Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayy kokuyu deme zaten kendimden tiksiniyorum. En ainir oldugum kisim da o. Hem süt hem ter hem de onun kokusu

Oha süper yöntem, deneyeceğim

İlk çocuğum 5 aylıkken ertesi gün hapı içmek zorunda kalmıştım kazaya kurban gitmemek için
Doktoru arayıp sormuştum ne kadar zaman emziremem diye. 3 gün demişti.

Bana da dökerken çok zor gelmişti. Sanki bebeğin rızkını çöpe döküyormuş gibi geliyor. Halbuki ilaçlı hormonlu süt

Yalnız ben 24 saat sonra falan emzirmeye başladım

Kesinlikle diğer oğlum Aralık doğumlu ne kadar rahattık giydir sar sarmala bitti tek deridmiz aman üşümesin .. şimdi terlemesi sıcağı ceyranda kalması klimayı açsak hasta ederiz korkusu arabaya binsek acaba cammi klimami sıkıntısı .. yok isilikmi oldu yok pisikmi ettik gibi bir dunya dert yüklemesi oldu bende

Benim kızda da var akşam farkettim dr görmemiş heralde ki bişey demedi. Ne yaptın ya da yapacaksın bana da akıl ver.
Doğduğunda doktor kontrol edip söylemişti
Sizin doktor nasıl fark edemedi ki ağzına bakmadı mi yani?
Randevu aldım önce devlete gideceğim
Doktor ne derse onu yapacagım.

Benim cinnoş hep bu saatlerde gözleri fel felcr okuyor 1 saattir uyanık . Attım beşiğe ben de sallansın biraz yoksa o civciv ağzı yicem
Kendimden korumaya çalışıyorum çocuğu napim bal gıbı.
Kızım haklı valla başına üşüşmekte " bu cok tatlı ama napim, durduramıyorum kendimi " demekle

Bende yaşamıştım canim dönerken sanki çocuğumun rizkini çöpe atıyormuş gibi hissedip üzülmüştüm lohusalık psikolojisiydi sanırım
Ay evet yolsa gelene kadar eşime söylendim o da nasıl olsa bankası sensin yine gelir üzülme diye teselli etti
Yaaa 24saat sonra emzirince etkilemedi mi acaba

Ah ya benimki de cok cok emiypdu şimdi asla istemiyor ittiriyor bende sütle deneyeyim diyodum işe yaramadı mı? Emzik mi değiştirsem diyodum ama sanırım fayda etmeyecek
fbtl . Kızlar benimki de zor emiyor nedense . Memeyi ağzına sokucam diye çok uğraşıyorum. Memeyi aldığında hava sesi çıkıyor aşamıyor yani
Aynen ilk başlarda memeden başka bisi düşünmezdi.

Biraz once bebegim gazini cikarirken cok fazla kustu biranda cok korktum sebebi ne olabilir sizce gitmelimiyuz hastaneye

Doğduğunda doktor kontrol edip söylemişti
Sizin doktor nasıl fark edemedi ki ağzına bakmadı mi yani?
Randevu aldım önce devlete gideceğim
Doktor ne derse onu yapacagım.
Bakmamış heralde foto atcaktım buraya ama çekemedim şuan çok kıpırdıyor ama dilini dışarı çok çıkaramıyor zaten. Bende salı gününe aynı dr a randevu aldım farketmemişsiniz dicem bakalım ne dicek. Doğumda farkedince dr demedi mi keselim vs?

Canım hepsinin doktoru ayrı.
Kbb ye göster dedi doktor

Dilin tam ucunda ve dışarı cıkmıyor dil

Kizlar 17 günlük bebeğim var .geceleri maximum kaç saat uyurken birakiyorsunuz ? Ben 2.5-3 saatte bir uyandiriyorum emzirmek için .4 saate çıkarsam fazla mı olur ? Yada kendinin uyanmasını beklesem
Kendinin uyanmasını bekliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…