- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.581
Genel bir muayene olsun hem diye çocuk dr undan aldım o gereken yere yönlendirir ama sanırım şuan kbb dr u yok devlette özele götürürüm bende. Bizim tam dil ucunda değil ama ağlayınca görüyorum foto atcaktım ama durmuyor ki sıpa.Canım hepsinin doktoru ayrı.
Kbb ye göster dedi doktor
Dilin tam ucunda ve dışarı cıkmıyor dil
Kesik süt gibi mi kustu yoksa olduğu gibi fışkırır tarzda mı kustu bir de içer içmez gaz çıkartmaya çalışmayın biraz yatar pozisyonda kalsın hafiften başı yukarda olsun midesine yerleşmeden gaz çıkartınca öyle oluyo başıma geldi. Eğer kesikse zaten korkmsys gerek yok fazlasını atmış oluyoBiraz once bebegim gazini cikarirken cok fazla kustu biranda cok korktum sebebi ne olabilir sizce gitmelimiyuz hastaneye
İlk başlarda daha iyi emıyordu benimki. Belkide güçlenmeye başladı dili ondan dolayı zorlanıyorGenel bir muayene olsun hem diye çocuk dr undan aldım o gereken yere yönlendirir ama sanırım şuan kbb dr u yok devlette özele götürürüm bende. Bizim tam dil ucunda değil ama ağlayınca görüyorum foto atcaktım ama durmuyor ki sıpa.
Memeyi reddetmesi de bu dil bağındanmış emmekte zorlanıyor demekki.
Sadece meme veriyorumMama veriyor musun? Yoksa sadece meme mi? Çünkü mama da hazımsızlık yapar
Cok kesik degildi omzuma koyup baski yapar yapmaz once gazi çikti ardina kustu baskidan oldu galibaKesik süt gibi mi kustu yoksa olduğu gibi fışkırır tarzda mı kustu bir de içer içmez gaz çıkartmaya çalışmayın biraz yatar pozisyonda kalsın hafiften başı yukarda olsun midesine yerleşmeden gaz çıkartınca öyle oluyo başıma geldi. Eğer kesikse zaten korkmsys gerek yok fazlasını atmış oluyo
Biraz zaman geçtikten sonra gazını çıkarSadece meme veriyorum
Cok kesik degildi omzuma koyup baski yapar yapmaz once gazi çikti ardina kustu baskidan oldu galiba
Maşallah çok tatlııı yenir buuuBizimki dilini dışarı çıkarabiliyor da ne oluyor?! Edepsiz velet
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede bebişte sağlığına kavuşup gelsin yanınaGünaydın
Bebis hastanede ama biz çıktık, yine izmirde eşimin bir akrabasının evine geldik. Burda kalicaz bir kac gün. Ev ortamı nasıl iyi geldi biliyor musunuz, normal muhabbetler, önüme çay meyve su getiren birilerinin olması, çoluk çocuk sesleri..
Gevşedim resmen.
Ağrılarım çok oldu bu sezaryende ama buraya gelince onları bile daha az hisseder oldum.
Hastane ortamı insana hasta hissettiriyor.
Cidden psikoloji her şey
Ahh ahh resmen uyanık kalma süreleri arttıEvet bütün gün uyumadı nerdeyseyeni uyudu
Korse tak tabiiii arada evet sıcak amaaa 1-2 saat dursun en azından yada dar korseli taytlar varKız valla ne bileyim bende ilkınde boyle seyler gormedım pedimi acıp bakmadılar bıle nekdr kanıyor dıye bunda odada kıyafetlermk gıyene kadar kan gelişine baktılar alttan muayene ettiler altan muayane hc acımıyor ama karnıma basmaları yokmu ben bu dünyaya bidaha gelsem o acıyı unutmam ama hakaten hemsırenın gosterdıgı yerde yumru gbı sertlık vardı dustan snrada bugun agrım oldu ayakta baktıgımda o yumruyu tekrar hıssetım ama suan uzanırken bakıyorum yok
Korse taksammı acaba ıse yararmı hem rahimde toparlar ama çoğğhhhh sıcağğhhh yaaaa
Yokmsanırım sonkez yine özele giderimde gidip gitmemek arasındayımEvet dikkat edicem ben de
Valla öyle herşey para ,yavrucaklar iyi olsun da napalim.artik mecburdevlete mi gideceksin kadın doğuma,zaten belki bi alttan muayene eder bi de korunmayla ilgili biseyler söylerler o kadar☺
Hahhhhahha büyük ihtimalle benimde öyle olur gibiBende öyle diyordum beraber buyusunler sevdasına hatta bir tane de kızım olsun sevdasına kandım sonuccccc buda oğlancanları sağolsun sağlıklı olsunlar artık ağzımı açıp bişey demiyorumm
Vallaaa bu sıcakda çekilmiyo kendimden tiksindimAyy kokuyu deme zaten kendimden tiksiniyorum. En ainir oldugum kisim da o. Hem süt hem ter hem de onun kokusu
Bizimki dilini dışarı çıkarabiliyor da ne oluyor?! Edepsiz velet
İnşallah bu gunler de gececek.Günaydın
Bebis hastanede ama biz çıktık, yine izmirde eşimin bir akrabasının evine geldik. Burda kalicaz bir kac gün. Ev ortamı nasıl iyi geldi biliyor musunuz, normal muhabbetler, önüme çay meyve su getiren birilerinin olması, çoluk çocuk sesleri..
Gevşedim resmen.
Ağrılarım çok oldu bu sezaryende ama buraya gelince onları bile daha az hisseder oldum.
Hastane ortamı insana hasta hissettiriyor.
Cidden psikoloji her şey
Kesik süt gibi mi kustu yoksa olduğu gibi fışkırır tarzda mı kustu bir de içer içmez gaz çıkartmaya çalışmayın biraz yatar pozisyonda kalsın hafiften başı yukarda olsun midesine yerleşmeden gaz çıkartınca öyle oluyo başıma geldi. Eğer kesikse zaten korkmsys gerek yok fazlasını atmış oluyo
Sadece meme veriyorum
Cok kesik degildi omzuma koyup baski yapar yapmaz once gazi çikti ardina kustu baskidan oldu galiba
İlk bir ay aspiratör önermiyor drlar neden bilmiyorum zarar verir diyedir belki ilk ay hassas oluyorlar yaCanım benim kızın burnu tıkanıyor ben yapıyorum ama yapmamak mi lazımmış neden ki ??
Bizim kız düzenli kakasını yapmıyor ama çok gazı var bu yüzde huysuz 5 dk değil belki ama sık sık uykusu bölünüyor o uyurken ben de uyuyayım ya da iş yapayım diyemiyorum sürekli elim üstünde olmalı derin uyku yok malesef
Canım damladan mi bilmem öyleyse Allah razı olsin 8 günde bir kaka yapan kızım artık 4 günde bir yapıyor ama popoyu zeytinyağı ile uyarıyorum direk yapmıyor yine de fitilsiz yapması 4 güne bir bile mutlu ediyor beni
Ya benim kiz çok dengesiz .. bazen yarım saatte bir uyanıyor bazen 3 saat uyuyor3 saati aşarsa şekeri düşer mi ya da omzu çok mu ağrir diye tedirgin oluyorum.. çok uzun geliyor açlık suresi 3 saati aşarsa. En geç kaça kadar beklersin mesela canım sen en fazla kaç saat olursa müdahale edersin ??
Memede uyursa da mı çekmiyorsun ya da emzik gibi boş boş ağız oynatıp vakumsuz yutmadan emse de duruyor musun ?
Kötü tecruben nedir canım özür dilerim söylediysen de hatırlayamadım? Evet emzirip ardından aranır ya da ağlarsa mama veriyorum. Sütüm az, zaten bi sure sonra boş emiyo yutma olmuyor ya da süt gelmeyince meme ağzında uyuyo çekince ağlıyor bu yüzden ardından mama takviyesi yapıyorum yanlış mı yapıyorum canım??
Ben de bi kere denedim hiç sevmediBen dün vermeyi denedim. Direk suratıma fışkırttı
Ama daha çok küçük değil mi en azından bir aylık olmaları lazım sanki@yildizsavascisi canım bizim doktorumuz artık sen uyandırma kendi acıkıp uyansın dedi. Geçen gece 4saat uyudu bende onunla uyumuşum acıkınca kendi uyandı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?