Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
O zaman sakın kendi haline bırakma şimdi psikolojik olarakta rahatladığın için daha da kolay olur inşallah ikinci dilediğin zaman tedavi gerekmeden olur
Insallah canim ya kendi halimizde korunucaz artık,sezaryen de en az 2 yıl beklemek lazım sanırım.yoksa daha erken de isterdim

Canım kızlar sıze birsey soracagım dogum sonrası karnıma bastılar kum torbasıda koydular ben agladm istemeynce hemsıre gobek deliğinin bi kac parmak altını ovalayarak bak burda sertlık var bunun gitmesi lazım dedi hakkaten elledım serttı böyle yumru gbi ezilme acısı gbide bir acısı vardı .. kac gundur bir skntım yoktu bugun dustan snra gobek delıgı altında aynı acıyı hıssedınce elledım yıne bır sertlik var neyın nesı acaba ıkı gun once doktorldaydm alttan usg baktı dikişime baktı skntı yok dedı kanamamda hala var acaba gidermı o sertlik nedir

Bende vardı o doktor yanıma her geldiğinde onu kontrol etti bastırarak
Muayeneye gittiğimde de ona baktı o zaman hala biraz ödemin var ama gider o demişti gitti hakikaten
Belki odur

Keşke öyle olsa valla,2 sene sonra kendiliğinden hamile kalabilsem
Burda bir arkadaş vardı yaşı da vardı üstelik
Birkaç tüp denemesinden sonra hamile kaldı
Bebeği 6 aylıkken kendi kendine hamile kaldı. Dikkaet et yani :)

Etmiyorum canım belkide öyledir gece olsa uykusuzluk mahvediyor gündüz olsa wcye bile gidemiyorum .. bazen bende yemek yiyemiyorum ama zeytinyağlı yemekler biraz kurtarıcı oluyor

Arkadaşımda tup bebekle hamile kaldi ve dogum yapti kizi 6 aylikken nasilsa olmuyor bebegimiz diye salmışlar ve 1 ay sonra dogum yapcak

Normal dogum yapan hanimla sizinde pöçünüz agriyormu saga sola donerken kilitleniyorum bazen , egilip bisey yapinca dogrulamiyorum hemen , ani hareketim kisitlandi resmen insallah geçer

Aynen kızların dediği gibi beli olmaz sen yine dikkat et Bende baya dikkat edicemm şuan zaten zor biraz zaman lazım
Ben pazartesi gidicem zaten hem muayene 270 hem ultrason 580 ..1000 lik olduk yine bakalım kendi kadın doğumcuma gitmicem sanırım yineee duruma bakarım
Etmiyorum canım belkide öyledir gece olsa uykusuzluk mahvediyor gündüz olsa wcye bile gidemiyorum .. bazen bende yemek yiyemiyorum ama zeytinyağlı yemekler biraz kurtarıcı oluyor
Vallaaaa inşallah geçer ,bugunler baya yorucu

Allah allah bana hiç yapmadılar bişi öylede karnıma bende bakmamıştım ilginç

Canım o yağı çok dikkatli ve az sürmek gerekiyormuş öyle okumuş ve duymuştum arkadaşımda kullanmıştı kokusu ağır olduğu için bebekleri tıkayabiliyormuş

Canım o yağı çok dikkatli ve az sürmek gerekiyormuş öyle okumuş ve duymuştum arkadaşımda kullanmıştı kokusu ağır olduğu için bebekleri yıkatabiliyormuş.
Ay yakabilir demek istedin sanırım karnına falan sürmem kesinlikle daha çok küçük çünkü
Sadece topuğuna sürdüm, masajla yedirdim. Çok ağır değildi açıkçası kokusu. Belki markasan markaya değişiyordur
Üste çorap çektim hemen. Bayağı rahatladı bebek de
Gaz konusunda çok sıkışmadıkça kullanmayı düşünmüyorum zaten, ama kıvranırken de içim gidiyor çare arıyorum mecbur.

Tıkayabiliyor yazmıştımda klavye düzeltmiş canım. Serçe parmağınla minicik yap canım, evet çok iyi geliyormuş arkadaşımdan biliyorum gaz sancısına iyi geliyordu.

Normalmis canım 10 güne kadar. Bizim geçen 8. Günde yaptı. Bugün de 5. Günde

Bende vardı o doktor yanıma her geldiğinde onu kontrol etti bastırarak
Muayeneye gittiğimde de ona baktı o zaman hala biraz ödemin var ama gider o demişti gitti hakikaten
Belki odur
Kanaman bittimi pekı senin şuan benım kanamaa devam edıyor hala onu söküyordur dıye dusunyorum cnku kanama ıle atılır dedı hemsıre yanls hatrlamıyosam cnku karnıma bastkca azrailim geldi znanedıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…