- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.561
Ayy kokuyu deme zaten kendimden tiksiniyorum. En ainir oldugum kisim da o. Hem süt hem ter hem de onun kokusuVallaa zaten tek sıkıcı olan o peddd 1 ay oldu hala kurtulamadımm bendee 9 ayın acısı çıkıyobide sıcak iğrenç bi koku böğğ
Hayır millet evlenmeden önce senelerde hamile kalmadan nasıl yapıyolar anlamadımdikkat etmem lazım bayaa en azıdnan bi 4 sene
Dil bağıda sanırım amy vardı bebeğinde ona sor istersen
Oha süper yöntem, deneyeceğimcanım her gün yıkıyorum hatta bazen 2 kere. Ama yıkamak dediğim bazen rahatlasın diye suya tutuyorum sabunlamadan 5 dk akan suyun altında tutup alıyorum. Çok güzel uyuyor. Dün öğlen yıkamıştım 3 saat uyudu. Akşam 23.30 gibi yıkadım suya tuttum sadece. yine gece güzel uyudu. Bence yıka. Ben şöyle yapıyorum (evde kimse yokken); Ana kucağına havlusunu seriyorum. Beziyle içine koyup sarıyorum. Banyoya getiriyorum. Hemen kendim girip kısaca duşumu alıyorum. Sonra onu alıyorum kucağıma kucağımda olunca asla ağlamıyor çok rahat. akan suyun altında biraz tutuyorum sonra havlusuna koyup sarıyorum kendim çıkıp çocuğu alıyorum.
Bu gece acile gittim serum verdiler 3 saat emzirme biriken sütü sağıp dök dedi doktor.. şimdi sağıp döktüm çok üzüldüm yaa ne kıymetli sütün var diyor beyim vedalaşamadıkbaşına gelen var mı daha önce merak ettim. Vücuda ilaç girdiği için o sütü sağıp dökmek gerekiyormuş. Bazı yerlerde de vücut kendini yeniliyor falan yazıyo ama biriken süt yenilenmiyordur sonuçta
Kesinlikle diğer oğlum Aralık doğumlu ne kadar rahattık giydir sar sarmala bitti tek deridmiz aman üşümesin .. şimdi terlemesi sıcağı ceyranda kalması klimayı açsak hasta ederiz korkusu arabaya binsek acaba cammi klimami sıkıntısı .. yok isilikmi oldu yok pisikmi ettik gibi bir dunya dert yüklemesi oldu bendeEn güzel doğum ayı bence Nisan mayıs. Ne hamilelikte sıcak görüyorsun ne doğumdan sonra sıcak oldu derdi oluyor .Bu hafta Türkiye aşırı sıcak. Çocuğu geceleri kundak yapıyorum uzun süre uyuyor ama sıcakta yapamıyorum çocuk sere serpe yatıyor. Öyle olunca da uykusu kısa oluyor .Haziran da doğurmak hiç güzel değilmiş. Hem hamilelikte sıcak gördük hem doğumda
Benim kızda da var akşam farkettim dr görmemiş heralde ki bişey demedi. Ne yaptın ya da yapacaksın bana da akıl ver.Maalesef evet
Doğduğunda doktor kontrol edip söylemiştiBenim kızda da var akşam farkettim dr görmemiş heralde ki bişey demedi. Ne yaptın ya da yapacaksın bana da akıl ver.
Ay evet yolsa gelene kadar eşime söylendim o da nasıl olsa bankası sensin yine gelir üzülme diye teselli ettiBende yaşamıştım canim dönerken sanki çocuğumun rizkini çöpe atıyormuş gibi hissedip üzülmüştümlohusalık psikolojisiydi sanırım
Yaaa 24saat sonra emzirince etkilemedi mi acabaİlk çocuğum 5 aylıkken ertesi gün hapı içmek zorunda kalmıştım kazaya kurban gitmemek için
Doktoru arayıp sormuştum ne kadar zaman emziremem diye. 3 gün demişti.
Bana da dökerken çok zor gelmişti. Sanki bebeğin rızkını çöpe döküyormuş gibi geliyor. Halbuki ilaçlı hormonlu süt
Yalnız ben 24 saat sonra falan emzirmeye başladım
Yaramadı. Ne süt ne göğsümde sıkıştırmak. Çok yorulmaya başladım ama.Ah ya benimki de cok cok emiypdu şimdi asla istemiyor ittiriyor bende sütle deneyeyim diyodum işe yaramadı mı? Emzik mi değiştirsem diyodum ama sanırım fayda etmeyecek
Ah ya benimki de cok cok emiypdu şimdi asla istemiyor ittiriyor bende sütle deneyeyim diyodum işe yaramadı mı? Emzik mi değiştirsem diyodum ama sanırım fayda etmeyecek
Bakmamış heralde foto atcaktım buraya ama çekemedim şuan çok kıpırdıyor ama dilini dışarı çok çıkaramıyor zaten. Bende salı gününe aynı dr a randevu aldım farketmemişsiniz dicem bakalım ne dicek. Doğumda farkedince dr demedi mi keselim vs?Doğduğunda doktor kontrol edip söylemişti
Sizin doktor nasıl fark edemedi ki ağzına bakmadı mi yani?
Randevu aldım önce devlete gideceğim
Doktor ne derse onu yapacagım.
Çok fazla gelmiştirBiraz once bebegim gazini cikarirken cok fazla kustu biranda cok korktum sebebi ne olabilir sizce gitmelimiyuz hastaneye
Canım hepsinin doktoru ayrı.Bakmamış heralde foto atcaktım buraya ama çekemedim şuan çok kıpırdıyor ama dilini dışarı çok çıkaramıyor zaten. Bende salı gününe aynı dr a randevu aldım farketmemişsiniz dicem bakalım ne dicek. Doğumda farkedince dr demedi mi keselim vs?
Dönemseldir umarım yoruyor beni. Bide aşırı sıcak belkide ondan.fbtl . Kızlar benimki de zor emiyor nedense . Memeyi ağzına sokucam diye çok uğraşıyorum. Memeyi aldığında hava sesi çıkıyor aşamıyor yani
Aynen ilk başlarda memeden başka bisi düşünmezdi.
Meme reddi diyeceğim ama onun için daha erkenDönemseldir umarım yoruyor beni. Bide aşırı sıcak belkide ondan.
Kendinin uyanmasını bekliyorum benKizlar 17 günlük bebeğim var .geceleri maximum kaç saat uyurken birakiyorsunuz ? Ben 2.5-3 saatte bir uyandiriyorum emzirmek için .4 saate çıkarsam fazla mı olur ? Yada kendinin uyanmasını beklesem
Esimde oylr diyor cunku saat 5 den 7 ye kadar emdi uyuyamadi da rahatsizliktan galubaÇok fazla gelmiştir
Mama veriyor musun? Yoksa sadece meme mi? Çünkü mama da hazımsızlık yaparEsimde oylr diyor cunku saat 5 den 7 ye kadar emdi uyuyamadi da rahatsizliktan galuba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?