- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.481
Hadi yaaaaBak benim 3. Öyle oldu benden söylemesi
Hahhhahahaha harika yaAteşle oynayacak bir bebek yapacak
Ben henüz başlamadım ama suya karşı değilim vericem:)Kızlar bebişlere su veriyor musunuz?
Ben hem emzirdiğim hem hazır mama verdiğim için bu gün bir çay kaşığı (2-3 damla) damlattım. Çok sevdi hatta huysuzdu uykuya daldı, ama korkmadım da değil yani
Tecrübeleriniz nedir?
Keşke siparişle olsa dimiDimi ama yaz doğumu efil efil daha rahat olur zannederdm hasta olmaz vs dıye dusunurdm ama yok ya kışın doğum çok büyük avantajmış çok böyle karakışta iyi degilmart nisan mayıs o aralar ne sıcak ne soğuk
Ben ilk gün vermiştim mamaAnladım. Ben hiç mama vermedim sarılık olmayınca ama kilo kaybı oldu. 3900 doğdu 3600 düştü sonra almaya başladı. Salı günü 4100 çıktı doktorda gayet iyi dedi. Ama bir acaba diyor insan. Bir canlıyı beslemek zor
Bunu bende yapıyorum hatta emziriyorum ben bazen bu durumda
Filede çok korkuyor benimki de sıkı sıkıya tutunuyor. Ağlıyor bir de o sebeple mecbur banyoda yıkıyorum. Bir de küvet hazırla su hazırla artı tek başıma yikayamam.Benimki de filesine tutunuyo sıkı sıkı durulayınca bile ayıramıyorum bazen şimdi ki çocuklar bilinçli kimseye güven yok
Ben 1 haftadır ip askılı giydiriyirum. Bugün klima açtım ama aynı odada emzirmedim yan odadaKızlar sıcak da napıyorsunuz klima açıyor musunuz ? Emzirirken çok terliyor biraz klima açıyorum diyorum üşür kapatıyorum diğer türlü sıcak oluyor isilik olmasından korkuyorum. Doktor oda sıcaklığı 23 24 derece olmalı diyor o da çok soğuk geliyor bana, ip askılı zıbın giydirdim bugün
Ya çok tatlı ya korkusunu yerimFilede çok korkuyor benimki de sıkı sıkıya tutunuyor. Ağlıyor bir de o sebeple mecbur banyoda yıkıyorum. Bir de küvet hazırla su hazırla artı tek başıma yikayamam.
2023 Aralık anneleri yükleniyorBen normal korunmayı düşünüyorummm dikkat edersek olmaz bence ya
Ben dün vermeyi denedim. Direk suratıma fışkırttıKızlar bebişlere su veriyor musunuz?
Ben hem emzirdiğim hem hazır mama verdiğim için bu gün bir çay kaşığı (2-3 damla) damlattım. Çok sevdi hatta huysuzdu uykuya daldı, ama korkmadım da değil yani
Tecrübeleriniz nedir?
Yok yokkkkk hedefim 2026-2027 annesi2023 Aralık anneleri yükleniyor
Aynen bende ip askılı giydirdim bugün çok sıcak oluyor emerken de terliyor çocuk isilik olcak diye korkuyorumBen 1 haftadır ip askılı giydiriyirum. Bugün klima açtım ama aynı odada emzirmedim yan odada
Benim şuan akıntı gibi birşeye dönüştü ama hala geliyoAma günde 1 kere fln
Arada artar azalır normal bir durum.
İstemiyomusun başka en kötü kardeş olur
Dışarı
3.ler nasıl oldu sanıyorsunBak benim 3. Öyle oldu benden söylemesi
Ben 1-2 gündür aklıma gelirse veriyorum 1 kez seviyor baya içiyor mama da verdiğim için ağzı temizlensin diye düşündüm sütte mama da tatlı hem.Kızlar bebişlere su veriyor musunuz?
Tecrübeleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?