- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.401
Ben bi kere deniyim dedim baktım rahat yıkadım şimdi yıkıyorum , yatarken filede sıkıntı yokda. Döndürürken fln korkuyorum hala çıplak kucağıma aldığımda hala zorlanıyorumBende bu fileden Kullanıyorum çok rahat oluyor dediğin gibi yıkıyorum canım ama yanımda yinede birileri hep oluyor
Su gelmemesi için deĞil lenYok yok olmuyo daha çok küçük yatıyo fileye bana bakıyp seviyo sanırım suyuşiödi yazın odasında yıkıyorumda kışın banyoya geçerim
Aaaa mantıklı heeeee yüzüne gelmez pratik misss gibihahahhh ama bunlar kafalsrını orda tutmazkki hemen kaldırırlar
Büyüdükçe daha da kolaylaşacak canım artık zorlanmazsın alışmışsınBen bi kere deniyim dedim baktım rahat yıkadım şimdi yıkıyorum , yatarken filede sıkıntı yokda. Döndürürken fln korkuyorum hala çıplak kucağıma aldığımda hala zorlanıyorum
Bazen boğuluyo gibi hareketler yapıyo beni korkutuyoSu gelmemesi için deĞil len
Tek başına yıkayanlar icin:) yoksa şu gelsin yüzüne iyidir
Evetttt büyükçe daha kolay olur bencedeBüyüdükçe daha da kolaylaşacak canım artık zorlanmazsın alışmışsın
Bana sorBazen boğuluyo gibi hareketler yapıyo beni korkutuyo
Biz de bu filede yıkıyoruz ama bizimki fileyitutup bırakmıyorYok yok olmuyo daha çok küçük yatıyo fileye bana bakıyp seviyo sanırım suyuşiödi yazın odasında yıkıyorumda kışın banyoya geçerim
Aaaa mantıklı heeeee yüzüne gelmez pratik misss gibihahahhh ama bunlar kafalsrını orda tutmazkki hemen kaldırırlar
Çünkü bize güvenmiyorlarBiz de bu filede yıkıyoruz ama bizimki fileyitutup bırakmıyor
Sen tecrubelisin canım daha benim ilk oldugundan korkuyorumCanım oyle bir sarılıyor ki hatta bazen saçımı tutuyor. Dolyısı ile kaymıyor. ama tuttuğu yere sabun sürmüyorum. Omzuma alıyorum popo altından tutuyorum. bazen oturup kucağıma yatırıyorum. Su boynundan aşağı gelecek şekilde ayarlıyorum. yada arkası dönükken kafasına tutuyorum
Belki bekleyen kadınlar da vardır canım Allah allah40 çikmayi bekleyen kocişler varr aman dikkat edin benim kociş de soruyo kac gun var iste adet oluyonmu hala falan diye ,prez. stoğunada baslamadik başimaa gelen
Köpük file var bende ondan daha kolay oluyor başını yan koyuyorum yüzüstü koyunca gömülüyor.Bence bu filelere masaj yerlerindeki gibi
Yüzüstü yattığında suratının çıkması için yer yapılması lazım
Vayyy fikrim şahane vallakıvrak zekaaaam sayesinde
Bebek durmadıgında kocamla sallıyorduk. Artık ona ihtiyacım yok, cunku çanta gibi bisi yaptim bebeği içine koyuyorum.
Adi pratik sylıng öyle bisi. Ve çok ise yarıyor len
Korse ilk taktığın günler biraz sızıldama yaptımı ameliyat yerine?Aynen bende bitmediği için sinirlenşyorum ama içim temizlenşyo diyede seviniyorum. Göbeğim indi baayaaa eski halina döndü gibi
Ay sıpaya bende gidecegimHeeeee bizim ne adeti bilmiyorum amaaa interntten görseller varya ben öyle süslemeyi düşünüyorum şimdilikseninkide güzel olmuş amaa
Yani böyle taşlar fln koyup tuz şeker yapıyolar ya onları ayarlıyıp foto çekicemtabi bide spaya götürmeyi düşnüüyorum
Bence mamayi ver aranırsa emzir. Mama miktarındansa sütün artar böyleceDoktora kalsa 2 saate 1 işte.Bence de en mantiklisi o ama tekrar kilo kaybeder diye korkuyorum..
Doktor mamaya 60 cc demişti,bugun sordum ihtiyaca göre arttirilabilir dedi.cunku mama sonrası tekrar araniyo.
Aramışken sordum asi kartında yazan tarihte gelin dedi,randevuya da gerek yokmuş.
Evet bizimki bir kere kaldırdı. Nasıl korktuk ağzına su geldi diyeSu gelmemesi için deĞil len
Tek başına yıkayanlar icin:) yoksa şu gelsin yüzüne iyidir
Ben klimayı değil de vantilatörü açıyorum, kafasını bizden uzak tarafa çeviriyorumKızlar sıcak da napıyorsunuz klima açıyor musunuz ? Emzirirken çok terliyor biraz klima açıyorum diyorum üşür kapatıyorum diğer türlü sıcak oluyor isilik olmasından korkuyorum. Doktor oda sıcaklığı 23 24 derece olmalı diyor o da çok soğuk geliyor bana, ip askılı zıbın giydirdim bugün
Acıyorum ama kapıyi da acıyorum değişik bit hallerdeyimKızlar sıcak da napıyorsunuz klima açıyor musunuz ? Emzirirken çok terliyor biraz klima açıyorum diyorum üşür kapatıyorum diğer türlü sıcak oluyor isilik olmasından korkuyorum. Doktor oda sıcaklığı 23 24 derece olmalı diyor o da çok soğuk geliyor bana, ip askılı zıbın giydirdim bugün
Bunalım sebebiVaaay özlemmm yoğun ama imkan sıfır demek
Cok tehlikeliii bi durum amann dikakt edin benim amcamin kizi 40 cikar cikmaz şıpppp diye tuttu bende çok korkayrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?