- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.941
Ben veriyorumKızlar gündüz sağdığımız sütü gece niye veremiyoruz ya ben veriyordum bugün tuttuğum notlara baktım emzirme kısmına böyle not düşmüşüm gece sütüm olmuyor ki benim pek
Bazen biberon temizleyici bazen sadece sıcak suyun altında yıkıyorum . Haftada bir kaynar sirkeli suda bekliyorlar.Bizde bi tane biberon var Kızlar. İki buçuk ilâ 3 saat ara ile bi emzir bi mama şeklinde ilerlemeye çalışıyorum. Her seferinde kaynat ya da biberon temizleme ile yika yapmıyorum sadece çeşmenin altında elimle ağız silikonu yıkıyorum koyuyorum kenara. Gün aşırı da biberon temizleyici ile kaynatıyorum. Ben yanlış mı yapıyormuşum.. Gün aşırı yaparak . Siz Gün içinde her kullanım sonrası mı yapıyorsunuz kaynatmayi
Aa ben yemiştim ve cidden ertesi gün çok kıvranmıştı bebeğim. İnternette fasulye yazıyor ama ben onu kuru fasulye diye düşünmüştümKizlar dün bebegim çatlayacakti resmen hic bu kadar gaz sancisi çeken kduuran bebek görmemissinizdir ama ne benim hatam oldu
Kv taze fasulye yemegi yapmıştı bana sen pilavdan ye oglani fasulye rahatsiz eder 1 kaşığı bile sancilandirir yeme dedi dinlemedim inanmiyom oyle seylere dedim ve 1 kepçe koydum yedim ertesi gun mahvoldu cocuk agalama krizleri gaz yapsa dahi daha cok agladi birdaha asla yemiycem sizde yedinizmi kizlar ben ettim siz etmeyin zarar verdi yavruma
Gaz için sab simblex , bağırsak düzenleyici olarak da maflor kullanıyorum. Ama bence maflor pek işe yaramadı ya da geç etki ediyor bilmiyorum. ama pek memnun kalmadımKızlar ya gaz için hangi damlayı kullanıyorsunuz
Bi de bağırsak duzenleyici bise kullanıyor musunuz bebiklere
Emmesi iyi diyorsun bence bir aylık kontrol de göster benim hiç aklıma gelmezdi bir haftalıkken kontrole gittiğimizde soyledi doktorNeyzenEzo bizim de böyle cnm bende ağlarken farkettim ve dili en fazla dudağına kadar çıkıyor ucunda değil geride ve emmede sıkıntı yok bende götürcem ama hemen mi götürsem 1 ay kontrolünde mi göstersem bilemedim
NeyzenEzo bizim de böyle cnm bende ağlarken farkettim ve dili en fazla dudağına kadar çıkıyor ucunda değil geride ve emmede sıkıntı yok bende götürcem ama hemen mi götürsem 1 ay kontrolünde mi göstersem bilemedim
Ben yarın cerrshls konuşucam ayrıntılı muhakkak yazarım. Evet ırsiymiş, eşimde varmış abidinde varmış kestirmişler. Baya önde bizim çekince atarım çok fark var hiç korkma basit bi işlemSizde de var mı cnm? Bu sanırım ırsi bişey benim eşimde de var ben kesmişler sanıyordum kaynanam hiçbişe yapmadık dedi ama eşim 40 gün emmiş bırakmış mesela o zamanlar sebebinin bağ olduğunu anlamamışlardır. Benim büyük kızımda kayınvalidem dili dışarı çıkıyo mu diye bakmıştı hemen çıkarıyordu ama onda da hafif var geç konuştu falan ama şuan gayet düzgün konuşuyor ve emmedi beni ilk günler emmeyi beceremedi sonra sütüm kaçtı yine bağ ile ilgili mi bilmiyorum.
Bu maşallah doğduğu günden beri gayet güzel çekiyor 1-2 biberona alışınca meme istemedi ama alıştırdım çok şükür ne versem emiyor dilini dudağına kadar çıkarıyor ben ağlarken farkettim sadece altında bağ olduğunu ama sanırım müdahale gerektirecek kadar değil. İleride konuşmasını etkilerse o zaman kestiririm diyorum 5 dk lık bi işlemmiş zaten. Ama sen yine sorunca bizi bilgilendir lütfen. Özelden foto da atabilirim lazımsa.
Aslında kilo alımı önemli. Eğer normalse mamayi bu kadar içmesi normal ama fazla aldıysa azaltman gerek demek.850gr mamayı alalı 9 gün oldu az kaldı ,
normalmi sizce ,
Emzirmeey çalışıyorum hep amaa doymuyo mamada yapıyorum . Oyuzden 9gün hızlımı bitti acaba diye düşündüm
Mesela 1 ay ne kadar olması gerekiyo 3640 doğdu 5 gün sonra 3440 a düştü, yarın gidicem hastaneye kilosunu ozman öğrenicemAslında kilo alımı önemli. Eğer normalse mamayi bu kadar içmesi normal ama fazla aldıysa azaltman gerek demek.
Benimki de aynı böyleAglarken çektim. Tam dilin ucunda
Dikislerim düştü kanamam da bitti ama kanama nasıl desem akıntı gibi leke gibi hâlâ geliyor, ped takacak kadar değil günlük ped kullanıyorumNormal doğum yapanlar dikişleriniz düştümü kanamanız bittimi
Ne yapmayı düşünürsün doktor bisi dedi mi?Benimki de aynı böyle
Canım ben hiç oylr bir şeye dikkat etmiyorum. Gece-gunduz fark etmeksizin veriyorum.Bilmiyorum ki mantığını bilen varsa yazsın
Süt saklama poşetlerini tarih ve saat yazılıyor ya gece yazılan gece gündüz yazılan gündüz verilirmiş böyle not almışım
Benim sütüm az sabah sağdığımı bazen gece veriyorum çünkü gece gözünü açamıyor biberonla içiyor ama
Valla bizimki gece gözünü açamıyor ben de sağdığımı biberonla veriyorum öyle içiyor gündüz sağdığımı gece ısıtıp veriyorum biraz da mama takviyesiyle başka türlü olmuyor zaten şu an
Gündüz sütü enerji verir, gece sütü daha besleyici ve sakinleştirici etkiye sahip. Çocuk da rahat uyur. Ben öyle biliyorum en azından :)Kızlar gündüz sağdığımız sütü gece niye veremiyoruz ya ben veriyordum bugün tuttuğum notlara baktım emzirme kısmına böyle not düşmüşüm gece sütüm olmuyor ki benim pek
Emzik alıyor mu bebeğinNormalde gazli bi bebekti ama aglama krizine girmemisti caresiz birakmamisti hic dün tamda caresiz kaldim meme veriyorum almiyor susturamadim bi turlu anason demledim hemen 2 cay kasigi verdim biraz iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?