Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım hepsinin doktoru ayrı.
Kbb ye göster dedi doktor

Dilin tam ucunda ve dışarı cıkmıyor dil
Genel bir muayene olsun hem diye çocuk dr undan aldım o gereken yere yönlendirir ama sanırım şuan kbb dr u yok devlette özele götürürüm bende. Bizim tam dil ucunda değil ama ağlayınca görüyorum foto atcaktım ama durmuyor ki sıpa.
Memeyi reddetmesi de bu dil bağındanmış emmekte zorlanıyor demekki.

Benimki beşikte uyudu. Uyudu ama koca karılar gibi ses çıkarmadan uyuyamıyor
Ihhh mıhhh sürekli mıkırdanıyor. Zor uykuya geçti zaten. Uykum var ama kaçtı benim de.

Biraz once bebegim gazini cikarirken cok fazla kustu biranda cok korktum sebebi ne olabilir sizce gitmelimiyuz hastaneye
Kesik süt gibi mi kustu yoksa olduğu gibi fışkırır tarzda mı kustu bir de içer içmez gaz çıkartmaya çalışmayın biraz yatar pozisyonda kalsın hafiften başı yukarda olsun midesine yerleşmeden gaz çıkartınca öyle oluyo başıma geldi. Eğer kesikse zaten korkmsys gerek yok fazlasını atmış oluyo

İlk başlarda daha iyi emıyordu benimki. Belkide güçlenmeye başladı dili ondan dolayı zorlanıyor
Bilemiyorum artık
9 ağustosta gidicez doktora

Mama veriyor musun? Yoksa sadece meme mi? Çünkü mama da hazımsızlık yapar
Sadece meme veriyorum
Cok kesik degildi omzuma koyup baski yapar yapmaz once gazi çikti ardina kustu baskidan oldu galiba

Günaydın
Bebis hastanede ama biz çıktık, yine izmirde eşimin bir akrabasının evine geldik. Burda kalicaz bir kac gün. Ev ortamı nasıl iyi geldi biliyor musunuz, normal muhabbetler, önüme çay meyve su getiren birilerinin olması, çoluk çocuk sesleri..
Gevşedim resmen.
Ağrılarım çok oldu bu sezaryende ama buraya gelince onları bile daha az hisseder oldum.
Hastane ortamı insana hasta hissettiriyor.
Cidden psikoloji her şey

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede bebişte sağlığına kavuşup gelsin yanına

Evet bütün gün uyumadı nerdeyse yeni uyudu
Ahh ahh resmen uyanık kalma süreleri arttı
Korse tak tabiiii arada evet sıcak amaaa 1-2 saat dursun en azından yada dar korseli taytlar var ahhhh yaaaa bende ilk doğumun güzel geçti. İlerde inşallah bunları yaşamam. Hadi bunu öylw böyle atlattık
Evet dikkat edicem ben de
Valla öyle herşey para ,yavrucaklar iyi olsun da napalim.artik mecburdevlete mi gideceksin kadın doğuma,zaten belki bi alttan muayene eder bi de korunmayla ilgili biseyler söylerler o kadar☺
Yokmsanırım sonkez yine özele giderimde gidip gitmemek arasındayım Amann sanki bilmiyoz korunma yöntemlerini napalım artık
Bende öyle diyordum beraber buyusunler sevdasına hatta bir tane de kızım olsun sevdasına kandım sonuccccc buda oğlan canları sağolsun sağlıklı olsunlar artık ağzımı açıp bişey demiyorumm
Hahhhhahha büyük ihtimalle benimde öyle olur gibi
Ayy kokuyu deme zaten kendimden tiksiniyorum. En ainir oldugum kisim da o. Hem süt hem ter hem de onun kokusu
Vallaaa bu sıcakda çekilmiyo kendimden tiksindim

İnşallah bu gunler de gececek.

Ben de hep bekliyorum. Emince kaldırmıyorum. Ya kucağımda ya da reflü yatağında gaz yukarı çıksın diye bekliyorum. Çıkarıp yine sıkıştıysa yine kaldırıyorum.
Tabi bu uykuyu da geciktiriyor. Ama zaten gazdan rahat uyuyamayacak

Sadece meme veriyorum

Cok kesik degildi omzuma koyup baski yapar yapmaz once gazi çikti ardina kustu baskidan oldu galiba

Çok emdiğinden. Benimki de o şekilde kustu bir defa.
Artık tok olduğunu biliyorsam uyumasa da aranıyor diye emzirmiyorum. Emzikle yatağında, kucağımda, ayakta dolaşarak falan oyalanıyorum. Hem gazı da fazladan çıkmış oluyor.

Eee herkes doğurduğuna göree
Rabbimm sağsalim.büyütmenize nasip etsin inşaallahh

Kızlarr gaz konusunda ben emzirdikten sonra dik tutup sırtina vurup koyuyorum reflü yatağına uyandiğı zaman çıkarıyorum gazını tabi uykunda gaz sancısı olmuyosa benimkinde pek olmuyo kendiliğinden veriyor gazını

İlk bir ay aspiratör önermiyor drlar neden bilmiyorum zarar verir diyedir belki ilk ay hassas oluyorlar ya

@yildizsavascisi canım bizim doktorumuz artık sen uyandırma kendi acıkıp uyansın dedi. Geçen gece 4saat uyudu bende onunla uyumuşum acıkınca kendi uyandı zaten
Ama daha çok küçük değil mi en azından bir aylık olmaları lazım sanki
Hayır bir şey bildiğimden değil de sanki erken gibi geldi bana yoksa Dr dan daha iyi bilecek değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…