Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sabah 5 gibi mamasını yiyip yattı kızım,8 gibi uyandım kaldırıp emzirdim 9 gibi memedeyken bi kustu öyle korktum ki.ne var ne yoksa çıkardı.Doktora yazdım bi daha kusarsa gelin yazdı,şükür ki şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı.Ama midesi boşaldığı için saat 2 ye kadar bi emdi bi uyudu bi ağladı tekrar emdi.Uzun uykusuna 2 gibi yattı hala uyuyor.
Acaba acıkmadan meme verdim ondan mi oldu ama öyleyse neden emsin ki?
Mama veren anneler mamadan kaç saat sonra tekrar besliyorsunuz?

Vallaaa büyüdüler artık emzirmek yada mama vermek için uğraşmıyorum. Zaten o acıkınca uyanıp huysuzlaşıyor ozman veriyorum , uykusunu bölmüyorum artık yani .

Gözlerini anne sütüyle silsen Dr bana öyle dedi

Benim başlamadı inşallah ta olmaz.Kan değerlerim de iyi cıktı.Gebelikte gurlesmisti öyle kalır umarim

Hadii gözün aydinn destan reisim

Vallaaa büyüdüler artık emzirmek yada mama vermek için uğraşmıyorum. Zaten o acıkınca uyanıp huysuzlaşıyor ozman veriyorum , uykusunu bölmüyorum artık yani .
Doktora kalsa 2 saate 1 işte.Bence de en mantiklisi o ama tekrar kilo kaybeder diye korkuyorum..
Doktor mamaya 60 cc demişti,bugun sordum ihtiyaca göre arttirilabilir dedi.cunku mama sonrası tekrar araniyo.
Aramışken sordum asi kartında yazan tarihte gelin dedi,randevuya da gerek yokmuş.

Ahhh işte bu korkulu rüyam

Kizim 4 aylikken basladi dökülmeye ve ben hamile olana kadarda devam etti hamile olunca durdu ve dokulenlerin hepsi geri cikti suan baya yoğun ama yine dökülecek kacisim yok gibi

Maşallah ne guzel
Benimde 15 gun var bir an evvel gecsin hep 20 lerde kalcak gibiyim
Tam kırkımız çıkıyor derken yatağımız kırıldı çocuklar zaten hep uyanık nerdeyse 10 aydır arkadaş gibiydik bu coşkuyla yeniden hamile kalmam inşallah

Ben kendime gelince direk orayı düşündüm neyse en azından alt kısmı alıyorum , dikişin orası dursun napalımacelesi yok
Ben de doğum sonrası kontrolde düşünmüştüm 10 gün sonra gidince malum bisi yapamamıştım şimdi de dediğin gibi dikiş kısmı korkutuyo aşağıları almak yeterli şuan icin

Tam kırkımız çıkıyor derken yatağımız kırıldı çocuklar zaten hep uyanık nerdeyse 10 aydır arkadaş gibiydik bu coşkuyla yeniden hamile kalmam inşallah
Vaaay özlemmm yoğun ama imkan sıfır demek
Cok tehlikeliii bi durum amann dikakt edin benim amcamin kizi 40 cikar cikmaz şıpppp diye tuttu bende çok korkayrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…