- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.921
Bizimki de başladı uykusunda bile kıvranıyor yawrum eşim kolik masajı yapınca gaz çıkardı alttanGaz atakları sonunda bize de geldi galiba.
Gece 4ten beri yarım saatten fazla kesintisiz uyumadi. sürekli memede ya da ıkınma halinde. Meme uclarim aciyor. Bugün evde yardımcı olacak kimse de yok, kahvaltı bile yapamadım.
Üstten gaz çıkartmayı pek beceremiyorum. Alttan çıkarması için güzel masajlar var internette ama pek hoşlanmıyor hanımefendi, izin vermiyor.
SAP simplex verdi bize drKızlar ya gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz
Bi de bağırsak duzenleyici bise kullanıyor musunuz bebiklere
Canım Neal’imYaaa doğumunu kaçırmışım. Gözün aydın ve geçmiş olsun canım. Tebrik ederim. Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Bize hastanedeyken hemşire uyuyakaldıysa bırakın demişti. Rahatsız ederse kaldırıp gazını çıkarabilirsin
Normalde gazli bi bebekti ama aglama krizine girmemisti caresiz birakmamisti hic dün tamda caresiz kaldim meme veriyorum almiyor susturamadim bi turlu anason demledim hemen 2 cay kasigi verdim biraz iyi geldiBen yiyorum. Çoğu zaman kimyonu eklemeyi de unutuyorum. Taze fasulyeden olduğuna emin misin?
Canim yedikten sonra oldu nolduysa işte bende anlamadimKiz taze fasulye gaz yapmayan nadir yiyeceklerdendir . Kuru fasulye yapar ama taze fasulye yapmaz derler . Yahu ne yiyeceğiz biz .. öyle bir liste var ki su ile beslenmemiz lazım o zaman sadece
Olur canim yaparimCanım dizlerinin arasına yastık koy cenin pozisyonunda uyu
Ben sezeryandan dolayı hep düz yatınca acayip ağrıyordu 2 gündür böyle yatıyorum biraz düzeldi
Havanin sicak olmasida uzerine ekliyor huzursuzluklarinin ben onada yordum ,dün burasi 42 dereceyi gorduValla bende yedim geçen hafta ama bilmiyorum öyle oldu mu.Hatırlamıyorum dün barbunya yedim. Bol kimyon attım. Şimdilik bir şey yok dün akşam huysuzlugu vardı ama her akşam oluyor bilemedim. Sabahtan bu saate memede siacktan bunaldim
Onu ayrı verebilirsin bence. Sütten soğumasın sonra :)Kizlar simdi sütümu sagdim 90 ml kadar , icine kimyon koyup versem sorun olurmumalum gazli bi süt versem rahatsiz olcak vermesem yazik olcak
Ne zor dava yavOnu ayrı verebilirsin bence. Sütten soğumasın sonra :)
Ben günde 1 büyük kupa kimyon içeceğim bir müddet
Niye veremeyelim ki ?? Dolapda durduğu sürece sıkıntı olmazzzz benceeee neden öyle not düştün acabaKızlar gündüz sağdığımız sütü gece niye veremiyoruz ya ben veriyordum bugün tuttuğum notlara baktım emzirme kısmına böyle not düşmüşüm gece sütüm olmuyor ki benim pek
Canım herkesin durumu farkli. Benınkı dün gazdan durmadı sonra sızdı. Bi kalktım saat 03,30 rahat bi 4,5 saat beslenmediKızlar gündüz sağdığımız sütü gece niye veremiyoruz ya ben veriyordum bugün tuttuğum notlara baktım emzirme kısmına böyle not düşmüşüm gece sütüm olmuyor ki benim pek
Ben bu yüzden 6 yaş ara verdim.Gencligimmm elden gidiyoor anneeey
Biri kisi daha iyi olmuş ikisi beraber buyur derse pıçaklayacaaam
Bilmiyorum ki mantığını bilen varsa yazsınNiye veremeyelim ki ?? Dolapda durduğu sürece sıkıntı olmazzzz benceeee neden öyle not düştün acaba
Valla bizimki gece gözünü açamıyor ben de sağdığımı biberonla veriyorum öyle içiyor gündüz sağdığımı gece ısıtıp veriyorum biraz da mama takviyesiyle başka türlü olmuyor zaten şu anCanım herkesin durumu farkli. Benınkı dün gazdan durmadı sonra sızdı. Bi kalktım saat 03,30 rahat bi 4,5 saat beslenmedi
Ama göğüslerin taş gibiydi ve elleyince ağrıyordu hemen sağdım biraz öyle emzirdim, göğüslerin de kalan sütü tekrar sağdım ve yattım. Sonra 3 saat sonra uyandı ve ben de uyandım emzırdım tekrar.
Senin öyle oluyorsa sen de ona gore ayarlayacaksın her şeyi.
Bildiğin gibi yap dolapta 3 gün kalıyor bilgin olsunBilmiyorum ki mantığını bilen varsa yazsın
Süt saklama poşetlerini tarih ve saat yazılıyor ya gece yazılan gece gündüz yazılan gündüz verilirmiş böyle not almışım
Benim sütüm az sabah sağdığımı bazen gece veriyorum çünkü gece gözünü açamıyor biberonla içiyor ama
Valla bizimki gece gözünü açamıyor ben de sağdığımı biberonla veriyorum öyle içiyor gündüz sağdığımı gece ısıtıp veriyorum biraz da mama takviyesiyle başka türlü olmuyor zaten şu an
Ben humana kimyonlu rezene içiyorum hastanede hemşire aldırtmıştı gazım çıksın diye süt için de işe yaradığını düşünüyorum dene istersenCanim yedikten sonra oldu nolduysa işte bende anlamadim
Aynen geceleyin hic ugrasmiyorum silikon ucla veriyorum gunduz biraz ucla emzirip sonra ucu alip devam ediyorum ama zorlandigi oluyor bazen.Bana 3.300 demişti 3.500 doğdu fazla doğdu yani
Bende silikon uç kullanıyorum ama gayet normal emiyor zorlanmıyor yani bence. Diğer türlü göğüs ucum hiç yok diye çok zorlanıyorum. Uykusu biraz daha düzene girsin ondan sonra bıraktırmaya çalışıcam. Şimdi zaten doğru düzgün uyumuyoruz uğraşmak çok zor geliyor memede boğuşmak falan
Az uyanık karı degilsinnBen bu yüzden 6 yaş ara verdim.iki bebeğe birden bakamazdım
Şuan kızım ayak işlerimi yapıyor :)
Evde iksiide var yapip içeeyim iyi olur insallahBen humana kimyonlu rezene içiyorum hastanede hemşire aldırtmıştı gazım çıksın diye süt için de işe yaradığını düşünüyorum dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?