Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bebeklerinizi her gün yıkıyor musunuz?malum su kaybedebilirlermis .Ben yikamiyorum doktor her gün yıka dedi
canım her gün yıkıyorum hatta bazen 2 kere. Ama yıkamak dediğim bazen rahatlasın diye suya tutuyorum sabunlamadan 5 dk akan suyun altında tutup alıyorum. Çok güzel uyuyor. Dün öğlen yıkamıştım 3 saat uyudu. Akşam 23.30 gibi yıkadım suya tuttum sadece. yine gece güzel uyudu. Bence yıka. Ben şöyle yapıyorum (evde kimse yokken); Ana kucağına havlusunu seriyorum. Beziyle içine koyup sarıyorum. Banyoya getiriyorum. Hemen kendim girip kısaca duşumu alıyorum. Sonra onu alıyorum kucağıma kucağımda olunca asla ağlamıyor çok rahat. akan suyun altında biraz tutuyorum sonra havlusuna koyup sarıyorum kendim çıkıp çocuğu alıyorum.

Anladım. Ben hiç mama vermedim sarılık olmayınca ama kilo kaybı oldu. 3900 doğdu 3600 düştü sonra almaya başladı. Salı günü 4100 çıktı doktorda gayet iyi dedi. Ama bir acaba diyor insan. Bir canlıyı beslemek zor

Bunu bende yapıyorum hatta emziriyorum ben bazen bu durumda

Aynı ben de öyleyim
Ben de ilk 10 gün vermedim aşırı minikti diye. Şimdi de asla almıyor öğürüyor kusacak gibi oluyor
Ben verdim ilk gün tuttu ama şimdi itiyor diliyle
Bende verdim verince emmedi vermedim mecbur. Simdide emmeye alıştı emzigi diliyle ittiriyor sürekli hatta yandan süt sıktım alışsın diye süt tadı bitince yine atti

Bende halen deniyorum ama almıyor asla. Öğürme ve atma. Bende fbtl gibi sütle kandırmaya çalıştım ama nafile...
Ne yapıcaz kızlar böyle valla memede uyuyo sadece chicconun 0-2 aylık olanını aldım biraz biraz tutuyor da böyle tam verim alamadım. Yoksa uyanıksa saat başı memede. Acaba her seferinde emzirmesem mi? Daha küçük diye kıyamıyorum da

Kızlar dikişlerimi aldırdım çok şükür hemşire iyileşmiş herhangi bir sorun yok dedi hissetmedim bile alırken zaten içten biraz acım ağrım var ama o kadar olacak tabi. Ayak şişliklerim de indi 2 gündür daha iyi çok şükür. Doktoruma hediyelerimi verdim vedalaştım inşallah bir daha herhangi bir hastalıktan veya gebelikten dolayı görüşmeyiz artık kendisiyle

Oradan sosyal hizmetlere gittik 2 dk da hallettiler belgeleri verince ağustos sonu ancak yatar dedi memur e devlette bazen görünmüyor pttye gider sorarsınız zamanı gelince dedi 3. Çocuk 600 tl ödenecek dedi. Diğer ssk parasını da eşimin üstüne yapmışlar ama daha yatmamış baktık onun e devletten 316 tl.

Her gittiğimiz yerde aaa 3 kız ne güzel aaa isimleri de çok uyumlu falan diyorlar hoşuma gitti
Büyük kızım büyük abla değil resmen küçük anne oldu maşallah annem de yanlarında durdu bugün biz çıktık kızım mamasını yapmış yedirmiş uyutmuş ben elimi bile sürmedim hep ablası baktı benden güzel bakıyor diyor annem

Kızlar temizleğimizi nasıl yapıyosunuzzz aşağısı için. Ben dikişlerin orasını yapamıyorum sadece , anca dikişlerden sonrasını ypuyorum
Benim dikişlere kadar yok zaten daha aşağıdan başlıyor o yüzden sıkıntı olmuyor dün hallettim bende bugün dikiş alınacak diye

Emzirmezsem kıyamet kopar. Düzene girecek diye avutuyorum kendimi.

Oyyy maşallah küçük anneye

İşte bende daha küçük diye kıyamıyorum. Uyanık olduğu anlarda aşka ana kucağı vs bu yerde durmuyor memede sürekli. Avent ultra Air almitim demin 5dk tuttu sevindim şimdi yine memede abisi ana kucağında dururdu hep oysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…