Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben henüz başlamadım ama suya karşı değilim vericem:)

Bu arada gaz için acı elma yağı ( adaçayı yağı diye de geçiyor) ben bu aksam üzeri başladım
Birer damla topuklarına masaj yapıyorum
Şuana kadar krizimiz olmadı şükür
Sanırım işe yarıyor
Haziran annelerinde de okumuştum onlar da kullanıyordu
Benim arkadaşım da kullanmıs, hiç gaz problemi yaşamadım dedi.

Ben ilk gün vermiştim mama Ama senin minik gayet tosuncuk olmuş daha ne acabasi gayet iyi kilosu daha ne istiyorsun

Benimki de filesine tutunuyo sıkı sıkı durulayınca bile ayıramıyorum bazen şimdi ki çocuklar bilinçli kimseye güven yok
Filede çok korkuyor benimki de sıkı sıkıya tutunuyor. Ağlıyor bir de o sebeple mecbur banyoda yıkıyorum. Bir de küvet hazırla su hazırla artı tek başıma yikayamam.

Ben 1 haftadır ip askılı giydiriyirum. Bugün klima açtım ama aynı odada emzirmedim yan odada

Ben dün vermeyi denedim. Direk suratıma fışkırttı

Kızlar benim bebekte de dil bağı var sanki dr bişe demedi ama bakmadı belkide. Nasıl hallediliyor bu? 1 aylık olunca kontrolü var o zaman mı söylesem yoksa hemen mi götüreyim?

Benim şuan akıntı gibi birşeye dönüştü ama hala geliyo Ama günde 1 kere fln

Arada artar azalır normal bir durum.

Benim de bazen artip bazen normal ama akintı halini almadi. Bu kadar kan kaybına nasıl dayanıyor vücut demir kullaniyorum ama inş düşmüyordur yazin da cok skcı ya bitse de bi pedden kurtulsam

İstemiyomusun başka en kötü kardeş olur

Dışarı

Bak benim 3. Öyle oldu benden söylemesi
3.ler nasıl oldu sanıyorsun yoncambenim

Ben 1-2 gündür aklıma gelirse veriyorum 1 kez seviyor baya içiyor mama da verdiğim için ağzı temizlensin diye düşündüm sütte mama da tatlı hem.

Kızlar günlerdir okuyacağım diye yazamıyorum pes ettim son sayfalardaki sohbetten devam edeceğim ben de
Ben bebişe arada su veriyorum çay kaşığıyla pakukçuk olmasını da önler hem
Korunma olarak ben prezerfatife falan güvenemem en kesini neyse onu yapacam
Benim bebiş bazen gün boyu emiyor uyumuyor sonra gece beş saat uyuyor ellemiyorum acıkınca uyanıyor ama ya gece uyumuyor ya gündüz beni bitiriyor çok yorgunum sabırla üç aylık olmasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…