- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.381
Bende saf saf anlatıyorum anlamamoştımAyyy cok fesatimmm ben yanlis anlamisim40 icin ozel bisey yapicanmi dedin aklim baska biseye gitti sorry
Bide burda öyle bağırıyor ki kapatmasam daha az nazar değerAyyyy bende bendeeeburda bile laf yapmıştım
Ay kaç kere sorcak oldum unuttum sonra bu sefer kanaman oldumu diyeKesinlikle öyle. Ilkinde sıfır kan. Bir kere parmakladılar gelmedi.
Sonra ellemediler. Kan gelmesi bence bedenim icin iyi bisi
Olmamıştı ama parmakladılar sürekli:)Ay kaç kere sorcak oldum unuttum sonra bu sefer kanaman oldumu diye
Ben öyle astirid gibi yapamam belki ama kuvvetin üstüne yatırıp su döküp yıkıyorum kolay oluyo twk başına. En sondada döndürüyorum sabunları gitsin diye bidaha su döküp bitiyorum banyosunjAma bebegin kafasına gözüne su kaçmıyor mu ?elimden kaymiyor mu
Benim olmadı normal ağrılarım oldu doktora görünmekte fayda var canım herkesin bünyesi farklı geçmiş olsunHanımlar çok soru soruyorum emin olun sizden başka soru soracak kimim kimsem yok.
Sabah tandır benim göbeğim çok ağrıyor.
Geçmek bilmedi. Eşim dedi geleyim seni hastaneye götüreyim.
Bekle dedim.
Sizde hiç böyle oldumu.
Göbeğim delinmiş gibi ağrıyor
Benim başıma gelmedi ama herşey olabilir artık günün geçti istersen git doktoraHanımlar çok soru soruyorum emin olun sizden başka soru soracak kimim kimsem yok.
Sabah tandır benim göbeğim çok ağrıyor.
Geçmek bilmedi. Eşim dedi geleyim seni hastaneye götüreyim.
Bekle dedim.
Sizde hiç böyle oldumu.
Göbeğim delinmiş gibi ağrıyor
1 aydan sonra ver diyorlar da o zaman da almıyor çocuk. Anne memesine alışıyor. Biz doğunca verdik .Bilmiyorum doğru mu yaptık. Sonra bir süre sadece bezini değiştirince verdik .şimdi biraz abartıyorum sanırım. Bir kere emzik alınca da her acil durumda vermek istiyorsun. O da meme reddi yapabilirmis .meme reddi olacaksa da her türlü olurAynı ben de öyleyim
Ben verdim ilk gün tuttu ama şimdi itiyor diliyle
Ne yapıcaz kızlar böyle valla memede uyuyo sadecechicconun 0-2 aylık olanını aldım biraz biraz tutuyor da böyle tam verim alamadım. Yoksa uyanıksa saat başı memede. Acaba her seferinde emzirmesem mi? Daha küçük diye kıyamıyorum da
Maşallah balDünden resmimiz
Böyle bebeğin yüzünü saklıyanlara çok kızardım kınamamak lazımmış
Kız sezeryanlisiniz siz ben normal doğumla çalışmalara başladım sayılırYaniiii doğru bi müddet daha kimse görmezhahahaha
Hiç parnaklanmadım çok şükür kum torbasını bile hissetmedim o yüzden epidural i çok beğendim yalnız hala temizlik yapınca yani biraz fazla hareket edersem sarı akıntı geliyor kanama sanıyorum ama akıntı doktor normal demişti 10 gün kontrolde diğer doğumlarımda 20 günü bulmadan hepsi bitip geçiyordu her doğum ayrı hikayeOlmamıştı ama parmakladılar sürekli:)
Hali su oluyor değil mi ?Ben öyle astirid gibi yapamam belki ama kuvvetin üstüne yatırıp su döküp yıkıyorum kolay oluyo twk başına. En sondada döndürüyorum sabunları gitsin diye bidaha su döküp bitiyorum banyosunj
Bence bu filelere masaj yerlerindeki gibiBen öyle astirid gibi yapamam belki ama kuvvetin üstüne yatırıp su döküp yıkıyorum kolay oluyo twk başına. En sondada döndürüyorum sabunları gitsin diye bidaha su döküp bitiyorum banyosunj
Hadi yaaa iyileştimi okadarKız sezeryanlisiniz siz ben normal doğumla çalışmalara başladım sayılırne demek bir müddet kimse görmez
Canım oyle bir sarılıyor ki hatta bazen saçımı tutuyor. Dolyısı ile kaymıyor. ama tuttuğu yere sabun sürmüyorum. Omzuma alıyorum popo altından tutuyorum. bazen oturup kucağıma yatırıyorum. Su boynundan aşağı gelecek şekilde ayarlıyorum. yada arkası dönükken kafasına tutuyorumAma bebegin kafasına gözüne su kaçmıyor mu ?elimden kaymiyor mu
Benim evime 5dk yakınlıkda var oyuzden oraya götürcem uzak olsaydı bende götüremezdim baya spaşara hevesleniyodumGönlünden ne geçiyorsa yap canım ilk bebişler daha meraklı oluyor biz adet yerini bulsun dedik hatta tuzlu kalması lazım ben bıraktırmadım bu sıcakta derisi atması lazım diyor kayınvalidem düşünsenize tuzdan yanıp deri atacak minicik bebek
Sıpa çok moda bende isterdim ama götürecek kimse yok imkanın varsa çok güzel olur orda güzel süslemeler yapıyorlar
Bende bu fileden Kullanıyorum çok rahat oluyor dediğin gibi yıkıyorum canım ama yanımda yinede birileri hep oluyorBen öyle astirid gibi yapamam belki ama kuvvetin üstüne yatırıp su döküp yıkıyorum kolay oluyo twk başına. En sondada döndürüyorum sabunları gitsin diye bidaha su döküp bitiyorum banyosunj
Yok yok olmuyo daha çok küçük yatıyo fileye bana bakıyp seviyo sanırım suyuHali su oluyor değil mi ?
Aaaa mantıklı heeeee yüzüne gelmez pratik misss gibiBence bu filelere masaj yerlerindeki gibi
Yüzüstü yattığında suratının çıkması için yer yapılması lazım
Vayyy fikrim şahane vallakıvrak zekaaaam sayesinde
Bebek durmadıgında kocamla sallıyorduk. Artık ona ihtiyacım yok, cunku çanta gibi bisi yaptim bebeği içine koyuyorum.
Adi pratik sylıng öyle bisi. Ve çok ise yarıyor len
Benimki de filesine tutunuyo sıkı sıkı durulayınca bile ayıramıyorum bazen şimdi ki çocuklar bilinçli kimseye güven yokCanım oyle bir sarılıyor ki hatta bazen saçımı tutuyor. Dolyısı ile kaymıyor. ama tuttuğu yere sabun sürmüyorum. Omzuma alıyorum popo altından tutuyorum. bazen oturup kucağıma yatırıyorum. Su boynundan aşağı gelecek şekilde ayarlıyorum. yada arkası dönükken kafasına tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?