Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hanımlar çok soru soruyorum emin olun sizden başka soru soracak kimim kimsem yok.
Sabah tandır benim göbeğim çok ağrıyor.
Geçmek bilmedi. Eşim dedi geleyim seni hastaneye götüreyim.
Bekle dedim.
Sizde hiç böyle oldumu.
Göbeğim delinmiş gibi ağrıyor

Ama bebegin kafasına gözüne su kaçmıyor mu ?elimden kaymiyor mu
Ben öyle astirid gibi yapamam belki ama kuvvetin üstüne yatırıp su döküp yıkıyorum kolay oluyo twk başına. En sondada döndürüyorum sabunları gitsin diye bidaha su döküp bitiyorum banyosunj

Eklentiler

• 14C5CF96-308C-4E6D-9E98-04A695B9DDF0.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 68
Benim olmadı normal ağrılarım oldu doktora görünmekte fayda var canım herkesin bünyesi farklı geçmiş olsun

Benim başıma gelmedi ama herşey olabilir artık günün geçti istersen git doktora

1 aydan sonra ver diyorlar da o zaman da almıyor çocuk. Anne memesine alışıyor. Biz doğunca verdik .Bilmiyorum doğru mu yaptık. Sonra bir süre sadece bezini değiştirince verdik .şimdi biraz abartıyorum sanırım. Bir kere emzik alınca da her acil durumda vermek istiyorsun. O da meme reddi yapabilirmis .meme reddi olacaksa da her türlü olur

Olmamıştı ama parmakladılar sürekli:)
Hiç parnaklanmadım çok şükür kum torbasını bile hissetmedim o yüzden epidural i çok beğendim yalnız hala temizlik yapınca yani biraz fazla hareket edersem sarı akıntı geliyor kanama sanıyorum ama akıntı doktor normal demişti 10 gün kontrolde diğer doğumlarımda 20 günü bulmadan hepsi bitip geçiyordu her doğum ayrı hikaye

Ben öyle astirid gibi yapamam belki ama kuvvetin üstüne yatırıp su döküp yıkıyorum kolay oluyo twk başına. En sondada döndürüyorum sabunları gitsin diye bidaha su döküp bitiyorum banyosunj
Bence bu filelere masaj yerlerindeki gibi
Yüzüstü yattığında suratının çıkması için yer yapılması lazım

Vayyy fikrim şahane valla kıvrak zekaaaam sayesinde

Bebek durmadıgında kocamla sallıyorduk. Artık ona ihtiyacım yok, cunku çanta gibi bisi yaptim bebeği içine koyuyorum.
Adi pratik sylıng öyle bisi. Ve çok ise yarıyor len

Kız sezeryanlisiniz siz ben normal doğumla çalışmalara başladım sayılır ne demek bir müddet kimse görmez
Hadi yaaa iyileştimi okadar bende yapsam yaparım iyileştim amaaa benim kanamam bitmedi onu bekliyprum bitsin diye. Temizliğide dikiş kısmını alamıyorum alt kısım tertemiz keşke azcık yukardan kesselerdi

Ama bebegin kafasına gözüne su kaçmıyor mu ?elimden kaymiyor mu
Canım oyle bir sarılıyor ki hatta bazen saçımı tutuyor. Dolyısı ile kaymıyor. ama tuttuğu yere sabun sürmüyorum. Omzuma alıyorum popo altından tutuyorum. bazen oturup kucağıma yatırıyorum. Su boynundan aşağı gelecek şekilde ayarlıyorum. yada arkası dönükken kafasına tutuyorum

Benim evime 5dk yakınlıkda var oyuzden oraya götürcem uzak olsaydı bende götüremezdim baya spaşara hevesleniyodum belki ondan sonra foto paylaşmaya başlarım bebeğin

Hadi yaaa tuzlu suyu ben suyuna atıyorum okadar bizdede büyünce terlemesin kokmasın diye yapılır derler heryerğn farklı

Bende bu fileden Kullanıyorum çok rahat oluyor dediğin gibi yıkıyorum canım ama yanımda yinede birileri hep oluyor

Hali su oluyor değil mi ?
Yok yok olmuyo daha çok küçük yatıyo fileye bana bakıyp seviyo sanırım suyu şiödi yazın odasında yıkıyorumda kışın banyoya geçerim
Aaaa mantıklı heeeee yüzüne gelmez pratik misss gibi hahahhh ama bunlar kafalsrını orda tutmazkki hemen kaldırırlar

Benimki de filesine tutunuyo sıkı sıkı durulayınca bile ayıramıyorum bazen şimdi ki çocuklar bilinçli kimseye güven yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…