Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben veriyorum yağ oranları farklı sadece. Neden verilmesin yoksa.

Canım ben hiç oylr bir şeye dikkat etmiyorum. Gece-gunduz fark etmeksizin veriyorum.

Gündüz sütü enerji verir, gece sütü daha besleyici ve sakinleştirici etkiye sahip. Çocuk da rahat uyur. Ben öyle biliyorum en azından :)

Tamam kızlar olayın mantığını anladım süt olmayınca veririm yine demek ki bol sütü olanlar ona dikkat etse iyi olur
Bizimki sarılık olunca deli gibi besledi günlük 50 60 gram aldı Dr hiç uyarmadı bizi bu konuda
Şu an zaten mamayı baya azalttık mecbur kalmayınca vermiyorum

Kızlar her gün bu saatlerde benimkine bir şey oluyor bir saate yakın emzirdim 30 cc süt verdim hala aranıyor 30 cc mama verdim hala aranıyor ya çıldıracağım artık dün de böyle yaptı 60lık içip uyudu Bi akıl verin

Bizimki de anne sütüne aynı tepkiyi veriyor .mamayla alakası yok .gegiriyor ama hala istiyor

Ben her hafta 2 kilodan pişiriyorum canım zeytinyağlı çok severek yiyoruz bilmiyorum kolik yaşıyoruz ama fasulyeden mi başka şeyden mi en kötü haftanın bir iki günü yiyorum benim bildiğim kuru fasulye derler ama ben kuru fasulye de yiyorum sonuçta kolik olacak zaten en azından bütün besinlerden sütüme karışır diye düşünüyorum düşünüyorum

Kizlar bizim kız asla emme ve mama sonrası gazını çıkartmıyor sonrasında kusuyor.. sizin bebekler ağızdan gaz çıkarıyor mu anlamıyorum neden çıkmıyor ben her bebeğin çıkar sanıyordum

Canım bu bele vurulan igne çok acıtıyor mu peki

Bana da ayni fiyatlari veriyorlar bebege tek basina. Ikimize 7bin dediler tereddutteyim
Canım tüm aile yaptırmak daha mantıklı. Başka yerlerde de sor bence. Biz Ankara sigorta yaptırdık. Bir arkadaşım Anadolu hayat 5 bine yaptırdı tüm aileye. ama onun bebek değil 3 yaşında çocuğu. 7000 bütün aile oldu bizim.

Benim oğlum da böyle uyuyunca ve yıkanınca geçiyor biraz ağlasın yine Çıkıyor Bepanthol atopik ciltler için krem kullanıyorum biraz iyi geliyor
Ne bilim krem daha çok tıkar diye kullanmaya korktum. Bizimki de uyuynca biraz azalıyor. Bu hafta doktora sorayım bakalım. Benim büyük oğlum atopik ama bebekken o böyle olmamisti valla

Heee evet bende onu duydum ben belki bu ay son görüşürüm ben sağlık ocağındann devam edicem. Yarın ilk sağlık ocağı sonra hastaneye gidicem söylerim sanada
Kizlar bizim kız asla emme ve mama sonrası gazını çıkartmıyor sonrasında kusuyor.. sizin bebekler ağızdan gaz çıkarıyor mu anlamıyorum neden çıkmıyor ben her bebeğin çıkar sanıyordum
Ben bacağıma alıp çıkartıyorumm sende öyle dene bi kere iki bacağının arasına al, göbeğini bacağına koy sırtını ovala, benimkinin öyle çıkıyo ağzında gazı

Kucağıma aldigin zaman göğüsü sert yerine gelmeli. 2 göğüs biraz yukarısı olabilir ve omuz olabilir. Ben kucağına alıp hızlı adımlarla ilerliyorum hareket edince çıkıyor. Sırtına burmaya ya da sıvazlamaya gerek kalmıyor. 2 büklüm olunca göğüs boşlukta kalırsa olmaz

Bu yaptırdığınız tamamlayıcı mi tam kapsamlı sağlık sigortası mı Kızlar?

Ben
Teşekkür ederim iki bebek olunca yetmiyor akşama doğru sütüm kız sürekli memede
Ayagima vurmuyo canim sadece popomun uzeri felçli sanki hele ev işi yapinca dahada beter agriyor
Çati ağrısı aynen belkide o an oldu
Canım dediğin kuyruk sökümü mu? Benim de ilk doğumdan sonra kaldı ağrı bu doğum rahat geçti ama yine de felaket ağrıyor oturmak kalkmak eziyet. Hatta bazen yan yatarken ilk uzandığımda bile çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…