Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bu fileden Kullanıyorum çok rahat oluyor dediğin gibi yıkıyorum canım ama yanımda yinede birileri hep oluyor
Ben bi kere deniyim dedim baktım rahat yıkadım şimdi yıkıyorum , yatarken filede sıkıntı yokda. Döndürürken fln korkuyorum hala çıplak kucağıma aldığımda hala zorlanıyorum

Su gelmemesi için deĞil len
Tek başına yıkayanlar icin:) yoksa şu gelsin yüzüne iyidir

Biz de bu filede yıkıyoruz ama bizimki fileyitutup bırakmıyor

Sen tecrubelisin canım daha benim ilk oldugundan korkuyorum

40 çikmayi bekleyen kocişler varr aman dikkat edin benim kociş de soruyo kac gun var iste adet oluyonmu hala falan diye ,prez. stoğunada baslamadik başimaa gelen
Belki bekleyen kadınlar da vardır canım Allah allah
İlla 40 gün mü beklemek lazım bu arada

Köpük file var bende ondan daha kolay oluyor başını yan koyuyorum yüzüstü koyunca gömülüyor.

Aynen bende bitmediği için sinirlenşyorum ama içim temizlenşyo diyede seviniyorum. Göbeğim indi baayaaa eski halina döndü gibi
Korse ilk taktığın günler biraz sızıldama yaptımı ameliyat yerine?
Ben bugun korsemi değiştim
E bebekte doğum sonrası diye satılan korseden aldım
Biraz sağdan arada sızıldıyor korktum açıkçası
Ama tam doktorun dediği süre de doldu yani

Ay sıpaya bende gidecegim diğerlerinde yoktu hatıra kalsın.

Kızlar sıcak da napıyorsunuz klima açıyor musunuz ? Emzirirken çok terliyor biraz klima açıyorum diyorum üşür kapatıyorum diğer türlü sıcak oluyor isilik olmasından korkuyorum . Doktor oda sıcaklığı 23 24 derece olmalı diyor o da çok soğuk geliyor bana, ip askılı zıbın giydirdim bugün

Bence mamayi ver aranırsa emzir. Mama miktarındansa sütün artar böylece

Ben klimayı değil de vantilatörü açıyorum, kafasını bizden uzak tarafa çeviriyorum
Baya işe yarıyor
Serinliyor hemen oda. Diğer türlü durulacak gibi değil

Acıyorum ama kapıyi da acıyorum değişik bit hallerdeyim

Vaaay özlemmm yoğun ama imkan sıfır demek
Cok tehlikeliii bi durum amann dikakt edin benim amcamin kizi 40 cikar cikmaz şıpppp diye tuttu bende çok korkayrum
Bunalım sebebi dogumu yaptiran doktora gittiğimde ilk sorduğum sorulardan biri nasıl korunmaliyim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…