Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar dün bebegim çatlayacakti resmen hic bu kadar gaz sancisi çeken kduuran bebek görmemissinizdir ama ne benim hatam oldu

Kv taze fasulye yemegi yapmıştı bana sen pilavdan ye oglani fasulye rahatsiz eder 1 kaşığı bile sancilandirir yeme dedi dinlemedim inanmiyom oyle seylere dedim ve 1 kepçe koydum yedim ertesi gun mahvoldu cocuk agalama krizleri gaz yapsa dahi daha cok agladi birdaha asla yemiycem sizde yedinizmi kizlar ben ettim siz etmeyin zarar verdi yavruma

Son düzenleme:
Maalesef canım bizimki de bu halde
Nasıl gecircez peki evimde çok sıcak ya
Malesef bizimki de boyle. Yanakları çenesi pütür pütür. Yenidogan sivilcesi diyorlar, süt alerjisi olmasından korkuyorum.
Öyle biseydemi varmış o nasıl biseymis ki.
Bulgur mu ?

Gaz atakları sonunda bize de geldi galiba.
Gece 4ten beri yarım saatten fazla kesintisiz uyumadi. sürekli memede ya da ıkınma halinde. Meme uclarim aciyor. Bugün evde yardımcı olacak kimse de yok, kahvaltı bile yapamadım.
Üstten gaz çıkartmayı pek beceremiyorum. Alttan çıkarması için güzel masajlar var internette ama pek hoşlanmıyor hanımefendi, izin vermiyor.

Kızlar ya gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz

Bi de bağırsak duzenleyici bise kullanıyor musunuz bebiklere

Sabah 7den beri bi saniye uyumadık gazıda yok altı temiz karnı yok bakınıyo öyleee.
Ben en çok iki bacağımın arasına alıp karnını bacağıma dayayıp gazını öyle alıyorum hemen çıkartıyor o şekilde

Bende o şekilde önce biberon deterjanıyla akıtıp sonra kaynar suda bekletiyorum da her sağım sonrası mı kaynar su lazım acaba geceleri çok zor oluyor
Bakteri olusmaması adına evet. Ben çok uykuluysam en azından içindeki sütü akıtıp koyuyorum
Gerçekten zor oluyor tek göz kapalı

Ay ben bugun yapacaktım fasulye

Benimki de 9dan beri öyle
En son odayı iyice serinlettim de öyle uykuya daldı
Sıcaktan uyuyamıyor resmen
Uyansın hemen duş
Uyanıksa seninki de sok suya

İlk defa mi yiyorsun uzun zamandır ?
Ben her hafta yiyorum. Yaz sebzesi
Başka ne yıyecegız:)

Doğru gerçekdennnn yaaaa duş aldırayım çocuk kesin oyuzden yykuya dalamıyo
Bebenin bugını buldum ben her seyi tamamsa ve uyumuyorsa hemen duş
Gece beni uyutmadı bi bilsen hem de neden.
Yatağındaki çarşafı inceydi biraz
Meğer altındaki koruma kılıfı çocuğu sıcaklatmış
Yatağıma alınca uykuya daldı
Nerdeyse 4 saat uyuduk kesintisiz.
Tabi ben bunu keşfedene kadar nerdeyse 2 saat geçti uykusuz

Beslenmeden 15 dk sonra dene üstten çıkartmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…