Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de ilk hamileligimden daha zor geçirdim. Ağrılarım bir haftadan fazla sürdü bu sefer, geç toparlandım. Olsun geç de olsa yavaş yavaş azalıp bitecek.
Ben de dertlenmiyorum geçmesini bekliyorum ama bu sıcaklarda hayati zorlastiriyor. Gerçi soğukta cok daha beter olabilirdi
Neyse bakalım, yakında geçer zaten.

Günaydın Kızlar dün ateşim hiç düşmedi gece acile gittik sol göğüsümde süt kanalları tıkanmış mastit dedi iltihaplanma falan yok bol bol emzir dedi ben zaten emziriyorum bebeğim güzel emiyor ama anlamadım neden oldu. Sağmaya başladım ama hala sertlik var ne yapmam gerekiyor çok kötü bişey özellikle ateş dün beni mahvetti.

Göğüsüne soğuk uygula canım kanalların acılsınnn daha rahat çeker bebişsağarkendr göğüsünün sert yerlerine masaj yap

Göğüsüne soğuk uygula canım kanalların acılsınnn daha rahat çeker bebişsağarkendr göğüsünün sert yerlerine masaj yap
Dün hep soğuk duş aldım ama faydası olmadı nette de sıcak kompres diyor sonra soğuk. Şimdi sağdım ama az süt çıktı daha önceden daha çok çıkıyordu sağdım ama hala şiş ve ağrıyor

Mastit olunca sadece soğuk yapıcakmışsın bende senin gibi interntten yazılanı okudum sıcak yaparak daha çok tıkıyomuşsun kanalları daha çok şişiyo göğüsler. Acillik oldum hastaneye gittim orda söylediler mastit olunca sadece soğuk uygulamak gerekiyomuş tıkalı kanallar açılsın diye

Sıcak da yumuşak göğüsde süt olmayan göğüse uygulanıyomuş.

Hem şuan kesin göğüslerin taş gibidir, ateş gibidir. Buzlukda soğuk bişiler varsa koy göğüsünde gezdir hem ateşini alır. Ben en son lahana bile almıştım göğüsüme koymuştum Ne varsa denedim

O zaman süt azalınca sıcak yapacağız ki daha hızlı dolsun değil mi yanlış anlamadım

Evet canım sol göğüsün bir kısmı çok sert yanları yumuşak ve dediğin gibi ateş gibi canım, diğer göğüsümde bişey yok. Buz kalıbı var olmazsa onu koyayım. Şimdi sağdım ama hiç sağılmamış gibi yine semsert. Allah kimsenin başına vermesin çok zor bişey yine ateşim çıkmış onun halsizliği bi taraftan Allahtan teyzem var yanımda da çocukla ilgileniyor sadece emziriyorum ben

O zaman süt azalınca sıcak yapacağız ki daha hızlı dolsun değil mi yanlış anlamadım
Aynenn evet banada hastanede söylediler süt azaldı gelsin diye sıcak.
Göğüs şişti tıkanırsa soğuk
Cidden her interntte okuduğumuz bilgi doğru değilmiş, onlar yüzünden acılar içinde kıvrandım

Aynen çok kötü birşey ciddennn, yaşatmasın Alladan emziriyosun. Ben emzirmeyide reddetmiştimmm . Soğuk uygula masaj yapa yapa sonra emzir benim bebeği emzirdikden sonra sertlik hemen inmişti. İnşallah olur

Şimdi buz kalıbı koydum canım sonra masaj mı yapmam gerekiyor

Aynen çok kötü birşey ciddennn, yaşatmasın Alladan emziriyosun. Ben emzirmeyide reddetmiştimmm . Soğuk uygula masaj yapa yapa sonra emzir benim bebeği emzirdikden sonra sertlik hemen inmişti. İnşallah olur
İnşallah işe yarar canım Saolasın, aynen emziriyorum emerken acımıyor dolunca çok acıyor zonkluyor ,hatta 6 buçukta emdi diğer göğüsümü verdim mastitli olanı sağdım az süt çıktı

Memeler zaman içinde ortalama 2 3 ayda buna adapte oluyor. Bebeğin istediği kadar istediği saatte süt üretmeye başlıyor. Bebekte daha kuvvetli çekip 5 dk doyuyor. Dis hastalık gibi dönemler dışında dengeleniyor. Göğüsler taş gibi olmuyor ama bebek doyacak kadar sütte geliyor. Meme terbiyesi deniyor buna. İlk 2 ay ondan çok doymuyor gibi gelse bile emzirip beyne süt isteyen bebek var mesajı gidiyor.

İnşallah işe yarar canım Saolasın, aynen emziriyorum emerken acımıyor dolunca çok acıyor zonkluyor ,hatta 6 buçukta emdi diğer göğüsümü verdim mastitli olanı sağdım az süt çıktı
Mastitli olandan az süt çıkar ucunu bastırdığın bir hortumu düşün arkadan çeşme açık şu çıkamıyor mastit böyle tıkanıklık yapıyor. Çok geçmiş olsun.

Şimdi buz kalıbı koydum canım sonra masaj mı yapmam gerekiyor
Aynen buz kalıbı koy gezdir hemde masaj yap. Tıkanıklık acıksın
İnşallah geçer kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…