- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.601
Sezeryan yaptım ama benim ağrıyor fıtık vardı ben de o da kötüleşti bu aralar sende fıtık olmasın?Normal dogum yapan hanimla sizinde pöçünüz agriyormusaga sola donerken kilitleniyorum bazen , egilip bisey yapinca dogrulamiyorum hemen , ani hareketim kisitlandi resmen insallah geçer
Bende ilk bacağımda gazını almaya çalışıyorumm sonra omzuma alıp sırtına vuruyorum güzel çıkarıyorEee herkes doğurduğuna göree
Rabbimm sağsalim.büyütmenize nasip etsin inşaallahh
Kızlarr gaz konusunda ben emzirdikten sonra dik tutup sırtina vurup koyuyorum reflü yatağına uyandiğı zaman çıkarıyorum gazını tabi uykunda gaz sancısı olmuyosa benimkinde pek olmuyo kendiliğinden veriyor gazını
Canım emin değilim bundan . Bizimki tam dilin ucunda çünkü
Sağol cnm doktor vericek artık net bilgiyi o zamanCanım emin değilim bundan . Bizimki tam dilin ucunda çünkü
Öyle oluyorlar ara ara canım bizim mide dellendi bu ara. 3 gün normal 10 güne kadar normal. Çiş yapıyorsa güzelce onmli olan o. Suyu seviyorsa uzun bı banyo yaptir sonra yağla güzel bı masaj akşama dolu bez elindeGün boyu uyumayan bebem an itibariyle hala uyanık emmekten Baska bi şey istemiyorüç gündür kakada yapmayınca patlayacak kusmaya başladı fazlalığı artık ... Sıcak bir yandan o emme derdinde bide sancı geldikçe memeyi cekistiriyor kıpır kıpır debeleniyor fenalık geldi gerçekten
Doktorun dediği bebek zaten aç olsa kimse onu uyutamaz uyanır, altı temiz karnı toksa keyfi yerinde olur, 4saatte uyuyabilirAma daha çok küçük değil mi en azından bir aylık olmaları lazım sanki
Hayır bir şey bildiğimden değil de sanki erken gibi geldi bana yoksa Dr dan daha iyi bilecek değiliz
Canım sağol denedim hepsini bekledik annemle elimizde bezler alt açmalar yok yine yapmadı bugün yine ayni şekilde denemeye devam.. DR. Mesaj attım devam ederse randevulasalim yazmışÖyle oluyorlar ara ara canım bizim mide dellendi bu ara. 3 gün normal 10 güne kadar normal. Çiş yapıyorsa güzelce onmli olan o. Suyu seviyorsa uzun bı banyo yaptir sonra yağla güzel bı masaj akşama dolu bez elinde
Yazık valla bende sinek düştü diye geçen döktüm içim acıdıBu gece acile gittim serum verdiler 3 saat emzirme biriken sütü sağıp dök dedi doktor.. şimdi sağıp döktüm çok üzüldüm yaa ne kıymetli sütün var diyor beyim vedalaşamadıkbaşına gelen var mı daha önce merak ettim. Vücuda ilaç girdiği için o sütü sağıp dökmek gerekiyormuş. Bazı yerlerde de vücut kendini yeniliyor falan yazıyo ama biriken süt yenilenmiyordur sonuçta
Ama tam popomun uzeri agriyor belimde sorun yok sanki orda fitik olurmu bilmiyomSezeryan yaptım ama benim ağrıyor fıtık vardı ben de o da kötüleşti bu aralar sende fıtık olmasın?
Sevil nasılsınız canım hastanede misiniz hala bebiş iyi miAh ya benimki de cok cok emiypdu şimdi asla istemiyor ittiriyor bende sütle deneyeyim diyodum işe yaramadı mı? Emzik mi değiştirsem diyodum ama sanırım fayda etmeyecek
Benim 1 ay önde çıkıyodu kafası iri bebek olucak dediler fln erken gelebilir dediler 38 de doğum yaptım. İri bi bebekde doğurmadım normal 3600 dü kilosu. Sata göre oldu doğumMerhaba arkadaşlar sizler doğum yapmışsınız ne mutlu hepinizin gözü aydınbenim merak ettiğim bir konu var cevaplarsanız sevinirim 27 haftaligiz biz kafa ve karın ölçümleri büyük çıkıyor iki hafta ya kadar çıktı aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? doğum tarihi USG ye göre mi?sat a göre mı ? Oldu lütfen cvp bekliyorum
Ayy bu ölçümler stres kaynağı çok sağol canım ya 38-39 a razıyım Allah'ın izniyle karın ölçümleri nasıl di biliyor musun o da 1 hafta 10 gün önde çok soru sordum bulmuşken seniBenim 1 ay önde çıkıyodu kafası iri bebek olucak dediler fln erken gelebilir dediler 38 de doğum yaptım. İri bi bebekde doğurmadım normal 3600 dü kilosu. Sata göre oldu doğumMerak etme yani
Bu 3 paketlik bez kaçlık?10.gün itibariyle 1 no bez 1 pk bitti ayda ortalama 3 pk bez gitse şuanki fiyatla 525 tl bez parası, haftada 1 kutu mama bitiriyor 280 tl de mama parası. Aylık sadece boğaz ve dötüne 800 tl harcayacağız hayırlı olsun
Aklınız varsa doğurman guzum
Benim herşey 2 hafta önde gidiyodu karnı fln, kafasıda 1 ay öndeydi . Ama bi sorun olmadı normalde ben 38+3 de sezeryan günü aldım ama doğuma 1 gün kala nişanım geldi doğuma gittim 38+2 de sezeryan oldumAyy bu ölçümler stres kaynağı çok sağol canım ya 38-39 a razıyım Allah'ın izniyle karın ölçümleri nasıl di biliyor musun o da 1 hafta 10 gün önde çok soru sordum bulmuşken seninormal doğum mu sezeryan mı?senin
Aman o kadar olsun çok teşekkür ederimBenim herşey 2 hafta önde gidiyodu karnı fln, kafasıda 1 ay öndeydi . Ama bi sorun olmadı normalde ben 38+3 de sezeryan günü aldım ama doğuma 1 gün kala nişanım geldi doğuma gittim 38+2 de sezeryan oldumStres yapmana gerek yok oyuzden önemli olan geri olmasın haftalar, ilerde olursa bişi olmuyo i, ama ilerde diye erkendr gelmiyo çocuk Merak etme burda bi tane daha arkadaş var oda benim gibi öndeydi herşey 40+1 de doğum yaptı tek sıkıntı normal yapamaya bilirsin sezeryana alırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?