Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizim de kafa 2 hafta ilerideydi doğunca hiç de büyük çıkmadı. Normal yani

İki oğlum da usg'de hep önde çıkıyordu ölçümleri birini 38+3 birini de 37 + 5 de doğurdum işte iri bebek değillerdi 2780 ve 3190 olarak ölçümler bir iki hafta önde veya geride gösterebiliyor canım tabii yine de doktorun yakın takipte kalır bence üzülecek veya merak edecek bir şey yok

Bence var. Ama çok ileride değil gibi..

Benim ilk çocukta var. Ucuna kadar olmadığı için emmesini etkilemiyor diye almaya gerek yok dedi kbb doktorları.
Gözden kaçmış sanki senin bebeğinki
Evet çok ileride değil emmesini falan etkilemiyor gibi bende o yüzden 9 günde ancak farkettim zaten ağlarken dilini kaldırınca gördüm ama ileride konuşmasında falan sorun olur mu bilemedim dr genç bir kadındı dikkat mi etmedi söylemeyi mi unuttu bilmiyorum ama odaya 2 kez geldi ağzına hiç bakmadı doğduğunda baktıysa bilmem salı günü götürcem bakalım hem göbek bağı düşmedi hala düşmemiş olursa bi bakar hem bu durumu sorarım 6 aylıkken geçebilir falan yazıyor internette belki bekletirler.

Kızlar ben buradaki yorumları okuyarak nbl probiotic d3 ü aldım ama kutunun üstünde 3-10 yaş İçin uygundur yazıyor. Kullanmalı mıyım acaba?

Eklentiler

• 0CE097D4-A5FA-4DC2-B779-F98FE679380C.webp
    91,9 KB · Görüntüleme: 42
  • C4BF936B-FF3E-4A69-9B14-8EB2F07E9C94.webp
    96 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar ben buradaki yorumları okuyarak nbl probiotic d3 ü aldım ama kutunun üstünde 3-10 yaş İçin uygundur yazıyor. Kullanmalı mıyım acaba?
Canım bizim doktorumuz önermişti o veriyor ben de söyledim bütün bu tarz ilaçlarda katkılarda böyle yazarmış hiç sorun yok dedi 6 damla günde verilecekmiş verebilirsin yani hiç merak etme

Canım bizim doktorumuz önermişti o veriyor ben de söyledim bütün bu tarz ilaçlarda katkılarda böyle yazarmış hiç sorun yok dedi 6 damla günde verilecekmiş verebilirsin yani hiç merak etme
Çok teşekkür ederim canım. Ben de dikkat etmeden aldım. Vereyim o zaman.

Peki nasıl kullanıyorsun sen?

Yanı zaten normalde ilgilenmiyorlar,bu gidişte hemen bi iki klasik şeyler söyleyip yolliycaklar isteyine de doğum sonrası görünmekte fayda var

Teşekkürler

Normal dogum yapan hanimla sizinde pöçünüz agriyormu saga sola donerken kilitleniyorum bazen , egilip bisey yapinca dogrulamiyorum hemen , ani hareketim kisitlandi resmen insallah geçer
Bana ilk zamanlar oluyordu da bu aralar hafifledi. Oturdugum yerde uzun süre hareketsiz kalirsam mesela emzirdikten sonra oluyor bazen. Benim hamilelik öncesi de pöçügümle sorunum oldugundan heralde cok takılmadim

Esimde oylr diyor cunku saat 5 den 7 ye kadar emdi uyuyamadi da rahatsizliktan galuba
Benimki de kusup duruyor cok emiyor galiba emzirmesem istiyor. Emzigi de öğürüp atiyordu biraz önce verdm yine aldı bakalm. Yeterince emzirdikten sonra fazlaya kacmadan emzigi mi versem diyorum emme içgüdüsü için sırf yoksa agliyor meme v3rsem süt fazla geliyor kusuyor reflü olacak ya da belki oldu bile

Çok iyi
Ben ayda feci bez harcıyorum. Ve 1 no olduğu için. Numara büyüdükçe fiyat artıyor biliyorsun:)
Fiyat aynı da sayı azalıyor daha pahallıya geliyor ama 3 pk 1 no, 3 pk 2 no stoğum var gerisi Allah kerim Alacağımız süt doğum ödemeleriyle stok mu yapsak napsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…