- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.421
Kanamanın bitmesini bekliyoruz biz ama benim zaten 40i buluyorBelki bekleyen kadınlar da vardır canım Allah allah
İlla 40 gün mü beklemek lazım bu arada
Ay sinir oldum ya var desen yok yok desen varKanamanın bitmesini bekliyoruz biz ama benim zaten 40i buluyor
Bosver kirli kan akıyor rahatlarsınOlmaz mı . Onca parmağa ...
Benımki garip ya gidiyor geliyor hafiften. Hala peçete ile silince görüyorum
Enterasan
Bide azalıp azalıp artacakAy sinir oldum ya var desen yok yok desen var
Boşu boşuna bekliyorum ben
Yok daha tutma aşamasıma gelmedi. Bizimki seviyo sanırım suyı uslu uslu duruyo şimdilikBiz de bu filede yıkıyoruz ama bizimki fileyitutup bırakmıyor
İlk zamanlar açıkcası eve sızlıyodu. Çünkü ilk taktığımda koltukdan bile zor kalkıyodum zor yürüyodum. En başta zorluyodu bide korsenin en açığını kullanıyodum. Şimdi rahatım sıkabiliyorum 3 kademesi var. 2.deyim şuan 1 hafta sonra 1.ye geçerim tam sıkarımKorse ilk taktığın günler biraz sızıldama yaptımı ameliyat yerine?
Ben bugun korsemi değiştim
E bebekte doğum sonrası diye satılan korseden aldım
Biraz sağdan arada sızıldıyor korktum açıkçası
Ama tam doktorun dediği süre de doldu yani
Aynen 3. Diye geri kalmasın bencede minnoşAy sıpaya bende gidecegimdiğerlerinde yoktu hatıra kalsın.
Vantilatör yok canım bende klimayı açıyorum serinleyince kapatıyorum ama nasıl olcak böyle bilmiyorum İzmir çok sıcakBen klimayı değil de vantilatörü açıyorum, kafasını bizden uzak tarafa çeviriyorum
Baya işe yarıyor
Serinliyor hemen oda. Diğer türlü durulacak gibi değil
Aynen bizimde odanın kapısı açık oluyor yoksa çok soğuk oluyor gibi geliyorAcıyorum ama kapıyi da acıyorum değişik bit hallerdeyim
Gece gündüz klima açık. Salon geniş gündüz 26 da gece yatak odasında 28de çalıştırıyorumKızlar sıcak da napıyorsunuz klima açıyor musunuz ? Emzirirken çok terliyor biraz klima açıyorum diyorum üşür kapatıyorum diğer türlü sıcak oluyor isilik olmasından korkuyorum. Doktor oda sıcaklığı 23 24 derece olmalı diyor o da çok soğuk geliyor bana, ip askılı zıbın giydirdim bugün
Kanama olsada olmasada rahimin iyileşmesi için beklenmesi gereken süreymişAy sinir oldum ya var desen yok yok desen var
Boşu boşuna bekliyorum ben
Ac mi tok mu yarı aç mı yikiyorsunYok daha tutma aşamasıma gelmedi. Bizimki seviyo sanırım suyı uslu uslu duruyo şimdilikilerde değişirmi bilmiyorum
İlk zamanlar açıkcası eve sızlıyodu. Çünkü ilk taktığımda koltukdan bile zor kalkıyodum zor yürüyodum. En başta zorluyodu bide korsenin en açığını kullanıyodum. Şimdi rahatım sıkabiliyorum 3 kademesi var. 2.deyim şuan 1 hafta sonra 1.ye geçerim tam sıkarımSızlıyosa fazlada sıkma istersen ne olur ne olmaz
Aynen 3. Diye geri kalmasın bencede minnoşhoşuma gidiyo çok yaaa benimde
Ben filede yıkamıyorum. Havlu serip içinde yıkıyorum. Küvet süngeri var amaKöpük file var bende ondan daha kolay oluyor başını yan koyuyorum yüzüstü koyunca gömülüyor.
Benımkide rahat duruyor bende evde penye şalla denedım onu ama tabiki sling olmadıgı icin güvenli degil nekdr baglasamda bir elimle tutuyorum hatta deneyeym durursa sling alırım dedım ama cok tuhaf bır zıtlık icindeym evde otomatk besıge kadr var otomatk besık kendı sallaynca durmuyor durdup ben sallayınca duruyorSabahları karnı doyduktan sonra (daha önce gereksiz bulduğum şimdi çare olan) slinge koyuyorum. Öyle kahvaltı hazırlıyorum. Gerçi benim oğlan büyük kahvaltiliklari tabakları çıkarıyor. Slingte uyuyor ama çıkarınca direk uyanıyorama en azından bir kaç işi rahat yapabildim.
Ters cevırıyorum kafasına sampuanEvet bizimki bir kere kaldırdı. Nasıl korktuk ağzına su geldi diye
Sen kundak yapıyor musun ? Ve bebeğin gazını beslemeden sonra cikariyor musun ?10 dakika uğraşıyorum çıkmıyorTers cevırıyorum kafasına sampuan
Sonra tek elle iki kulağı kapatıyorum ve birinin şu dokmesı lazım
Kızım yapıyor o işi:) bu sekilde hic ağzına, kulağına bisi gelmiyor
Kundak yapmıyorum baya sıcaklıyor. Kollar havada uyumayı çok seviyor.Sen kundak yapıyor musun ? Ve bebeğin gazını beslemeden sonra cikariyor musun ?10 dakika uğraşıyorum çıkmıyor
Genelde yarı tok oluyo. Yıkıyorum mesela giydiriyorum hemen emmeden uykuya dalıyoAc mi tok mu yarı aç mı yikiyorsun
Alışana kadar öyle yapayım ben de mademYok daha tutma aşamasıma gelmedi. Bizimki seviyo sanırım suyı uslu uslu duruyo şimdilikilerde değişirmi bilmiyorum
İlk zamanlar açıkcası eve sızlıyodu. Çünkü ilk taktığımda koltukdan bile zor kalkıyodum zor yürüyodum. En başta zorluyodu bide korsenin en açığını kullanıyodum. Şimdi rahatım sıkabiliyorum 3 kademesi var. 2.deyim şuan 1 hafta sonra 1.ye geçerim tam sıkarımSızlıyosa fazlada sıkma istersen ne olur ne olmaz
Aynen 3. Diye geri kalmasın bencede minnoşhoşuma gidiyo çok yaaa benimde
Aynen ilk çocuğum kış bebeği peteği yanında kedi gibi uyurdu. Ben kısa kolluyla kışın ne terledim ne üşüdüm mis gibiydi. Şuan yangın varrGercekten öyle her yönden zor bebek icinde anne içinde benim lohusa kanamam ilkinde uzun sürdü 60.70 gün civarı dedimki bu öyle olmaz inş sıcak yaz pişerim biterim32 gündeym hala altif kanamam var ve berbat yazın regl e bıle tahamulum yokken smdı yaz bıtımıne kanamam anca bıtecek kış dogumu cok guzel ya cocugu sarıyon sarmalıyon mayısıp uyuyo sureklı boylesı her turlu zor. Of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?