Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar gündüz sağdığımız sütü gece niye veremiyoruz ya ben veriyordum bugün tuttuğum notlara baktım emzirme kısmına böyle not düşmüşüm gece sütüm olmuyor ki benim pek
Çünkü gece sütü yağlı olur bebeği daha tok tutar .o yüzden bebekler geceleri daha çok uyur gündüzleri daha az uyur .tabi bazen gaz vb şeyler bebegin uykusunu böler ve gece çok uyanır. Mesela bak gündüzleri sütun daha şeffaf kivamlidir .Bu yüzden bebek daha çabuk acıkır. Aciktikca emmek ister o da daha çok gaz yapar .böyle kısır döngü

Mesela 1 ay ne kadar olması gerekiyo 3640 doğdu 5 gün sonra 3440 a düştü, yarın gidicem hastaneye kilosunu ozman öğrenicem
Günde en az 20 en fazla 40 gram almalı. Altında veya üstünde aldıysa sıkıntı demek. Mesela 3440 üzerinden 27 gün geçmiş olacak en az 540 almalı en fazlada 1100 ve üzeri aldiysada mama fazla gelmiş olabilir. Tek anne sütü alsa sorun değil ama mamada olunca dikkatli olmak gerekiyor.

Benim 2 günde anca geçti Biraz yap dur canım
Hmmm ona göre hesaplıyım bende bakalım kaç aldııı bana almamış gibi geliyo ama bakalım yarın ona göre hareket ediyim çol sağol
Aşı kartında yazan tarihte mi gitmiş olacaksın sen canım,bizim 5 ağustos yaziyo yani cuma günü ama cumartesi gitsek olur mu ki?
Aynen aşı kartındaki tarihde gidicem benim normalde dün 1 aylık oldu ama hastanede hafta sonu çalışmıyor sanırım onun bana 1 ağustosa verdi tarih. Sen yine ara sor cumartesi olmaya bilir hastanede doktor

Tamam canım benimde geçer inşallah sağmaya emzirmeye devam

Kzlar dikkatimi çekti göğüs ucu ne büyük ne aşırı küçük ondan dolayı da almıyor olabilir.
Gaz da olunca sinirleniyor sanirim.

Şuan problem yok almak için uğraşıyor ve alıyor
Ama genel olarak göğüs ucu da olabilir demek istiyorum.

Göğüs ucunu pompa ile çıkarın ve öyle deneyin benim gibi olanlar

Ben doktor değişikliği yapabilirim ,bu kadından memnun kalmadım bir de patronun eşi Mehmet Ali bey i tavsiye ediyordu ,onda devam edicem sanırım.Bizim de 5 ağustos yaziyo,sorarım yine,sen yarın kacta gideceksin yaz bana ne yapılıyo falan olur mu

Öyleymiş canim bugunde daha huzursuzluk var ama dün mahvolduk cok kotu birgundu
Karnindan daha sesler geliyor uyudugu yerde
Aklımızda olsun bari sizede çok geçmiş olsun napalim dikkat edicez yedigimize icdigimize mecburen
Valla serin tutmak sık yıkamak harici bir çözüm bilmiyorum. Ama sürekli memeye yapıştığı için geçmiyor. Bu hafta doktora gidince sorucam bakalım sana da söylerim canım.
Pamukla falan ıslatıp silebilirim ancak birde her gün duş bSka serin kalsın diye napabilirim bilmiyorum açıkçası.ev sıcak klima yok vantilatör zaten olmaz.dedigin gibi memeden indikleri de yok ister istemez oluyor sor bakalım ne diyecek çok sevinirim

Bana da ayni fiyatlari veriyorlar bebege tek basina. Ikimize 7bin dediler tereddutteyim

Örtüsü de var atarim eve gidince. Instagramda beecollectionda yaptırmıştım.
Örtüyü nasıl takacağımı anlayamadım yarısı kapalı ya bizimkilerin çıtçıtlı yerleri kumaş kaplı yere geliyor sanki sen takıp bi foto atarsan sevinirim. Bu arada yine nerede geziyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…