- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.621
Bizim de kafa 2 hafta ilerideydi doğunca hiç de büyük çıkmadı. Normal yaniMerhaba arkadaşlar sizler doğum yapmışsınız ne mutlu hepinizin gözü aydınbenim merak ettiğim bir konu var cevaplarsanız sevinirim 27 haftaligiz biz kafa ve karın ölçümleri büyük çıkıyor iki hafta ya kadar çıktı aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? doğum tarihi USG ye göre mi?sat a göre mı ? Oldu lütfen cvp bekliyorum
Bizim de kafa 2 hafta ilerideydi doğunca hiç de büyük çıkmadı. Normal yani
[/QUOTE
Gözünüz aydın cvp için teşekkürler normal diyor herkes doğum tarihinizi etkilemedi dimi?
İstediği gibi uyusun kısmına bayıldım.1 aylık kontrolden geldik genel durumumuz gayet güzel çıktıAşı olduk biraz ağladık Doktor kilo alimi iyi oldugu icin artık istediği gibi uyusun dedi bu arada .merak eden olursa
Ayağa vuran bişey var mı yürümede zorlanma bola çıkması vs gibi uyuşma varsa fıtıktır değilse belki doğumda kuyruk sokumu zorlanmıştırAma tam popomun uzeri agriyor belimde sorun yok sanki orda fitik olurmu bilmiyom
70lik prima premium careBu 3 paketlik bez kaçlık?ve bez markası ne ?
İki oğlum da usg'de hep önde çıkıyordu ölçümleri birini 38+3 birini de 37 + 5 de doğurdum işte iri bebek değillerdi 2780 ve 3190 olarak ölçümler bir iki hafta önde veya geride gösterebiliyor canım tabii yine de doktorun yakın takipte kalır bence üzülecek veya merak edecek bir şey yokMerhaba arkadaşlar sizler doğum yapmışsınız ne mutlu hepinizin gözü aydınbenim merak ettiğim bir konu var cevaplarsanız sevinirim 27 haftaligiz biz kafa ve karın ölçümleri büyük çıkıyor iki hafta ya kadar çıktı aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? doğum tarihi USG ye göre mi?sat a göre mı ? Oldu lütfen cvp bekliyorum
Evet çok ileride değil emmesini falan etkilemiyor gibi bende o yüzden 9 günde ancak farkettim zaten ağlarken dilini kaldırınca gördüm ama ileride konuşmasında falan sorun olur mu bilemedim dr genç bir kadındı dikkat mi etmedi söylemeyi mi unuttu bilmiyorum ama odaya 2 kez geldi ağzına hiç bakmadı doğduğunda baktıysa bilmem salı günü götürcem bakalım hem göbek bağı düşmedi hala düşmemiş olursa bi bakar hem bu durumu sorarım 6 aylıkken geçebilir falan yazıyor internette belki bekletirler.Bence var. Ama çok ileride değil gibi..
Benim ilk çocukta var. Ucuna kadar olmadığı için emmesini etkilemiyor diye almaya gerek yok dedi kbb doktorları.
Gözden kaçmış sanki senin bebeğinki
Canım bizim doktorumuz önermişti o veriyor ben de söyledim bütün bu tarz ilaçlarda katkılarda böyle yazarmış hiç sorun yok dedi 6 damla günde verilecekmiş verebilirsin yani hiç merak etmeKızlar ben buradaki yorumları okuyarak nbl probiotic d3 ü aldım ama kutunun üstünde 3-10 yaş İçin uygundur yazıyor. Kullanmalı mıyım acaba?
Çok teşekkür ederim canım. Ben de dikkat etmeden aldım. Vereyim o zaman.Canım bizim doktorumuz önermişti o veriyor ben de söyledim bütün bu tarz ilaçlarda katkılarda böyle yazarmış hiç sorun yok dedi 6 damla günde verilecekmiş verebilirsin yani hiç merak etme
Yanı zaten normalde ilgilenmiyorlar,bu gidişte hemen bi iki klasik şeyler söyleyip yolliycaklar isteAhh ahh resmen uyanık kalma süreleri arttı
Korse tak tabiiii arada evet sıcak amaaa 1-2 saat dursun en azından yada dar korseli taytlar varahhhh yaaaa bende ilk doğumun güzel geçti. İlerde inşallah bunları yaşamam. Hadi bunu öylw böyle atlattık
Yokmsanırım sonkez yine özele giderimde gidip gitmemek arasındayımAmann sanki bilmiyoz korunma yöntemlerini napalım artık
Hahhhhahha büyük ihtimalle benimde öyle olur gibi
Vallaaa bu sıcakda çekilmiyo kendimden tiksindim
Teşekkürlerİki oğlum da usg'de hep önde çıkıyordu ölçümleri birini 38+3 birini de 37 + 5 de doğurdum işte iri bebek değillerdi 2780 ve 3190 olarak ölçümler bir iki hafta önde veya geride gösterebiliyor canım tabii yine de doktorun yakın takipte kalır bence üzülecek veya merak edecek bir şey yok
Aferemm yoncamaaaBende ilk bacağımda gazını almaya çalışıyorumm sonra omzuma alıp sırtına vuruyorum güzel çıkarıyor
Çok iyi70lik prima premium care
Bana ilk zamanlar oluyordu da bu aralar hafifledi. Oturdugum yerde uzun süre hareketsiz kalirsam mesela emzirdikten sonra oluyor bazen. Benim hamilelik öncesi de pöçügümle sorunum oldugundan heralde cok takılmadimNormal dogum yapan hanimla sizinde pöçünüz agriyormusaga sola donerken kilitleniyorum bazen , egilip bisey yapinca dogrulamiyorum hemen , ani hareketim kisitlandi resmen insallah geçer
Bizim kız biraz dengesiz ama bir bakıyorsun yarım saat uyuyor bir bakıyorsun 3 saat uyuyorİstediği gibi uyusun kısmına bayıldım.
Benimki de kusup duruyor cok emiyor galiba emzirmesem istiyor. Emzigi de öğürüp atiyordu biraz önce verdm yine aldı bakalm. Yeterince emzirdikten sonra fazlaya kacmadan emzigi mi versem diyorum emme içgüdüsü için sırf yoksa agliyor meme v3rsem süt fazla geliyor kusuyor reflü olacak ya da belki oldu bileEsimde oylr diyor cunku saat 5 den 7 ye kadar emdi uyuyamadi da rahatsizliktan galuba
Fiyat aynı da sayı azalıyor daha pahallıya geliyor ama 3 pk 1 no, 3 pk 2 no stoğum var gerisi Allah kerimÇok iyi
Ben ayda feci bez harcıyorum. Ve 1 no olduğu için. Numara büyüdükçe fiyat artıyor biliyorsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?