- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.001
Ya bende iki gündür browni yiyiyorumKızlar çikolata, kakao da aşırı gaz yapıyor bılgınız olsun. Belki bizimki o yuzden olmuştur. 3 gündür kesintisiz profiterol yedim.
Tamamlayıcı canimBu yaptırdığınız tamamlayıcı mi tam kapsamlı sağlık sigortası mı Kızlar?
AbowwwKızlar çikolata, kakao da aşırı gaz yapıyor bılgınız olsun. Belki bizimki o yuzden olmuştur. 3 gündür kesintisiz profiterol yedim.
Gaz yapmayan şey az :) ben pek dikkat etmiyorum ama abartıya da kaçmamak lazımmışAbowwwgeriye ne kaldı ki bakliyat süt ürünleri taze fasulye çiğ sebzeler ve bazı pişmiş sebzeler soğuk içecekler soğuk meyveler kısacası her şey yasak her şey gaz yapıyor ben arada kola bile içiyorum ne yapayım çok sıcak içim yanıyor bazen dayanamıyorum
Neye gore rahatsiz ediyor bu yemekler ben anlamiyorun valla , kizlardan bazilarida yemisler hic bisey olmadi yazmışAa ben yemiştim ve cidden ertesi gün çok kıvranmıştı bebeğim. İnternette fasulye yazıyor ama ben onu kuru fasulye diye düşünmüştüm
Keske gogusler gaz yapan yiyecekleri ayirt edip yapmayanlari bebege gonderseAbowwwgeriye ne kaldı ki bakliyat süt ürünleri taze fasulye çiğ sebzeler ve bazı pişmiş sebzeler soğuk içecekler soğuk meyveler kısacası her şey yasak her şey gaz yapıyor ben arada kola bile içiyorum ne yapayım çok sıcak içim yanıyor bazen dayanamıyorum
Evet canim o ağrıBen
Teşekkür ederim iki bebek olunca yetmiyor akşama doğru sütüm kız sürekli memede
Canım dediğin kuyruk sökümü mu? Benim de ilk doğumdan sonra kaldı ağrı bu doğum rahat geçti ama yine de felaket ağrıyor oturmak kalkmak eziyet. Hatta bazen yan yatarken ilk uzandığımda bile çok ağrıyor
Bende neyime guvendiysem piknjge gittim annem gille yemek yiyene kadar uyudu yemegi yedik başladı aglamaya bi çau icemedik babam bizi eve getirdi yukadi ciakrkende ,az kizim sen bi muddet evde otur çikma dediBenimki uyuyor . Korku içinde bekliyorum
Uyansın altını değiştirip emziren ve gazını çıkarıcam sonra tekrar uyku
Hic uykusunu dağıtmadan sınirlendirmeden geri yatırcam
Korkuyorum ondan akşam olunca
Bi 4.ayı devıreydıkBende neyime guvendiysem piknjge gittim annem gille yemek yiyene kadar uyudu yemegi yedik başladı aglamaya bi çau icemedik babam bizi eve getirdi yukadi ciakrkende ,az kizim sen bi muddet evde otur çikma dedisövse bundan iyiydi
Hayir canim alismasin diye vermedim ileriyi dusunerektenEmzik alıyor mu bebeğin
Canim bende oyle dusunerekten yedim , birde bebegim dogdugundan beri 5 gun gecmeden kaka yapmiyor onu yeme bunu yeme oda bende kabiz oluyoruz dedim ve yiycem hersyei dedim ama olay öyle degilmis abartmadan yemek lazim yada hic yememek en iyisiBen her hafta 2 kilodan pişiriyorum canım zeytinyağlı çok severek yiyoruz bilmiyorum kolik yaşıyoruz ama fasulyeden mi başka şeyden mi en kötü haftanın bir iki günü yiyorum benim bildiğim kuru fasulye derler ama ben kuru fasulye de yiyorum sonuçta kolik olacak zaten en azından bütün besinlerden sütüme karışır diye düşünüyorum düşünüyorum
Kzlar dikkatimi çekti göğüs ucu ne büyük ne aşırı küçük ondan dolayı da almıyor olabilir.
Gaz da olunca sinirleniyor sanirim.
Şuan problem yok almak için uğraşıyor ve alıyor
Ama genel olarak göğüs ucu da olabilir demek istiyorum.
Göğüs ucunu pompa ile çıkarın ve öyle deneyin benim gibi olanlar
Anladım canım bizde yaptırdık da tam kapsamlı bizimki sizinki uygun gelince dedim biz pahalı mi yaptırdıkTamamlayıcı canim
Her zaman bir göğüs diğerinden daha küçüktür:)O kadar çok prosedür mevzu var ki bi emme işi yapacak yavrucak dağ kadar ritüele giriyoruz. Allah hepimize kolaylık versn valla. Ben de bu sekilde ucu cikar emzir tuttu tutmadi silikon ucla ver yok olmadi gögüs gergin az daha sağ derken kafayı yiyorum
Bu arafa bi gögsüm digerine göre daha cok şişiyor orantisiz sacma görünuyor ya bu arsız gögsum ne zaman terbiye olur
Bende dikkat etmiyorum canım edemiyorum zaten evde tek ben değilim ki eşim ergenim var birde üst katta annem yeri geliyor hiç durmuyor annem ne hazirlarsa onu yiyorum ne yapalım öyle böyle atlaticaz inşallahGaz yapmayan şey az :) ben pek dikkat etmiyorum ama abartıya da kaçmamak lazımmış
Bu kesin bilgiKızlar çikolata, kakao da aşırı gaz yapıyor bılgınız olsun. Belki bizimki o yuzden olmuştur. 3 gündür kesintisiz profiterol yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?