Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Normal dogum yapan hanimla sizinde pöçünüz agriyormu saga sola donerken kilitleniyorum bazen , egilip bisey yapinca dogrulamiyorum hemen , ani hareketim kisitlandi resmen insallah geçer
Sezeryan yaptım ama benim ağrıyor fıtık vardı ben de o da kötüleşti bu aralar sende fıtık olmasın?

Bende ilk bacağımda gazını almaya çalışıyorumm sonra omzuma alıp sırtına vuruyorum güzel çıkarıyor

Öyle oluyorlar ara ara canım bizim mide dellendi bu ara. 3 gün normal 10 güne kadar normal. Çiş yapıyorsa güzelce onmli olan o. Suyu seviyorsa uzun bı banyo yaptir sonra yağla güzel bı masaj akşama dolu bez elinde

Ama daha çok küçük değil mi en azından bir aylık olmaları lazım sanki
Hayır bir şey bildiğimden değil de sanki erken gibi geldi bana yoksa Dr dan daha iyi bilecek değiliz
Doktorun dediği bebek zaten aç olsa kimse onu uyutamaz uyanır, altı temiz karnı toksa keyfi yerinde olur, 4saatte uyuyabilir kilo alımıda çok güzel bende doktorun dediklerine uyuyorum o yüzden

Canım sağol denedim hepsini bekledik annemle elimizde bezler alt açmalar yok yine yapmadı bugün yine ayni şekilde denemeye devam.. DR. Mesaj attım devam ederse randevulasalim yazmış

Yazık valla bende sinek düştü diye geçen döktüm içim acıdı

Merhaba arkadaşlar sizler doğum yapmışsınız ne mutlu hepinizin gözü aydın benim merak ettiğim bir konu var cevaplarsanız sevinirim 27 haftaligiz biz kafa ve karın ölçümleri büyük çıkıyor iki hafta ya kadar çıktı aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? doğum tarihi USG ye göre mi?sat a göre mı ? Oldu lütfen cvp bekliyorum

Benim 1 ay önde çıkıyodu kafası iri bebek olucak dediler fln erken gelebilir dediler 38 de doğum yaptım. İri bi bebekde doğurmadım normal 3600 dü kilosu. Sata göre oldu doğum Merak etme yani

Benim 1 ay önde çıkıyodu kafası iri bebek olucak dediler fln erken gelebilir dediler 38 de doğum yaptım. İri bi bebekde doğurmadım normal 3600 dü kilosu. Sata göre oldu doğum Merak etme yani
Ayy bu ölçümler stres kaynağı çok sağol canım ya 38-39 a razıyım Allah'ın izniyle karın ölçümleri nasıl di biliyor musun o da 1 hafta 10 gün önde çok soru sordum bulmuşken seni normal doğum mu sezeryan mı?senin

Bu 3 paketlik bez kaçlık? ve bez markası ne ?

Kızlar hangi bebek uygulamalarını kullanıyorsunuz?
Atak zamanları, bilgiler vs oluyor ya.
Happy Mom, Happy Kids’e döndü ama sıralı bilgi yok sanki.

Benim herşey 2 hafta önde gidiyodu karnı fln, kafasıda 1 ay öndeydi . Ama bi sorun olmadı normalde ben 38+3 de sezeryan günü aldım ama doğuma 1 gün kala nişanım geldi doğuma gittim 38+2 de sezeryan oldum Stres yapmana gerek yok oyuzden önemli olan geri olmasın haftalar, ilerde olursa bişi olmuyo i, ama ilerde diye erkendr gelmiyo çocuk Merak etme burda bi tane daha arkadaş var oda benim gibi öndeydi herşey 40+1 de doğum yaptı tek sıkıntı normal yapamaya bilirsin sezeryana alırlar

Aman o kadar olsun çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…