- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.701
Benimkide bana çekmiş azcık yapıp yeni temiz bezi bekliyor
Kızlar her emzirmeden sonra göğüslerinizi sağıyor musunuz?
Selam aleyküm hanımlar ben hastanede yim. Rahmimde bakteri var enfeksiyon kapmışım. Serum taktılar. Doğum yarın başlatılacak. Dua edin lütfen.
İnşaAllah sağlıkla yarın temmuzu ben kapatıyorum son olarak. Allah için dua edin. Bebek için iyi değilmiş bakteri
Emzirdikten sonra sağacak kadar sütün var mı ayol benimki sağıyor zaten çeke çeke süt kalmıyor kiKızlar her emzirmeden sonra göğüslerinizi sağıyor musunuz?
Aynen bende senin gibiyim şuan, emziriyorum yok doymuyo gidiyorum mama yapıyorum yokkk hep bi yemek istiyo napıcağımj şaşırdımBu bebekler uyanıkken sürekli memede mi olacak böyle etrafı falan incelese sevsek falan olmuyor mu uyanıkken hem meme istiyor yoksa kendini yırtıyor. Doymuyor mu acaba diyorum mama veriyorum onu da yiyor tekrar istiyormemeden süt gelmeyince yine sinirleniyor ne yapacağımızı şaşırdık vallahi .
Kız aynı gün mü doğurduk biz seninleBu bebekler uyanıkken sürekli memede mi olacak böyle etrafı falan incelese sevsek falan olmuyor mu uyanıkken hem meme istiyor yoksa kendini yırtıyor. Doymuyor mu acaba diyorum mama veriyorum onu da yiyor tekrar istiyormemeden süt gelmeyince yine sinirleniyor ne yapacağımızı şaşırdık vallahi .
Evet ya uyanık olduğu ve emmediği her an bağırıyor. Sakin yattığı yok. Yarım saat önce emdi şimdi yine istiyor, süt yok. Sinirler iyice gerildi vallahiBu bebekler uyanıkken sürekli memede mi olacak böyle etrafı falan incelese sevsek falan olmuyor mu uyanıkken hem meme istiyor yoksa kendini yırtıyor. Doymuyor mu acaba diyorum mama veriyorum onu da yiyor tekrar istiyormemeden süt gelmeyince yine sinirleniyor ne yapacağımızı şaşırdık vallahi .
Sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Bakteri dediğiniz idrar yolu enfeksiyonu mu olmuşsunuzSelam aleyküm hanımlar ben hastanede yim. Rahmimde bakteri var enfeksiyon kapmışım. Serum taktılar. Doğum yarın başlatılacak. Dua edin lütfen.
İnşaAllah sağlıkla yarın temmuzu ben kapatıyorum son olarak. Allah için dua edin. Bebek için iyi değilmiş bakteri
Aynen ya süt kalmadı sömürdü resmenAynen bende senin gibiyim şuan, emziriyorum yok doymuyo gidiyorum mama yapıyorum yokkk hep bi yemek istiyo napıcağımj şaşırdımMemeyi çekmesem ağzından 5 saat emer gibi geliyo
Aynı doğurmuşuz vallaKız aynı gün mü doğurduk biz seninle
Bizimki bakınıyor hatta kucaktaysa açlığını bile unutuyor yeterki kucakta olsun ablaları alıştırdılar oyuncak gibi oynuyorlar çocuğumla
Gazı varsa o zaman da memeye saldırıyor huzursuzluktan gazdan yapıyor olabilir yani.
Bide bazı bebeklere emzik gerekiyor ağzı boş durmasın diye ama bizimki tutmuyor artık başta bi tuttu şimdi bakıyor mama gelmiyor atıyor ağzından.
Evet galiba o.Sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Bakteri dediğiniz idrar yolu enfeksiyonu mu olmuşsunuz
21 gün de olsa aynı diyorsunEvet ya uyanık olduğu ve emmediği her an bağırıyor. Sakin yattığı yok. Yarım saat önce emdi şimdi yine istiyor, süt yok. Sinirler iyice gerildi vallahi
Son haftalar çok alamaz diye biliyorum ama inşallah dediğiniz gibi olurBenim kız 2950 doğdu. 3100 demişti doktor 2 gün önce. Ama 2 hafta daha kilo alır canım merak etme.
Küveze ihtiyaç olmadı değil mi37+4 sezeryanla dogum yaptım doktor üç kiloyu geçmiş demişti 2760 kilo doğdu. Doğumdan sonra baya toparlandı şuan 3500 kilo
Amin inşallahBana kilosuna 2600 demişti 2555 doğdu fark olmayabiliyor yani. 37. Haftada doğdu kızım 2 haftalık olduğunda kilosu 3e yaklaşmıştı. Bence gayet normal. Sağlıkla gelsin
İnşallah işte biliyorsunuz gün yaklaştıkça insan neye takacak şaşırıyorBenim pek fark olmadi. Ölcümleri hassas yapiyorlardı usg de ölctüklerine cok yakın cıktı. Ölçüm yapana göre degisir. 2 haftada 200 gram daha alsa 3 kilo eder velevki ölcülenden az dogsa 2800 dogan bebekler de gayet saglikli kilosu da iyi bence. Benim bebegim tam 40 hafta normal dogum oldu 3220 dogdu. Seninki erken dogacak bi de gayet iyi kilosu
Hayır ihtiyaç olmadı. Kilo o kadar önemli değil rahat olun organlarınin gelişmesi daha önemli. İlk kızımda ( 36+1 haftada dogdu 2600 gram) bir hafta kuvezde kaldı ama kilodan değil enfeksiyondan dolayı. Kiloya takılmayın sadece anne karnin da kilo alacak değil ya doğunca bol bol emer tospik bı bebek olur inşallahKüveze ihtiyaç olmadı değil mi
Biz de bugün aldık. Nasıl kullanabilirim?Bağın doktora gittik Kızlar gaz için bu damlayı verdi
Ben de kullanıyordum. Bugün biagaia aldık. Onunla birlikte kullanabilir miyizBen onu kullanıyorum
Dualrimiz sizinleSelam aleyküm hanımlar ben hastanede yim. Rahmimde bakteri var enfeksiyon kapmışım. Serum taktılar. Doğum yarın başlatılacak. Dua edin lütfen.
Kusmuyorsa maşallah yesin benimki istiyor yiyor yiyor sonra da kusuyorBu bebekler uyanıkken sürekli memede mi olacak böyle etrafı falan incelese sevsek falan olmuyor mu uyanıkken hem meme istiyor yoksa kendini yırtıyor. Doymuyor mu acaba diyorum mama veriyorum onu da yiyor tekrar istiyormemeden süt gelmeyince yine sinirleniyor ne yapacağımızı şaşırdık vallahi .
AY bugün Bi deneyim dedim süt yok zaten ve çok yorucu oluyor ciddenBugün üç defanın birini alt açmaya ikisini temiz beze yaptı. Hatta birinde az daha suratıma geliyordu
Hayır.
Bir de onunla uğraşmam. Biz ne ara dinlenicez? Olduğu kadar artık.
Yok kız bugün denedim işte ve acı gerçekle karşılaştımEmzirdikten sonra sağacak kadar sütün var mı ayol benimki sağıyor zaten çeke çeke süt kalmıyor kiPompa bile almadım ben uyandıkça emiyor anca kendisine yetiyor ne sağması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?