Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki de öyle serum fizyolojik günde bir kez yaptık ama daha derinde doluluk var heralde Dr da aspiratör yapmayın diyor
Canım benim kızın burnu tıkanıyor ben yapıyorum ama yapmamak mi lazımmış neden ki ??
Bizim kız düzenli kakasını yapmıyor ama çok gazı var bu yüzde huysuz 5 dk değil belki ama sık sık uykusu bölünüyor o uyurken ben de uyuyayım ya da iş yapayım diyemiyorum sürekli elim üstünde olmalı derin uyku yok malesef
Canım NBL damla iyi gelmedi mi bebisine bize çok iyi geldi damlatmadığım zaman kakasını yapmıyor sanki... ama damlatınca bir iki saate kaka yapıyor
Canım damladan mi bilmem öyleyse Allah razı olsin 8 günde bir kaka yapan kızım artık 4 günde bir yapıyor ama popoyu zeytinyağı ile uyarıyorum direk yapmıyor yine de fitilsiz yapması 4 güne bir bile mutlu ediyor beni
Ya benim kiz çok dengesiz .. bazen yarım saatte bir uyanıyor bazen 3 saat uyuyor 3 saati aşarsa şekeri düşer mi ya da omzu çok mu ağrir diye tedirgin oluyorum.. çok uzun geliyor açlık suresi 3 saati aşarsa. En geç kaça kadar beklersin mesela canım sen en fazla kaç saat olursa müdahale edersin ??
Memede uyursa da mı çekmiyorsun ya da emzik gibi boş boş ağız oynatıp vakumsuz yutmadan emse de duruyor musun ?
Kötü tecruben nedir canım özür dilerim söylediysen de hatırlayamadım? Evet emzirip ardından aranır ya da ağlarsa mama veriyorum. Sütüm az, zaten bi sure sonra boş emiyo yutma olmuyor ya da süt gelmeyince meme ağzında uyuyo çekince ağlıyor bu yüzden ardından mama takviyesi yapıyorum yanlış mı yapıyorum canım??

Aranıyorsa bilemem de ben öyle ilk doğduğunda Sütten sonra doymadı diye mama verdim kısa aralıkla
Bütün gece hazımsızlığı ile uğraştık hiç durmadan ağladı mama yüzünden diye mama da vermedim kaç saat
Mememi de tutmadı yorulmaktan.
Sabaha hastanede kontrolde sarılığımız yükseltmişti ve yatış yapmıstık

Belki bekleyen kadınlar da vardır canım Allah allah
İlla 40 gün mü beklemek lazım bu arada
Hamikeyken baya istekliydimde ,şimdi gram istemiyoommm

Memelerden süt geliyor bebe her saat uyaniyo bide 3. Olursa dite kaygi var kociştende 1 gun kacarim 2 gub kacarim 3. De nere kaçariimm

Hamikeyken baya istekliydimde ,şimdi gram istemiyoommm

Memelerden süt geliyor bebe her saat uyaniyo bide 3. Olursa dite kaygi var kociştende 1 gun kacarim 2 gub kacarim 3. De nere kaçariimm
Ben spiral taktırmayı düşünüyorum ya
Siz napmayı düşünüyorsunuz kızlar

bende senin gibi düşünüp memeden çekiyodum ama o emiyomuş emzik gibi tutsada. Sen o çekene kadar çekme. Mama verirken bile doyunca biberonu diliyle itiyo meselaaa. En kötü 20 dk kesin emzir emzik gibi tutsada, uyursa çekiyomul gibi yap yine emiyo zaten ..
valla kesintisiz 3-4 saat uyanmadığı olmadı dahaa illa uyanıyo ama 4 saat uyursa uyanmadan mesela kaldırıp emziririm kesinnn .. ama dediğim gibi hiç öyle uzun uyuduğu olmadı , en uzunu 3 saattir

İstemiyomusun başka en kötü kardeş olur

Dışarı
Ben bunu da bilerek yapmadım şükürler olsın iyi ki olmus o ayrı mevzu da, kardes için çok erken
En az 4 sene lazım o da kardes yapmaya karar verirsem

Ben bunu da bilerek yapmadım şükürler olsın iyi ki olmus o ayrı mevzu da, kardes için çok erken
En az 4 sene lazım o da kardes yapmaya karar verirsem
Bende bunda herşeyi unutmam lazımki 2. Düşüneyim 4.sene sonra seninle belki yine aynı topikte karşılaşırız

Kızlar bebişlere su veriyor musunuz?
Ben hem emzirdiğim hem hazır mama verdiğim için bu gün bir çay kaşığı (2-3 damla) damlattım. Çok sevdi hatta huysuzdu uykuya daldı, ama korkmadım da değil yani
Tecrübeleriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…