- 15 Ekim 2016
- 22.722
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.051
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.441
Bide azalıp azalıp artacak
Moralimi bozdunuzKanama olsada olmasada rahimin iyileşmesi için beklenmesi gereken süreymiş
Yaaa1bal1kaymakannesi ne zamandır soyleyicem araya kayniyo senin nikini ilk gördüğümden beri bir bal bir kaymakam annesi diye okuyorum
Kimbilir belki de kaymakam annesi olursun
Dimi ama yaz doğumu efil efil daha rahat olur zannederdm hasta olmaz vs dıye dusunurdm ama yok ya kışın doğum çok büyük avantajmış çok böyle karakışta iyi degilAynen ilk çocuğum kış bebeği peteği yanında kedi gibi uyurdu. Ben kısa kolluyla kışın ne terledim ne üşüdüm mis gibiydi. Şuan yangın varr
Bebek bu hunharca yıkanır mi?Kız bebegın kulagına agzna burnuna su gitse noluyokı kapatıyosunz oyleben bi keseliyom varya köpük girmedik delik kalmıyo tüm hıncımı alıyom dermısım
Eylül ekim de güzelDimi ama yaz doğumu efil efil daha rahat olur zannederdm hasta olmaz vs dıye dusunurdm ama yok ya kışın doğum çok büyük avantajmış çok böyle karakışta iyi degilmart nisan mayıs o aralar ne sıcak ne soğuk
Ay oyle dememe bakma köpükleyp su tutup cıkarıyorm hızlı yapıp hemen cıkarmaya clstgm ıcinde alelacele oluyo cnku benım kızm suyu hc sevmıyor aglıyor cıngar cıkarıyor oyuzden pek kıbar olamıyorum aman orasına su gıtmesn burası köpük olmasn diyeBebek bu hunharca yıkanır mi?
Off eylül efsane oluyo ya sıcak ama bunaltmıyor boyle tam dozunda eylüldede dugunum oldudaEylül ekim de güzel
İyi iyi çok şükürHadi yaaa iyileştimi okadarbende yapsam yaparım iyileştim amaaa benim kanamam bitmedi onu bekliyprum bitsin diye. Temizliğide dikiş kısmını alamıyorum alt kısım tertemiz keşke azcık yukardan kesselerdi
Benim büyük oğlum ekim doğumlu, çok rahattı tek amacımız bebeği sıcak tutmaktıOff eylül efsane oluyo ya sıcak ama bunaltmıyor boyle tam dozunda eylüldede dugunum oldudacok guzeldi
15 dakika falan emziirp mi yoksa uykusundan mi uyandiriyorsunGenelde yarı tok oluyo. Yıkıyorum mesela giydiriyorum hemen emmeden uykuya dalıyo
Benımki de aglıyorduAy oyle dememe bakma köpükleyp su tutup cıkarıyorm hızlı yapıp hemen cıkarmaya clstgm ıcinde alelacele oluyo cnku benım kızm suyu hc sevmıyor aglıyor cıngar cıkarıyor oyuzden pek kıbar olamıyorum aman orasına su gıtmesn burası köpük olmasn diye
Evettt yarı uykusundan uyandırıyorum biraz oyuzden hemen geri uyuyo15 dakika falan emziirp mi yoksa uykusundan mi uyandiriyorsun
1. Uyandığımda emziriyorum yada mama veriyorum extra artık uyandırmıyorım zaten o kendisi çok fazla uyumuyo 2-3 saatte bi uyanıyo ama 4 olursada uyandırmıyorım artıkKizlar naber nasilsiniz bi kaç gündür aktif olamadım bizim kız hiç durmuyor buraya enerjim kalmıyor ,
** 28 günlük veya o civarda olanlar için soruyorum canlar;
•Kaç saat ara ile besliyorsunuz ? Hâlâ 2 ilâ 3 saat mi ? (Ben hâlâ 2 ilâ en geç 3 saate bir uyusada besliyorum, arayı biraz daha açmam gerekir mi ?)
•kaç dk meme de tutuyorsunuz? Boş emmeye başlayıp yutmayınca çekiyor musunuz? (Benim bebem en fazla bir göğüsü 15 dk emiyor sonra ya uyuyo ya boş emzik gibi yutmadan emiyor ya da tutup tutup bırakıyor sizler yarım saat , 1 saat diyorsunuz benim kızın emme suresi çok az geldi bana)
•Ve kaç cc besliyorsunuz? (Benim sütüm çok az olduğu için doymuyor emme+mama takviye ile ilerliyoruz ama artık emzirdim mesela ardından yaptığım 60 cc mama falan doyurmuyorsa diye düşünüyorum?)
Yıldız günlerimiz aynı değil amaKizlar naber nasilsiniz bi kaç gündür aktif olamadım bizim kız hiç durmuyor buraya enerjim kalmıyor ,
** 28 günlük veya o civarda olanlar için soruyorum canlar;
•Kaç saat ara ile besliyorsunuz ? Hâlâ 2 ilâ 3 saat mi ? (Ben hâlâ 2 ilâ en geç 3 saate bir uyusada besliyorum, arayı biraz daha açmam gerekir mi ?)
•kaç dk meme de tutuyorsunuz? Boş emmeye başlayıp yutmayınca çekiyor musunuz? (Benim bebem en fazla bir göğüsü 15 dk emiyor sonra ya uyuyo ya boş emzik gibi yutmadan emiyor ya da tutup tutup bırakıyor sizler yarım saat , 1 saat diyorsunuz benim kızın emme suresi çok az geldi bana)
•Ve kaç cc besliyorsunuz? (Benim sütüm çok az olduğu için doymuyor emme+mama takviye ile ilerliyoruz ama artık emzirdim mesela ardından yaptığım 60 cc mama falan doyurmuyorsa diye düşünüyorum?)
Oda çok basıt kundak ustunude ort mis ya martta dogdu benım ılk bizimde tek amacımız oydu valla sarıp sarmalandıgı icin daha ıyı uyuyordu bunuda aksam serınde muslinle kundaklıyorum cok guzel uyuyor ama sıcaklanınca kıyamet koparıyor kıyamıyorum acıyorum nekadar ince biseylede sarsan bu sıcakta kundak ezıyet gbıBenim büyük oğlum ekim doğumlu, çok rahattı tek amacımız bebeği sıcak tutmaktı
Aslında sorun şu ellerınıde tutsam tek olunca hem dök hem elini tut yetemıyorum yeni dogan refleksı vardır ya hani boyle korkar gbı ıkı koluda havaya kaldıryo bırden kendıni kasıyo gozlerı pörtlüyoBenımki de aglıyordu
Çok az emzir sonra soy. Küvetin ıcıne bırak çıplak kalsın bir 3-4 dakika. Sonra ayaklarından başka konuşa konuşa devam et :)
Bizde ise yarıyor
Çok seviyor banyoyu suan
Evet evet aynisiAslında sorun şu ellerınıde tutsam tek olunca hem dök hem elini tut yetemıyorum yeni dogan refleksı vardır ya hani boyle korkar gbı ıkı koluda havaya kaldıryo bırden kendıni kasıyo gozlerı pörtlüyooyle oluyo bende kıyamıyorum hemen yıkayp cıkarıyorum olsun ama ya bu dönem gecici oglumda boyleydı zamanla cok sevdi buda sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?