Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Fiyat aynı da sayı azalıyor daha pahallıya geliyor ama 3 pk 1 no, 3 pk 2 no stoğum var gerisi Allah kerim Alacağımız süt doğum ödemeleriyle stok mu yapsak napsak
2 paket 1 bitti 1 paket 2 numara bitti. Şimdiki paketin yarisina geldik bez fiyatlarına bakmaya korkuyorum kac ay oldu alali indirim bulmam lazim

Değil canım benim ilk oğlum 2780 doğdu hemen de kilo almaya başladı merak etme sağlıklı olsun yeter

Benim doktorumun dediği kiloda doğdu canım. Minyon bebek olabilir canım kilosuna takılma doktor haftasına göre iyi diyorsa sorun yoktur bence

Şükür sütüm yetiyor canım hatta bazen sertleşiyor bu sefer fazla geliyor galiba emerken ilk başta çocuğa tıkanır gibi oluyor doktora sordum biraz sağabilirsin dedi ama ben biberonla veremiyorum çocuk tıkanıyor gibi geliyor korkuyorum 1 2 sefer denedim öyle olunca korktum.

Sağdığını dolaba at cnm

Kanaman bittimi pekı senin şuan benım kanamaa devam edıyor hala onu söküyordur dıye dusunyorum cnku kanama ıle atılır dedı hemsıre yanls hatrlamıyosam cnku karnıma bastkca azrailim geldi znanedıyodum
Devam ama yoğun değil günlük ped kullanıyorum

Kızlar hangi bebek uygulamalarını kullanıyorsunuz?
Atak zamanları, bilgiler vs oluyor ya.
Happy Mom, Happy Kids’e döndü ama sıralı bilgi yok sanki.
bebek+ ve bebek bakım çok iyi. Bebek + yine haftasına göre yazılar var. Bir de bebek.com ebebegin yan sitesi. Ebebek uygulamasina girince aşağıda ayına göre öneriler oluyor.

Selam aleyküm hanımlar ben hastanede yim. Rahmimde bakteri var enfeksiyon kapmışım. Serum taktılar. Doğum yarın başlatılacak. Dua edin lütfen.
İnşaAllah sağlıkla yarın temmuzu ben kapatıyorum son olarak. Allah için dua edin. Bebek için iyi değilmiş bakteri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…