- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.641
Benim de yapmam gereken bu galiba emmek istiyor sürekli annem istedikce ver ver diye diye sonunda cocuk doymayi bilmedi. Emiyor sonra da kusuyor. Emzigi de oğürüyor almiyordu simdi biraz aldi gibi gibi. Senin gibi yapmayi dusunuyorum ben de. Yoksa emdigini kusa kusa bi hal oluyor yavrucagizÇok emdiğinden. Benimki de o şekilde kustu bir defa.
Artık tok olduğunu biliyorsam uyumasa da aranıyor diye emzirmiyorum. Emzikle yatağında, kucağımda, ayakta dolaşarak falan oyalanıyorum. Hem gazı da fazladan çıkmış oluyor.
Aynı kapıya çıkıyor işte. Ben gece ve dışarı çıkarken kullanıyorum prımayı 2 no aktif bebe . Gündüzleri ise baby turcoFiyat aynı da sayı azalıyor daha pahallıya geliyor ama 3 pk 1 no, 3 pk 2 no stoğum var gerisi Allah kerimAlacağımız süt doğum ödemeleriyle stok mu yapsak napsak
Allahtan benim kız anası gibi tasarruflu tam altını alayım diye açıyorum bir posta daha çiş kaka yapıyor yeni bezi kirletmiyor akıllı yavrum benimAynı kapıya çıkıyor işte. Ben gece ve dışarı çıkarken kullanıyorum prımayı 2 no aktif bebe . Gündüzleri ise baby turco
Su gibi gidiyor bez :)
Amann zaten şurada kullanılacak 2 sene
Benımki müsrif bana cekmısAllahtan benim kız anası gibi tasarruflu tam altını alayım diye açıyorum bir posta daha çiş kaka yapıyor yeni bezi kirletmiyor akıllı yavrum benim
Evet çok ileride değil emmesini falan etkilemiyor gibi bende o yüzden 9 günde ancak farkettim zaten ağlarken dilini kaldırınca gördüm ama ileride konuşmasında falan sorun olur mu bilemedim dr genç bir kadındı dikkat mi etmedi söylemeyi mi unuttu bilmiyorum ama odaya 2 kez geldi ağzına hiç bakmadı doğduğunda baktıysa bilmem salı günü götürcem bakalım hem göbek bağı düşmedi hala düşmemiş olursa bi bakar hem bu durumu sorarım 6 aylıkken geçebilir falan yazıyor internette belki bekletirler.
Gerçekten çok iyi bir damla bizim kıza da iyi geldiBağın doktora gittik Kızlar gaz için bu damlayı verdi
Çok iyi
Ben ayda feci bez harcıyorum. Ve 1 no olduğu için. Numara büyüdükçe fiyat artıyor biliyorsun:)
Bizim bide onlardan hariç dr paralarıda var1 kutu sab simplex e 190 tl vererek aylık masrafı 1000 tl yapmış bulunmaktayım
Eczaneden fitil alıp yarısını verebilirsin canım.Canım sağol denedim hepsini bekledik annemle elimizde bezler alt açmalar yok yine yapmadı bugün yine ayni şekilde denemeye devam.. DR. Mesaj attım devam ederse randevulasalim yazmış
Bizim kız biraz dengesiz ama bir bakıyorsun yarım saat uyuyor bir bakıyorsun 3 saat uyuyorbazen 1 saatte acıktığı oluyor .diyorum ki o zaman 3 saat nasıl duruyorsun
Ben onu kullanıyorumSağlık ocağının verdiği d vit niye kullanmıyorsunuz?
Onları saymıyorum artıkBizim bide onlardan hariç dr paralarıda var
Bende onu kullanıcam da bilemedim herkes farklı alınca sebebe mi var dedimBen onu kullanıyorum
İnşallah bizim oğlana da iyi gelir canım sancı gelince çok ağlıyorGerçekten çok iyi bir damla bizim kıza da iyi geldi
Gördüm cnm yazdım sanaÖzelden foto attım sana
Ben içinde paraben var diye biliyorum. Wellcare kullanıyorum. Yanlış olabilir bilgi emin değilim. Doktor en doğal içerikli diye bunu önermişti.Sağlık ocağının verdiği d vit niye kullanmıyorsunuz?
Benimkide bana çekmiş azcık yapıp yeni temiz bezi bekliyorBenımki müsrif bana cekmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?