Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende senin gibi diyorum yavruma bir kavuşsaydım uykusuz kalmaya ağlama sesine çişe kakaya gıkımı çıkarmayacam
El kadar bebeler insana aklını kaybettirecek di mi daha düne kadar tanımadığın birini nasıl böyle sevebilirsin, resmen delilik

Arkadaşlar merhaba bebek gelişimi önden gidip doğum yapaniniz var mı?sat a göre mı? USG ye göre mı yaptınız? lütfen cvp verirseniz çok sevinirim 27 haftadayiz ve bpd iki hafta önde bizi bizler anlarız
Bebek normaldi hep sonra atak yaptı 53 cm 3900 doğdu. Sata göre doğdu doktor kiloyla ilgili değil demişti 38+6 doğdu normal doğum oldu.

Geçmiş olsun canım size de. Allah beterinden korusun, halimize şükür.ilk hafta gecmek bilmemistir sana di mi. Ben bebegimi kucağıma alana kadar kara sevdaya tutulmuş gibi saklıyordum resmen rüyamda yoğun bakımdan gizlice alıp emzirmeye çalıştığımı görmüştüm tam emzirecekken arayip uyandıran doktoruma hala sinir oluyorum

Yaa yerim

Arkadaşlar merhaba bebek gelişimi önden gidip doğum yapaniniz var mı?sat a göre mı? USG ye göre mı yaptınız? lütfen cvp verirseniz çok sevinirim 27 haftadayiz ve bpd iki hafta önde bizi bizler anlarız
Usg gore oldu bpd 2 hafta ondeydi 38 de doguk yaptim

Merhaba benimde 2, 2 bucuk hafta öndeydi ölçümleri.kafa ölçümü ve boy özellikle 3 hafta öndeydi.gercekden de boyu uzun (56cm) ve kafa ölçümü(38cm) fazla bir bebek oldu.iri bebek olduğu için sezeryan oldum ama günümü bekledim yinede. 40+1 de suyum geldi o şekilde doğum oldu.erken gelmedi yani, ölçümlerin ilerde olması illa erken geleceği anlamına gelmiyor.

Çok teşekkür ederim canım bilgi için herhangi bir durum olmadığı sürece normal düşünüyorum umarım öyle olur

Birsey soracagim başta kaybetti mi? Benim ilk kaybetti 2 haftada 500 gram aldi sonra. 3 haftalık şimdi doktor iri doğdu normal diyor ama.
Canım doğum kilosu 2950 hastaneden çıkarken bir daha ölçtülerse bile bize söylemediler. Bende o şaşkınlıkla düşünmemişim. Dolayısı ile başta kaybettiyse de bilmiyorum.
7. gün sağlık ocağına gittik 3100 dediler.
15. gün. 3200
1 aylık 3850

Bu hesapla 2 haftada 500 de çok iyi bence. Sen 1 aylık rakama bakacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…