- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.521
O zaman sakın kendi haline bırakma şimdi psikolojik olarakta rahatladığın için daha da kolay olur inşallah ikinci dilediğin zaman tedavi gerekmeden olurNe güzel ne güzelhemen değil ama 2 yıl sonra falan olsa mis gibi olur
Insallah canim yaO zaman sakın kendi haline bırakma şimdi psikolojik olarakta rahatladığın için daha da kolay olur inşallah ikinci dilediğin zaman tedavi gerekmeden olur
Canına yazık çok zor iki bebeğe birden bakmak biraz ara olması iyidir ikisi de hak ettiği ilgiyi alsınInsallah canim yakendi halimizde korunucaz artık,sezaryen de en az 2 yıl beklemek lazım sanırım.yoksa daha erken de isterdim
Bende vardı o doktor yanıma her geldiğinde onu kontrol etti bastırarakCanım kızlar sıze birsey soracagım dogum sonrası karnıma bastılar kum torbasıda koydular ben agladm istemeynce hemsıre gobek deliğinin bi kac parmak altını ovalayarak bak burda sertlık var bunun gitmesi lazım dedi hakkaten elledım serttı böyle yumru gbi ezilme acısı gbide bir acısı vardı .. kac gundur bir skntım yoktu bugun dustan snra gobek delıgı altında aynı acıyı hıssedınce elledım yıne bır sertlik var neyın nesı acaba ıkı gun once doktorldaydm alttan usg baktı dikişime baktı skntı yok dedı kanamamda hala var acaba gidermı o sertlik nedir
Burda bir arkadaş vardı yaşı da vardı üstelikKeşke öyle olsa valla,2 sene sonra kendiliğinden hamile kalabilsem
Etmiyorum canım belkide öyledir gece olsa uykusuzluk mahvediyor gündüz olsa wcye bile gidemiyorum .. bazen bende yemek yiyemiyorum ama zeytinyağlı yemekler biraz kurtarıcı oluyorBu atakları takip ediyomusun. 5.hafta atağı varmış böyle zaman zaman atakları oluyomuş bebeklerin. Acaba şuan o dönemdemiHuy değiştiriyomuş , gündüz olsun da gece olmasa bari. Gerçi gündüzde hiç bi işimi yapamadım yemek bile yemedim daha , sonra süt gelsin diye bekliyorum
Arkadaşımda tup bebekle hamile kaldi ve dogum yapti kizi 6 aylikken nasilsa olmuyor bebegimiz diye salmışlarEvet gerek yok dedi doktor.Ya bi de gittiğimizde 1 ay sonra gelin dedi şimdi de diyor ki 1.ayda gelin dedim diye,ne dediginden haberi yok valla
Evet bu son gittiğimde 1.5 ay sonra gel demişti,ağustos sonu gidicem,ilişki olmadan gel korunma yöntemlerini de konuscaz dedi,ben 7 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım zaten korunmama gerek yok bence
Aynen kızların dediği gibi beli olmaz sen yine dikkat etEvet gerek yok dedi doktor.Ya bi de gittiğimizde 1 ay sonra gelin dedi şimdi de diyor ki 1.ayda gelin dedim diye,ne dediginden haberi yok valla
Evet bu son gittiğimde 1.5 ay sonra gel demişti,ağustos sonu gidicem,ilişki olmadan gel korunma yöntemlerini de konuscaz dedi,ben 7 yıl sonra tedaviyle hamile kaldım zaten korunmama gerek yok bence
Vallaaaa inşallah geçer ,bugunler baya yorucuEtmiyorum canım belkide öyledir gece olsa uykusuzluk mahvediyor gündüz olsa wcye bile gidemiyorum .. bazen bende yemek yiyemiyorum ama zeytinyağlı yemekler biraz kurtarıcı oluyor
Allah allah bana hiç yapmadılar bişi öylede karnıma bende bakmamıştım ilginçCanım kızlar sıze birsey soracagım dogum sonrası karnıma bastılar kum torbasıda koydular ben agladm istemeynce hemsıre gobek deliğinin bi kac parmak altını ovalayarak bak burda sertlık var bunun gitmesi lazım dedi hakkaten elledım serttı böyle yumru gbi ezilme acısı gbide bir acısı vardı .. kac gundur bir skntım yoktu bugun dustan snra gobek delıgı altında aynı acıyı hıssedınce elledım yıne bır sertlik var neyın nesı acaba ıkı gun once doktorldaydm alttan usg baktı dikişime baktı skntı yok dedı kanamamda hala var acaba gidermı o sertlik nedir
Canım o yağı çok dikkatli ve az sürmek gerekiyormuş öyle okumuş ve duymuştum arkadaşımda kullanmıştı kokusu ağır olduğu için bebekleri tıkayabiliyormuşyildizsavascisi sen de dene istersen. Sen anlatıyorsun valla burada benim içim sızlıyo canım. Seni düşünemiyorum. Biz de o mamadan dolayı gaz krizini yaşadık gördüm çocuğun halini. İnşallah fayda eder
Kimden duyduysam herkes çok olumlu konusuyor bu yağ hakkında.
YıkamakCanım o yağı çok dikkatli ve az sürmek gerekiyormuş öyle okumuş ve duymuştum arkadaşımda kullanmıştı kokusu ağır olduğu için bebekleri yıkatabiliyormuş.
Evet bütün gün uyumadı nerdeyseUyanık kalma süreleri sizinde çoğaldımı, bugun 5den beri uyanık uyuyo 15 dk sonra geri uyanıyo. Uyucaktım azcık uyuyamadım şuan başım ağrıyo deli gibi
Ay yakabilir demek istedin sanırımCanım o yağı çok dikkatli ve az sürmek gerekiyormuş öyle okumuş ve duymuştum arkadaşımda kullanmıştı kokusu ağır olduğu için bebekleri yıkatabiliyormuş.
Ben 3 sene uğraştım. Olmadı tedavi yöntemlerini de denedik olmadı. Artık vazgeçmiştim olduKeşke öyle olsa valla,2 sene sonra kendiliğinden hamile kalabilsem
Tıkayabiliyor yazmıştımda klavye düzeltmiş canım. Serçe parmağınla minicik yap canım, evet çok iyi geliyormuş arkadaşımdan biliyorum gaz sancısına iyi geliyordu.Ay yakabilir demek istedin sanırımkarnına falan sürmem kesinlikle daha çok küçük çünkü
Sadece topuğuna sürdüm, masajla yedirdim. Çok ağır değildi açıkçası kokusu. Belki markasan markaya değişiyordur
Üste çorap çektim hemen. Bayağı rahatladı bebek de
Gaz konusunda çok sıkışmadıkça kullanmayı düşünmüyorum zaten, ama kıvranırken de içim gidiyor çare arıyorum mecbur.
Normalmis canım 10 güne kadar. Bizim geçen 8. Günde yaptı. Bugün de 5. GündeAynen bide bugün kahvaltı ya misafirim.vardi tüm gün 10 dk. Uyudu yarım saat bir saat uyanikti halaa kuş gibi uyuyup uyanıyor üç gundurde kaka yaomadi sabah 7 de yıkadım birde akşam 5 te yıkadık rahatlasın diye yok ne kaka var nede uyku
Kanaman bittimi pekı senin şuan benım kanamaa devam edıyor hala onu söküyordur dıye dusunyorum cnku kanama ıle atılır dedı hemsıre yanls hatrlamıyosam cnku karnıma bastkca azrailim geldi znanedıyodumBende vardı o doktor yanıma her geldiğinde onu kontrol etti bastırarak
Muayeneye gittiğimde de ona baktı o zaman hala biraz ödemin var ama gider o demişti gitti hakikaten
Belki odur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?