- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.461
Canım benim kızın burnu tıkanıyor ben yapıyorum ama yapmamak mi lazımmış neden ki ??Benimki de öyle serum fizyolojik günde bir kez yaptık ama daha derinde doluluk var heralde Dr da aspiratör yapmayın diyor
Bizim kız düzenli kakasını yapmıyor ama çok gazı var bu yüzde huysuz 5 dk değil belki ama sık sık uykusu bölünüyor o uyurken ben de uyuyayım ya da iş yapayım diyemiyorum sürekli elim üstünde olmalı derin uyku yok malesefA dan z ye aynı şeyleri yaşıyrmm ne zormuş yarabbimmm dillerinden anlamamak yoruyor insanı.benimki 3 gündür 5dk uyuyor uyanıyor sıkınıyor tekrar uyuyo gazı mı var ne var anlamyrm kakasını da yapıyor günde bir kez ama başından hiç ayılamyrm
Canım damladan mi bilmem öyleyse Allah razı olsin 8 günde bir kaka yapan kızım artık 4 günde bir yapıyor ama popoyu zeytinyağı ile uyarıyorum direk yapmıyor yine de fitilsiz yapması 4 güne bir bile mutlu ediyor beniCanım NBL damla iyi gelmedi mi bebisine bize çok iyi geldi damlatmadığım zaman kakasını yapmıyor sanki... ama damlatınca bir iki saate kaka yapıyor
Ya benim kiz çok dengesiz .. bazen yarım saatte bir uyanıyor bazen 3 saat uyuyor1. Uyandığımda emziriyorum yada mama veriyorum extra artık uyandırmıyorım zaten o kendisi çok fazla uyumuyo 2-3 saatte bi uyanıyo ama 4 olursada uyandırmıyorım artık
2. Memeyi o nezmana çekerse ozman bırakıyorummm öyle olması gerekiyomuş
3. Valla benimki çokmu bilmiyorum ama 120 cc içiyo genelde 90 cc içince çekiyorum kızıyo mesela 120 ye kadar içiyo sonra istemiyo
Kötü tecruben nedir canım özür dilerim söylediysen de hatırlayamadım? Evet emzirip ardından aranır ya da ağlarsa mama veriyorum. Sütüm az, zaten bi sure sonra boş emiyo yutma olmuyor ya da süt gelmeyince meme ağzında uyuyo çekince ağlıyor bu yüzden ardından mama takviyesi yapıyorum yanlış mı yapıyorum canım??Yıldız günlerimiz aynı değil ama
Benim bildiğim mamayla emmenin arasına zaman koyman lazım
Doymamıştır diyerek hemen verirsen bebek rahatsız olur. Hazmı zorlaşır.
Kötü bir tecrübem mevcut malum bu konuda
Sen direkt ikisini peşpeşe mi veriyorsun?
Aranıyorsa bilemem de ben öyle ilk doğduğunda Sütten sonra doymadı diye mama verdim kısa aralıklaCanım benim kızın burnu tıkanıyor ben yapıyorum ama yapmamak mi lazımmış neden ki ??
Bizim kız düzenli kakasını yapmıyor ama çok gazı var bu yüzde huysuz 5 dk değil belki ama sık sık uykusu bölünüyor o uyurken ben de uyuyayım ya da iş yapayım diyemiyorum sürekli elim üstünde olmalı derin uyku yok malesef
Canım damladan mi bilmem öyleyse Allah razı olsin 8 günde bir kaka yapan kızım artık 4 günde bir yapıyor ama popoyu zeytinyağı ile uyarıyorum direk yapmıyor yine de fitilsiz yapması 4 güne bir bile mutlu ediyor beni
Ya benim kiz çok dengesiz .. bazen yarım saatte bir uyanıyor bazen 3 saat uyuyor3 saati aşarsa şekeri düşer mi ya da omzu çok mu ağrir diye tedirgin oluyorum.. çok uzun geliyor açlık suresi 3 saati aşarsa. En geç kaça kadar beklersin mesela canım sen en fazla kaç saat olursa müdahale edersin ??
Memede uyursa da mı çekmiyorsun ya da emzik gibi boş boş ağız oynatıp vakumsuz yutmadan emse de duruyor musun ?
Kötü tecruben nedir canım özür dilerim söylediysen de hatırlayamadım? Evet emzirip ardından aranır ya da ağlarsa mama veriyorum. Sütüm az, zaten bi sure sonra boş emiyo yutma olmuyor ya da süt gelmeyince meme ağzında uyuyo çekince ağlıyor bu yüzden ardından mama takviyesi yapıyorum yanlış mı yapıyorum canım??
Hamikeyken baya istekliydimde ,şimdi gram istemiyoommmBelki bekleyen kadınlar da vardır canım Allah allah
İlla 40 gün mü beklemek lazım bu arada
2 gundur ped koyuyorum asla batmadi sinir oldum bugun cikardim ped koymuycam dedim ve pijamamdan beri battı 40 cikana kadar oynatir biziBide azalıp azalıp artacak
Ben spiral taktırmayı düşünüyorum yaHamikeyken baya istekliydimde ,şimdi gram istemiyoommm
Memelerden süt geliyor bebe her saat uyaniyo bide 3. Olursa dite kaygi var kociştende 1 gun kacarim 2 gub kacarim 3. De nere kaçariimm
bende senin gibi düşünüp memeden çekiyodum ama o emiyomuş emzik gibi tutsada. Sen o çekene kadar çekme. Mama verirken bile doyunca biberonu diliyle itiyo meselaaa. En kötü 20 dk kesin emzir emzik gibi tutsada, uyursa çekiyomul gibi yap yine emiyo zaten ..Ya benim kiz çok dengesiz .. bazen yarım saatte bir uyanıyor bazen 3 saat uyuyor3 saati aşarsa şekeri düşer mi ya da omzu çok mu ağrir diye tedirgin oluyorum.. çok uzun geliyor açlık suresi 3 saati aşarsa. En geç kaça kadar beklersin mesela canım sen en fazla kaç saat olursa müdahale edersin ??
Memede uyursa da mı çekmiyorsun ya da emzik gibi boş boş ağız oynatıp vakumsuz yutmadan emse de duruyor musun ?
Ben normal korunmayı düşünüyorummm dikkat edersek olmaz bence yaBen spiral taktırmayı düşünüyorum ya
Siz napmayı düşünüyorsunuz kızlar
Hiç o riske girememBen normal korunmayı düşünüyorummm dikkat edersek olmaz bence ya
Normal derkenBen normal korunmayı düşünüyorummm dikkat edersek olmaz bence ya
İstemiyomusun başka en kötü kardeş olurHiç o riske giremem
DışarıNormal derken
Ben bunu da bilerek yapmadımİstemiyomusun başka en kötü kardeş olur
Dışarı
Prezervatif reisle davamBen spiral taktırmayı düşünüyorum ya
Siz napmayı düşünüyorsunuz kızlar
Bende bunda herşeyi unutmam lazımki 2. DüşüneyimBen bunu da bilerek yapmadımşükürler olsın iyi ki olmus o ayrı mevzu da, kardes için çok erken
En az 4 sene lazımo da kardes yapmaya karar verirsem
YaaaAteşle oynuycaak(oglu degil)
Hahahha buna güldüm işteYaaayeminle çocuğumun ismi yüzünden bende cümle kuramaz oldum
Bak benim 3. Öyle oldu benden söylemesiİstemiyomusun başka en kötü kardeş olur
Dışarı
Ateşle oynayacak bir bebek yapacakAteşle oynuycaak(oglu degil)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?