- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.901
Bizim de böyle,daha yeni yıkayacağız bir de.Kızlar bu isilik mi ?
Bilmiyorum bizimkinin belirtileri büyüme atağı. Emmek istiyor veriyorum agzindan cikariyor .Emme konusunda bugün fena değil. Zorla alıyor ama bir sekilde alıyor . Gaz olunca uğraşmak istemiyor galiba.
Bizimde öyle canım yarın yıkayacağız o zaman onlar da giderÇok şükür bizimki de düştüama hafif kan pıhtıları var göbekte bizim sizdede öyle mi?
Bende biberon deterjanı ile yıkıyorum çok uykulu olursam ama vicdanım da rahat etmiyor biçşey olur mu diye bilemiyorum artıkBakteri olusmaması adına evet. Ben çok uykuluysam en azından içindeki sütü akıtıp koyuyorum
Gerçekten zor oluyor tek göz kapalı
Benımki emme süresini azalttı nedense . 10 dk emsin diye uğraşıyorum. Özellikle dolu göğüs verıyorum ki yetsin.Bilmiyorum bizimkinin belirtileri büyüme atağı. Emmek istiyor veriyorum agzindan cikariyor .
Bizimki alttan cikariyor üstten çıkmıyor. Ayrıca üstten çıkarsan bile alttan olana müdahale edemezsin .Alt gazi ayrı üst gazi ayrı. Eğer kendi bagirsaklarinda gaz varsa ya da senden gecerse üstten ne kadar çıkarsan boş.Gaz atakları sonunda bize de geldi galiba.
Gece 4ten beri yarım saatten fazla kesintisiz uyumadi. sürekli memede ya da ıkınma halinde. Meme uclarim aciyor. Bugün evde yardımcı olacak kimse de yok, kahvaltı bile yapamadım.
Üstten gaz çıkartmayı pek beceremiyorum. Alttan çıkarması için güzel masajlar var internette ama pek hoşlanmıyor hanımefendi, izin vermiyor.
Oy maşallah maşallah3.600 dendi 4.100 dogurdum
O zamanlarda da yine meme reddi olurmuş anneler sütüm azaldı sanırmış ama öyle değilmiş. Bu ataklar taa 70 li haftalara kadar sürüyor. Bizimki de 10 dakika alıyor sonra ittiriyor ağzından cikariyor ,çekiştirip bırakıyor. Sanki bir yeri açıyormuş gibi dokununca bağırıyor. Bir daha dokununca bagirmiyor ama .emzik bile zor alıyor. Sürekli ağzı açıkBenımki emme süresini azalttı nedense . 10 dk emsin diye uğraşıyorum. Özellikle dolu göğüs verıyorum ki yetsin.
Düzelir inşallah3.aya girsek her şey daha rayına girecek
Kiz taze fasulye gaz yapmayan nadir yiyeceklerdendir . Kuru fasulye yapar ama taze fasulye yapmaz derler . Yahu ne yiyeceğiz biz .. öyle bir liste var ki su ile beslenmemiz lazım o zaman sadeceÖyleymiş canim bugunde daha huzursuzluk var ama dün mahvolduk cok kotu birgundu
Karnindan daha sesler geliyor uyudugu yerde
Ben yaptigini biliyordum yemedim .sonuçta kurusu deli gibi gaz yapıyorsa yaşı da yapar .Ben et tavuk yiyorum makarna yiyorum .yoğurt tahin dereotu çorba ama mercimek olmaz .yemiyorum yani .süreç böyle deyip çocuğu kivrandirmanin bir mantığı yok .domates salatalık da çok yemiyorum .pişmemiş sogan da .Kizlar dün bebegim çatlayacakti resmen hic bu kadar gaz sancisi çeken kduuran bebek görmemissinizdir ama ne benim hatam oldu
Kv taze fasulye yemegi yapmıştı bana sen pilavdan ye oglani fasulye rahatsiz eder 1 kaşığı bile sancilandirir yeme dedi dinlemedim inanmiyom oyle seylere dedim ve 1 kepçe koydum yedim ertesi gun mahvoldu cocuk agalama krizleri gaz yapsa dahi daha cok agladi birdaha asla yemiycem sizde yedinizmi kizlar ben ettim siz etmeyin zarar verdi yavruma
Kons atmaz mı acaba isin kolayına kaçsam....
Ben de öyle yapmıştım
Önce kbb görmesi lazımmış.
Bilmem kıKons atmaz mı acaba isin kolayına kaçsamKBB normal mi yoksa onun da çocuk kbb bölümü var mı canım?
Ardı ardına sağım yapacaksan bittiğinde yıka ben genelde sağım bitip uzun süre sağmadığımda yıkıyorumBende o şekilde önce biberon deterjanıyla akıtıp sonra kaynar suda bekletiyorum da her sağım sonrası mı kaynar su lazım acaba geceleri çok zor oluyor
Canım dizlerinin arasına yastık koy cenin pozisyonunda uyuAyagima vurmuyo canim sadece popomun uzeri felçli sanki hele ev işi yapinca dahada beter agriyor
Çati ağrısı aynen belkide o an oldu
Valla serin tutmak sık yıkamak harici bir çözüm bilmiyorum. Ama sürekli memeye yapıştığı için geçmiyor. Bu hafta doktora gidince sorucam bakalım sana da söylerim canım.Nasıl gecircez peki evimde çok sıcak ya
Öyle biseydemi varmış o nasıl biseymis ki.
Bulgur mu ?
Valla bende yedim geçen hafta ama bilmiyorum öyle oldu mu.Kizlar dün bebegim çatlayacakti resmen hic bu kadar gaz sancisi çeken kduuran bebek görmemissinizdir ama ne benim hatam oldu
Kv taze fasulye yemegi yapmıştı bana sen pilavdan ye oglani fasulye rahatsiz eder 1 kaşığı bile sancilandirir yeme dedi dinlemedim inanmiyom oyle seylere dedim ve 1 kepçe koydum yedim ertesi gun mahvoldu cocuk agalama krizleri gaz yapsa dahi daha cok agladi birdaha asla yemiycem sizde yedinizmi kizlar ben ettim siz etmeyin zarar verdi yavruma
Ben yaptırdım canım tek başına bebeğe yüksek fiyat verdi pek çok yer. Eşim oğlum ve kendim için 5 bin civarı yaptırdım %10 aile indirimi yaptılar. Dogunce bebeği eklettik 1800 civarı da bebek tuttu. 5bin civarı sadece bebeğe demişti aradığım bir kaç sigortaTamamlayıcı sağlık sigortası yaptiran var mı fiyat bilgisi verebilir mi yaptiran arkadaslar? Bir de bebeğin ilk kontrolleri nasil oluyor devlete gidenler isleyis surecini anlatabilir mi 5.gun kontrolu ve isitme estinden baska birsey yapmadim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?