Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Allah allah bana hiç yapmadılar bişi öylede karnıma bende bakmamıştım ilginç
Kız valla ne bileyim bende ilkınde boyle seyler gormedım pedimi acıp bakmadılar bıle nekdr kanıyor dıye bunda odada kıyafetlermk gıyene kadar kan gelişine baktılar alttan muayene ettiler altan muayane hc acımıyor ama karnıma basmaları yokmu ben bu dünyaya bidaha gelsem o acıyı unutmam ama hakaten hemsırenın gosterdıgı yerde yumru gbı sertlık vardı dustan snrada bugun agrım oldu ayakta baktıgımda o yumruyu tekrar hıssetım ama suan uzanırken bakıyorum yok
Korse taksammı acaba ıse yararmı hem rahimde toparlar ama çoğğhhhh sıcağğhhh yaaaa

Hanımlar az önce çok az bir su geldi Rahmimden yarım bardak kadar bir anda geldi. Ama devamı gelmedi daha.
Bu bebeğin suyu olabilir mi.
Durdu çünkü çok mu geliyor böyle akıp giden yoksa az az durup geliyor mu.
Sızıntı şeklinde gelenlerde oluyormuş bu kesenin nereden patladığı ile ilgiliymis.asagidsnsa bir anda yukarıda da az az şeklinde.benim bir anda gelmişti şarıl şarıl ama devamında geldi ped olmasa duramazsin yani o şekilde aradan 2 saat geçti hastanede hala geliyordu.devami gelir bence su ise takipde kal.

Gün boyu uyumayan bebem an itibariyle hala uyanık emmekten Baska bi şey istemiyor üç gündür kakada yapmayınca patlayacak kusmaya başladı fazlalığı artık ... Sıcak bir yandan o emme derdinde bide sancı geldikçe memeyi cekistiriyor kıpır kıpır debeleniyor fenalık geldi gerçekten

Hanımlar az önce çok az bir su geldi Rahmimden yarım bardak kadar bir anda geldi. Ama devamı gelmedi daha.
Bu bebeğin suyu olabilir mi.
Durdu çünkü çok mu geliyor böyle akıp giden yoksa az az durup geliyor mu.
Benim ilk az geldi uzanırken ayağa kalkınca birden baya geldi herkeste değişir ama suyun gelmiş olabilir canım dikkat et bakalım.. hayırlısı olsun inşallah

Kondom
Bende uyutmaya calisiyorum 2 saatir ayni şeyler cok sıkıldım 1 saat sonra tekrar uyancak olmadi uzucu olan

Evet dikkat edicem ben de
Valla öyle herşey para ,yavrucaklar iyi olsun da napalim.artik mecburdevlete mi gideceksin kadın doğuma,zaten belki bi alttan muayene eder bi de korunmayla ilgili biseyler söylerler o kadar☺

Bu gece acile gittim serum verdiler 3 saat emzirme biriken sütü sağıp dök dedi doktor.. şimdi sağıp döktüm çok üzüldüm yaa ne kıymetli sütün var diyor beyim vedalaşamadık başına gelen var mı daha önce merak ettim. Vücuda ilaç girdiği için o sütü sağıp dökmek gerekiyormuş. Bazı yerlerde de vücut kendini yeniliyor falan yazıyo ama biriken süt yenilenmiyordur sonuçta

Buna şöyle bir açıklama getireyim ilk doğumda bende mama verdiğim için şu veriyordum hatta karın ağrısı çektiğini zaman şekerli su bile vermiştim kv tavsiyesi ile bu gebeliğim de online eğitim de hemşireye sordum ozellikls bu durumu mama verilse bile sütte içtiği için ilk 6 ay asla su yada başka bişey vermeyin bebege demişti kafalar karışık

Yok yokkkkk hedefim 2026-2027 annesi daha aşağısı olmaz
Bende öyle diyordum beraber buyusunler sevdasına hatta bir tane de kızım olsun sevdasına kandım sonuccccc buda oğlan canları sağolsun sağlıklı olsunlar artık ağzımı açıp bişey demiyorumm

Sanırım ilaca bağlı ben ilk bebekte antibiyotik ağrı kesici çok içtim ama sagip at demedi hiç bir doktor belki serum içinde olan bir ilaç ile alakalıdır

Sanırım ilaca bağlı ben ilk bebekte antibiyotik ağrı kesici çok içtim ama sagip at demedi hiç bir doktor belki serum içinde olan bir ilaç ile alakalıdir... Geçmiş olsun bu arada

En güzel doğum ayı bence Nisan mayıs. Ne hamilelikte sıcak görüyorsun ne doğumdan sonra sıcak oldu derdi oluyor .Bu hafta Türkiye aşırı sıcak. Çocuğu geceleri kundak yapıyorum uzun süre uyuyor ama sıcakta yapamıyorum çocuk sere serpe yatıyor. Öyle olunca da uykusu kısa oluyor .Haziran da doğurmak hiç güzel değilmiş. Hem hamilelikte sıcak gördük hem doğumda

Bende yaşamıştım canim dönerken sanki çocuğumun rizkini çöpe atıyormuş gibi hissedip üzülmüştüm lohusalık psikolojisiydi sanırım

Bende verdim verince emmedi vermedim mecbur. Simdide emmeye alıştı emzigi diliyle ittiriyor sürekli hatta yandan süt sıktım alışsın diye süt tadı bitince yine atti
Ah ya benimki de cok cok emiypdu şimdi asla istemiyor ittiriyor bende sütle deneyeyim diyodum işe yaramadı mı? Emzik mi değiştirsem diyodum ama sanırım fayda etmeyecek

Kizlar 17 günlük bebeğim var .geceleri maximum kaç saat uyurken birakiyorsunuz ? Ben 2.5-3 saatte bir uyandiriyorum emzirmek için .4 saate çıkarsam fazla mı olur ? Yada kendinin uyanmasını beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…