- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.661
2 paket 1 bitti 1 paket 2 numara bitti. Şimdiki paketin yarisina geldik bez fiyatlarına bakmaya korkuyorum kac ay oldu alaliFiyat aynı da sayı azalıyor daha pahallıya geliyor ama 3 pk 1 no, 3 pk 2 no stoğum var gerisi Allah kerimAlacağımız süt doğum ödemeleriyle stok mu yapsak napsak
Kabızlık için mi fitil canım ismi öylemi geçiyorEczaneden fitil alıp yarısını verebilirsin canım.
Bizim eczacı onu önerdi.
Hatta tüp bebek grubunda bı arkadaş ikizlerini yapıyor rahatliyorlarmış.
Fışkırır gibi kusuyorsa mutlaka doktorunuza söyleyin canımSürekli emzirmek mi lazm bu bebeleri ya benim bebek kusuyor sonra emzirdiklerimi hatta bazen fışkırır gibi oluyor bence r3flusü var
Ben sağmıyorum canımKızlar her emzirmeden sonra göğüslerinizi sağıyor musunuz?
Hiç sagmıyorum canım sütüm de var yetiyor kilo alımıda iyi manada vermiyorumKızlar her emzirmeden sonra göğüslerinizi sağıyor musunuz?
Bizim doktor kullanmayın dedi kendi verdiği probiyotikli d vitaminini kullanıyoruzSağlık ocağının verdiği d vit niye kullanmıyorsunuz?
Değil canım benim ilk oğlum 2780 doğdu hemen de kilo almaya başladı merak etme sağlıklı olsun yeterKızlar doktordan geldim bebek 2 kilo 800 gram ve iki hafta sonra sezaryen için randevu aldık. Kilosu az değilmi iki haftada çok kilo almaz zaten birde doğumda söylenenden az oluyor
SSizlerde nasıl oldu kaç kilo doğdular söylenenle arada fark oldu mu
Benim doktorumun dediği kiloda doğdu canım. Minyon bebek olabilir canım kilosuna takılma doktor haftasına göre iyi diyorsa sorun yoktur benceKızlar doktordan geldim bebek 2 kilo 800 gram ve iki hafta sonra sezaryen için randevu aldık. Kilosu az değilmi iki haftada çok kilo almaz zaten birde doğumda söylenenden az oluyor
SSizlerde nasıl oldu kaç kilo doğdular söylenenle arada fark oldu mu
Ben sağmıyorum canım
Sağınca artar denildiği için ben sağmayı deniyorum ama çok yorucu böyle deHiç sagmıyorum canım sütüm de var yetiyor kilo alımıda iyi manada vermiyorum
İnşallah benim kızımda 3.500 doğmuştu bu böyle olunca panikledimDeğil canım benim ilk oğlum 2780 doğdu hemen de kilo almaya başladı merak etme sağlıklı olsun yeter
Orada sormak aklıma gelmedi herşey normal dedi kilo yeni aklıma geldi ameliyat korkusundanBenim doktorumun dediği kiloda doğdu canım. Minyon bebek olabilir canım kilosuna takılma doktor haftasına göre iyi diyorsa sorun yoktur bence
Normal dediyse hiç stres yapma canım daha çabuk toparlanıyorlar sağlıklı olsunlarda, sağlıkla kucağına Al inşallah canımOrada sormak aklıma gelmedi herşey normal dedi kilo yeni aklıma geldi ameliyat korkusundan
Amin inşallahNormal dediyse hiç stres yapma canım daha çabuk toparlanıyorlar sağlıklı olsunlarda, sağlıkla kucağına Al inşallah canım
Sağdığını dolaba at cnmŞükür sütüm yetiyor canım hatta bazen sertleşiyor bu sefer fazla geliyor galiba emerken ilk başta çocuğa tıkanır gibi oluyor doktora sordum biraz sağabilirsin dedi ama ben biberonla veremiyorum çocuk tıkanıyor gibi geliyor korkuyorum 1 2 sefer denedim öyle olunca korktum.
Devam ama yoğun değil günlük ped kullanıyorumKanaman bittimi pekı senin şuan benım kanamaa devam edıyor hala onu söküyordur dıye dusunyorum cnku kanama ıle atılır dedı hemsıre yanls hatrlamıyosam cnku karnıma bastkca azrailim geldi znanedıyodum
Kızlar hangi bebek uygulamalarını kullanıyorsunuz?
Atak zamanları, bilgiler vs oluyor ya.
Happy Mom, Happy Kids’e döndü ama sıralı bilgi yok sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?