- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.541
Kız valla ne bileyim bende ilkınde boyle seyler gormedım pedimi acıp bakmadılar bıle nekdr kanıyor dıye bunda odada kıyafetlermk gıyene kadar kan gelişine baktılar alttan muayene ettiler altan muayane hc acımıyor ama karnıma basmaları yokmu ben bu dünyaya bidaha gelsem o acıyı unutmam ama hakaten hemsırenın gosterdıgı yerde yumru gbı sertlık vardı dustan snrada bugun agrım oldu ayakta baktıgımda o yumruyu tekrar hıssetım ama suan uzanırken bakıyorum yokAllah allah bana hiç yapmadılar bişi öylede karnıma bende bakmamıştım ilginç
Haklısın Canım en az bi 2 sene geçsin,herşeyin hayirlisiCanına yazık çok zor iki bebeğe birden bakmak biraz ara olması iyidir ikisi de hak ettiği ilgiyi alsın
En az bi 2 sene sonra olsun inşallah bi daha bu kadar çok beklememBurda bir arkadaş vardı yaşı da vardı üstelik
Birkaç tüp denemesinden sonra hamile kaldı
Bebeği 6 aylıkken kendi kendine hamile kaldı. Dikkaet et yani :)
Nasipse bi şekilde oluyor işte,bir de kardeşi olsun kızımın yeterBen 3 sene uğraştım. Olmadı tedavi yöntemlerini de denedik olmadı. Artık vazgeçmiştim oldu
Sızıntı şeklinde gelenlerde oluyormuş bu kesenin nereden patladığı ile ilgiliymis.asagidsnsa bir anda yukarıda da az az şeklinde.benim bir anda gelmişti şarıl şarıl ama devamında geldi ped olmasa duramazsin yani o şekilde aradan 2 saat geçti hastanede hala geliyordu.devami gelir bence su ise takipde kal.Hanımlar az önce çok az bir su geldi Rahmimden yarım bardak kadar bir anda geldi. Ama devamı gelmedi daha.
Bu bebeğin suyu olabilir mi.
Durdu çünkü çok mu geliyor böyle akıp giden yoksa az az durup geliyor mu.
Maalesef evetSurrender senin bebişte mi dil bağı vardı cnm?
Benim ilk az geldi uzanırken ayağa kalkınca birden baya geldi herkeste değişir ama suyun gelmiş olabilir canım dikkat et bakalım.. hayırlısı olsun inşallahHanımlar az önce çok az bir su geldi Rahmimden yarım bardak kadar bir anda geldi. Ama devamı gelmedi daha.
Bu bebeğin suyu olabilir mi.
Durdu çünkü çok mu geliyor böyle akıp giden yoksa az az durup geliyor mu.
KondomNormal derken
Bende uyutmaya calisiyorum 2 saatir ayni şeyler cok sıkıldım 1 saat sonra tekrar uyancak olmadi uzucu olanGün boyu uyumayan bebem an itibariyle hala uyanık emmekten Baska bi şey istemiyorüç gündür kakada yapmayınca patlayacak kusmaya başladı fazlalığı artık ... Sıcak bir yandan o emme derdinde bide sancı geldikçe memeyi cekistiriyor kıpır kıpır debeleniyor fenalık geldi gerçekten
Evet dikkat edicem ben deAynen kızların dediği gibi beli olmaz sen yine dikkat etBende baya dikkat edicemm şuan zaten zor biraz zaman lazım
Ben pazartesi gidicem zaten hem muayene 270 hem ultrason 580 ..1000 lik olduk yinebakalım kendi kadın doğumcuma gitmicem sanırım yineee duruma bakarım
Vallaaaa inşallah geçer ,bugunler baya yorucu
Buna şöyle bir açıklama getireyim ilk doğumda bende mama verdiğim için şu veriyordum hatta karın ağrısı çektiğini zaman şekerli su bile vermiştim kv tavsiyesi ile bu gebeliğim de online eğitim de hemşireye sordum ozellikls bu durumu mama verilse bile sütte içtiği için ilk 6 ay asla su yada başka bişey vermeyin bebege demişti kafalar karışıkKızlar bebişlere su veriyor musunuz?
Ben hem emzirdiğim hem hazır mama verdiğim için bu gün bir çay kaşığı (2-3 damla) damlattım. Çok sevdi hatta huysuzdu uykuya daldı, ama korkmadım da değil yani
Tecrübeleriniz nedir?
Bende öyle diyordum beraber buyusunler sevdasına hatta bir tane de kızım olsun sevdasına kandım sonuccccc buda oğlanYok yokkkkk hedefim 2026-2027 annesidaha aşağısı olmaz
Sanırım ilaca bağlı ben ilk bebekte antibiyotik ağrı kesici çok içtim ama sagip at demedi hiç bir doktor belki serum içinde olan bir ilaç ile alakalıdırBu gece acile gittim serum verdiler 3 saat emzirme biriken sütü sağıp dök dedi doktor.. şimdi sağıp döktüm çok üzüldüm yaa ne kıymetli sütün var diyor beyim vedalaşamadıkbaşına gelen var mı daha önce merak ettim. Vücuda ilaç girdiği için o sütü sağıp dökmek gerekiyormuş. Bazı yerlerde de vücut kendini yeniliyor falan yazıyo ama biriken süt yenilenmiyordur sonuçta
Sanırım ilaca bağlı ben ilk bebekte antibiyotik ağrı kesici çok içtim ama sagip at demedi hiç bir doktor belki serum içinde olan bir ilaç ile alakalıdir... Geçmiş olsun bu aradaBu gece acile gittim serum verdiler 3 saat emzirme biriken sütü sağıp dök dedi doktor.. şimdi sağıp döktüm çok üzüldüm yaa ne kıymetli sütün var diyor beyim vedalaşamadıkbaşına gelen var mı daha önce merak ettim. Vücuda ilaç girdiği için o sütü sağıp dökmek gerekiyormuş. Bazı yerlerde de vücut kendini yeniliyor falan yazıyo ama biriken süt yenilenmiyordur sonuçta
Bende yaşamıştım canim dönerken sanki çocuğumun rizkini çöpe atıyormuş gibi hissedip üzülmüştümBu gece acile gittim serum verdiler 3 saat emzirme biriken sütü sağıp dök dedi doktor.. şimdi sağıp döktüm çok üzüldüm yaa ne kıymetli sütün var diyor beyim vedalaşamadıkbaşına gelen var mı daha önce merak ettim. Vücuda ilaç girdiği için o sütü sağıp dökmek gerekiyormuş. Bazı yerlerde de vücut kendini yeniliyor falan yazıyo ama biriken süt yenilenmiyordur sonuçta
Ah ya benimki de cok cok emiypdu şimdi asla istemiyor ittiriyor bende sütle deneyeyim diyodum işe yaramadı mı? Emzik mi değiştirsem diyodum ama sanırım fayda etmeyecekBende verdim verince emmedi vermedim mecbur. Simdide emmeye alıştı emzigi diliyle ittiriyor süreklihatta yandan süt sıktım alışsın diye süt tadı bitince yine atti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?