Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de yapmam gereken bu galiba emmek istiyor sürekli annem istedikce ver ver diye diye sonunda cocuk doymayi bilmedi. Emiyor sonra da kusuyor. Emzigi de oğürüyor almiyordu simdi biraz aldi gibi gibi. Senin gibi yapmayi dusunuyorum ben de. Yoksa emdigini kusa kusa bi hal oluyor yavrucagiz

Kızlar dün boğazım gıcık gibiydi gece ateşim çıktı 38 parol içtim sabah düşmüştü şimdi boğazımdaki gıcık geçti yine ateşim çıktı 39 a soğuk duş aldım parol içtim göğüslerimi sağdım acaba onlar mı yapıyor diye neden oldu acaba, çocuğa geçer mi ki

Fiyat aynı da sayı azalıyor daha pahallıya geliyor ama 3 pk 1 no, 3 pk 2 no stoğum var gerisi Allah kerim Alacağımız süt doğum ödemeleriyle stok mu yapsak napsak
Aynı kapıya çıkıyor işte. Ben gece ve dışarı çıkarken kullanıyorum prımayı 2 no aktif bebe . Gündüzleri ise baby turco
Su gibi gidiyor bez :)

Amann zaten şurada kullanılacak 2 sene

Aynı kapıya çıkıyor işte. Ben gece ve dışarı çıkarken kullanıyorum prımayı 2 no aktif bebe . Gündüzleri ise baby turco
Su gibi gidiyor bez :)

Amann zaten şurada kullanılacak 2 sene
Allahtan benim kız anası gibi tasarruflu tam altını alayım diye açıyorum bir posta daha çiş kaka yapıyor yeni bezi kirletmiyor akıllı yavrum benim

Özelden foto attım sana

Canım sağol denedim hepsini bekledik annemle elimizde bezler alt açmalar yok yine yapmadı bugün yine ayni şekilde denemeye devam.. DR. Mesaj attım devam ederse randevulasalim yazmış
Eczaneden fitil alıp yarısını verebilirsin canım.
Bizim eczacı onu önerdi.
Hatta tüp bebek grubunda bı arkadaş ikizlerini yapıyor rahatliyorlarmış.

Bizim kız biraz dengesiz ama bir bakıyorsun yarım saat uyuyor bir bakıyorsun 3 saat uyuyor bazen 1 saatte acıktığı oluyor .diyorum ki o zaman 3 saat nasıl duruyorsun

Acıktığı için değil emmek için. Dudak tiryakiliği bunların ki

Mesela dün gece uyutucam gaz sancısı var gibi nasıl ağlıyor yatırdıkça. Emziği de almıyor. Eşim aldı omzunda dolaştırdı. Biraz önce cıyak cıyak bağıran bebe etrafı izlemeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…