Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizde bi tane biberon var Kızlar. İki buçuk ilâ 3 saat ara ile bi emzir bi mama şeklinde ilerlemeye çalışıyorum. Her seferinde kaynat ya da biberon temizleme ile yika yapmıyorum sadece çeşmenin altında elimle ağız silikonu yıkıyorum koyuyorum kenara. Gün aşırı da biberon temizleyici ile kaynatıyorum. Ben yanlış mı yapıyormuşum.. Gün aşırı yaparak . Siz Gün içinde her kullanım sonrası mı yapıyorsunuz kaynatmayi

Askılı zıbınla duruyor benınkı gündüz. Gece kısa kollu zıbın ve altında incecik pijama ve çorap. Üzerini örtmüyorum

Gazlı bebeler olduğu için özellikle gece biraz sıcak olmaları lazım bana gore

Bazen biberon temizleyici bazen sadece sıcak suyun altında yıkıyorum . Haftada bir kaynar sirkeli suda bekliyorlar.

Aa ben yemiştim ve cidden ertesi gün çok kıvranmıştı bebeğim. İnternette fasulye yazıyor ama ben onu kuru fasulye diye düşünmüştüm

850gr mamayı alalı 9 gün oldu az kaldı ,
normalmi sizce ,
Emzirmeey çalışıyorum hep amaa doymuyo mamada yapıyorum . Oyuzden 9gün hızlımı bitti acaba diye düşündüm

Emmesi iyi diyorsun bence bir aylık kontrol de göster benim hiç aklıma gelmezdi bir haftalıkken kontrole gittiğimizde soyledi doktor

Ben yarın cerrshls konuşucam ayrıntılı muhakkak yazarım. Evet ırsiymiş, eşimde varmış abidinde varmış kestirmişler. Baya önde bizim çekince atarım çok fark var hiç korkma basit bi işlem

850gr mamayı alalı 9 gün oldu az kaldı ,
normalmi sizce ,
Emzirmeey çalışıyorum hep amaa doymuyo mamada yapıyorum . Oyuzden 9gün hızlımı bitti acaba diye düşündüm
Aslında kilo alımı önemli. Eğer normalse mamayi bu kadar içmesi normal ama fazla aldıysa azaltman gerek demek.

Canım ben hiç oylr bir şeye dikkat etmiyorum. Gece-gunduz fark etmeksizin veriyorum.

Kızlar gündüz sağdığımız sütü gece niye veremiyoruz ya ben veriyordum bugün tuttuğum notlara baktım emzirme kısmına böyle not düşmüşüm gece sütüm olmuyor ki benim pek
Gündüz sütü enerji verir, gece sütü daha besleyici ve sakinleştirici etkiye sahip. Çocuk da rahat uyur. Ben öyle biliyorum en azından :)

kızlar yarın 1 haftalık oluyor bebeğim. Biraz az kilo ile doğdu 2880 kilo ama sütüm az geldiği için ilk 3 gün kilo verdi 2500 e düştü kilosu. Şu an hem emziriyorum hem de enjektörle yan taraftan formula mama veriyorum. Benim sormak istediğim bebeğim memeyi kendisi bulamıyor. Elimle tutup ağzına sıkıştırmak zorunda kalıyorum memeden çıkınca da sinirleniyor. Aranıyor ama gidip memeyi tutamıyor. Normal mi? ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…