- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #81.081
Ne zamandır veriyorsun canım faydasını görüyor musun. Aman ben de hiç danışmadım doktora ne olacak ki.Bende veriyorum. Zaten tamamen doğal içeriği ondan rahat içim. Bağırsak düzenleyici sonuçta.
Ya benim bebiş de dün baya rahat uyudu acaba damlanın etkisi mi dedim hiç öyle uzun uyumuyordu hatta gün içinde hiiç uyumuyordu hep memedeydiİki gün önce başladım. Bir gece kakasını yapamadi sürekli ıkındı durdu, ona dayanarak aldık biz de. Her gün aynı saatte 5 damla veriyurum. Başlayınca hemen kakasını yapmaya başladı ama bu gece de sürekli mikir mikir uyumadı. Yani faydası var mı bilemedim. Daha erken belki de
İllaki rahatlatmistir. Benim daha yeni olunca emin olamadım ama kakasına faydası olduNe zamandır veriyorsun canım faydasını görüyor musun. Aman ben de hiç danışmadım doktora ne olacak ki.
Ya benim bebiş de dün baya rahat uyudu acaba damlanın etkisi mi dedim hiç öyle uzun uyumuyordu hatta gün içinde hiiç uyumuyordu hep memedeydi
Aynen çok enteresanKızlar gece benim bebe bir türlü ememiyor. Göğsünü biraz sağıp veriyorum yine de zor tutuyor memeyi veya tutmuyor. Var mı başına gelen? Neden böyle olur? Çok canım sıkılıyor. Gündüz öyle bir sıkıntı yok. Gece aranıyor, ağzına da almak istiyor ama sancı da oluyor galiba hemen bırakıyor memeyi
Hadi bakalım inşallah güzel geçsin ,haberlerini bekliyorumHeee evet bende onu duydum ben belki bu ay son görüşürüm ben sağlık ocağındann devam edicem. Yarın ilk sağlık ocağı sonra hastaneye gidicem söylerim sanada
Ben bacağıma alıp çıkartıyorumm sende öyle dene bi kere iki bacağının arasına al, göbeğini bacağına koy sırtını ovala, benimkinin öyle çıkıyo ağzında gazı
Keşke ne sıkıntıları olduğunu söyleseler ne kolay olurdu amaDemekki sütle alakalı bir durum değil. Bu bebeklerin genel davranışı. Neyseki bir süre sonra bu aranma refleksi geçiyormuş
AY koptum ya bunu görünce
2 gündür o şekilde kaç alt açma çöpe attım en son alt açmaları 3 E böldüm idareli kullanıyoruz şimdiAltını açtım çiş yapmış sildim kapattım. O anda kaka yaptı. Bekledim yine açtım. Tam kapatacakken çiş yaptı.
Bilanço; temiz bez, alt açma, çarşaf, pijamam
Benim öyleydi biberonla sağıp verdim üstüne mama verdim bir haftaya kadar açılır pes etme süt sağıp ver gerekirseKızlar gece benim bebe bir türlü ememiyor. Göğsünü biraz sağıp veriyorum yine de zor tutuyor memeyi veya tutmuyor. Var mı başına gelen? Neden böyle olur? Çok canım sıkılıyor. Gündüz öyle bir sıkıntı yok. Gece aranıyor, ağzına da almak istiyor ama sancı da oluyor galiba hemen bırakıyor memeyi
Dil bağı olsa gündüz de emmesinde sıkıntı olurdu dimi?Aynen çok enteresan
Memeyi ne zaman ağzına alsa kıvranması geliyor ve meme ağzından çıkıyor sonra ya almıyor ya uğraşıyorum alması için.
Yani o meme agzındayken hic bitmez gerilmesi, gazi
Hiç yanmasın ins minik kuşun canıBenim boncuk gözlüm, bal dudaklım gün içinde ve gece aşağı yukarı genelde uyur.
Ama saat sabahın 5 i ise uyanır ve 9 a kadar uyanık kalır .
Cinnoş
Ama sallanan beşik sayesinde bunlar tabii
. Olmasaydı isim zordu
Bugün doktora gidicez bakalım doktor bugün ya bakacak ya canını yakacak biraz dil bağı için
Sağıp verince içiyor. O zaman da memeyi bırakacak diye korkuyorum. Tam süt gelmiskenBenim öyleydi biberonla sağıp verdim üstüne mama verdim bir haftaya kadar açılır pes etme süt sağıp ver gerekirse
Ciddi sekilde olsa bizimki gibiDil bağı olsa gündüz de emmesinde sıkıntı olurdu dimi?
Kakasını 3 gün yapmazsa getirin dediler bakalım .Seninkinde aşırı gaz var galiba canim karnından ses geldiğine gore.
Öyleymiş evet .
Neden 3 gün yapmazsa gel dedi
Aşırı gazından mi?
Sallanan beşik işe yarıyor mu ? Hangisi var sizde ? En azından sakin dursun istiyorum ya tek sakin olduğu zaman uyuduğu ve emdiği zaman bizimkininBenim boncuk gözlüm, bal dudaklım gün içinde ve gece aşağı yukarı genelde uyur.
Ama saat sabahın 5 i ise uyanır ve 9 a kadar uyanık kalır .
Cinnoş
Ama sallanan beşik sayesinde bunlar tabii
. Olmasaydı isim zordu
Bugün doktora gidicez bakalım doktor bugün ya bakacak ya canını yakacak biraz dil bağı için
İşe yaramaz mi elim ayağım. Onun sayesinde uyuyor cocuk . İlk zamanlar koltuğa koyunca uyuyordu saatlerdeKakasını 3 gün yapmazsa getirin dediler bakalım .
Sallanan beşik işe yarıyor mu ? Hangisi var sizde ? En azından sakin dursun istiyorum ya tek sakin olduğu zaman uyuduğu ve emdiği zaman bizimkinin
İnşallah rahatlar uyurlar da biz de biraz dinleniriz uykusuzluktanİllaki rahatlatmistir. Benim daha yeni olunca emin olamadım ama kakasına faydası oldu
Bende sormadım 15 günlük olunca kafama göre başladımNe zamandır veriyorsun canım faydasını görüyor musun. Aman ben de hiç danışmadım doktora ne olacak ki.
Ya benim bebiş de dün baya rahat uyudu acaba damlanın etkisi mi dedim hiç öyle uzun uyumuyordu hatta gün içinde hiiç uyumuyordu hep memedeydi
1 aydan sonra kaka azalıp çiş artar anne sütünde. Yani cisli bezler doluysa yapmayabilir.Bugün kaka yapmayanlar kervanına bizde katıldıkbu saate kadar 4 bezi hallederdi her gün. Bugün kaka yok huysuzluk var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?