- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.021
Amin inşallah. Çok güzeller çok. İyi ki varlarCanım Neal’imçok teşekkür ederim. Allah hepimizin bebeklerine güzellikler versin Yeni yeni öğreniyorum anneliği Uykusuzluk var ama çok aşk da var
En güzeli eve almamak :)Bu kesin bilgibende çok yiyorum dayanamıyorum çatlar gibi ağlıyor sonra yemezsem bir gün iyi. Ama imkansız dayanamıyorum.
İnşallah canim geçecek bu gunler .Bende dikkat etmiyorum canım edemiyorum zaten evde tek ben değilim ki eşim ergenim var birde üst katta annem yeri geliyor hiç durmuyor annem ne hazirlarsa onu yiyorum ne yapalım öyle böyle atlaticaz inşallah
Evet bir süre tutmam lazım kendimi. Doğum sonrası 1 kilo aldim 1 aydaEn güzeli eve almamak :)
Ben aslında dışarı bile çıkmıyorumEvet bir süre tutmam lazım kendimi. Doğum sonrası 1 kilo aldim 1 ayda
Sicak-soguk kompres + kuvvetli çekiş gücüyle sağım. Hastane tipi pompa daha çok işe yarar.Günaydın Kızlar dün ateşim hiç düşmedi gece acile gittik sol göğüsümde süt kanalları tıkanmış mastit dedi iltihaplanma falan yok bol bol emzir dedi ben zaten emziriyorum bebeğim güzel emiyor ama anlamadım neden oldu. Sağmaya başladım ama hala sertlik var ne yapmam gerekiyor çok kötü bişey özellikle ateş dün beni mahvetti.
Soğuk yapıyorum canım sonrada lansinoh makinem var onunla sağıyorum ama indi gibi ama hala var inşallah geçer bi kaç güne en azından bugün ateşim çıkmadıSicak-soguk kompres + kuvvetli çekiş gücüyle sağım. Hastane tipi pompa daha çok işe yarar.
Gelmiş geçmiş olsun canımSoğuk yapıyorum canım sonrada lansinoh makinem var onunla sağıyorum ama indi gibi ama hala var inşallah geçer bi kaç güne en azından bugün ateşim çıkmadı
Vantilatörü es geçme derimAklımızda olsun barisizede çok geçmiş olsun napalim dikkat edicez yedigimize icdigimize mecburen
Pamukla falan ıslatıp silebilirim ancak birde her gün duş bSka serin kalsın diye napabilirim bilmiyorum açıkçası.ev sıcak klima yok vantilatör zaten olmaz.dedigin gibi memeden indikleri de yok ister istemez oluyorsor bakalım ne diyecek çok sevinirim
Ben yedim bugun bastım kimyonu içineBen her hafta 2 kilodan pişiriyorum canım zeytinyağlı çok severek yiyoruz bilmiyorum kolik yaşıyoruz ama fasulyeden mi başka şeyden mi en kötü haftanın bir iki günü yiyorum benim bildiğim kuru fasulye derler ama ben kuru fasulye de yiyorum sonuçta kolik olacak zaten en azından bütün besinlerden sütüme karışır diye düşünüyorum düşünüyorum
Direkt 182 arayarak randevı al bence. Çok fazla polk. VarSlm kızlar bebegim enfeksiyon yogun bakımda yattı çıktık iki sonra kontrol gütürdüm tam bir aylık olunca randevu al gel dedi ama mrsd çok çocuk bölümü var nererye alacagımı bilemedim aynı benim durumda olan yasayan varsa aydınlatabilir mi beni teşekkür ederim
Çok gecmıs olsun canim. Sağlıcakla büyüsünHanımlar Ben sezeryan oldum.
Kızım 48 cm. 3. 570 kg doğdu.
Kızımda bende iyiyiz ağrılarım çok aşırı.
Doğum hikayeni Müsiat olunca paylaşacağım.
Benimki çok ibretlik oldu.
Düşünen yazan dua eden herkesten Allah razı olsun
Aaa her zaman öyle mi oluyormuş ben de kendimde bi anomali var saniyodumHer zaman bir göğüs diğerinden daha küçüktür:)
Allah yardımcımız olsun
Kadının işi zor bee
Bariz belli olmazAaa her zaman öyle mi oluyormuş ben de kendimde bi anomali var saniyodumacaba onu saha cok mu emzirdim niye kafam kadar oluo bu diye sikayetleniyordm e bunlar eşitlencek mi sonra cok sacma duruyor
Gözün aydın Allah bağışlasın bebisiniHanımlar Ben sezeryan oldum.
Kızım 48 cm. 3. 570 kg doğdu.
Kızımda bende iyiyiz ağrılarım çok aşırı.
Doğum hikayeni Müsiat olunca paylaşacağım.
Benimki çok ibretlik oldu.
Düşünen yazan dua eden herkesten Allah razı olsun
Demeyin yahu gebelik şekeri var diye hep doğumdan sonra çikolata yiyeceğim diye beklemiştim ben oysaKızlar çikolata, kakao da aşırı gaz yapıyor bılgınız olsun. Belki bizimki o yuzden olmuştur. 3 gündür kesintisiz profiterol yedim.
Seninkinde aşırı gaz var galiba canim karnından ses geldiğine gore.Demeyin yahu gebelik şekeri var diye hep doğumdan sonra çikolata yiyeceğim diye beklemiştim ben oysa
Kızlar bebeğim 2 gündür kakasını yapmadı az önce karnı da çok şişti çok ağladı memede sakinleştik ama şimdi yine memedeyiz emdikçe bağırsakları gurk gurk ediyorhastane 3gün kaka yapmazsa getirin dedi yediğim çikolatalar mı yaptı ki bak şimdi bunu okuyunca şey ettim
Normal canım benim oğlanın da zamaninda dökülmüştü. Şimdi kızın ds öyle dökülüyor. Yatağının içi kıl doluİyi akşamlar kızlar nasılsınızzorlu günleriniz nasıl geçiyor ya benim oğluşumun saçları dökülüyor tepesi kel kaldı resmen yanları duruyor sizde de olan var mı normal mi sizce bebek saçları dökülür diyolar da neden sadece tepesi kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?