Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dil bağından olabilir beslenmeyi etkiliyor demişti doktor emmesi zorlaşıyomuş o bağ yüzünden.
Doktor beslenmeyi etkilemezse kesmiyoruz demişti ama sütüm olmasına rağmen tam manasıyla ememiyor diğer taraftan akacak kadar süt varken bile 1 saat emiyor fakat kesintisiz 1 saat bile uyumuyor. Mama denedik lıkır lıkır içti 2 saati geçkin uyudu. Bence dil bağı emmesini engelliyor

Ben de öyle düşünüyorum. Ama ilk zamanlar problem yoktu . Ama şuan biberon bılr versem bazen hava aldığının sesi geliyor
Memeyi verince tek seferde tutamıyor ve emerken ses geliyor hava sesi.
Güçleniyor dil sanirim. Ve suan en fazla 10 dk emiyor ama her öğünde degil. Benınkı uyuyor canim uykuda problem yok
Ama ben uykuyu fön sesiyle destekliyorum kapıyor gözlerini.

Sevil nasılsınız canım hastanede misiniz hala bebiş iyi mi
Hastanedeyiz hala, işler biraz ağır ilerliyor canım sıkkın çok bebişim umarım daha iyi olacak, böbrek üstü bezlerinde olan kanama bir hormonu etkilemiş, şuan bir test var yapılması beklenen, ilacı yurt dışından geliyormuş eğer o yapılır ve iyi çıkarsa bi oh çekeceğim

Hiç bişi yapılmadan bekliyorum öylece. Burada anneler genelde sarılıktan yada erken doğumdan yatıyor bir böyle farklı hiç bişi yapılmayan biz varız. Sürekli kan alıyorlar mahvoldu çocuğum

Dil bağının derecesi, dili tuttuğu yer etkiliyomuş o durumu. Mesela 2kiz1anne1bebek onun dil bağı baya geride hiç müdahale etmeye gerek olmayabilir, ama benimkisi çok önce dilin uzandığını hiç görmüyoruz biz

Canım ana yüreği biliyorum ama o sadece kan alınırken ağlar ama farkında değildir
Bilinç olmadığı için.
Söylemesi kolay biliyorum ama basa gelen de çekiliyor o yuzden üzülme

Bi
Bizim kıza Prima alerji yaptı
Evet canım tuvaletini rahat yapsın diye.
Ama önce Dr a sor.
Ben 4 gün bekliyorum sonra yapmazsa müdahale ederim ama 4. Gün yapıyor.
Benim de büyük kızıma premium carenin üst filesi kaka yapınca yapışıp pişik yapıyodu aktif bebek kullanmıştım ama 10 sene önceydi şimdi değişmiş memnunum hatta bu gece hiç bez değiştirmedim uykusu açılmasın diye kupkuruydu sabah ama bebekten bebeğe değişiyor işte. 3 no da aktif bebeğe geçiçem.

Sizde de var mı cnm? Bu sanırım ırsi bişey benim eşimde de var ben kesmişler sanıyordum kaynanam hiçbişe yapmadık dedi ama eşim 40 gün emmiş bırakmış mesela o zamanlar sebebinin bağ olduğunu anlamamışlardır. Benim büyük kızımda kayınvalidem dili dışarı çıkıyo mu diye bakmıştı hemen çıkarıyordu ama onda da hafif var geç konuştu falan ama şuan gayet düzgün konuşuyor ve emmedi beni ilk günler emmeyi beceremedi sonra sütüm kaçtı yine bağ ile ilgili mi bilmiyorum.
Bu maşallah doğduğu günden beri gayet güzel çekiyor 1-2 biberona alışınca meme istemedi ama alıştırdım çok şükür ne versem emiyor dilini dudağına kadar çıkarıyor ben ağlarken farkettim sadece altında bağ olduğunu ama sanırım müdahale gerektirecek kadar değil. İleride konuşmasını etkilerse o zaman kestiririm diyorum 5 dk lık bi işlemmiş zaten. Ama sen yine sorunca bizi bilgilendir lütfen. Özelden foto da atabilirim lazımsa.

Kızlar Sab simplex in reçetesinde 15 damla yazıyordu ama ben daha çok küçük diye gece yatmadan önce mamasına 5-6 damla koydum gece hiç kıvranmadı acıkınca uyandı doydu uyudu sabah emzirdim yine uyudu şuan bir kıvranma yok uykusunda sürekli gaz çıkarıyor dün kıvranıyordu mesela işe yarayan bir damlaymış galiba parasını haketti gibi görünüyor

Allah yardımcınız olsun Bir an önce herşey düzeltip çıkarsınız inşallah

Aglarken çektim. Tam dilin ucunda
Canım.benom.oglanda da varmış ama az dedi doktor kesmeye gerek yok geride dedi ama seninki biraz daha önde bizE göre keserse daha iyi olacaktır.. ben yalni sununanladim geride de ondede olsa ileride konuşmalarını etkilemez mi bazı harfleri çıkartmak rahat konuşmak nasıl olacak bilmiyorum benim arkadaşımın çocuğunda vardi 5 yaşlarındayken kestiler çocuk konuşamayınca anlaşıldı lmazsa ben de başka bir doktora daha göstereceğim İçim rahat etmedi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…