- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #80.961
Ya maşallah sizeEki Görüntüle 3105105 kardesinin olmayan dişlerini fırçalayan kızıma bakın
Çünkü gece sütü yağlı olur bebeği daha tok tutar .o yüzden bebekler geceleri daha çok uyur gündüzleri daha az uyur .tabi bazen gaz vb şeyler bebegin uykusunu böler ve gece çok uyanır. Mesela bak gündüzleri sütun daha şeffaf kivamlidir .Bu yüzden bebek daha çabuk acıkır. Aciktikca emmek ister o da daha çok gaz yapar .böyle kısır döngüKızlar gündüz sağdığımız sütü gece niye veremiyoruz ya ben veriyordum bugün tuttuğum notlara baktım emzirme kısmına böyle not düşmüşüm gece sütüm olmuyor ki benim pek
Evet aldım süreklide kullanıyorum puseti.fbtl bizim bebe pusette bir garip oldu yahu aşağı doğru kayıyor içine minder aldın mı sen ayrıca?
Günde en az 20 en fazla 40 gram almalı. Altında veya üstünde aldıysa sıkıntı demek. Mesela 3440 üzerinden 27 gün geçmiş olacak en az 540 almalı en fazlada 1100 ve üzeri aldiysada mama fazla gelmiş olabilir. Tek anne sütü alsa sorun değil ama mamada olunca dikkatli olmak gerekiyor.Mesela 1 ay ne kadar olması gerekiyo 3640 doğdu 5 gün sonra 3440 a düştü, yarın gidicem hastaneye kilosunu ozman öğrenicem
Benim düşmeyecek dikisim vardı 2 tane estetik dikisti zaten. Kanamam hala çok çok az geliyor peçete sürülecek kadar.Normal doğum yapanlar dikişleriniz düştümü kanamanız bittimi
Aşı kartında yazan tarihte mi gitmiş olacaksın sen canım,bizim 5 ağustos yaziyo yani cuma günü ama cumartesi gitsek olur mu ki?Mesela 1 ay ne kadar olması gerekiyo 3640 doğdu 5 gün sonra 3440 a düştü, yarın gidicem hastaneye kilosunu ozman öğrenicem
Benim 2 günde anca geçtiyoncambenim canım senin dediğin gibi yaptım soğuk kompres yapıp sağıyorum ilk o mememi veriyorum sonra diğerini emdikten sonra da sağıyorum ama yine aynı acı devam ediyor bi kaç gün devam etmeliyim sanırım açılcak gibi
Hmmm ona göre hesaplıyım bende bakalım kaç aldııı bana almamış gibi geliyo ama bakalım yarın ona göre hareket ediyim çol sağolGünde en az 20 en fazla 40 gram almalı. Altında veya üstünde aldıysa sıkıntı demek. Mesela 3440 üzerinden 27 gün geçmiş olacak en az 540 almalı en fazlada 1100 ve üzeri aldiysada mama fazla gelmiş olabilir. Tek anne sütü alsa sorun değil ama mamada olunca dikkatli olmak gerekiyor.
Aynen aşı kartındaki tarihde gidicem benim normalde dün 1 aylık oldu ama hastanede hafta sonu çalışmıyor sanırım onun bana 1 ağustosa verdi tarih. Sen yine ara sor cumartesi olmaya bilir hastanede doktorAşı kartında yazan tarihte mi gitmiş olacaksın sen canım,bizim 5 ağustos yaziyo yani cuma günü ama cumartesi gitsek olur mu ki?
Tamam canım benimde geçer inşallah sağmaya emzirmeye devamBenim 2 günde anca geçtiBiraz yap dur canım
Hmmm ona göre hesaplıyım bende bakalım kaç aldııı bana almamış gibi geliyo ama bakalım yarın ona göre hareket ediyim çol sağol
Aynen aşı kartındaki tarihde gidicem benim normalde dün 1 aylık oldu ama hastanede hafta sonu çalışmıyor sanırım onun bana 1 ağustosa verdi tarih. Sen yine ara sor cumartesi olmaya bilir hastanede doktor
Mız kızlar benceSizin bebeginizde emdikten sonra aranıyor mu ? Arandığında tekrar veriyorum almıyor. Sütüm mu azalıyor yoksa bizimki mi mizmizlaniyor anlamadım
Ben doktor değişikliği yapabilirim ,bu kadından memnun kalmadım bir de patronun eşi Mehmet Ali bey i tavsiye ediyordu ,onda devam edicem sanırım.Bizim de 5 ağustos yaziyo,sorarım yine,sen yarın kacta gideceksin yaz bana ne yapılıyo falan olur muBenim 2 günde anca geçtiBiraz yap dur canım
Hmmm ona göre hesaplıyım bende bakalım kaç aldııı bana almamış gibi geliyo ama bakalım yarın ona göre hareket ediyim çol sağol
Aynen aşı kartındaki tarihde gidicem benim normalde dün 1 aylık oldu ama hastanede hafta sonu çalışmıyor sanırım onun bana 1 ağustosa verdi tarih. Sen yine ara sor cumartesi olmaya bilir hastanede doktor
Aklımızda olsun bariÖyleymiş canim bugunde daha huzursuzluk var ama dün mahvolduk cok kotu birgundu
Karnindan daha sesler geliyor uyudugu yerde
Pamukla falan ıslatıp silebilirim ancak birde her gün duş bSka serin kalsın diye napabilirim bilmiyorum açıkçası.ev sıcak klima yok vantilatör zaten olmaz.dedigin gibi memeden indikleri de yok ister istemez oluyorValla serin tutmak sık yıkamak harici bir çözüm bilmiyorum. Ama sürekli memeye yapıştığı için geçmiyor. Bu hafta doktora gidince sorucam bakalım sana da söylerim canım.
Bana da ayni fiyatlari veriyorlar bebege tek basina. Ikimize 7bin dediler tereddutteyimBen yaptırdım canım tek başına bebeğe yüksek fiyat verdi pek çok yer. Eşim oğlum ve kendim için 5 bin civarı yaptırdım %10 aile indirimi yaptılar. Dogunce bebeği eklettik 1800 civarı da bebek tuttu. 5bin civarı sadece bebeğe demişti aradığım bir kaç sigorta
Bende alayım daha iyi kavrar o şekilde galiba. Örtüsü de var mı takım bizimkiler yarı kapalı ya örtüsü nasıl aldıysan?Evet aldım süreklide kullanıyorum puseti.
Evet araniyo hatta mama verdikten sonra bile araniyo.Cildiracak dereceye geliyorum bazenSizin bebeginizde emdikten sonra aranıyor mu ? Arandığında tekrar veriyorum almıyor. Sütüm mu azalıyor yoksa bizimki mi mizmizlaniyor anlamadım
Örtüsü de var atarim eve gidince. Instagramda beecollectionda yaptırmıştım.Bende alayım daha iyi kavrar o şekilde galiba. Örtüsü de var mı takım bizimkiler yarı kapalı ya örtüsü nasıl aldıysan?
Örtüyü nasıl takacağımı anlayamadım yarısı kapalı ya bizimkilerin çıtçıtlı yerleri kumaş kaplı yere geliyor sanki sen takıp bi foto atarsan sevinirim. Bu arada yine nerede geziyorsun yaÖrtüsü de var atarim eve gidince. Instagramda beecollectionda yaptırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?