Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Derecesini doktorlar biliyor canim. Sen yine de başka doktora da göster.

Bende kaka yapmazsa gece hiç değiştiremiyorum. Ne pişik oluyor ne ıslaklık biraz pahalı ama değiyor bence parasına.

Evet çok zor alıyor memeyi ve arada ses çıkıyor . Bebekken daha iyiydi şuan zor alıyor . Ağzı da zaten ufacık
Ne zaman randevun? Eğer devletteki doktor kesmezse bile özelde hallet mutlaka. Bazen gerek yok diyen doktorlar oluyormuş ama yapılmazsa ilerde dikiş gerekiyor. Küçükken dikiş olmadan hallediyorlar.

Ne zaman randevun? Eğer devletteki doktor kesmezse bile özelde hallet mutlaka. Bazen gerek yok diyen doktorlar oluyormuş ama yapılmazsa ilerde dikiş gerekiyor. Küçükken dikiş olmadan hallediyorlar.
9 ağustos
Zaten gerek yok denirse özelde yaptırırım aynen.

Bizim özeldekı doktora sormuştuk 3-4 ayda getirin demişti. Görmemişti ama
Görmeden söyledi:)

Bir an evvel sağlıkla evinize dönersiniz inşallah

Kızlar hala göğüs ucu acısı çeken var mi tişörte falan değince uçları çok acıyor ne zman geçer ki bu
Benimki acıyor malesef hala
Günaydın herkese. Kızlar pompayla sağım yapanlar pompayı nasıl dezenfekte ediyorsunuz
Önce biberon emzik temizleyici ile yıkıyorum sonra sıcak suya atıp çekiyorum plastik parçaları sıcak suya atmıyorum bozulur diye

Günaydın herkese. Kızlar pompayla sağım yapanlar pompayı nasıl dezenfekte ediyorsunuz
Benimkinin kullanma klavuzunda kaynar suda 5 dk bekletin diyor. Öyle yapıyorum , önden akıtıyoruz önce sonra kaynar su

Benimki acıyor malesef hala

Önce biberon emzik temizleyici ile yıkıyorum sonra sıcak suya atıp çekiyorum plastik parçaları sıcak suya atmıyorum bozulur diye

Benimkinin kullanma klavuzunda kaynar suda 5 dk bekletin diyor. Öyle yapıyorum , önden akıtıyoruz önce sonra kaynar su
Bende o şekilde önce biberon deterjanıyla akıtıp sonra kaynar suda bekletiyorum da her sağım sonrası mı kaynar su lazım acaba geceleri çok zor oluyor

İlk defa duydum fazla doğanı maşallah kuzucuğa

Ayağa vuran bişey var mı yürümede zorlanma bola çıkması vs gibi uyuşma varsa fıtıktır değilse belki doğumda kuyruk sokumu zorlanmıştır
Ayagima vurmuyo canim sadece popomun uzeri felçli sanki hele ev işi yapinca dahada beter agriyor
Çati ağrısı aynen belkide o an oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…