Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de wee baby kullnyrm digerlerini blmiyorum boyut olarak belki daha iyifir diye merak ettim. Bunu benimki de rahat emiyor. Baska markaya hacet yok o zmn.

İki günde bir benim ki de bu moda giriyor uykusuzluktan ağlıcak kadar uykuya direniyor hep ağlasammı mıkırdansammı sonra yine normal düzene giriyor inşallah düzene girecek aşı olunca bile huy değişiyorlar geçecek bu günlerde canım sünnetten kalan acısı vardır belki

Ellerinin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmiyor. Evin baya sıcak. Kısa kollu badi ve çorap yeterli..
Aldanıp kalın giydirme. Hava çok fena sıcaktan uyuyamıyor bebeler

Hayırlı olsun canım temmuz bitmeden doğum yaptın

Evet canim o ağrı
Bende ilk uzandigimd aagriyor saga sola donerken agriyor uzanip ayaga birden kalakmiyorum ama geçer inşallah kalici degildir
İnşallah normal doğumda kuyruk sokumu eğilen çok oluyormuş bıçak gibi batıyor otururken
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt

Kızlar biogaia damla aldım doktora danışmadım eczaneden aldım direk. Bebek hiç uyumuyor hep emiyordu ya gazı mı var acaba diye düşündüm. Normalde 6 damlaymış bebek küçük olunca eczacı 4 damla ver dedi.
Sanki rahatladı gibi iki gün oldu bu gün üç olacak başlayalı. Kullananlar memnun musunuz siz biogaia dan.

Bende veriyorum. Zaten tamamen doğal içeriği ondan rahat içim. Bağırsak düzenleyici sonuçta.

İki gün önce başladım. Bir gece kakasını yapamadi sürekli ıkındı durdu, ona dayanarak aldık biz de. Her gün aynı saatte 5 damla veriyurum. Başlayınca hemen kakasını yapmaya başladı ama bu gece de sürekli mikir mikir uyumadı. Yani faydası var mı bilemedim. Daha erken belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…