Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizimki de başladı uykusunda bile kıvranıyor yawrum eşim kolik masajı yapınca gaz çıkardı alttan
Gaz damlası da veriyoruz ama yine de emdikten sonra kıvranıyor çocuk
Kızlar ya gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz

Bi de bağırsak duzenleyici bise kullanıyor musunuz bebiklere
SAP simplex verdi bize dr

Canım Neal’im çok teşekkür ederim. Allah hepimizin bebeklerine güzellikler versin Yeni yeni öğreniyorum anneliği Uykusuzluk var ama çok aşk da var

Ben yiyorum. Çoğu zaman kimyonu eklemeyi de unutuyorum. Taze fasulyeden olduğuna emin misin?
Normalde gazli bi bebekti ama aglama krizine girmemisti caresiz birakmamisti hic dün tamda caresiz kaldim meme veriyorum almiyor susturamadim bi turlu anason demledim hemen 2 cay kasigi verdim biraz iyi geldi

Havanin sicak olmasida uzerine ekliyor huzursuzluklarinin ben onada yordum ,dün burasi 42 dereceyi gordu

Kizlar simdi sütümu sagdim 90 ml kadar , icine kimyon koyup versem sorun olurmu malum gazli bi süt versem rahatsiz olcak vermesem yazik olcak

Kızlar gündüz sağdığımız sütü gece niye veremiyoruz ya ben veriyordum bugün tuttuğum notlara baktım emzirme kısmına böyle not düşmüşüm gece sütüm olmuyor ki benim pek

Kızlar gündüz sağdığımız sütü gece niye veremiyoruz ya ben veriyordum bugün tuttuğum notlara baktım emzirme kısmına böyle not düşmüşüm gece sütüm olmuyor ki benim pek
Niye veremeyelim ki ?? Dolapda durduğu sürece sıkıntı olmazzzz benceeee neden öyle not düştün acaba

Canım herkesin durumu farkli. Benınkı dün gazdan durmadı sonra sızdı. Bi kalktım saat 03,30 rahat bi 4,5 saat beslenmedi
Ama göğüslerin taş gibiydi ve elleyince ağrıyordu hemen sağdım biraz öyle emzirdim, göğüslerin de kalan sütü tekrar sağdım ve yattım. Sonra 3 saat sonra uyandı ve ben de uyandım emzırdım tekrar.

Senin öyle oluyorsa sen de ona gore ayarlayacaksın her şeyi.

Niye veremeyelim ki ?? Dolapda durduğu sürece sıkıntı olmazzzz benceeee neden öyle not düştün acaba
Bilmiyorum ki mantığını bilen varsa yazsın
Süt saklama poşetlerini tarih ve saat yazılıyor ya gece yazılan gece gündüz yazılan gündüz verilirmiş böyle not almışım
Benim sütüm az sabah sağdığımı bazen gece veriyorum çünkü gece gözünü açamıyor biberonla içiyor ama
Valla bizimki gece gözünü açamıyor ben de sağdığımı biberonla veriyorum öyle içiyor gündüz sağdığımı gece ısıtıp veriyorum biraz da mama takviyesiyle başka türlü olmuyor zaten şu an

Bildiğin gibi yap dolapta 3 gün kalıyor bilgin olsun

Aynen geceleyin hic ugrasmiyorum silikon ucla veriyorum gunduz biraz ucla emzirip sonra ucu alip devam ediyorum ama zorlandigi oluyor bazen.
Benimki de uçla gayet rahat emiyo ama ebe oyle deyince bilem3dim. Damagin seklini bozablr zor emer yorulur 20 kere cekse 10 kere cekmiş gjbi olur vs vs dedi. Ben de kullanmak istemezdim ama napimm. Surekli silikon taşımak ha deyince cikarip agzina tutuşuruverememek kötü bişey.

Hangi marka gogus ucundan kullabiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…