Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar bu isilik mi ?
Bizim de böyle,daha yeni yıkayacağız bir de.

Ebemiz ev ziyaretinde sıcaktan olduğunu ve body ile durmasını söyledi. İki gündür body ve müslim ile duruyoruz yıkanmadığı halde azaldı. Emzirdiğim zaman yüzde kızarıklık artıyor sıcaktan haliyle. Ama çok daha iyi. Kıyafetini çıkar biraz hava alsın.

Bizimki alttan cikariyor üstten çıkmıyor. Ayrıca üstten çıkarsan bile alttan olana müdahale edemezsin .Alt gazi ayrı üst gazi ayrı. Eğer kendi bagirsaklarinda gaz varsa ya da senden gecerse üstten ne kadar çıkarsan boş.

NeyzenEzo bizim de böyle cnm bende ağlarken farkettim ve dili en fazla dudağına kadar çıkıyor ucunda değil geride ve emmede sıkıntı yok bende götürcem ama hemen mi götürsem 1 ay kontrolünde mi göstersem bilemedim

Eklentiler

• 61E23A79-A866-43D5-A367-DD1370FD6844.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 48
Benımki emme süresini azalttı nedense . 10 dk emsin diye uğraşıyorum. Özellikle dolu göğüs verıyorum ki yetsin.
Düzelir inşallah 3.aya girsek her şey daha rayına girecek
O zamanlarda da yine meme reddi olurmuş anneler sütüm azaldı sanırmış ama öyle değilmiş. Bu ataklar taa 70 li haftalara kadar sürüyor. Bizimki de 10 dakika alıyor sonra ittiriyor ağzından cikariyor ,çekiştirip bırakıyor. Sanki bir yeri açıyormuş gibi dokununca bağırıyor. Bir daha dokununca bagirmiyor ama .emzik bile zor alıyor. Sürekli ağzı açık

Öyleymiş canim bugunde daha huzursuzluk var ama dün mahvolduk cok kotu birgundu
Karnindan daha sesler geliyor uyudugu yerde
Kiz taze fasulye gaz yapmayan nadir yiyeceklerdendir . Kuru fasulye yapar ama taze fasulye yapmaz derler . Yahu ne yiyeceğiz biz .. öyle bir liste var ki su ile beslenmemiz lazım o zaman sadece

Ben yaptigini biliyordum yemedim .sonuçta kurusu deli gibi gaz yapıyorsa yaşı da yapar .Ben et tavuk yiyorum makarna yiyorum .yoğurt tahin dereotu çorba ama mercimek olmaz .yemiyorum yani .süreç böyle deyip çocuğu kivrandirmanin bir mantığı yok .domates salatalık da çok yemiyorum .pişmemiş sogan da .

Ayagima vurmuyo canim sadece popomun uzeri felçli sanki hele ev işi yapinca dahada beter agriyor
Çati ağrısı aynen belkide o an oldu
Canım dizlerinin arasına yastık koy cenin pozisyonunda uyu
Ben sezeryandan dolayı hep düz yatınca acayip ağrıyordu 2 gündür böyle yatıyorum biraz düzeldi

Nasıl gecircez peki evimde çok sıcak ya

Öyle biseydemi varmış o nasıl biseymis ki.

Bulgur mu ?
Valla serin tutmak sık yıkamak harici bir çözüm bilmiyorum. Ama sürekli memeye yapıştığı için geçmiyor. Bu hafta doktora gidince sorucam bakalım sana da söylerim canım.

Valla bende yedim geçen hafta ama bilmiyorum öyle oldu mu. Hatırlamıyorum dün barbunya yedim. Bol kimyon attım. Şimdilik bir şey yok dün akşam huysuzlugu vardı ama her akşam oluyor bilemedim. Sabahtan bu saate memede siacktan bunaldim

Ben yaptırdım canım tek başına bebeğe yüksek fiyat verdi pek çok yer. Eşim oğlum ve kendim için 5 bin civarı yaptırdım %10 aile indirimi yaptılar. Dogunce bebeği eklettik 1800 civarı da bebek tuttu. 5bin civarı sadece bebeğe demişti aradığım bir kaç sigorta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…