Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Alt tarafı alıyorumda dikiş kısmını alamıyorum artık bende o rayı alamıcam bi müddet dediğin gibi
Senin hala hiç kanaman olmadımı. Benim bitti gibide hala var yinede
Olmaz mı . Onca parmağa ...
Benımki garip ya gidiyor geliyor hafiften. Hala peçete ile silince görüyorum
Enterasan

Özel bişi yapıcan mı 40na
Dün bebişi tuzladık kırklanmak deniyor bizde bi kaç gün önce yapılırmış basmasın diye İnan açılımlarını bilmiyorum taş attık suyuna para altın tuz o suda yıkadık bugünde gezmeye gideceğiz babanesine her yörenin vardır adeti bizimki bu kadar

Aaaaaa gerek yokmuymuş bende bugun arıcaktım pazartesi için iyi oldu
Bizimki 120 cc içiyo çokmu bilmiyorum ama aşağısını verdiğimde asla durmuyo istiyo mecbur veriyorum
Ben de doğum sonrası kontrolde düşünmüştüm 10 gün sonra gidince malum bisi yapamamıştım şimdi de dediğin gibi dikiş kısmı korkutuyo aşağıları almak yeterli şuan icin
40.dada doktor kontrole çağırmıştı beni gel diye sen gidicen mi. Ben düşünüyorum şimdilik Ozmanda dikişlere bakar belki

40 çikmayi bekleyen kocişler varr aman dikkat edin benim kociş de soruyo kac gun var iste adet oluyonmu hala falan diye ,prez. stoğunada baslamadik başimaa gelen
Ayyyyy dün banada sordu senin kanamam hala devam ediyomu diye, ama çaktırmadan soruyo sanki onun için sormıyomuş gibidirek anladımmm evet dedimmm

Vaaay özlemmm yoğun ama imkan sıfır demek
Cok tehlikeliii bi durum amann dikakt edin benim amcamin kizi 40 cikar cikmaz şıpppp diye tuttu bende çok korkayrum
Neyse ki yatak kırık onun yapılmasını beklicez bir hafta da Allah isteyenlere versin bizim yavrularımızada hayırlı uzun ömürler versin ama çok dikkat etmek lazım kızım tek seferde oldu korunurken

Heeeee bizim ne adeti bilmiyorum amaaa interntten görseller varya ben öyle süslemeyi düşünüyorum şimdilik seninkide güzel olmuş amaa
Sen yapican heralde sari bombaa
Yani böyle taşlar fln koyup tuz şeker yapıyolar ya onları ayarlıyıp foto çekicem tabi bide spaya götürmeyi düşnüüyorum

Gönlünden ne geçiyorsa yap canım ilk bebişler daha meraklı oluyor biz adet yerini bulsun dedik hatta tuzlu kalması lazım ben bıraktırmadım bu sıcakta derisi atması lazım diyor kayınvalidem düşünsenize tuzdan yanıp deri atacak minicik bebek

Sıpa çok moda bende isterdim ama götürecek kimse yok imkanın varsa çok güzel olur orda güzel süslemeler yapıyorlar

Neyse ki yatak kırık onun yapılmasını beklicez bir hafta da Allah isteyenlere versin bizim yavrularımızada hayırlı uzun ömürler versin ama çok dikkat etmek lazım kızım tek seferde oldu korunurken
Yatak nasil kirildi peki

Aminn inşallah birde sen sezeryan oldun korkdon baglatma işlemi yaptirsaydin keske kökten çözüm

Ayyy cok fesatimmm ben yanlis anlamisim 40 icin ozel bisey yapicanmi dedin aklim baska biseye gitti sorry

Yatak nasil kirildi peki

Aminn inşallah birde sen sezeryan oldun korkdon baglatma işlemi yaptirsaydin keske kökten çözüm
Hep birlikte yatmaya kalktık altını süpürmek istediğimden bazasız almıştım dayanamadı eskiden oluyorduk Ela ağır geldi sanırım kendisi 4 kilo

Ama bebegin kafasına gözüne su kaçmıyor mu ?elimden kaymiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…