- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.681
175 civarı 1 pakedi2 paket 1 bitti 1 paket 2 numara bitti. Şimdiki paketin yarisina geldik bez fiyatlarına bakmaya korkuyorum kac ay oldu alaliindirim bulmam lazim
Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kolaylıkla kucağına al inşallahSelam aleyküm hanımlar ben hastanede yim. Rahmimde bakteri var enfeksiyon kapmışım. Serum taktılar. Doğum yarın başlatılacak. Dua edin lütfen.
İnşaAllah sağlıkla yarın temmuzu ben kapatıyorum son olarak. Allah için dua edin. Bebek için iyi değilmiş bakteri
Neden acabaBizim doktor kullanmayın dedi kendi verdiği probiyotikli d vitaminini kullanıyoruz
2 haftada yarım kg daha alır ideal bir kiloda da doğar diye düşünüyorum. Benim doğumdan 6 gün öncesi 3400 demişti 3685 doğdu.Kızlar doktordan geldim bebek 2 kilo 800 gram ve iki hafta sonra sezaryen için randevu aldık. Kilosu az değilmi iki haftada çok kilo almaz zaten birde doğumda söylenenden az oluyor
SSizlerde nasıl oldu kaç kilo doğdular söylenenle arada fark oldu mu
Ay inşallah ya azcık büyüsün hepten minnak korkutmasın beni.2 haftada yarım kg daha alır ideal bir kiloda da doğar diye düşünüyorum. Benim doğumdan 6 gün öncesi 3400 demişti 3685 doğdu.
Benim kizda aynı azıcık yapıyor. Bezi değiştiriyorum bir daha onu da değiştiriyorum bir daha.Benimkide bana çekmiş azcık yapıp yeni temiz bezi bekliyor
Canım senin bebiş mama ile mi besleniyor?Canım sağol denedim hepsini bekledik annemle elimizde bezler alt açmalar yok yine yapmadı bugün yine ayni şekilde denemeye devam.. DR. Mesaj attım devam ederse randevulasalim yazmış
Benim doktorum da 20 günden itibaren gece uyandırma, gündüz 2-3 saatte bir uyandır dedi. Biliyorlar da ayrı ayrı şeyler söylüyorlarAma daha çok küçük değil mi en azından bir aylık olmaları lazım sanki
Hayır bir şey bildiğimden değil de sanki erken gibi geldi bana yoksa Dr dan daha iyi bilecek değiliz
Bugün az emzirdim sık emzirdim başı yuksek yatirip aralarda bekledim. En son daha da emmek isteyince emzik verdm. Kusma olmadı. Ama doktora da soracagım. Meme noktasinda cok zorlanıyorum ya.Fışkırır gibi kusuyorsa mutlaka doktorunuza söyleyin canım
Benim kız 2950 doğdu. 3100 demişti doktor 2 gün önce. Ama 2 hafta daha kilo alır canım merak etme.Kızlar doktordan geldim bebek 2 kilo 800 gram ve iki hafta sonra sezaryen için randevu aldık. Kilosu az değilmi iki haftada çok kilo almaz zaten birde doğumda söylenenden az oluyor
Benim pek fark olmadi. Ölcümleri hassas yapiyorlardı usg de ölctüklerine cok yakın cıktı. Ölçüm yapana göre degisir. 2 haftada 200 gram daha alsa 3 kilo eder velevki ölcülenden az dogsa 2800 dogan bebekler de gayet saglikli kilosu da iyi bence. Benim bebegim tam 40 hafta normal dogum oldu 3220 dogdu. Seninki erken dogacak bi de gayet iyi kilosuKızlar doktordan geldim bebek 2 kilo 800 gram ve iki hafta sonra sezaryen için randevu aldık. Kilosu az değilmi iki haftada çok kilo almaz zaten birde doğumda söylenenden az oluyor
Bana kilosuna 2600 demişti 2555 doğdu fark olmayabiliyor yani. 37. Haftada doğdu kızım 2 haftalık olduğunda kilosu 3e yaklaşmıştı. Bence gayet normal. Sağlıkla gelsinKızlar doktordan geldim bebek 2 kilo 800 gram ve iki hafta sonra sezaryen için randevu aldık. Kilosu az değilmi iki haftada çok kilo almaz zaten birde doğumda söylenenden az oluyor
Fbtl demişti cukcuk sesle içtiği önsüt diyeHanimlar simdi benim gögüsler şişiyor gergin oluyor ucu da var ama kahverengi kisim yumusa ice kaciyor uç bu yüzden ben silikon uc alip onunla emzirdim. Hastanede tanidigim ebeye gitmistik işitme testi için sütünü sağ ön süt gitsin g3ridekini emsin hem böyle daha rahat tutar bebek gergin ve dolu olunca kavrayamiyor dedi. Silikon zor bisey bebege hava yutturur 20 kere cekse 10 kere cekmiş gibi olur zorlanir yorulur dedi. Ben bu silikonu nasil bıraktırcam. Bastan silikonla emiyor arada cikariyorm bazen memeyi tutuyor bazen tutamiyor hirslanip memeyi tirnakladı gece aclık krizinde gibiydi.
Simdi siz önden sağıp mı.veriyorsunuz yoksa emzirip sonra mı sagiyorsunuz? Bu ön süt sagilinca arkadaki proteinli kısim asagi mi iner memelerin sistemi nasıl oluyor anlayamadim. Önden sağiyorum ama onsüt mü arkadaki proteinli yagli sütmü nasıl anlıycam ben?
Iste sonra boşaltmam lazm demi kısır dongüden cıkamadım da ben de napcamı sasırdım. Of var ya güya gece bi kalkıyoruz emzirmeye kafadan 3 saat gidiyor. Emdigi belki yarm saat 40 dk gerisi uyandirmaya calisma aralarda bekleme gazini cikarma süt sağma en son yine süt sağma derkenFbtl demişti cukcuk sesle içtiği önsüt diyebenim öyle oldu bak bir iki gün ben önden az sağıp verdim.
Makine zaten uyarıyor göğüs ucunu hemen sonra bebeği memeye taksan gayet tutabilir bence.
Önsüt çok gaz ve şişkinlik yaptı benim bebekde
Kakası da yeşile döndü.
Ben ne zamanki biraz sağıp verdim daha sakin emdi ve rahat etti.
O yeşil kakayı da komple boşalttı bir gecede, ondan sonra karnının şişi indi.
Bence bir süre önden sağ ver. Hatta o emdikten sonra iyice boşalt göğüslerini.
Boşaltmazsan kısır döngüye giriyor
Önsüt sekerli bişeymiş ebe oyle dedi. Benim bebiş hiç yeşil kaka yapmadi belki devamini da iciyor hep bilmiyorum ama memeyi kavratması olay resmen bizde. Ne zaman kendisi kolay tutar acaba? bi de hep mi bu memeler şişcek akcak? vallahi ne zor disarı ciksak nasil sagacaz ki 1 ayı gecince rahatlar mıyım? Kafamda deli sorularFbtl demişti cukcuk sesle içtiği önsüt diyebenim öyle oldu bak bir iki gün ben önden az sağıp verdim.
Makine zaten uyarıyor göğüs ucunu hemen sonra bebeği memeye taksan gayet tutabilir bence.
Önsüt çok gaz ve şişkinlik yaptı benim bebekde
Kakası da yeşile döndü.
Ben ne zamanki biraz sağıp verdim daha sakin emdi ve rahat etti.
O yeşil kakayı da komple boşalttı bir gecede, ondan sonra karnının şişi indi.
Bence bir süre önden sağ ver. Hatta o emdikten sonra iyice boşalt göğüslerini.
Boşaltmazsan kısır döngüye giriyor
37+4 sezeryanla dogum yaptım doktor üç kiloyu geçmiş demişti 2760 kilo doğdu. Doğumdan sonra baya toparlandı şuan 3500 kiloKızlar doktordan geldim bebek 2 kilo 800 gram ve iki hafta sonra sezaryen için randevu aldık. Kilosu az değilmi iki haftada çok kilo almaz zaten birde doğumda söylenenden az oluyor
Evet canım attım ilerleyen dönemlerde veririmSağdığını dolaba at cnm
A.slm Geçmiş olsun canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah dualarım seninleSelam aleyküm hanımlar ben hastanede yim. Rahmimde bakteri var enfeksiyon kapmışım. Serum taktılar. Doğum yarın başlatılacak. Dua edin lütfen.
İnşaAllah sağlıkla yarın temmuzu ben kapatıyorum son olarak. Allah için dua edin. Bebek için iyi değilmiş bakteri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?