- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.741
Yaaa doğumunu kaçırmışım. Gözün aydın ve geçmiş olsun canım. Tebrik ederim. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bize hastanedeyken hemşire uyuyakaldıysa bırakın demişti. Rahatsız ederse kaldırıp gazını çıkarabilirsinKızlar bebekten gaz çıkarmak zorunlu mu?
Mesela demin emzirdim, yarım saat uğraştım, çıkmadı, sonra da hiç kusmadan misler gibi uyudu.
Yani böyle durumlar da normal mi?
Bizede iki damla yazdı canım bu etkili olmaSa diğerini dene dedi günde 5 damla şeklinde önerdiİnşallah canım doktor bize iki damla başladı biri laktazm diğeri bigaia. Laktazm beslenme öncesi ve sonrası olarak veriyoruz. Biogaia akşam 10 dan sonra 5 damla. Biz bu şekilde rahatladık. Doktoruna Danış uygun görürse laktazm damla al
Bende biyeri agriyor diye dusundum kundak yapmadan uyumadida anlamadim derdiniO zaman baska birsey olabilir sancısı felan mi var. Sancıliyken memeyi tutmuyorlar kolay ama biberonu alıyorlar hemen
İnşallah iyi gelir canımBizede iki damla yazdı canım bu etkili olmaSa diğerini dene dedi günde 5 damla şeklinde önerdi
Bizimki de öyleydi hastaneye götürdük aşırı gazı var dedi doktor ve kakasinda mikrop çıktı. Antibiyotik başladık uc gün kaldık hastanedeBende biyeri agriyor diye dusundum kundak yapmadan uyumadida anlamadim derdinicok agliyor cok uzuluyorum
5. Hafta atak haftasına girmişsiniz ondan mı acabaBende biyeri agriyor diye dusundum kundak yapmadan uyumadida anlamadim derdinicok agliyor cok uzuluyorum
Sabahları 5 damla şeklinde söyledi canımBiz de bugün aldık. Nasıl kullanabilirim?
Onu da denedim canım yokGözlerini anne sütüyle silsen Dr bana öyle dedi
Olabilirmi acaba bi arastirayim5. Hafta atak haftasına girmişsiniz ondan mı acaba
Çok şükür benm geçti canım. Ama geçene kadar hiç bisi fayda etmedi. Her emzirme sonrası göğsümü sıkıp sütü göğüs ucu ve etrafına sürüyormKızlar hala göğüs ucu acısı çeken var mi tişörte falan değince uçları çok acıyorne zman geçer ki bu
Anneliği en çok bugün hissettimBence huzursuzluğundandırrr aşı günü illa öyle oluyolarmış
Benim bebeğim 2910 doğdu küçük bebektiKızlar doktordan geldim bebek 2 kilo 800 gram ve iki hafta sonra sezaryen için randevu aldık. Kilosu az değilmi iki haftada çok kilo almaz zaten birde doğumda söylenenden az oluyor
SSizlerde nasıl oldu kaç kilo doğdular söylenenle arada fark oldu mu
Ben krem sürüyordum artık kremi de bıraktım sadece memeyi tutarken acıyor ama normalde tişörte deyince çok acıyor inşallah geçer bende deneyeyim olmazsa süt sürmeyiÇok şükür benm geçti canım. Ama geçene kadar hiç bisi fayda etmedi. Her emzirme sonrası göğsümü sıkıp sütü göğüs ucu ve etrafına sürüyorm
Bir aya bile kalmaz bence, her gün daha çok yiyorlarÖnsüt sekerli bişeymiş ebe oyle dedi. Benim bebiş hiç yeşil kaka yapmadi belki devamini da iciyor hep bilmiyorum ama memeyi kavratması olay resmen bizde. Ne zaman kendisi kolay tutar acaba? bi de hep mi bu memeler şişcek akcak? vallahi ne zor disarı ciksak nasil sagacaz ki 1 ayı gecince rahatlar mıyım? Kafamda deli sorular
İnşallah geçer canım yoksa çok zor oluyor gerçektenBen krem sürüyordum artık kremi de bıraktım sadece memeyi tutarken acıyor ama normalde tişörte deyince çok acıyor inşallah geçer bende deneyeyim olmazsa süt sürmeyi
Tabiki sıkıldığımız oluyor canım. Yarın pazar mesela ver karnı tokken eşineIste sonra boşaltmam lazm demi kısır dongüden cıkamadım da ben de napcamı sasırdım. Of var ya güya gece bi kalkıyoruz emzirmeye kafadan 3 saat gidiyor. Emdigi belki yarm saat 40 dk gerisi uyandirmaya calisma aralarda bekleme gazini cikarma süt sağma en son yine süt sağma derkenAllahm var ya bunalıyorum ağlamak geliyor bazen icimden odadan dısarı atmak istiyorum kendimi emme pozisyonundan cıkmak istiyorum ev işi yapıp kafa dagıtmak istiyorum siz sklmıyor musunuz
İçimi rahatlattınız inşallah sağlıkla gelsin deBenim bebeğim 2910 doğdu küçük bebekti2750 ye indi şimdi çok şükür iyiyiz .doktorun söylediği gibi çıktı
40 çıkınca değişir diyorlar, bekliyoruz bakalım21 gün de olsa aynı diyorsun
Yok çok şükür gelişimi tamamlanmıştı. Küvöze girmedi ama doğumdan sonra 2400lere düştü, kilo korkutmasın siziAmin inşallah
Küveze ihtiyaç olmadı değil mi küçük olması birşey değiştirmiyor
Bebiş kendi uyanınca emzirecekmişim, ben saat kurup uyandırıyordum da 2, 2 buçuk saatte bir. Gerek yok artık dediGece hiç mi uyandırmayacakmışsın yok ya uyanır illa ki tüm gece yatacak kadar büyük değşl ama yine bir iki uyanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?