- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.061
Geçmiş olsun canımHanımlar Ben sezeryan oldum.
Kızım 48 cm. 3. 570 kg doğdu.
Kızımda bende iyiyiz ağrılarım çok aşırı.
Doğum hikayeni Müsiat olunca paylaşacağım.
Benimki çok ibretlik oldu.
Düşünen yazan dua eden herkesten Allah razı olsun
Ben de wee baby kullnyrm digerlerini blmiyorum boyut olarak belki daha iyifir diye merak ettim. Bunu benimki de rahat emiyor. Baska markaya hacet yok o zmn.Evet haklısın banada zor geliyor ama şu an onu bıraktırmak için gücüm yok açıkçası. Biraz daha uyku düzenimiz otursun ondan sonra denemeyi düşünüyorum
Ben wee baby kullanıyorum hastanedeyken eşim başka bir marka almıştı hemşire büyük diye değiştirmeyi önermişti rahat ememiyordu. Bu wee baby baya küçük oğlumda çok rahat emiyor
Aynenn saolasn canım içim rahatladıNormal canım benim oğlanın da zamaninda dökülmüştü. Şimdi kızın ds öyle dökülüyor. Yatağının içi kıl dolu
İki günde bir benim ki de bu moda giriyor uykusuzluktan ağlıcak kadar uykuya direniyor hep ağlasammı mıkırdansammı sonra yine normal düzene giriyor inşallah düzene girecek aşı olunca bile huy değişiyorlar geçecek bu günlerde canım sünnetten kalan acısı vardır belki9 da uyandi simdi uyudu ve defalarca agladi ıkındı bagirdi allahim ne zaman geçecek bu günler eşim acile gidelimmi dedi ness var bu cocugun ben anlamiyorum sunnet olduktan sonra butun duzen bozuldu huyu değişti canavar gibi bir cocuk oldu zorla uyudu en sonunda
Meme vermemeyi dahi düşündüm gazlaniyor diye hayattan sogudum resmen
Hırıltısı ses gibi mi? O gaz oluyor oysa egerGenzi dolu gibi sesi aglamaklıyken degisiyor özellikle uyandiktan sonra. Ama burun acik. Napmam lazim ki ??
Teknolojik anneAltını degistirdim emzirdim. Ama bayadır gözleri açıktı. Hemen youtubeden piş piş sesi açtım uyumaya çalışıyor suan :)
Az önce kucağımda gezdirirken elleri buz gibi olmuştu ki evin için 28 30 derece şimdi ben bu çocuğu nasıl soyayım o kadar ince kıyafeti de yoktu dönüşte incecik iki tulum aldım hani şu delikli gibiler varya yıkadım bakalım yarın yıkayınca girdircem ne olacak
Uyumamış kiTeknolojik anne
Ben 4 te emzirdim uyuttum uykum kaçtı uyuyamadım
Evet canım önsütten dolayı yeşil sıvı kaka geliyomuş , sütün en başta gelen kısmışmıymış sonra yağlı kısım geliyomuşKızlar yeşil kaka ile ilgili bir şey paylaşılmıştı yayoncambenim sen mi paylaşmıştın
Hayırlı olsun canım temmuz bitmeden doğum yaptınHanımlar Ben sezeryan oldum.
İnşallah normal doğumda kuyruk sokumu eğilen çok oluyormuş bıçak gibi batıyor otururkenEvet canim o ağrı
Bende ilk uzandigimd aagriyor saga sola donerken agriyor uzanip ayaga birden kalakmiyorum ama geçer inşallah kalici degildir
Gözün aydın canım sağlıkla büyütHanımlar Ben sezeryan oldum.
Bende veriyorum. Zaten tamamen doğal içeriği ondan rahat içim. Bağırsak düzenleyici sonuçta.Kızlar biogaia damla aldım doktora danışmadım eczaneden aldım direk. Bebek hiç uyumuyor hep emiyordu ya gazı mı var acaba diye düşündüm. Normalde 6 damlaymış bebek küçük olunca eczacı 4 damla ver dedi.
Sanki rahatladı gibi iki gün oldu bu gün üç olacak başlayalı. Kullananlar memnun musunuz siz biogaia dan.
İki gün önce başladım. Bir gece kakasını yapamadi sürekli ıkındı durdu, ona dayanarak aldık biz de. Her gün aynı saatte 5 damla veriyurum. Başlayınca hemen kakasını yapmaya başladı ama bu gece de sürekli mikir mikir uyumadı. Yani faydası var mı bilemedim. Daha erken belki deKızlar biogaia damla aldım doktora danışmadım eczaneden aldım direk. Bebek hiç uyumuyor hep emiyordu ya gazı mı var acaba diye düşündüm. Normalde 6 damlaymış bebek küçük olunca eczacı 4 damla ver dedi.
Sanki rahatladı gibi iki gün oldu bu gün üç olacak başlayalı. Kullananlar memnun musunuz siz biogaia dan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?