Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bebekten gaz çıkarmak zorunlu mu?
Mesela demin emzirdim, yarım saat uğraştım, çıkmadı, sonra da hiç kusmadan misler gibi uyudu.
Yani böyle durumlar da normal mi?
Yaaa doğumunu kaçırmışım. Gözün aydın ve geçmiş olsun canım. Tebrik ederim. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bize hastanedeyken hemşire uyuyakaldıysa bırakın demişti. Rahatsız ederse kaldırıp gazını çıkarabilirsin

Bizede iki damla yazdı canım bu etkili olmaSa diğerini dene dedi günde 5 damla şeklinde önerdi

O zaman baska birsey olabilir sancısı felan mi var. Sancıliyken memeyi tutmuyorlar kolay ama biberonu alıyorlar hemen
Bende biyeri agriyor diye dusundum kundak yapmadan uyumadida anlamadim derdini cok agliyor cok uzuluyorum

Benim bebeğim 2910 doğdu küçük bebekti2750 ye indi şimdi çok şükür iyiyiz .doktorun söylediği gibi çıktı

Çok şükür benm geçti canım. Ama geçene kadar hiç bisi fayda etmedi. Her emzirme sonrası göğsümü sıkıp sütü göğüs ucu ve etrafına sürüyorm
Ben krem sürüyordum artık kremi de bıraktım sadece memeyi tutarken acıyor ama normalde tişörte deyince çok acıyor inşallah geçer bende deneyeyim olmazsa süt sürmeyi

Bir aya bile kalmaz bence, her gün daha çok yiyorlar

Tabiki sıkıldığımız oluyor canım. Yarın pazar mesela ver karnı tokken eşine
Yap ne istiyorsan. Ben dün uyuyordu kardeşim de yanındaydı diye taktım kulaklığı mutfak topladım yemek yaptım çok iyi geldi kafam boşaldı resmen
Zaten müzik hastasıyım
İmkanın varsa dışarı çık
Bugun aldım çıktım ben sahile, çocuk da rahatlası esintiden. Ev çok sıcak çünkü
Sen de sağ mesela önden biraz süt
Onu da çıkmadan emzir
Sağdığını da yanına al
Seni en az 3/4 saat idare eder
Sen de nefes almıs olursun

21 gün de olsa aynı diyorsun
40 çıkınca değişir diyorlar, bekliyoruz bakalım
Amin inşallah
Küveze ihtiyaç olmadı değil mi küçük olması birşey değiştirmiyor
Yok çok şükür gelişimi tamamlanmıştı. Küvöze girmedi ama doğumdan sonra 2400lere düştü, kilo korkutmasın sizi
Gece hiç mi uyandırmayacakmışsın yok ya uyanır illa ki tüm gece yatacak kadar büyük değşl ama yine bir iki uyanır
Bebiş kendi uyanınca emzirecekmişim, ben saat kurup uyandırıyordum da 2, 2 buçuk saatte bir. Gerek yok artık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…