- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.761
Kızlar bebeğim aşı olduktan sonra memeyi emmek istemedi .Böyle huzursuzluk yaşayan var mı? Acaba memeyi mi istemiyor yoksa huzursuzlugundan mi böyle
Simdide mememi emmiyo bir iki cekip aglyarak birakiyo birdahada tutmuyo sütümde var sagip biberonla vermek zorunda kaldim delircem neden boyle yapiyor mamada yemiyor neden emmiyo olabilir fikirlere acigim nolur
Titriyo titriyo, şu internetten birsey aramayın artıkSizinde bebeginizin bacagi titriyormu anlik? Nette sma belirtisi falan diyor bu konusyla ilgili ama oyle birsey olsa topuk kanindan cikmazmiydi
Sizinde bebeginizin bacagi titriyormu anlik? Nette sma belirtisi falan diyor bu konusyla ilgili ama oyle birsey olsa topuk kanindan cikmazmiydi
Biboronu rahat emiyorBiberonu rahat emiyor mu yoksa onda da mı zorlanıyor?
Boğaz enfeksiyonu olabilir mi?
Oğlum 5 aylıkken hasta olmuştu. Emmek isteyip ağlayarak memeyi bırakıyordu. Boğazdan şüphelenip doktora götürmüştüm.
Titriyo titriyo, şu internetten birsey aramayın artık
Oh be cok rahatladi icimNormal. Sordum doktora.
Ayrıca internetten araştırma. Çok kötü ve alakasız şeyler yazıyor.
Maalesef gaz canım. Bugün benınkı de memeyi almadı dolaptaki saydığım sütü verdim. Sallayarak uyuttum. Beşiğine koydum .emzik alıyor mu ? Kundak yap fön sesi açSimdide mememi emmiyo bir iki cekip aglyarak birakiyo birdahada tutmuyo sütümde var sagip biberonla vermek zorunda kaldim delircem neden boyle yapiyor mamada yemiyor neden emmiyo olabilir fikirlere acigim nolur
Bizde de varSizinde bebeginizin bacagi titriyormu anlik? Nette sma belirtisi falan diyor bu konusyla ilgili ama oyle birsey olsa topuk kanindan cikmazmiydi
İyi ki emzik emiyor. 1 saat önce gaz krizine girdiAy çok güldüm içimden geçenleri yazmışsın neden bizim bebeler böyle kimisi emzik veriyor beşikte etrafı izletiyor meselaSurrender Maşallah size darısı bizim de başımıza
10 güne kadar nornal diyor doktorlarYok canım hiç almadık mama
Biboronu rahat emiyor
Ahhhh sağ salim alda kucağınaBebek hala kanala girmediptesi 40.haftaya giriyorum 41den sonrasıda kakasını yapma ihtimalinden sonra risk olduğu için haftaya sezeryan olabilirim
KesinlikleeeAnneliği en çok bugün hissettimönceden bir yük gibi gelirdi şimdi onun huzuru olsun bana yeter
Benımki de almıyor . Şekilden şekile giriyorum vermek için. Hatta aglama krizine girdi elde salladık uyuduKızlar bebeğim aşı olduktan sonra memeyi emmek istemedi .Böyle huzursuzluk yaşayan var mı? Acaba memeyi mi istemiyor yoksa huzursuzlugundan mi böyle
Ölmüşüm ağlayanım yok175 civarı 1 pakedi
Ara yok ki geldi mi hep memede sagolsun dibini sıyırıyorKızlar her emzirmeden sonra göğüslerinizi sağıyor musunuz?
Bizim kıza Prima alerji yaptı70lik prima premium care
Evet canım tuvaletini rahat yapsın diye.Kabızlık için mi fitil canım ismi öylemi geçiyor
Canım kişiye bebeğe göre değişir ilk oğlumda sürekli emme derdindeydi beni emzik niyetine kullanıyordu hiç emme derdimiz bitmemişti bu yüzden uykularımız da tabii ki bölük pörcük'tü 3 yaşına kadar emzirdim ama geceleri yanımda uyurken meme veriyordum o çok büyük kolaylık öyle uyanıp da emzirme fasıllarına gerek kalmıyor yanımda yatırıyordum kendisi zaten bulup emiyordu ya ben emzirmeyi seviyorum zaten sorun olmadı çok ama o zaman 26 yaşındaydım şimdi 40 eskisi kadar dayanamıyorum şu an gözümden uyku akıyor mesela sen odasına yatağına alıştırırsan belki rahat edersin ama ben ilkinde beceremedim sanırım bunda da beceremeyeceğim çünkü bebek yakamı bırakmıyor ben yatağına koyuyorum 5 dakika geçmeden avazı çıktığı kadar ağlıyor her seferinde hem de10 günlük anne de 30 günlük anne de hep aynı dertlerden muzdarip. Ne zaman uyku, emme, gaz düzene girer ki?
Canım daha 16 günlük bebeğin biraz daha sabretmen gerekiyor herkese göre değişir ama yine de çok erken birkaç haftaya düzelir merak etme benim neredeyse kırkım çıkacak hala acıyorKızlar hala göğüs ucu acısı çeken var mi tişörte falan değince uçları çok acıyorne zman geçer ki bu
Kız korktum vallahi okuyunca benim oğlumun da titriyor bacağı hiç bakmadim normaldir diye Allah korusun kuşku düştü şimdi icimeSizinde bebeginizin bacagi titriyormu anlik? Nette sma belirtisi falan diyor bu konusyla ilgili ama oyle birsey olsa topuk kanindan cikmazmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?