mı?sat a göre mı? USG ye göre mı yaptınız? lütfen cvp verirseniz çok sevinirim 27 haftadayiz ve bpd iki hafta önde bizi bizler anlarız
Çok teşekkür ederim canım bilgi için herhangi bir durum olmadığı sürece normal düşünüyorum umarım öyle olurMerhaba benimde 2, 2 bucuk hafta öndeydi ölçümleri.kafa ölçümü ve boy özellikle 3 hafta öndeydi.gercekden de boyu uzun (56cm) ve kafa ölçümü(38cm) fazla bir bebek oldu.iri bebek olduğu için sezeryan oldum ama günümü bekledim yinede. 40+1 de suyum geldi o şekilde doğum oldu.erken gelmedi yani, ölçümlerin ilerde olması illa erken geleceği anlamına gelmiyor.
Canım doğum kilosu 2950 hastaneden çıkarken bir daha ölçtülerse bile bize söylemediler. Bende o şaşkınlıkla düşünmemişim. Dolayısı ile başta kaybettiyse de bilmiyorum.Birsey soracagim başta kaybetti mi? Benim ilk kaybetti 2 haftada 500 gram aldi sonra. 3 haftalık şimdi doktor iri doğdu normal diyor ama.
Geçer insalalh bugunlerde kizina evinize kavusursunuz canimHastanedeyiz canım, en azındna burada kontrol altındayız. Her şeye bakılıyor içim rahat olacak işin sonunda kendimi böyle avutuyorum.
Tek üzüntüm kızımı özlüyorum ondan ayrı kalmak çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?