Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biz de bu filede yıkıyoruz ama bizimki fileyitutup bırakmıyor
Yok daha tutma aşamasıma gelmedi. Bizimki seviyo sanırım suyı uslu uslu duruyo şimdilik ilerde değişirmi bilmiyorum
İlk zamanlar açıkcası eve sızlıyodu. Çünkü ilk taktığımda koltukdan bile zor kalkıyodum zor yürüyodum. En başta zorluyodu bide korsenin en açığını kullanıyodum. Şimdi rahatım sıkabiliyorum 3 kademesi var. 2.deyim şuan 1 hafta sonra 1.ye geçerim tam sıkarım Sızlıyosa fazlada sıkma istersen ne olur ne olmaz
Ay sıpaya bende gidecegim diğerlerinde yoktu hatıra kalsın.
Aynen 3. Diye geri kalmasın bencede minnoş hoşuma gidiyo çok yaaa benimde

Ben klimayı değil de vantilatörü açıyorum, kafasını bizden uzak tarafa çeviriyorum
Baya işe yarıyor
Serinliyor hemen oda. Diğer türlü durulacak gibi değil
Vantilatör yok canım bende klimayı açıyorum serinleyince kapatıyorum ama nasıl olcak böyle bilmiyorum İzmir çok sıcak

Gece gündüz klima açık. Salon geniş gündüz 26 da gece yatak odasında 28de çalıştırıyorum

Ac mi tok mu yarı aç mı yikiyorsun

Benımkide rahat duruyor bende evde penye şalla denedım onu ama tabiki sling olmadıgı icin güvenli degil nekdr baglasamda bir elimle tutuyorum hatta deneyeym durursa sling alırım dedım ama cok tuhaf bır zıtlık icindeym evde otomatk besıge kadr var otomatk besık kendı sallaynca durmuyor durdup ben sallayınca duruyor zıtlıga bakarmsn smdıde penye şalda duruyor dıye sling alırm onuda sevmez kesın evde yok yok bı hamak besık bı sling eksık onlrıda alıcam artk ama dıyorumkı durmayan hic bi sekilde durmaz .

Ters cevırıyorum kafasına sampuan
Sonra tek elle iki kulağı kapatıyorum ve birinin şu dokmesı lazım
Kızım yapıyor o işi:) bu sekilde hic ağzına, kulağına bisi gelmiyor
Sen kundak yapıyor musun ? Ve bebeğin gazını beslemeden sonra cikariyor musun ?10 dakika uğraşıyorum çıkmıyor

Sen kundak yapıyor musun ? Ve bebeğin gazını beslemeden sonra cikariyor musun ?10 dakika uğraşıyorum çıkmıyor
Kundak yapmıyorum baya sıcaklıyor. Kollar havada uyumayı çok seviyor.
Muslin bezi kullanmama rağmen sıcak oluyor .
Gazını deniyorum olmazsa bırakıp 15 dk sonra alıyorum o zaman çıkıyor. Ama uyuyorsa hic ellemıyorum.

Alışana kadar öyle yapayım ben de madem

Aynen ilk çocuğum kış bebeği peteği yanında kedi gibi uyurdu. Ben kısa kolluyla kışın ne terledim ne üşüdüm mis gibiydi. Şuan yangın varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…