Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende veriyorum. Zaten tamamen doğal içeriği ondan rahat içim. Bağırsak düzenleyici sonuçta.
Ne zamandır veriyorsun canım faydasını görüyor musun. Aman ben de hiç danışmadım doktora ne olacak ki.
Ya benim bebiş de dün baya rahat uyudu acaba damlanın etkisi mi dedim hiç öyle uzun uyumuyordu hatta gün içinde hiiç uyumuyordu hep memedeydi

Kızlar gece benim bebe bir türlü ememiyor. Göğsünü biraz sağıp veriyorum yine de zor tutuyor memeyi veya tutmuyor. Var mı başına gelen? Neden böyle olur? Çok canım sıkılıyor. Gündüz öyle bir sıkıntı yok. Gece aranıyor, ağzına da almak istiyor ama sancı da oluyor galiba hemen bırakıyor memeyi

İllaki rahatlatmistir. Benim daha yeni olunca emin olamadım ama kakasına faydası oldu

Benim boncuk gözlüm, bal dudaklım gün içinde ve gece aşağı yukarı genelde uyur.
Ama saat sabahın 5 i ise uyanır ve 9 a kadar uyanık kalır .
Cinnoş

Ama sallanan beşik sayesinde bunlar tabii
. Olmasaydı isim zordu

Bugün doktora gidicez bakalım doktor bugün ya bakacak ya canını yakacak biraz dil bağı için

Son düzenleme:
Aynen çok enteresan
Memeyi ne zaman ağzına alsa kıvranması geliyor ve meme ağzından çıkıyor sonra ya almıyor ya uğraşıyorum alması için.
Yani o meme agzındayken hic bitmez gerilmesi, gazi

Son düzenleme:
Hadi bakalım inşallah güzel geçsin ,haberlerini bekliyorum

Demekki sütle alakalı bir durum değil. Bu bebeklerin genel davranışı. Neyseki bir süre sonra bu aranma refleksi geçiyormuş
Keşke ne sıkıntıları olduğunu söyleseler ne kolay olurdu amainşallah en kısa zamanda geçer ben emzirdikten sonra tekrar aranınca uzuluyodum yetmiyo sütüm diye mamadan sonra da yapınca anladım durumu

Altını açtım çiş yapmış sildim kapattım. O anda kaka yaptı. Bekledim yine açtım. Tam kapatacakken çiş yaptı.
Bilanço; temiz bez, alt açma, çarşaf, pijamam
2 gündür o şekilde kaç alt açma çöpe attım en son alt açmaları 3 E böldüm idareli kullanıyoruz şimdi her altını açtığımda azıcık havalansın diye beklerken benimki de tekrar tekrar kaka çiş döngüsü yaşatıyor

Benim öyleydi biberonla sağıp verdim üstüne mama verdim bir haftaya kadar açılır pes etme süt sağıp ver gerekirse

Hiç yanmasın ins minik kuşun canı

Seninkinde aşırı gaz var galiba canim karnından ses geldiğine gore.

Öyleymiş evet .
Neden 3 gün yapmazsa gel dedi
Aşırı gazından mi?
Kakasını 3 gün yapmazsa getirin dediler bakalım .
Sallanan beşik işe yarıyor mu ? Hangisi var sizde ? En azından sakin dursun istiyorum ya tek sakin olduğu zaman uyuduğu ve emdiği zaman bizimkinin

Kakasını 3 gün yapmazsa getirin dediler bakalım .

Sallanan beşik işe yarıyor mu ? Hangisi var sizde ? En azından sakin dursun istiyorum ya tek sakin olduğu zaman uyuduğu ve emdiği zaman bizimkinin
İşe yaramaz mi elim ayağım. Onun sayesinde uyuyor cocuk . İlk zamanlar koltuğa koyunca uyuyordu saatlerde
Sonra gözü açıldı durmamaya başladı her bebek gibi.

İlk çocukta almıştım ben . E bebekten otomatik beşik. Baby plus

Bebeklet en çok çingene beşiğini severler
Ama onu da birileri sallaması lazım:)

Bende sormadım 15 günlük olunca kafama göre başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…