Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptiran var mı fiyat bilgisi verebilir mi yaptiran arkadaslar? Bir de bebeğin ilk kontrolleri nasil oluyor devlete gidenler isleyis surecini anlatabilir mi 5.gun kontrolu ve isitme estinden baska birsey yapmadim suan

İlk defa mi yiyorsun uzun zamandır ?
Ben her hafta yiyorum. Yaz sebzesi
Başka ne yıyecegız:)
Ben en son doğumdan önce yemiştim zeytinyağlı yaptım, evet biraz bağırsak calıstırıyor büyüklerde bile ama normal yemeği de öyle yapar mı ki

Vayy yavruma yaaaa kıyamam derdini bi şekilde anlatıyo amaaa Gece zten uykusuzlukdan zombiye dönüşcez artık resmen çocuklar sıcakdan pişiyolar. Boynunun altından bile belli

Ben yedim defalarca hatta öyle özel bir etki görmedim

Bende kaka yapmazsa gece hiç değiştiremiyorum. Ne pişik oluyor ne ıslaklık biraz pahalı ama değiyor bence parasına.
Aynen bende kakalı olmazsa ellemiyorum artık uykusu açılmasın diye. Geceleri mama veriyorum gündüz emziriyorum gece kıpırdanınca mamayı içiriyorum uyumaya devam çok rahat.

Canım ben çocuk cerrahi ye almıştım yanlış mu almışım yanlışsa da desem kbb ye kons atmaz mi acaba dr ?
Çocuk cereahi bölümü varsa o halleder bence her yerde o bölüm olmadığından kbb ye yönlendirirler basit bi işlem zaten ya bizim arkadaş diş dr unda çalışıyor onun çocuğununkini diş dr u kesmişti 5 dk da

İlk defa mi yiyorsun uzun zamandır ?
Ben her hafta yiyorum. Yaz sebzesi
Başka ne yıyecegız:)
Yani 1 ay dir yemiyordum

Benim sütüm değmez diye şartlandim bisey olmaz dedim ama oldu senin sütun degmiyor demekki , yedigin gunun ertesi günü rahatsiz ediyor oyle bisey olmadimi

Ben yiyorum. Çoğu zaman kimyonu eklemeyi de unutuyorum. Taze fasulyeden olduğuna emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…