Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Emzik veriyor musun? Benimki emzikle baya oyalanıyor…
Uykuya geçmesi ise hazır sütle oluyor. Benden ne kadar emse de uyuyamıyor, doymuyor
3-4 emzirme üstüne 30-40 ml bile versem, hop 3 saat uyuyor.

Son heyecanlar ya neye kafayı takacağımı şaşırdım. Teşekkür ederim

Kızlar bebeğim aşı olduktan sonra memeyi emmek istemedi .Böyle huzursuzluk yaşayan var mı? Acaba memeyi mi istemiyor yoksa huzursuzlugundan mi böyle

Kusmuyorsa maşallah yesin benimki istiyor yiyor yiyor sonra da kusuyor
Yok valla kusmadık
Emzik veriyor musun? Benimki emzikle baya oyalanıyor…
Uykuya geçmesi ise hazır sütle oluyor. Benden ne kadar emse de uyuyamıyor, doymuyor
3-4 emzirme üstüne 30-40 ml bile versem, hop 3 saat uyuyor.
Emzikten mama gelmeyince çıkarıp atıveriyor tam uyuyacak hıçkırık tutuyor hop bi de ona sinirlenip ağlıyor tekrar meme

Bence rayına oturur biraz sabret canım senin bu söylediklerini ilk doğumumda fazlasıyla yaşadım ama bir iki aylık çileden sonra herşey düzene girmişti.. sıkılmak konusunda bu bebekte bende çok sıkılıyorum sanırım yaz olması eve tikilip kalmak bide ben 13 yıl ara verdiğim için biraz zor geliyor alışmışım gezmeye çalışmaya oğlu da büyüdü bana birr yükü yoktu şimdi tekrar sorumluluk almak zor geldi ama düzene girince umarım rahatlariz hepimiz

İnşallah bizim oğlana da iyi gelir canım sancı gelince çok ağlıyor
İnşallah canım doktor bize iki damla başladı biri laktazm diğeri bigaia. Laktazm beslenme öncesi ve sonrası olarak veriyoruz. Biogaia akşam 10 dan sonra 5 damla. Biz bu şekilde rahatladık. Doktoruna Danış uygun görürse laktazm damla al

Ay çok güldüm içimden geçenleri yazmışsın neden bizim bebeler böyle kimisi emzik veriyor beşikte etrafı izletiyor mesela Surrender Maşallah size darısı bizim de başımıza

Simdide mememi emmiyo bir iki cekip aglyarak birakiyo birdahada tutmuyo sütümde var sagip biberonla vermek zorunda kaldim delircem neden boyle yapiyor mamada yemiyor neden emmiyo olabilir fikirlere acigim nolur

Simdide mememi emmiyo bir iki cekip aglyarak birakiyo birdahada tutmuyo sütümde var sagip biberonla vermek zorunda kaldim delircem neden boyle yapiyor mamada yemiyor neden emmiyo olabilir fikirlere acigim nolur
Biberona alışmış olabilir annesi biberon da ki gibi akış olmasını bekliyorlar. Ben biberonla mama veriyorum ama önceliğimiz hep emzirmek. Sonra mama takviyesi yapıyoruz. Çok şükür memeyi hala güzel emiyor

Daha once hic biberon emmemisti ama ilk defa bugun verdim biberon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…