Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimkide bana çekmiş azcık yapıp yeni temiz bezi bekliyor

Bugün üç defanın birini alt açmaya ikisini temiz beze yaptı. Hatta birinde az daha suratıma geliyordu

Kızlar her emzirmeden sonra göğüslerinizi sağıyor musunuz?

Hayır.
Bir de onunla uğraşmam. Biz ne ara dinlenicez? Olduğu kadar artık.

Son haftalar bu açıdan çok kritik. Senin haftan bitti üstelik. Daha sıkı takip gerekiyor. Bebek kakasını yapmış olabilir.

İnşallah sağsalim alırsın kucağına. Ezan okunurken yazıyorum şu anda Allah yardımcınız olsun..

Aynen bende senin gibiyim şuan, emziriyorum yok doymuyo gidiyorum mama yapıyorum yokkk hep bi yemek istiyo napıcağımj şaşırdım Memeyi çekmesem ağzından 5 saat emer gibi geliyo

Kız aynı gün mü doğurduk biz seninle
Bizimki bakınıyor hatta kucaktaysa açlığını bile unutuyor yeterki kucakta olsun ablaları alıştırdılar oyuncak gibi oynuyorlar çocuğumla
Gazı varsa o zaman da memeye saldırıyor huzursuzluktan gazdan yapıyor olabilir yani.
Bide bazı bebeklere emzik gerekiyor ağzı boş durmasın diye ama bizimki tutmuyor artık başta bi tuttu şimdi bakıyor mama gelmiyor atıyor ağzından.

Evet ya uyanık olduğu ve emmediği her an bağırıyor. Sakin yattığı yok. Yarım saat önce emdi şimdi yine istiyor, süt yok. Sinirler iyice gerildi vallahi

Sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah. Bakteri dediğiniz idrar yolu enfeksiyonu mu olmuşsunuz

Aynen bende senin gibiyim şuan, emziriyorum yok doymuyo gidiyorum mama yapıyorum yokkk hep bi yemek istiyo napıcağımj şaşırdım Memeyi çekmesem ağzından 5 saat emer gibi geliyo
Aynen ya süt kalmadı sömürdü resmen ilk başlarda bir iki sağıyordum çıktığı kadar 10cc falan şimdi sağmaya fırsat kalmıyor
Aynı doğurmuşuz valla bizimki de öyle valla mama gelmiyor diye atıyor emziği . Ebe de çok mama verme dedi ama napayım çocuk aç aranıp duruyor

İnşallah işte biliyorsunuz gün yaklaştıkça insan neye takacak şaşırıyor

Küveze ihtiyaç olmadı değil mi
Hayır ihtiyaç olmadı. Kilo o kadar önemli değil rahat olun organlarınin gelişmesi daha önemli. İlk kızımda ( 36+1 haftada dogdu 2600 gram) bir hafta kuvezde kaldı ama kilodan değil enfeksiyondan dolayı. Kiloya takılmayın sadece anne karnin da kilo alacak değil ya doğunca bol bol emer tospik bı bebek olur inşallah

Dualrimiz sizinle her şey çok güzel olsun ins

Kusmuyorsa maşallah yesin benimki istiyor yiyor yiyor sonra da kusuyor

Bugün üç defanın birini alt açmaya ikisini temiz beze yaptı. Hatta birinde az daha suratıma geliyordu

Hayır.
Bir de onunla uğraşmam. Biz ne ara dinlenicez? Olduğu kadar artık.
AY bugün Bi deneyim dedim süt yok zaten ve çok yorucu oluyor cidden
Emzirdikten sonra sağacak kadar sütün var mı ayol benimki sağıyor zaten çeke çeke süt kalmıyor ki Pompa bile almadım ben uyandıkça emiyor anca kendisine yetiyor ne sağması
Yok kız bugün denedim işte ve acı gerçekle karşılaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…