Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar çikolata, kakao da aşırı gaz yapıyor bılgınız olsun. Belki bizimki o yuzden olmuştur. 3 gündür kesintisiz profiterol yedim.
Ya bende iki gündür browni yiyiyorum Dünden beri çok zorlandı oğluşum, uyurken bile rahatsız etti . Herşey gaz yapıyor ne yicez bilmiyorum

Kızlar çikolata, kakao da aşırı gaz yapıyor bılgınız olsun. Belki bizimki o yuzden olmuştur. 3 gündür kesintisiz profiterol yedim.
Abowww geriye ne kaldı ki bakliyat süt ürünleri taze fasulye çiğ sebzeler ve bazı pişmiş sebzeler soğuk içecekler soğuk meyveler kısacası her şey yasak her şey gaz yapıyor ben arada kola bile içiyorum ne yapayım çok sıcak içim yanıyor bazen dayanamıyorum

Gaz yapmayan şey az :) ben pek dikkat etmiyorum ama abartıya da kaçmamak lazımmış

Aa ben yemiştim ve cidden ertesi gün çok kıvranmıştı bebeğim. İnternette fasulye yazıyor ama ben onu kuru fasulye diye düşünmüştüm
Neye gore rahatsiz ediyor bu yemekler ben anlamiyorun valla , kizlardan bazilarida yemisler hic bisey olmadi yazmış bi muddet yemiycem havada sicak hafif şeyler en guzeli

Keske gogusler gaz yapan yiyecekleri ayirt edip yapmayanlari bebege gonderse

Evet canim o ağrı
Bende ilk uzandigimd aagriyor saga sola donerken agriyor uzanip ayaga birden kalakmiyorum ama geçer inşallah kalici degildir

Benimki uyuyor . Korku içinde bekliyorum
Uyansın altını değiştirip emziren ve gazını çıkarıcam sonra tekrar uyku
Hic uykusunu dağıtmadan sınirlendirmeden geri yatırcam

Korkuyorum ondan akşam olunca
Bende neyime guvendiysem piknjge gittim annem gille yemek yiyene kadar uyudu yemegi yedik başladı aglamaya bi çau icemedik babam bizi eve getirdi yukadi ciakrkende ,az kizim sen bi muddet evde otur çikma dedi sövse bundan iyiydi

Canim bende oyle dusunerekten yedim , birde bebegim dogdugundan beri 5 gun gecmeden kaka yapmiyor onu yeme bunu yeme oda bende kabiz oluyoruz dedim ve yiycem hersyei dedim ama olay öyle degilmis abartmadan yemek lazim yada hic yememek en iyisi

Havada sicak hafif yemek mantikli olan

Slm kızlar bebegim enfeksiyon yogun bakımda yattı çıktık iki sonra kontrol gütürdüm tam bir aylık olunca randevu al gel dedi ama mrsd çok çocuk bölümü var nererye alacagımı bilemedim aynı benim durumda olan yasayan varsa aydınlatabilir mi beni teşekkür ederim

O kadar çok prosedür mevzu var ki bi emme işi yapacak yavrucak dağ kadar ritüele giriyoruz. Allah hepimize kolaylık versn valla. Ben de bu sekilde ucu cikar emzir tuttu tutmadi silikon ucla ver yok olmadi gögüs gergin az daha sağ derken kafayı yiyorum

Bu arafa bi gögsüm digerine göre daha cok şişiyor orantisiz sacma görünuyor ya bu arsız gögsum ne zaman terbiye olur

Her zaman bir göğüs diğerinden daha küçüktür:)

Allah yardımcımız olsun
Kadının işi zor bee

Gaz yapmayan şey az :) ben pek dikkat etmiyorum ama abartıya da kaçmamak lazımmış
Bende dikkat etmiyorum canım edemiyorum zaten evde tek ben değilim ki eşim ergenim var birde üst katta annem yeri geliyor hiç durmuyor annem ne hazirlarsa onu yiyorum ne yapalım öyle böyle atlaticaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…