- 28 Eylül 2020
- 2.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.191
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.721
Emzik veriyor musun? Benimki emzikle baya oyalanıyor…Bu bebekler uyanıkken sürekli memede mi olacak böyle etrafı falan incelese sevsek falan olmuyor mu uyanıkken hem meme istiyor yoksa kendini yırtıyor. Doymuyor mu acaba diyorum mama veriyorum onu da yiyor tekrar istiyormemeden süt gelmeyince yine sinirleniyor ne yapacağımızı şaşırdık vallahi .
Son heyecanlar ya neye kafayı takacağımı şaşırdım. Teşekkür ederimHayır ihtiyaç olmadı. Kilo o kadar önemli değil rahat olun organlarınin gelişmesi daha önemli. İlk kızımda ( 36+1 haftada dogdu 2600 gram) bir hafta kuvezde kaldı ama kilodan değil enfeksiyondan dolayı. Kiloya takılmayın sadece anne karnin da kilo alacak değil ya doğunca bol bol emer tospik bı bebek olur inşallah
Gece hiç mi uyandırmayacakmışsın yok ya uyanır illa ki tüm gece yatacak kadar büyük değşl ama yine bir iki uyanırBenim doktorum da 20 günden itibaren gece uyandırma, gündüz 2-3 saatte bir uyandır dedi. Biliyorlar da ayrı ayrı şeyler söylüyorlar
Bence huzursuzluğundandırrr aşı günü illa öyle oluyolarmışKızlar bebeğim aşı olduktan sonra memeyi emmek istemedi .Böyle huzursuzluk yaşayan var mı? Acaba memeyi mi istemiyor yoksa huzursuzlugundan mi böyle
Yok valla kusmadıkKusmuyorsa maşallah yesin benimki istiyor yiyor yiyor sonra da kusuyor
Emzikten mama gelmeyince çıkarıp atıveriyorEmzik veriyor musun? Benimki emzikle baya oyalanıyor…
Uykuya geçmesi ise hazır sütle oluyor. Benden ne kadar emse de uyuyamıyor, doymuyor
3-4 emzirme üstüne 30-40 ml bile versem, hop 3 saat uyuyor.
Bebek hala kanala girmedi
Yok canım hiç almadık mamaCanım senin bebiş mama ile mi besleniyor?
Kakasını yaptı çok şükürCanım senin bebiş mama ile mi besleniyor?
Canım yanlış olmasın ama sanırım bu sitede de okudum içinde istenmeyen bı maddeler varmış doktorumuz açıklama yapmadi ama yok vermeyin dediNeden acaba
Allah razı olsun senden dua edenlerin çok olsunSon haftalar bu açıdan çok kritik. Senin haftan bitti üstelik. Daha sıkı takip gerekiyor. Bebek kakasını yapmış olabilir.
İnşallah sağsalim alırsın kucağına. Ezan okunurken yazıyorum şu anda Allah yardımcınız olsun..
Bence rayına oturur biraz sabret canım senin bu söylediklerini ilk doğumumda fazlasıyla yaşadım ama bir iki aylık çileden sonra herşey düzene girmişti.. sıkılmak konusunda bu bebekte bende çok sıkılıyorum sanırım yaz olması eve tikilip kalmak bide ben 13 yıl ara verdiğim için biraz zor geliyor alışmışım gezmeye çalışmaya oğlu da büyüdü bana birr yükü yoktu şimdi tekrar sorumluluk almak zor geldi ama düzene girince umarım rahatlariz hepimizIste sonra boşaltmam lazm demi kısır dongüden cıkamadım da ben de napcamı sasırdım. Of var ya güya gece bi kalkıyoruz emzirmeye kafadan 3 saat gidiyor. Emdigi belki yarm saat 40 dk gerisi uyandirmaya calisma aralarda bekleme gazini cikarma süt sağma en son yine süt sağma derkenAllahm var ya bunalıyorum ağlamak geliyor bazen icimden odadan dısarı atmak istiyorum kendimi emme pozisyonundan cıkmak istiyorum ev işi yapıp kafa dagıtmak istiyorum siz sklmıyor musunuz
İnşallah canım doktor bize iki damla başladı biri laktazm diğeri bigaia. Laktazm beslenme öncesi ve sonrası olarak veriyoruz. Biogaia akşam 10 dan sonra 5 damla. Biz bu şekilde rahatladık. Doktoruna Danış uygun görürse laktazm damla alİnşallah bizim oğlana da iyi gelir canım sancı gelince çok ağlıyor
Ay çok güldüm içimden geçenleri yazmışsın neden bizim bebeler böyle kimisi emzik veriyor beşikte etrafı izletiyor meselaBu bebekler uyanıkken sürekli memede mi olacak böyle etrafı falan incelese sevsek falan olmuyor mu uyanıkken hem meme istiyor yoksa kendini yırtıyor. Doymuyor mu acaba diyorum mama veriyorum onu da yiyor tekrar istiyormemeden süt gelmeyince yine sinirleniyor ne yapacağımızı şaşırdık vallahi .
Biberona alışmış olabilir annesi biberon da ki gibi akış olmasını bekliyorlar. Ben biberonla mama veriyorum ama önceliğimiz hep emzirmek. Sonra mama takviyesi yapıyoruz. Çok şükür memeyi hala güzel emiyorSimdide mememi emmiyo bir iki cekip aglyarak birakiyo birdahada tutmuyo sütümde var sagip biberonla vermek zorunda kaldim delircem neden boyle yapiyor mamada yemiyor neden emmiyo olabilir fikirlere acigim nolur
Daha once hic biberon emmemisti ama ilk defa bugun verdim biberonBiberona alışmış olabilir annesi biberon da ki gibi akış olmasını bekliyorlar. Ben biberonla mama veriyorum ama önceliğimiz hep emzirmek. Sonra mama takviyesi yapıyoruz. Çok şükür memeyi hala güzel emiyor
O zaman baska birsey olabilir sancısı felan mi var. Sancıliyken memeyi tutmuyorlar kolay ama biberonu alıyorlar hemenDaha once hic biberon emmemisti ama ilk defa bugun verdim biberon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?