Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bebeğim aşı olduktan sonra memeyi emmek istemedi .Böyle huzursuzluk yaşayan var mı? Acaba memeyi mi istemiyor yoksa huzursuzlugundan mi böyle

Ebe birinci ay aşısı için ateş yapmaz ama huzursuz olursa calpol ver demişti. Ben vermedim birşey olmayınca..

Devam ederse vermek istersen mor ambalajlı calpol bir çay kaşığı yeterli..

Simdide mememi emmiyo bir iki cekip aglyarak birakiyo birdahada tutmuyo sütümde var sagip biberonla vermek zorunda kaldim delircem neden boyle yapiyor mamada yemiyor neden emmiyo olabilir fikirlere acigim nolur

Biberonu rahat emiyor mu yoksa onda da mı zorlanıyor?
Boğaz enfeksiyonu olabilir mi?

Oğlum 5 aylıkken hasta olmuştu. Emmek isteyip ağlayarak memeyi bırakıyordu. Boğazdan şüphelenip doktora götürmüştüm.

Sizinde bebeginizin bacagi titriyormu anlik? Nette sma belirtisi falan diyor bu konusyla ilgili ama oyle birsey olsa topuk kanindan cikmazmiydi
Titriyo titriyo, şu internetten birsey aramayın artık

Biboronu rahat emiyor
Titriyo titriyo, şu internetten birsey aramayın artık
Normal. Sordum doktora.

Ayrıca internetten araştırma. Çok kötü ve alakasız şeyler yazıyor.
Oh be cok rahatladi icim

Simdide mememi emmiyo bir iki cekip aglyarak birakiyo birdahada tutmuyo sütümde var sagip biberonla vermek zorunda kaldim delircem neden boyle yapiyor mamada yemiyor neden emmiyo olabilir fikirlere acigim nolur
Maalesef gaz canım. Bugün benınkı de memeyi almadı dolaptaki saydığım sütü verdim. Sallayarak uyuttum. Beşiğine koydum .emzik alıyor mu ? Kundak yap fön sesi aç

Ay çok güldüm içimden geçenleri yazmışsın neden bizim bebeler böyle kimisi emzik veriyor beşikte etrafı izletiyor mesela Surrender Maşallah size darısı bizim de başımıza
İyi ki emzik emiyor. 1 saat önce gaz krizine girdi
Elde salladık emzik verdım, kundakladım be sallanan beşikte uyuyor suan

Kızlar bebeğim aşı olduktan sonra memeyi emmek istemedi .Böyle huzursuzluk yaşayan var mı? Acaba memeyi mi istemiyor yoksa huzursuzlugundan mi böyle
Benımki de almıyor . Şekilden şekile giriyorum vermek için. Hatta aglama krizine girdi elde salladık uyudu

Çok gerginim şuan

10 günlük anne de 30 günlük anne de hep aynı dertlerden muzdarip. Ne zaman uyku, emme, gaz düzene girer ki?
Canım kişiye bebeğe göre değişir ilk oğlumda sürekli emme derdindeydi beni emzik niyetine kullanıyordu hiç emme derdimiz bitmemişti bu yüzden uykularımız da tabii ki bölük pörcük'tü 3 yaşına kadar emzirdim ama geceleri yanımda uyurken meme veriyordum o çok büyük kolaylık öyle uyanıp da emzirme fasıllarına gerek kalmıyor yanımda yatırıyordum kendisi zaten bulup emiyordu ya ben emzirmeyi seviyorum zaten sorun olmadı çok ama o zaman 26 yaşındaydım şimdi 40 eskisi kadar dayanamıyorum şu an gözümden uyku akıyor mesela sen odasına yatağına alıştırırsan belki rahat edersin ama ben ilkinde beceremedim sanırım bunda da beceremeyeceğim çünkü bebek yakamı bırakmıyor ben yatağına koyuyorum 5 dakika geçmeden avazı çıktığı kadar ağlıyor her seferinde hem de

Kızlar hala göğüs ucu acısı çeken var mi tişörte falan değince uçları çok acıyor ne zman geçer ki bu
Canım daha 16 günlük bebeğin biraz daha sabretmen gerekiyor herkese göre değişir ama yine de çok erken birkaç haftaya düzelir merak etme benim neredeyse kırkım çıkacak hala acıyor

Sizinde bebeginizin bacagi titriyormu anlik? Nette sma belirtisi falan diyor bu konusyla ilgili ama oyle birsey olsa topuk kanindan cikmazmiydi
Kız korktum vallahi okuyunca benim oğlumun da titriyor bacağı hiç bakmadim normaldir diye Allah korusun kuşku düştü şimdi icime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…