- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.361
Özel bişi yapıcan mı 40naBu arada 40 gün doluyor merakla gün sayanlar
Olmaz mı . Onca parmağa ...Alt tarafı alıyorumda dikiş kısmını alamıyorum artık bende o rayı alamıcam bi müddetdediğin gibi
Senin hala hiç kanaman olmadımı. Benim bitti gibide hala var yinede
Aman kafa dinliyorsun işteTam kırkımız çıkıyor derken yatağımız kırıldıçocuklar zaten hep uyanık nerdeyse 10 aydır arkadaş gibiydik bu coşkuyla yeniden hamile kalmam inşallah
Dün bebişi tuzladık kırklanmak deniyor bizde bi kaç gün önce yapılırmış basmasın diye İnan açılımlarını bilmiyorum taş attık suyuna para altın tuz o suda yıkadık bugünde gezmeye gideceğiz babanesine her yörenin vardır adeti bizimki bu kadarÖzel bişi yapıcan mı 40na
Aaaaaa gerek yokmuymuş bende bugun arıcaktım pazartesi için iyi olduDoktora kalsa 2 saate 1 işte.Bence de en mantiklisi o ama tekrar kilo kaybeder diye korkuyorum..
Doktor mamaya 60 cc demişti,bugun sordum ihtiyaca göre arttirilabilir dedi.cunku mama sonrası tekrar araniyo.
Aramışken sordum asi kartında yazan tarihte gelin dedi,randevuya da gerek yokmuş.
40.dada doktor kontrole çağırmıştı beni gel diye sen gidicen mi. Ben düşünüyorum şimdilikBen de doğum sonrası kontrolde düşünmüştüm 10 gün sonra gidince malumbisi yapamamıştım şimdi de dediğin gibi dikiş kısmı korkutuyo aşağıları almak yeterli şuan icin
Sen yapican heralde sari bombaaÖzel bişi yapıcan mı 40na
Ayyyyy dün banada sordu senin kanamam hala devam ediyomu diye, ama çaktırmadan soruyo sanki onun için sormıyomuş gibi40 çikmayi bekleyen kocişler varr aman dikkat edin benim kociş de soruyo kac gun var iste adet oluyonmu hala falan diye ,prez. stoğunada baslamadik başimaa gelen
Neyse ki yatak kırık onun yapılmasını beklicez bir hafta daVaaay özlemmm yoğun ama imkan sıfır demek
Cok tehlikeliii bi durum amann dikakt edin benim amcamin kizi 40 cikar cikmaz şıpppp diye tuttu bende çok korkayrum
Heeeee bizim ne adeti bilmiyorum amaaa interntten görseller varya ben öyle süslemeyi düşünüyorum şimdilikDün bebişi tuzladık kırklanmak deniyor bizde bi kaç gün önce yapılırmış basmasın diye İnan açılımlarını bilmiyorum taş attık suyuna para altın tuz o suda yıkadık bugünde gezmeye gideceğiz babanesine her yörenin vardır adeti bizimki bu kadar
Yani böyle taşlar fln koyup tuz şeker yapıyolar ya onları ayarlıyıp foto çekicemSen yapican heralde sari bombaa
Benimde akıntı gibiye döndü ama hala bişiler geliyo kurtulamadım halaOlmaz mı . Onca parmağa ...
Benımki garip ya gidiyor geliyor hafiften. Hala peçete ile silince görüyorum
Enterasan
Gönlünden ne geçiyorsa yap canım ilk bebişler daha meraklı oluyor biz adet yerini bulsun dedik hatta tuzlu kalması lazım ben bıraktırmadım bu sıcakta derisi atması lazım diyor kayınvalidem düşünsenize tuzdan yanıp deri atacak minicik bebekHeeeee bizim ne adeti bilmiyorum amaaa interntten görseller varya ben öyle süslemeyi düşünüyorum şimdilikseninkide güzel olmuş amaa
Yani böyle taşlar fln koyup tuz şeker yapıyolar ya onları ayarlıyıp foto çekicemtabi bide spaya götürmeyi düşnüüyorum
Yatak nasil kirildi pekiNeyse ki yatak kırık onun yapılmasını beklicez bir hafta daAllah isteyenlere versin bizim yavrularımızada hayırlı uzun ömürler versin ama çok dikkat etmek lazım kızım tek seferde oldu korunurken
Kesinlikle öyle. Ilkinde sıfır kan. Bir kere parmakladılar gelmedi.Benimde akıntı gibiye döndü ama hala bişiler geliyo kurtulamadım halaBoşver için temizlenmiştir
Ayyy cok fesatimmm ben yanlis anlamisimHeeeee bizim ne adeti bilmiyorum amaaa interntten görseller varya ben öyle süslemeyi düşünüyorum şimdilikseninkide güzel olmuş amaa
Yani böyle taşlar fln koyup tuz şeker yapıyolar ya onları ayarlıyıp foto çekicemtabi bide spaya götürmeyi düşnüüyorum
Hep birlikte yatmaya kalktıkYatak nasil kirildi peki
Aminn inşallahbirde sen sezeryan oldun korkdon baglatma işlemi yaptirsaydin keske kökten çözüm
Aynen bende bitmediği için sinirlenşyorum ama içim temizlenşyo diyede seviniyorum. Göbeğim indi baayaaa eski halina döndü gibiKesinlikle öyle. Ilkinde sıfır kan. Bir kere parmakladılar gelmedi.
Sonra ellemediler. Kan gelmesi bence bedenim icin iyi bisi
Ama bebegin kafasına gözüne su kaçmıyor mu ?elimden kaymiyor mucanım her gün yıkıyorum hatta bazen 2 kere. Ama yıkamak dediğim bazen rahatlasın diye suya tutuyorum sabunlamadan 5 dk akan suyun altında tutup alıyorum. Çok güzel uyuyor. Dün öğlen yıkamıştım 3 saat uyudu. Akşam 23.30 gibi yıkadım suya tuttum sadece. yine gece güzel uyudu. Bence yıka. Ben şöyle yapıyorum (evde kimse yokken); Ana kucağına havlusunu seriyorum. Beziyle içine koyup sarıyorum. Banyoya getiriyorum. Hemen kendim girip kısaca duşumu alıyorum. Sonra onu alıyorum kucağıma kucağımda olunca asla ağlamıyor çok rahat. akan suyun altında biraz tutuyorum sonra havlusuna koyup sarıyorum kendim çıkıp çocuğu alıyorum.
Ayyyy bende bendeeeDünden resmimiz
Böyle bebeğin yüzünü saklıyanlara çok kızardım kınamamak lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?