Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uyanık kalma süreleri sizinde çoğaldımı, bugun 5den beri uyanık uyuyo 15 dk sonra geri uyanıyo. Uyucaktım azcık uyuyamadım şuan başım ağrıyo deli gibi
Aynen bide bugün kahvaltı ya misafirim.vardi tüm gün 10 dk. Uyudu yarım saat bir saat uyanikti halaa kuş gibi uyuyup uyanıyor üç gundurde kaka yaomadi sabah 7 de yıkadım birde akşam 5 te yıkadık rahatlasın diye yok ne kaka var nede uyku

Benim de bazen artip bazen normal ama akintı halini almadi. Bu kadar kan kaybına nasıl dayanıyor vücut demir kullaniyorum ama inş düşmüyordur yazin da cok skcı ya bitse de bi pedden kurtulsam
Vallaa zaten tek sıkıcı olan o peddd 1 ay oldu hala kurtulamadımm bendee 9 ayın acısı çıkıyo bide sıcak iğrenç bi koku böğğ
3.ler nasıl oldu sanıyorsun yoncambenim
Hayır millet evlenmeden önce senelerde hamile kalmadan nasıl yapıyolar anlamadım dikkat etmem lazım bayaa en azıdnan bi 4 sene
Dil bağıda sanırım amy vardı bebeğinde ona sor istersen

Bu atakları takip ediyomusun. 5.hafta atağı varmış böyle zaman zaman atakları oluyomuş bebeklerin. Acaba şuan o dönemdemi Huy değiştiriyomuş , gündüz olsun da gece olmasa bari. Gerçi gündüzde hiç bi işimi yapamadım yemek bile yemedim daha , sonra süt gelsin diye bekliyorum

yildizsavascisi sen de dene istersen. Sen anlatıyorsun valla burada benim içim sızlıyo canım. Seni düşünemiyorum. Biz de o mamadan dolayı gaz krizini yaşadık gördüm çocuğun halini. İnşallah fayda eder
Kimden duyduysam herkes çok olumlu konusuyor bu yağ hakkında.

Evet gerek yok dedi doktor.Ya bi de gittiğimizde 1 ay sonra gelin dedi şimdi de diyor ki 1.ayda gelin dedim diye,ne dediginden haberi yok valla
Evet bu son gittiğimde 1.5 ay sonra gel demişti,ağustos sonu gidicem,ilişki olmadan gel korunma yöntemlerini de konuscaz dedi,ben 7 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım zaten korunmama gerek yok bence

Hiç öyle deme, tedavi sonrası gebeliklerde çok çabuk hamile kalınıyor:)

Sonda takıldığı için mesanen ağrıyor canım bende de oluyordu geçti.

Evet benimde ağrıyor doktora sordugumda normal demişti

Evet kasık kısmın idrardan şişiyo, idrar yaparken o indiğinde acıyo dimi. Benimde oluyodu, ben wc arkaya tamamen yaslanıyodum . Neden bilmiyorumm sonra geçti
20 gün olunca korktum açıkçası ama oluyormuş iyi bari

Evet bu son gittiğimde 1.5 ay sonra gel demişti,ağustos sonu gidicem,ilişki olmadan gel korunma yöntemlerini de konuscaz dedi,ben 7 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım zaten korunmama gerek yok bence
Tedaviyle hamile kaldıktan sonra 3 kere doğal yolla hamile kaldım hemen ikinciyi düşünmüyorsan mutlaka korunmalısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…