Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar gece nasıl gİydiriiyorsunuz?

Dalını daşşaanı sere serpe yatsın diyorum ama altına incecik pijama gıydıroyorum
Üzerini örtmüyorum
Biz bugün gezmelik bi köy var bizim burda oraya gittik köy havası şehre göre daha nemsiz serin o yüzden belirttim bir bebiş vardı 3 aylıkmış annesi el işi bişiler satıyor ip askılı çıtçıtlı badiyle duruyormuş 1 aylıktan beri maşallah çokta sağlıklı görünüyordu ben bir hafta öncesine kadar iki kat giydiriyordum çok mu abartıyorum nasıl alışırsa öyle mi gider üşür mü bende öyle bıraksam kafam karıştı

Ben uzun kollu çıtçıtlı badi altına don ayağına çorap üzerinedir Müslin bez örtüyorum geceleri emzirme dışında terlemiyor

Kısa kol badi
Ince pijama ve çorap:)

Nasıl alışırsa öyle gider kısmı bence doğru .
Ama işte insan korkuyor hasta olur diye

Kısa kol badi
Ince pijama ve çorap:)

Nasıl alışırsa öyle gider kısmı bence doğru .
Ama işte insan korkuyor hasta olur diye
Az önce kucağımda gezdirirken elleri buz gibi olmuştu ki evin için 28 30 derece şimdi ben bu çocuğu nasıl soyayım o kadar ince kıyafeti de yoktu dönüşte incecik iki tulum aldım hani şu delikli gibiler varya yıkadım bakalım yarın yıkayınca girdircem ne olacak

Evet haklısın banada zor geliyor ama şu an onu bıraktırmak için gücüm yok açıkçası. Biraz daha uyku düzenimiz otursun ondan sonra denemeyi düşünüyorum
Ben wee baby kullanıyorum hastanedeyken eşim başka bir marka almıştı hemşire büyük diye değiştirmeyi önermişti rahat ememiyordu. Bu wee baby baya küçük oğlumda çok rahat emiyor

Dalını daşşaanı sere serpe yatsın diyorum ama altına incecik pijama gıydıroyorum
Üzerini örtmüyorum

İki gündür sadece kısa kollu badi ve çorapla yatırıyorum. Gece bacaklarına müslin örtüyü atıyorum.

Ben sıcaklardan çok fenayım. Resmen yanıyorum. Çocuğu emzirmek eziyet oldu. Çok defa üst değiştiriyorum terlediğim için

9 da uyandi simdi uyudu ve defalarca agladi ıkındı bagirdi allahim ne zaman geçecek bu günler eşim acile gidelimmi dedi ness var bu cocugun ben anlamiyorum sunnet olduktan sonra butun duzen bozuldu huyu değişti canavar gibi bir cocuk oldu zorla uyudu en sonunda

Meme vermemeyi dahi düşündüm gazlaniyor diye hayattan sogudum resmen

El ve ayakları yenidoğan bebeklerde soğuk olur ona aldanipta çocuğu üşüyor sanma evin içi 28-30 derece ise kısa kollu çıtçıtlı body ile çorap yeter bence hatta ben çoğu zaman corapta giydirimiorum

Üzerini örtmüyorum
Sıfır kol zıbın üstüne ince bı tulum giydiriyorum. Üzerine muslin ortuyorum sabaha karşı soğuk oluyor o zaman penye battaniye ortuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…