- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.841
Derecesini doktorlar biliyor canim. Sen yine de başka doktora da göster.Canım.benom.oglanda da varmış ama az dedi doktor kesmeye gerek yok geride dedi ama seninki biraz daha önde bizE göre keserse daha iyi olacaktır.. ben yalni sununanladim geride de ondede olsa ileride konuşmalarını etkilemez mi bazı harfleri çıkartmak rahat konuşmak nasıl olacak bilmiyorum benim arkadaşımın çocuğunda vardi 5 yaşlarındayken kestiler çocuk konuşamayınca anlaşıldı lmazsa ben de başka bir doktora daha göstereceğim İçim rahat etmedi şimdi
Senin kesinlikle bu yüzden ememiyor. Baya etkiler büyüdükçe daha çok etkiler bide. Memeyi kavrayamiyor demekAglarken çektim. Tam dilin ucunda
Bende kaka yapmazsa gece hiç değiştiremiyorum. Ne pişik oluyor ne ıslaklık biraz pahalı ama değiyor bence parasına.Benim de büyük kızıma premium carenin üst filesi kaka yapınca yapışıp pişik yapıyodu aktif bebek kullanmıştım ama 10 sene önceydi şimdi değişmiş memnunum hatta bu gece hiç bez değiştirmedim uykusu açılmasın diye kupkuruydu sabah ama bebekten bebeğe değişiyor işte. 3 no da aktif bebeğe geçiçem.
Evet çok zor alıyor memeyi ve arada ses çıkıyor . Bebekken daha iyiydi şuan zor alıyor . Ağzı da zaten ufacıkSenin kesinlikle bu yüzden ememiyor. Baya etkiler büyüdükçe daha çok etkiler bide. Memeyi kavrayamiyor demek
Ne zaman randevun? Eğer devletteki doktor kesmezse bile özelde hallet mutlaka. Bazen gerek yok diyen doktorlar oluyormuş ama yapılmazsa ilerde dikiş gerekiyor. Küçükken dikiş olmadan hallediyorlar.Evet çok zor alıyor memeyi ve arada ses çıkıyor . Bebekken daha iyiydi şuan zor alıyor . Ağzı da zaten ufacık
9 ağustosNe zaman randevun? Eğer devletteki doktor kesmezse bile özelde hallet mutlaka. Bazen gerek yok diyen doktorlar oluyormuş ama yapılmazsa ilerde dikiş gerekiyor. Küçükken dikiş olmadan hallediyorlar.
Bir an evvel sağlıkla evinize dönersiniz inşallahHastanedeyiz hala, işler biraz ağır ilerliyor canım sıkkın çokbebişim umarım daha iyi olacak, böbrek üstü bezlerinde olan kanama bir hormonu etkilemiş, şuan bir test var yapılması beklenen, ilacı yurt dışından geliyormuş eğer o yapılır ve iyi çıkarsa bi oh çekeceğim
Hiç bişi yapılmadan bekliyorum öylece. Burada anneler genelde sarılıktan yada erken doğumdan yatıyor bir böyle farklı hiç bişi yapılmayan biz varız. Sürekli kan alıyorlar mahvoldu çocuğum
Benimki acıyor malesef halaKızlar hala göğüs ucu acısı çeken var mi tişörte falan değince uçları çok acıyorne zman geçer ki bu
Önce biberon emzik temizleyici ile yıkıyorum sonra sıcak suya atıp çekiyorum plastik parçaları sıcak suya atmıyorum bozulur diyeGünaydın herkese. Kızlar pompayla sağım yapanlar pompayı nasıl dezenfekte ediyorsunuz
Benimkinin kullanma klavuzunda kaynar suda 5 dk bekletin diyor. Öyle yapıyorum , önden akıtıyoruz önce sonra kaynar suGünaydın herkese. Kızlar pompayla sağım yapanlar pompayı nasıl dezenfekte ediyorsunuz
Benimki acıyor malesef hala
Önce biberon emzik temizleyici ile yıkıyorum sonra sıcak suya atıp çekiyorum plastik parçaları sıcak suya atmıyorum bozulur diye
Bende o şekilde önce biberon deterjanıyla akıtıp sonra kaynar suda bekletiyorum da her sağım sonrası mı kaynar su lazım acaba geceleri çok zor oluyorBenimkinin kullanma klavuzunda kaynar suda 5 dk bekletin diyor. Öyle yapıyorum , önden akıtıyoruz önce sonra kaynar su
Çok şükür bizimki de düştüGöbeğimiz düşmüş Allahım çok şükür bismillah
Çocuğumu küflenmeden yıkayabileceğim
Normal bizde de vardı. Banyo yaptirirken gecer kazımakla ugrasmayinÇok şükür bizimki de düştüama hafif kan pıhtıları var göbekte bizim sizdede öyle mi?
İlk defa duydum fazla doğanı maşallah kuzucuğaBana 3.300 demişti 3.500 doğdu fazla doğdu yani
Bende silikon uç kullanıyorum ama gayet normal emiyor zorlanmıyor yani bence. Diğer türlü göğüs ucum hiç yok diye çok zorlanıyorum. Uykusu biraz daha düzene girsin ondan sonra bıraktırmaya çalışıcam. Şimdi zaten doğru düzgün uyumuyoruz uğraşmak çok zor geliyor memede boğuşmak falan
Benim ilk gün öyle yara olmuştu kabuk bağlamıştı. Plastik göğüs koruyuculardan kullanmıştım onun içinde süt birikiyor ya memede sütün içinde iyileşmişti. bir dene istersen ertesi gün geçti benim
Canım sen onu dinleme bana doğumdan 6 gün önce 2650 dedi çocuk doğdu 3280 sen düşün
Galactago canimMorkahve canım senin kullandığın süt arttırıcı damlanın adı neydi
Maalesef canım bizimki de bu haldeKızlar bu isilik mi ?
Ayagima vurmuyo canim sadece popomun uzeri felçli sanki hele ev işi yapinca dahada beter agriyorAyağa vuran bişey var mı yürümede zorlanma bola çıkması vs gibi uyuşma varsa fıtıktır değilse belki doğumda kuyruk sokumu zorlanmıştır
3.600 dendi 4.100 dogurdumİlk defa duydum fazla doğanı maşallah kuzucuğa
Hiç-bir fikrim yok
Büyüme atağı olabilir mi 4.5 5.haftada oluyormuş .belki de seninki daha geç girdiHiç-bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?