Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İyi akşamlar kızlar nasılsınız zorlu günleriniz nasıl geçiyor ya benim oğluşumun saçları dökülüyor tepesi kel kaldı resmen yanları duruyor sizde de olan var mı normal mi sizce bebek saçları dökülür diyolar da neden sadece tepesi kafama takıldı

Bende dikkat etmiyorum canım edemiyorum zaten evde tek ben değilim ki eşim ergenim var birde üst katta annem yeri geliyor hiç durmuyor annem ne hazirlarsa onu yiyorum ne yapalım öyle böyle atlaticaz inşallah
İnşallah canim geçecek bu gunler .
Çok şükür benim işlem sessizce tamam. Biraz işlerim var onları yapiyorum
Sonrada bebişi yatağa alıp yatarım . Keyif yaparım biraz yatakta telde

Sicak-soguk kompres + kuvvetli çekiş gücüyle sağım. Hastane tipi pompa daha çok işe yarar.

Sicak-soguk kompres + kuvvetli çekiş gücüyle sağım. Hastane tipi pompa daha çok işe yarar.
Soğuk yapıyorum canım sonrada lansinoh makinem var onunla sağıyorum ama indi gibi ama hala var inşallah geçer bi kaç güne en azından bugün ateşim çıkmadı

Vantilatörü es geçme derim
Ben odanın başka yönüne çevirerek çalıstırıyorum kapı da açık oluyor yine de etki ediyor gündüz başka türlü durulmuyor
En kötü ihtimalle yattığı odayı arada bir bebek yokken en hızlıda açıp soğut bence
Aradaki farkı göreceksin. Çocuklar çok bunalıyor
Ben yedim bugun bastım kimyonu içine
Bakalım
Direkt 182 arayarak randevı al bence. Çok fazla polk. Var
Çocuk sağlığı ve hastalıkları diye geçiyor bildiğim kadarıyla

Çok gecmıs olsun canim. Sağlıcakla büyüsün

Her zaman bir göğüs diğerinden daha küçüktür:)

Allah yardımcımız olsun
Kadının işi zor bee
Aaa her zaman öyle mi oluyormuş ben de kendimde bi anomali var saniyodum acaba onu saha cok mu emzirdim niye kafam kadar oluo bu diye sikayetleniyordm e bunlar eşitlencek mi sonra cok sacma duruyor

Gözün aydın Allah bağışlasın bebisini

Kızlar çikolata, kakao da aşırı gaz yapıyor bılgınız olsun. Belki bizimki o yuzden olmuştur. 3 gündür kesintisiz profiterol yedim.
Demeyin yahu gebelik şekeri var diye hep doğumdan sonra çikolata yiyeceğim diye beklemiştim ben oysa

Kızlar bebeğim 2 gündür kakasını yapmadı az önce karnı da çok şişti çok ağladı memede sakinleştik ama şimdi yine memedeyiz emdikçe bağırsakları gurk gurk ediyorhastane 3gün kaka yapmazsa getirin dedi yediğim çikolatalar mı yaptı ki bak şimdi bunu okuyunca şey ettim

Seninkinde aşırı gaz var galiba canim karnından ses geldiğine gore.

Öyleymiş evet .
Neden 3 gün yapmazsa gel dedi
Aşırı gazından mi?

Normal canım benim oğlanın da zamaninda dökülmüştü. Şimdi kızın ds öyle dökülüyor. Yatağının içi kıl dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…