- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.501
1 çay kaşığı verıyorum.Kızlar bebişlere su veriyor musunuz?
Ben hem emzirdiğim hem hazır mama verdiğim için bu gün bir çay kaşığı (2-3 damla) damlattım. Çok sevdi hatta huysuzdu uykuya daldı, ama korkmadım da değil yani
Tecrübeleriniz nedir?
Aynen bide bugün kahvaltı ya misafirim.vardi tüm gün 10 dk. Uyudu yarım saat bir saat uyanikti halaa kuş gibi uyuyup uyanıyor üç gundurde kaka yaomadi sabah 7 de yıkadım birde akşam 5 te yıkadık rahatlasın diye yok ne kaka var nede uykuUyanık kalma süreleri sizinde çoğaldımı, bugun 5den beri uyanık uyuyo 15 dk sonra geri uyanıyo. Uyucaktım azcık uyuyamadım şuan başım ağrıyo deli gibi
Ben hep bu saatte yatardım zatenBu saatlerde yatacak insan mıydımbebişi yatırdım.
Süt sağıyorum, uyanmasından tırstıgım icin erken yatıyorumsütten sonra yatak
Ben 3-4Ben hep bu saatte yatardım zaten
Hiç o saate yatmamış olabilirimBen 3-4
Vallaa zaten tek sıkıcı olan o peddd 1 ay oldu hala kurtulamadımm bendee 9 ayın acısı çıkıyoBenim de bazen artip bazen normal ama akintı halini almadi. Bu kadar kan kaybına nasıl dayanıyor vücut demir kullaniyorum ama inş düşmüyordur yazin da cok skcı ya bitse de bi pedden kurtulsam
Hayır millet evlenmeden önce senelerde hamile kalmadan nasıl yapıyolar anlamadım3.ler nasıl oldu sanıyorsunyoncambenim
Bu atakları takip ediyomusun. 5.hafta atağı varmış böyle zaman zaman atakları oluyomuş bebeklerin. Acaba şuan o dönemdemiAynen bide bugün kahvaltı ya misafirim.vardi tüm gün 10 dk. Uyudu yarım saat bir saat uyanikti halaa kuş gibi uyuyup uyanıyor üç gundurde kaka yaomadi sabah 7 de yıkadım birde akşam 5 te yıkadık rahatlasın diye yok ne kaka var nede uyku
Uslu dur şunun şurasında 40 a ne kaldıMoralimi bozdunuz
Kendi adına konus kalmıs şurda iki gününUslu dur şunun şurasında 40 a ne kaldı
Bu arada gaz için acı elma yağı ( adaçayı yağı diye de geçiyor) ben bu aksam üzeri başladım
Birer damla topuklarına masaj yapıyorum
Şuana kadar krizimiz olmadı şükür
Sanırım işe yarıyor
Haziran annelerinde de okumuştum onlar da kullanıyordu
Benim arkadaşım da kullanmıs, hiç gaz problemi yaşamadım dedi.
Evet gerek yok dedi doktor.Ya bi de gittiğimizde 1 ay sonra gelin dedi şimdi de diyor ki 1.ayda gelin dedim diye,ne dediginden haberi yok vallaAaaaaa gerek yokmuymuş bende bugun arıcaktım pazartesi için iyi oldu
Bizimki 120 cc içiyo çokmu bilmiyorum ama aşağısını verdiğimde asla durmuyo istiyo mecbur veriyorum
40.dada doktor kontrole çağırmıştı beni gel diye sen gidicen mi. Ben düşünüyorum şimdilikOzmanda dikişlere bakar belki
Hiç öyle deme, tedavi sonrası gebeliklerde çok çabuk hamile kalınıyor:)Evet gerek yok dedi doktor.Ya bi de gittiğimizde 1 ay sonra gelin dedi şimdi de diyor ki 1.ayda gelin dedim diye,ne dediginden haberi yok valla
Evet bu son gittiğimde 1.5 ay sonra gel demişti,ağustos sonu gidicem,ilişki olmadan gel korunma yöntemlerini de konuscaz dedi,ben 7 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım zaten korunmama gerek yok bence
Öyle yapıyorum normalde ama bazen göğüslerim yumuşacık oluyo.mesela akşamdan beri emiyo ama doymadı mama yapıp vericem şimdi mecburBence mamayi ver aranırsa emzir. Mama miktarındansa sütün artar böylece
Sonda takıldığı için mesanen ağrıyor canım bende de oluyordu geçti.
Evet benimde ağrıyor doktora sordugumda normal demişti
20 gün olunca korktum açıkçası ama oluyormuş iyi bariEvet kasık kısmın idrardan şişiyo, idrar yaparken o indiğinde acıyo dimi. Benimde oluyodu, ben wc arkaya tamamen yaslanıyodum . Neden bilmiyorumm sonra geçti
Tedaviyle hamile kaldıktan sonra 3 kere doğal yolla hamile kaldım hemen ikinciyi düşünmüyorsan mutlaka korunmalısın canımEvet bu son gittiğimde 1.5 ay sonra gel demişti,ağustos sonu gidicem,ilişki olmadan gel korunma yöntemlerini de konuscaz dedi,ben 7 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım zaten korunmama gerek yok bence
Keşke öyle olsa valla,2 sene sonra kendiliğinden hamile kalabilsemHiç öyle deme, tedavi sonrası gebeliklerde çok çabuk hamile kalınıyor:)
Ne güzel ne güzelTedaviyle hamile kaldıktan sonra 3 kere doğal yolla hamile kaldım hemen ikinciyi düşünmüyorsan mutlaka korunmalısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?