- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.341
Alt tarafı alıyorumda dikiş kısmını alamıyorum artık bende o rayı alamıcam bi müddetHiç ellemedim orayı. Kalsın bir müddet daha acelemiz yok
Yaniiii doğru bi müddet daha kimse görmezHuylanıyorsan bir süre kalsın orası kim görecek zaten
Boşver ya ben unuttum bile orasını önce bi kendimize gelelim hallederizBenim tam dikişlerimin ordan başlıyor oyuzden sıkıntım
Gösterdiğin zaman da dersin şekil yaptım sana fantaazi olsun diyeYaniiii doğru bi müddet daha kimse görmezhahahaha
Vallaaa büyüdüler artık emzirmek yada mama vermek için uğraşmıyorum. Zaten o acıkınca uyanıp huysuzlaşıyor ozman veriyorum , uykusunu bölmüyorum artık yani .Sabah 5 gibi mamasını yiyip yattı kızım,8 gibi uyandım kaldırıp emzirdim 9 gibi memedeyken bi kustu öyle korktum ki.ne var ne yoksa çıkardı.Doktora yazdım bi daha kusarsa gelin yazdı,şükür ki şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı.Ama midesi boşaldığı için saat 2 ye kadar bi emdi bi uyudu bi ağladı tekrar emdi.Uzun uykusuna 2 gibi yattı hala uyuyor.
Acaba acıkmadan meme verdim ondan mi oldu ama öyleyse neden emsin ki?
Mama veren anneler mamadan kaç saat sonra tekrar besliyorsunuz?
Gözlerini anne sütüyle silsen Dr bana öyle dediKızlar bugün kontrolümüz vardı bu gaz varken kendini sıkma işini sordum doktor ya asagından çıkarır ya ağızdan bi yerden çıkarması lazım dedi 20 günde 600 gram almışız iyi dedi gözleri hep çapak 1 hafta öncede bi damla verdi bi işe yaramadı yemi bi tane verdi bide serum gibi enjektör burnuna veriyorsun ins geçer ya
Benim başlamadı inşallah ta olmaz.Kan değerlerim de iyi cıktı.Gebelikte gurlesmisti öyle kalır umarimSaçlarda dökülme başladı mı kızlar? Doğumdan sonra oluyor ya genelde bende korkuyorum dökülecek diye1 senedir bıttım sabunu kullanıyorum ben normalde de saç dökülmem vardı baya iyi gelmişti bakalım engelleyecek mi
Yaaaaaa hahahahhahaGösterdiğin zaman da dersin şekil yaptım sana fantaazi olsun diye
Ben kendime gelince direk orayı düşündümBoşver ya ben unuttum bile orasını önce bi kendimize gelelim hallederiz
Hadii gözün aydinn destan reisimKızlar dikişlerimi aldırdım çok şükür hemşire iyileşmiş herhangi bir sorun yok dedi hissetmedim bile alırken zaten içten biraz acım ağrım var ama o kadar olacak tabi. Ayak şişliklerim de indi 2 gündür daha iyi çok şükür. Doktoruma hediyelerimi verdim vedalaştım inşallah bir daha herhangi bir hastalıktan veya gebelikten dolayı görüşmeyiz artık kendisiyle
Oradan sosyal hizmetlere gittik 2 dk da hallettiler belgeleri verince ağustos sonu ancak yatar dedi memur e devlette bazen görünmüyor pttye gider sorarsınız zamanı gelince dedi 3. Çocuk 600 tl ödenecek dedi. Diğer ssk parasını da eşimin üstüne yapmışlar ama daha yatmamış baktık onun e devletten 316 tl.
Her gittiğimiz yerde aaa 3 kız ne güzel aaa isimleri de çok uyumlu falan diyorlar hoşuma gitti
Büyük kızım büyük abla değil resmen küçük anne oldu maşallah annem de yanlarında durdu bugün biz çıktık kızım mamasını yapmış yedirmiş uyutmuş ben elimi bile sürmedim hep ablası baktı benden güzel bakıyor diyor annem
Eyvallah gözümHadii gözün aydinn destan reisim
Maşallah ne guzelBu arada 40 gün doluyor merakla gün sayanlar
Doktora kalsa 2 saate 1 işte.Bence de en mantiklisi o ama tekrar kilo kaybeder diye korkuyorum..Vallaaa büyüdüler artık emzirmek yada mama vermek için uğraşmıyorum. Zaten o acıkınca uyanıp huysuzlaşıyor ozman veriyorum , uykusunu bölmüyorum artık yani .
Ahhh işte bu korkulu rüyamSaçlarda dökülme başladı mı kızlar? Doğumdan sonra oluyor ya genelde bende korkuyorum dökülecek diye1 senedir bıttım sabunu kullanıyorum ben normalde de saç dökülmem vardı baya iyi gelmişti bakalım engelleyecek mi
Tam kırkımız çıkıyor derken yatağımız kırıldıMaşallah ne guzel
Benimde 15 gun var bir an evvel gecsin hep 20 lerde kalcak gibiyim
Ben de doğum sonrası kontrolde düşünmüştüm 10 gün sonra gidince malumBen kendime gelince direk orayı düşündümneyse en azından alt kısmı alıyorum , dikişin orası dursun napalım acelesi yok
Vaaay özlemmm yoğun ama imkan sıfır demekTam kırkımız çıkıyor derken yatağımız kırıldıçocuklar zaten hep uyanık nerdeyse 10 aydır arkadaş gibiydik bu coşkuyla yeniden hamile kalmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?